Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 24 Februarie 2025 sunt:
Hei! Am o întrebare. De unde pot să îmi cumpăr accesorii/haine emo/scene din România?
Salut TPU, am 16 ani si am facut o greseala mare pe care o regret, mi- am facut tatuaje pe fata langa zona ochilor, as vrea sa le sterg cu laserul, imi puteti recomanda o clinica sau de unde ar trebui...? (mai mult)
Heeii, are cineva vreun cod de reducere stradivarius?
Hello! Cam cat credeti ca ar costa un vopsit blond platinat pe intreg parul pentru par mediu? (Am avut in trecut facut un balayage blond si am parul decolorat) Multumesc!
Hello, cat costa un vopsit total blond platinum pe par mediu(tin sa mentionez ca am avut un balayage facut si jumate din par mi-e decolorat). Multumesccc!
Salut TPU, am si eu o intrebare. Ce papuci mi- ati recomanda pentru vara? Faza e ca eu am talpa lata si daca imi iau papuci panzosi s- ar putea sa se rupa ca am mai avut si nu- mi permit sa- mi iau ...? (mai mult)
Buna! Imi puteti recomanda niste creme pentru ten normal? Cerave, avene si nu stiu daca puteti si una spf 30+. O zi buna!
Dacă te speli pe par o zi da o zi nu, îți cade parul în timp?
Am mai multe articole din piele ecologica si dupa 3- 4 ani au inceput sa crape, pe rand si sa pice pielea dupa ele. Cum se pastreaza in sifonier? Unele nu am apucat sa le port niciodata (pantaloni scurti,...? (mai mult)
Salut baieti. Am nevoie de un sfat din partea voastră, cum îmi pot da " barba și mustață jos "dacă am coșuri pe față? De fiecare data când încerc cu bicul tai coșurile și curge mult sange...? (mai mult)
BUNA. Am nevoie de idei vestimentare vă rog frumos. Idei de ținută pentru mai multe tipuri de ocazii as vrea. De la casual până la elegant. Fără haine cu rupturi că nu îmi place din alea. Fetelor...? (mai mult)
A folosit cineva de aici pastile mammax? Sunt bune de ceva? Adica au aparut schimbari?
Bună tuturor doamnelor și domnișoarelor. Vreau să vă întreb, pentru fetele ce au coșuri pe față cu tenul gras, ce faceți, ce folosiți pentru a va face fața mai frumoasa când va uitați...? (mai mult)
Pot slabi cu apă?
Am o întrebare, de ce noaptea cand facem poza cu blitul ni se vad ochii rosii sau alte culori?
Sititi siteuri unde pot gasi Nike court royale mid pentru femei marimea 38/37? Toate siteurile au numai marimi pentru barbati.
Lampa mea de unghii uv începe sa se strice (începe sa se oprească lumina) poate sa ia foc dacă încerc sa o mai folosesc de câteva ori?
Exista un aparat de ras cu care sa ma barbieresc? Dar cu care sa pot taia barba si la nivel si sa ii pot da contur cand doresc, dar si sa rada complet? As dori un aparat care efectiv sa taie tot parul...? (mai mult)
De ce lumea care se da cu spray exagerează și da prea mult?
Buna. Cum pot îndepărta culoarea de mov (violet de gențiana) din par? Am încercat cu spirt dar nu prea a ieșit. Mulțumesc!
Unde pot gasi cosmetice E.L.F. in Iasi?
Buna TPU.Cu ce ar trebui curățată si dezinfectata o gaură pentru cercel facuta de curând? Am inteles ca spirtul nu e tocmai bun.
Salutare, Ma poate ajuta cineva sa găsesc acest model de adidași din imaginile atașate? Am căutat 2 ore cu ajutorul google dar nimic. Dacă ajuta, Cuza de la Noaptea Târziu are acest model. ...? (mai mult)
Îmi poate cineva recomanda un salon bun, la un preț accesibil în Botoșani? Mulțumesc ❤
Hei, a folosit cineva crema duac gel pentru cosuri, pete etc? E buna merita sa o iau?
Ce părere aveți despre parfumul INVICTUS(Ala gri..nu LEGEND), e dulce? Asemănător lui 1 MILION? Care e mai dulce dintre ele? Merita INVICTUS?
Parfumul BLACK OPIUM este dulce? Are o tentă dulce ca si SI GIORGIO ARMANI?
Salut TPU. Vreau sa fac un curs de frizer in orasul meu. Costul acestuia este de 1300Ron si dureaza o luna, dar nu ofera diploma, te alegi doar cu ce ai invatat. Daca te descurci bine poti sa ramai in...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea să- mi cumpăr o rochie de ocazie dar să fie scurtă (când spun scurtă mă refer să fie puțin mai sus de genunchi - și vă spun de ce vreau așa) am 1.54 și arăt cam oribil...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum sa scap de punctele negre cu remedii naturale?
Buna, TPU! Am un lantisor de argint care dupa 3 purtari nu mai arata fix ca in prima zi, ci se innegrise pe alocuri.L- am spalat cu pasta de dinti si un burete si a functionat. Dupa aceea la inca o purtare...? (mai mult)
Buna Ziua.Cat timp se poartă cercelul medical după gaurirea lobului urechii cu pistolul? Se poate scoate după vindecare pentru perioade de cateva zile fara închiderea gaurii?
Buna TPU, cum se numesc blugii aia de fete mai lăsați jos in vine?
Am cateva fire de par arse. Ce sa le fac? Sunt baiat.
Daca iti pieptani parul in spate,linia care il desparte dispare. Dar cum ar fi,ea dispare cu totul, se anuleaza sau e doar ascunsa?
Salut! Îmi puteți spune vă rog cum se numesc blugii ăia care vin mulați pe coapse și de la genunchi în jos sunt așa mai lărguți?
Care e cel mai bun balsam de buze pe care l-ati incercat vreodata?
Bună! Îmi puteți recomanda o crema bună la un preț accesibil cu spf pentru față? Menționez ca am 18 ani și am tenul gras, este ok sa folosesc? Dar, pentru punctele negre ce as putea folosi?...? (mai mult)
Am achizitionat un produs de la bershka, am bonul dar am rupt eticheta cu pretul, se mai poate face retur?
Salutare! Am vazut aseara in Vcast- ul lui Bvcovia ca Oscar avea hanorac custom cu Ian, ideea este ca intr- un timp am dat de contul acelei persoane. Poate careva sa- mi spuna care este instagramul acelui...? (mai mult)
Pro sau contra taiatului cuticulelor? De ce?
Stie cineva un SH cu multe haine de fete 12-16 ani în Bacău?
Buna, am înteles, ca unele mancari dau o culoare a ochilor mai deschisa si una mai închisa. Stiti cumva ce trebuie sa mananc ca sa am ochii negri? Dau funda!
Daca soarele mi-a atins tenul din plin 10 minute o sa mă zbârcesc in ultimul hal?
Ce este mai bine sa fac, sa dau 200 lei la dermatolog pentru un consult sau sa- i investesc in produse care știu eu ca sunt bune și ma ajuta? La dermatolog nu imi face același lucru, ma consulta apoi...? (mai mult)
Buna. Sunt in carantină de 7 zile iar eu voi iesi din carantină fix pe 18 aprilie de ziua mea. Vreau să mă vopsesc ceva mov, ciocolatiu sau burgundi, ma interesează câte tuburi trebuie sa folosesc...? (mai mult)
Hey TPU. Probabil e o intrebare ciudata, nu stiu daca a mai observat si altcineva asta dar eu la mai toate femeile mai in varsta am vazut ca au degetele putin mai groase - si unghiile late si frumoase....? (mai mult)
Știți cumva unde pot găsi pe internet manșete detașabile din tul sau dantela? Îmi puteți recomanda niște pagini handmade care fac așa ceva? Vă Mulțumesc
Buna! Stiti cumva daca in DM se gaseste marca ELF de cosmetice? Multumesc frumos :*
De ce sunt numai chestii de dama in IDM?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!