Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Va salut. Barba mea in momentul de fata este creata si in toate partile. Aveti ceva sfaturi cu ce as putea sa o aranjez sa fie firele drepte?
Bună! Recent am fost la pensat, iar doamna de acolo mi le- a subțiat și arată groaznic! Stiti in cat timp le ia sprâncenelor sa crească și ce ar putea sa grăbească aceasta...? (mai mult)
Buna TPU Vreau sa- mi cumpăr un ceas Ceas classic mai exact. elegant Doar că nu vreau sa aloc un buget foarte foarte mare Vreau sa dau pe el maxim 200 de lei Dar am o nelămurire Este...? (mai mult)
Salut! Ieri mi-am facut baie la cap si mi-am dat si cu ulei de par si l-am tinut prea mult sa actioneze (pe undeva pe la 8 ore) si acum nu mi se mai ia din par, ce pot sa fac?
Buna! Nu știu dacă am ales categoria potrivită. Nu sunt de mult pe TPU. Pur și simplu nu știu ce sa mai fac. Simt că doar mie mi se puteau pune astfel de situații în față. Mâine am balul de...? (mai mult)
Hello, Mi- as cumpara Opyum Sandals de la Yves Saint Laurent (cei cu tocul YSL), dar prin review- uri am tot vazut ca sunt foarte incomode si nu pot fi purtate mai mult de 2 ore. Aveti sau cunoasteti...? (mai mult)
Bună! Îmi recomandați o cremă pentru ten pentru o rutina zilnica? Menționez ca nu am probleme cu tenul, ten mixt. As dori doar o crema sau gel pentru un ten mai curat și o piele mai fina....? (mai mult)
Salut! As avea nevoie de câteva sfaturi legate de creșterea unei bărbi, mie mi au dat firele de pe la 15 ani si pana acum la 17 am tot dat o jos, am incercat odată sa o tin dar nu imi placea, acum...? (mai mult)
Vreau sa scap de cosuri, ce ar trebui sa fac?
Bună! Ce șampoane pentru părul blond recomandați din Dm/ comerț?
Voi cum preferați să purtați încălțămintea, să fie mai mare sau sa vină fixă pe picior?
De ce imi albeste parul? De abia ce am implinit 24 de ani, e normal? Am fire albe, se rgenereaza? Sa ma vopesec sau sa ma tund zero?
Este okey să clătești tatuajul cu apă și săpun a 2- 3 a zi de la facere? În prima zi l- am tamponat cu apă și șervețelul după ce am dat folia jos în rest doar cu cremă bepanthen dar am văzut...? (mai mult)
Îmi poate oferi cineva un site cu niște pantaloni de purtat la nunta, pantaloni care sa se potrivească cu adidasi
Bună! A folosit cineva oja clasică Gemini de la Bio Sculpture? Ce părere aveți de acest brand? Chiar hrănește unghia? Rezistă pe unghii o săptămână? Mulțumesc!
Unde pot gasi o pereche de pantaloni flare de piele pentru barbati
Cum îmi pot abli dinții acasă? Vă rog, știu că cel mai bine e să mergi la dentist dar ce vreau să știu este cum să o faci de acasă
Salutare TPU! Recent mi- am facut un tatuaj cu un trandafir pe piept (mai exact fix pe stern) doar ca a iesit inclinat spre stanga in loc sa vina fix pe mijloc. Ce sfaturi imi dati pentru a îl repara?...? (mai mult)
Care este diferenta dintre o Croiala Regular Fit vs Lejera la un Tricou. Nu ma refer la marime(S-M-L). Maneca mai ingusta-stramta/lunga-scurta?
Hello, fetelor! Vă confruntați cu apariția punctelor negre în zona cavității nazale? Am încercat multeeeee tipuri de piele of- uri cu cărbune activ, însă nu au imbunatit aspectul pielii din...? (mai mult)
Pentru cei care locuiesc în Focșani: Cine îmi poate recomanda o coafeză bună care se pricepe să tundă păr SCURT? Din păcate, rar mai găsești pe cineva care să aibă cu adevărat talent în...? (mai mult)
Stiti vreun șampon bun pentru coji? Dau funda
Buna, am o alunita mica de culoarea pielii și puțin ieșită în relief pe zona faciala, am fost la 2 dermatologi și amândoi mi- au spus ca nu prezintă un risc și nu ar avea rost sa o scot, dar...? (mai mult)
Salut,mi-am cumparat un parfum,mai exact ck be, am vazut notele dar as vrea sa stiu cam cum miroase si cam cat timp persista parfumul.De preferat sa raspunda cei care au/au avut parfumul
Bună ziua. Îmi puteți sugera, va rog un magazin fizic cu preturi accesibile, din București de rochii pentru banchetul de clasa a 8a? Va mulțumesc!
Bună dimineața, am fost ieri la solar și mi- am dat și cu o lotiune, a fost a patra oara când m- am dus, am stat 8 min, acum sunt roșie peste tot in afara de gat și piept și un rosu foarte ...? (mai mult)
Este original acest parfum de la Bleu de Chanel? https://imgur.com/a/6Nce8NT
Salut, am un orient automatic si nu l-am mai purtat de 2 zile si s-a oprit, cum este indicat sa se incarce?
Salut. Azi mi- am facut snake bites piercing si cand am ajuns acasa am observat ca o gaura e mai sus si una mai jos. Nu zic ca is eu profesionista sau ceva, dar bijuteria se tot misca din loc, iar cealalta...? (mai mult)
Bună! Am nevoie să ajut o prietenă cu niște sfaturi. Ea are părul natural și ar vrea un ușor blond. S- a gândit la balayage pentru ca e prima dată când se vopsește. Dacă face balayage, apoi...? (mai mult)
Daca ai 13 ani ai voie sa te dai cu spf? Verisoara mea mai mica isi doreste unul si nu stiu daca sa-i cumpar sau nu.
Bună! Voi ce bijuterii purtați la școală?
Buna! Ați mai comandat de pe site-ul www.just-Trend.ro? În cât timp a ajuns comanda?
Salutt TPU! Cum aș putea să scap de coșuri? Am o rutină de igienă și folosesc cremă hidratantă dar nu își face efectul, doar dispar puține coșuri și unele își mai scad dimensiunile dar ...? (mai mult)
Hei. Stiti cumva site uri de unde pot cumpara jorts/blugi baggy? Marimi 3xl sau mai mari, dar sa ajunga comanda in mai putin de 5 zile? Dau funda. Multumesc anticipat
1.Ce adidași recomandati pentru un bărbat care transpira mult vara? 2. Ce tricouri? Știu că din bumbac, dar se găsesc tricouri in care nu prea se transpira?
Buna! Stie cineva de unde pot lua alte arome de lipgloss JUICY BOMB de la essence pentru ca in DM am gasit numai Lovely Litchi, Witty Watermelon, Poppin Pomegranate si Proud Papaya.Stiu ca sunt pe site-...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie neaparat de niste informatii. Exact acum o lună si ceva, mi- am luat un inel de la Swarovski, este acela "Attract Soul" mentionez ca materialul este: cristale, placat cu rodiu,...? (mai mult)
Dacă ma fac cu bicul la testicule se va extinde parul?
Salut TPU, As vrea sa îmi iau un hanorac de pe un site, eu am mărimea în lățime 52 și în lungime 62, ideea e ca aceasta mărime o găsesc fix la ultima secțiune la categoria copii, la ...? (mai mult)
Dacă ai parinți pocăiți poți purta lanțuri și brățări?
Elastice din astea ar trebui sa găsesc de cumpărat pe la magazinele de chinezi? Ce ziceți? Am incercat la doua magazine chinezesti, și nimic! https://www.mihairdistribution.com/resize/MiHairDistribution%20-...? (mai mult)
Ar fi OK acest gen de ținută pentru liceu? Gen liceu privat? https://pb2.jegy.hu/imgs/system-4/program/000/148/666/abigel-original-215293.jpg
Voi cu ce va epilati? Eu foloseam un aparat insa imi lasa fire mici si vizibile si nu mi prea mai place, in special pe picioare
Salut,ce parfumuri arabesti aveti si de care sunteti in mod preferat mai multumiti? Eu de exemplu am parfumul Shaghaf Oud Azraq Swiss Arabian, foarte persistent si este aproape 200 Lei
Dintre adidașii aceștia care costa 85 de lei https://www.olx.ro/d/oferta/incaltaminte- slip- on- baieti- IDf0Ehu.html Și aceștia care costa de la 600 de lei în sus https://www.olx.ro/d/oferta/adidas-...? (mai mult)
Salut, îmi recomanda și mie cine un salon sau o persoana care face piercieng-uri în Bârlad
Fetelor ați încercat uleiul de păr Elseve Frizz Killer Serum? Este bun pentru părul electrizat, își face efectul?
Bună. Cine știe un salon din Iași care poate să îmi facă butterfly cut sau layers până în 200 lei?
Bună,aș vrea să știu cat timp te țin șuvițele pe păr? Adica după cat timp se duc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?