Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 24 Februarie 2025 sunt:
Hei TPU, cercei cu,, închidere cu arc" necesită gaură?
Recomandati-mi și mie un salon bun de epilare în Făgăraș jud Brașov
Salut TPU, ce părere aveți despre Black mask (peel off)? Am auzit că îți extrage aproape toate impuritățile de pe ten!
Ce recomandați pentru scalpul uscat?
Salut TPU, am nevoie un site legit si nu foarte scump sa cumpar niste jordan 1 mid dar nu gasesc..de exemplu pe siteul original unde e un pret bun nu e pe stock deloc.Astept siteuri mss
Hei TPU! A cumparat cineva de pe lightinthebox? Este de incredere acest site? Produsele sunt ca in poza? Cate zile dureaza livrarea? Multumesc!
HEI TPU! Am cautat pe foarte multe site- uri un costum de baie cu maneci lungi, dar sunt foarte rare aceste modele sau sunt dintr- o piesa.As vrea unul din doua piese cu maneca lunga, iar materialul ...? (mai mult)
Buna TPU:) deci credeti- ma, a ajuns sa- mi fie groaza sa- mi fac baie (sa- mi spal parul) din cauza ca dupa baie imi sta exact ca la un clovn! Inainte de baie il pieptan, ma spal cu sampon panten de...? (mai mult)
O crema hidratanta pentru ten gras? Mai ieftina ar fi perfect. Thanks
Care sunt pentru voi cele mai persistente si frumos mirositoare creme/spray uri de la victoria secret?
Ce parere aveti de parfumurile arabesti, isi merita pretul? De exemplu am testat un parfum foarte senzual, de la lelas, imi place la nebunie dar nu stiu daca sa am incredere, daca sunt originale.
Cam după câte ședințe la solar începi sa te bronzezi? Și te bronzezi și pe fața sau doar pe corp? Trebuie sa aplic protecție solară pe fața?
Salut, cand eram mic la 5 ani aveam parul complet complet blond, la 11 ani il aveam un saten deschis tot spre un blond, acum la 14 ani am un saten inchis- negru, stiti de ce? O sa- mi revina inapoi...? (mai mult)
Salut! Îmi puteti da site-uri de haine cum poarta aceasta fata: https://www.instagram.com/p/CFFabu9Dj6B/
Părul vopsit se mai poate decolora?
Salut. Aveam o pereche de blugi pe care i- am purtat anul trecut de mai multe ori și încă erau in stare foarte bună. Anul acesta am decis să scap de acei blugi, iar acum îmi pare rău dacă s- au...? (mai mult)
Imi puteti recomanda produse pentru skincare? Btw am 14 ani
Imi poate spune unde pot gasi sh sau sa-mi vanda haine precum karl kani, rocawear sau wu wear ati inteles voi, haine de rapperi?
Buna! Ce parere aveti despre produsele cantu pentru par cret/ondulat? Multumesc!
Buna! A făcut cineva comanda de pe site-ul https://www.boohoo.com/? Dacă da, e de încredere? Vine prin poștă coletul sau prin curier? Cât costă transportul și cam in cât timp ajunge?
Are ceva daca am ten normal si folosesc crema pentru ten sensibil?
Fetele, ce crema SPF recomandati?
Buna, as vrea si eu sa imi decolorez parul in mod natural fara decolorant, parul meu este natural, nu l-am vopsit sau decolorat niciodată, oare se poate?
Hei. Ma cred foarte urata, vreau un feedback de la voi. Sunt alba rau, am ochii mici verzi, sprancene subțiri, nas putin ascutit, gura mica, buze normale, fata lunga si putin rotunda si acnee mai...? (mai mult)
Buna! Ce as putea purta pe dedesubtul unui top? Ca sutienul arata foarte urat. Multumesc!
Salutare! A cumpărat cineva haine de pe site- urile acestea? https://hainedetop.ro/ https://bazarul- magic.ro/ Dacă ați cumpărat, sunt de calitate hainele? Am nevoie de răspunsurile voastre urgent!...? (mai mult)
Salut TPU! As vrea sa imi cumpar un G- Shock 6900. Mi se pare cea mai frumoasa silueta de G- Shock. Imi puteti spune daca acest ceas ar da bine si pe cineva cu o incheietura mai mica (15, 5 cm in diametru...? (mai mult)
Buna! Am și eu o mica problema, am niste probleme cu fața, eu am pielea feței foarte sensibila și îmi apar mereu coșuri pe fata și nu cred că ar fi din cauza adolescentei, ptc îmi apar doar...? (mai mult)
Bună, tuturor! Vreau să achiziționez câteva cosmetice și am găsit un site la care prețul lor e puțin mai mititel față de alte site- uri. https://depozituldecosmetice.ro/ Are produsele...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa-mi iau niște lentile de contact albastre. De câte ori se pot purta? Ma interesează dacă exista cu multe purtări.
Imi pot tatua bunatatea in suflet?
Ce presupune un tratament pentru păr cu keratină și cam cât costă? Cât durează în general? Se repetă la un anumit interval? Oare funcționează și în privința îndesirii unei podoabe capilare...? (mai mult)
Bună! Acum 3 săptămâni mi- am făcut un tratament de îndreptare a parului cu Keratina. Nu am avut probleme, parul sta drept, este ok. Întrebarea mea este: mai pot sa ma clătesc cu apa de orez?...? (mai mult)
Sa ma tund asa? https://pin.it/4QNuRq7 https://pin.it/rt3zj1D Sau sa las părul normal?
Sa ma risc sa am tund? Am parul putin mai jos de umeri si e in valuri, ondulat.Am față spre pătrat dar si cumva inima, o combinație între cele 2. As vrea sa ma tund in față si sa- l fac mai ...? (mai mult)
Care e cel mai bun sampon pentru barbati? Volum etc
Am 17 ani si as vrea sa mi se vada si mie mai bine barba. Ar trebui sa o las sa creasca sau sa o rad mai des? Am auzit ca daca o iau creste mai des si mai aspra. No hate :)
Salut! Există vreun tratament pentru vergeturi cauzate de scăderea/creșterea în greutate? Dau fundă!
Cum pot sa-mi fac parul cret ca baiat? Sunt tuns pe lateral cu 0 iar sus imi ajunge pana la nas deci e lung suficient. E drept. Fara ondulator sau alte electronice.
Parul meu este ars, sunt obsedata sa- l îndrept cu placa. Ar ajuta tratamentul cu keratina? Adica din ce am vazut eu ti- l face drept si frumos... Preturile sunt mari la salon. Întrebarea mea e dacă...? (mai mult)
Gazul lampant ajuta ajută la creșterea părului?
Ce imi recomandati sa port la niste pantaloni roz mulati pe mine? Multumesc
Salut, am 16 ani sunt băiat și as vrea sa devin mai frumos, nu stiu sa îmi schimb freza, nu stiu cum mi- ar sta cel mai bine in stânga, in dreapta in sus tuns cu 1 habar n- am, pe lângă asta...? (mai mult)
Parul meu este natural, nevopsit, saten inchis. Daca îl vopsesc, îl pot deschide din vopsea, fara decolorare sau decapaj? Ma gandesc la un ciocolatiu deschis sau caramel
Hey TPU, ma gandeam vara asta sa imi fac parul asa cu nuantator https://www.google.com/search?q=e+ girl+ hair+ streaks+ lavender&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjS- Lf8sYfwAhWLOewKHSh1DQUQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1536&bih=754#imgrc=_TCFciIJ7ay25M....? (mai mult)
Hei TPU. Am o mica intrebare si in special apelez la fete pentru raspunsuri. Eu nu am folosit niciodata produse cosmetice fond de ten/pudre/creme etc etc. Am fost norocoasa am avut un ten superb curat/fin....? (mai mult)
Cum vi se par adidașii din Bershka, Stradivarius, Zara etc? Sau chiar de pe Sinsay
Pot purta la birou pantofi cu toc decupați in față? Tin sa menționez ca sunt secretara la o firma. Este estetic sa ți se vadă degetele sau trebuie sa fie mereu ascunse?
Hei! Am o întrebare. De unde pot să îmi cumpăr accesorii/haine emo/scene din România?
Salut TPU, am 16 ani si am facut o greseala mare pe care o regret, mi- am facut tatuaje pe fata langa zona ochilor, as vrea sa le sterg cu laserul, imi puteti recomanda o clinica sau de unde ar trebui...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!