Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 24 Februarie 2025 sunt:
Am o întrebare. Dacă țin o haină în apă la înmuiat, va fi afectată în vreun fel? Se deteriorează cumva mai repede?
Hei TPU! Ma uitam pe Tik Tok la o fată ce face unghii și a primit o întrebare legată de unghiile cu gel in perioada sarcinii (adică dacă ai voie sa îți faci). Ea a zis ca ai voie sa îți faci ...? (mai mult)
Ce părere aveți de articolele de vestimentație vintage? Desigur, de cele care arată încă bine sau care mai pot fi restaurate...
Unde pot sa îmi fac unghii acrilice in Sighișoara și cât costa?
Baieti, va plac fetele cu tatuaj? Daca da, în ce zona v-ar placea sa aiba? Sau ati prefera sa nu aiba tatuaje?
Hey TPU, mi s-a facut o farsa si am ramas fara sprancene, sprancenele cresc la loc?
Bună! Fetelor, ce metode de epilare folosiți?
Fetelor ati folosit epilarea cu laser ipl? Ce experiente aveti, de cate ori l-ati folosit, in cat timp, este eficient?
Unde pot găsi/cumpăra emoticoane,breloguri, etc. pentru rucsac?
Buna TPU. Aveți idee unde ași putea gasi/cumpăra breloguri, insigne(chestii de genul) pentru rucsac? Ma refer la chestii faine nu la un puf, etc.
Hei TPU! A plasat cineva comenzi pe site-ul WildFashion? Imi puteti spune experienta voastra cu acest site?(Timp de asteptare, produsele daca sunt calitative si exact ca in poze)
Bună! Cum să topesc ceara granule dacă nu am încălzitor special pentru ceară și nici cuptor cu microunde?
Care este greutatea ideala pentru o fata de 22-25 ani?
E urat ca femeie sa ai firele de par subțiri?
Salut, acum 5 zile mi- am dat găuri în urechi cu pistolul și port cercei medicinali, nu am dureri, nu am urechile umflate si nici nu s- au înroșit. Aseară, din senin, m- a durut urechea dreaptă...? (mai mult)
Ce alegeți între Cerave si Duac? Dar între Revox si The ordinary? (pentru acnee)
Buna, TPU! Stie cineva un magazin cu bijuterii de aur. Mai ales pentru un pierce in ureche. Caut de ceva timp, insa nu gasesc. Multumesc frumos!
Salut! Nu știu dacă chiar e o problema sau dacă e ceva normal, însă oarecum e deranjant. Și anume ca între sprâncene și frunte as putea spune ca am semne ( de la încruntare ), habar nu am cum...? (mai mult)
Plătește Antonia aia presa sa scrie zilnic de ea că e senzuală?
Salut! Știți o marcă de mascara care să fie bună, să dea volum și culoare genelor și să nu facă acele "borbonele" de sub ochi?
Buna TPU, Bijuteriile dentare se pot pune la dentist sau trebuie sa mergi la salon special?
Cu ce sa mi dau in par ca am ultimu par e si ars e vai de capu lui vreau sa sa stea fin cu volum cum trebuie. exista produse d astea de styling pentru par sa mi faca parul calumea? nu ma refer la fixativ...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot cumpăra haine gotice sau dark aestethic pentru fete în România la un preț nu foarte foarte mare?
Buna! Imi puteti recomanda cateva tratamente pentru a scapa de porii dilatati?
Hey TPU! Aş dori informații despre firma LabelRose, vă rog.
Buna! Intrebarea aceasta este pentru la vara. :))) Eu port ochelari de vedere de ceva timp iar atunci cand merg in vacanta la munte mereu ma bronzez dar neuniform din cauza ochelarilor. Ce as putea face...? (mai mult)
Hei. Vreau să îmi fac 2 șuvițe vopsite în față. Ce vopsea îmi recomandați ca să îmi iasa fara să necesite decolorare? Inafara de vopselele care se duce după câteva spălări(cum ar fi cea...? (mai mult)
Parfumul acesta este turcesc? https://www.farmasi.ro/product/detail/farmasi-ap%C4%83-de-parfum-omnia-pentru-ea-50ml?pid=1107414
Bună. Unde pot găsi în România haine cum sunt pe pinterest?"aesthetice" dacă înțelegeți ce vreau să zic. Înafara de h&m, bershka, pull&bear, stradivarius:>
Am și eu o mică problema. Ma trezesc foarte suparata, băiatul pe care îl plac la mine la acel curs a început sa facă mișto de mine pentru ca venisem intr- o zi cu niște haine mulate și se vedea...? (mai mult)
Buna! Stiti cateva remedii bune pentru a scapa de cearcane? Naturiste daca se poate. In afara de lingurite reci pe ochi :)
Vreau să personalizez o șapcă. Poza o aleg eu. Îmi trebuie o firmă care poate personaliza la cererea clientului.
Buna! Stiti produse de ingrijire pentru un ten mixt? Ma refer la geluri de curatare,creme hidratante, masti etc.
Buna! Am 19 ani si imi apar vergeturi pe întreg corpul, fără să scad in greutate. Nu stiu ce sa mai folosesc, apar direct albe. Si as vrea macar sa le previn cumva. Poate nu am destul colagen in ...? (mai mult)
Este adevarat ca, daca ma spal cu apa calda dupa cu apa rece si asa de 3 ori scap de punctele maro de pe fața?
Stiti tratamente naturiste pentru ten?
Daca ma dau doar cu oja si lac (care se usuca la lampa UV) pe unghii se va dezlipi?
E ok dacă în fiecare dimineață iau vitamina d și c? Pot avea efecte negative sau poate fi o supradoza?
Daca imi indrept parul cu placa de 2-3 ori pe luna o sa se faca urat?
Cam cât costa operațiile pe care le are https://instagram.com/cezaracristescu?igshid=x30l9j093gq aceasta copila? Ma gândesc ca la 18 ani ai ei nu are banii Loredanei Chivu și ma gândesc ca as putea...? (mai mult)
Am puncte negre pe frunte, cum scap de ele acasa?
Daca vedeti un baiat îmbrăcat cu o geaca de piele in stilul asta nu vi se pare putin pe invers? https://ro.ieftine2021.ru/content?c=cu%20ce%20se%20poarta%20geaca%20de%20piele%20barbati&id=15 Mi- ...? (mai mult)
Acum 10 ani am purtat o ie simpla in Bucuresti si multi mi- au comentat si m- au intrebat daca nu mi- e rusine sa ma imbrac ca o taranca. Acum toate fetele poarta ie si dau si cate 700 de lei pe una. Asa...? (mai mult)
Salut TPU...Am primit recent un cadou de ziua mea de naştere. Este un rucsac mic, urât, portocaliu. Cred că l- am primit de mişto sau ceva. Are eticheta într- un buzunar şi m- aş gândi să- l...? (mai mult)
Buna TPU! Am parul ondulat (2c) tuns in scari din noiembrie. Deja scarile s- au cam stricat si parul incepe sa isi piarda din volum avand in vedere ca nu il (mai) pieriez. Credeti ca daca imi fac mai multe...? (mai mult)
As vrea sa ma vopsesc, sa schimb ceva la paŕul meu dar fara sa il distrug foarte tare gen fara decolorare. Cum e vopseaua semipermanenta?
Salut! Sunt aproape 4 ani de cand incerc sa scap de cosuri. Efectiv de oriunde strang pe fata imi iese galben. Am incercat mai multe creme dar fara efect sau efecte negative: mai multe cosuri. Ma gandeam...? (mai mult)
Incerc sa- mi mut cararea din par pe mijloc, dar nu prea sta. Oare pot s- o mut daca 20 de ani a fost pe o parte (pe dreapta)? Sau s- a obisnuit asa si nu mai am ce sa- i fac? Stau de cateva zile cu niste...? (mai mult)
Cât costă parfumul Jean Paul- Scandal? Nu am nevoie de o suma exactă, doar o idee de cât ar costa. Vreau să îl fac cadou cuiva...
Salut, fetele! Ce pot face să am un păr sănătos? Al meu e așa uscat de parcă zici ca e matura:cum pot face să fie sănătos, mai fin, mai strălucitor, când dau cu mana sa nu mi se încurce degetele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?