Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua TPU! Sunt curios de ceva vreme, de ce baietii cu parul lung isi iau asa de mult hate. Am observat ca multe persoane sunt luate peste picior, inclusiv si eu. Chiar asa de inculti pot fi unii?...? (mai mult)
Par scurt, mediu sau lung? Ce preferati?? :)
Hei! Are cineva idee de ce au scos parfumul City rush de la Avon si unde l-as putea gasi? Stiu ca a disparut de cativa ani.
De ce tin bărbații să aibă barba? Pentru mine ar fi un calvar să mă rad și pe obraji, m-aș irita la maxim
Pot folosi crema Nizoral pentru coșuri? Este buna pentru ten?
Aveți cumva idee de ce părul îmi creste exagerat de greu? In 7 luni mi- au crescut doar vreo 3/4 cm, tin sa precizez faptul ca sunt rasă in cap, ma spal cu un sampon fara sulfati, parabeni si minerale,...? (mai mult)
Baieti,când va epilati mergeți la salon sau va epilati acasă? Cu ce va epilati băieți?
Salutare TPU! Am 16 ani si m- am gandit sa imi fac un tatuaj pe spate, desigur, daca voi avea acordul parintilor. Se poate deforma din cauza intinderii pielii sau ceva?(Daca mai slabesc/ ma mai ingras)...? (mai mult)
Legat de parfumuri, de ce credeti ca pretul din shopuri este mult mai mic decat cele din magazinele din mall de ex. si nu numai sau online de pe sephora, douglas etc? Din cate stiu si parfumurile din...? (mai mult)
Am goluri in barba. Ce sa folosesc? Ulei de ricin?
Buna TPU! Am nevoie de ajutor, va rog din suflet! Fetelor deci cum vă place sa arate îmbracăt un băiat? Am 26 ani și nu am știut niciodată cum să mă îmbrac. Dacă vreți un reper sau o...? (mai mult)
De ce au un succes atât de mare cremele antirid? E imposibil ca moleculele lor sa patrunda in piele
As vrea sa ma decolorez acasă singura însă nu știu nimic despre produse, care e bun, care nu și ce trebuie sa cumpăr. Îmi poate explica cineva pas cu pas ce trebuie sa cumpăr și cum sa prepar?...? (mai mult)
Sa ma lămurească și pe mine cineva. Acum 3 ani când aveam parul lung obișnuiam sa ma spăl doar o data pe săptămână pentru ca asa îmi spunea mama ca e cel mai bine, de ex:ma spălam duminica...? (mai mult)
Buna! Vreau vă rog sa imi spuneți site-URI cu haine și lucruri ieftine. Mulțumesc!
Salutare. Stie cineva vreun truc pentru blugii din material care prinde scame si fire de par? Multumesc mult!
Salut, cum pot face sa arat mai bine? Adica vreau sa zic ca ma consider destul de urat, imi fac iluzii din alea "ca daca as fi fata, nici nu m- as uita la mine", de ce am ganduri din astea? Serios,...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, de câte ori îmi iau(epilez) părul de pe fața fac foliculita si coșuri, va rog ajutati-ma cu o soluție nu stiu ce sa mai fac.
Bună,cine dintre fete și-a făcut găuri în ureche cu pistol pentru piercing, vreau să știu daca doare și cât de greu este. Dacă nu m-am exprimat corect îmi cer scuze
Site-uri cu imbracaminte si incaltaminte ieftine, in afara de Kalapod si Sinsay
Unde gasesc toner Wella Color Charm T18?
Este Nike mai bun decat Adidas? Dar decat Puma?
Bună, eu sunt Glossy Culture, aș vrea sa încep sa scriu și să îmi spun părerea despre anumite ținute ca și un critic în moda ✨ Îmi puteți lasă idei cu persoane populare și eu le voi ...? (mai mult)
Din ce material sunt boxerii de calitate?
Știe cineva un SH In București cu haine goth sau ceva de genul?
Fetelor, ce oje semi folosiți? Chiar și la salon? In afara de cupio
Bună! Am văzut la multe fete că au părul strălucitor și drept fără a fi laminat. Părul meu e decolorat și și- a pierdut din strălucire. Fac săptămânal măști home- made, dar nu obțin...? (mai mult)
Ce tratamente corporale sunt eficiente? (endermologie, lipolaser, vacum, radiofrecventa.).
Exista vopsele naturale de par? E buna cea cu henna? Dar spray-uri de genul?
Imi vine sa rad. Cum sa nu cred ca sunt in iad cand lumea imi zice tanti si doamna la doar 16 ani? Asta era unul dintre cele mai mare coșmaruri ale mele, sa arat sau sa fiu batrana. De la 15 ani au inceput...? (mai mult)
Bună, am parul deteriorat, sta electrizat, umflat (înțelegeți voi) vârfurile nu sunt despicate. Vreau sa fac tratament cu keratina ca sa îl am mereu neted, drept fără aspect electrizat. Am ...? (mai mult)
Cum se simt hainele din poliester? Sunt confortabile?
A incercat cineva sa își pună henna in șampon, adică de fiecare data sa ai colorare acolo?
Salut, am o pereche de Nike Airforce 1 low și mi s-au ros la spate și imi rod șosetele, ce pot face sa remediez asta?
Buna TPU, ce pot face pentru a nu mai avea ochii umflati?
Deci la vestiare când ne schimbam era o fata care mirosea bine rau. A întrebat- o o alta fata ce parfum folosește si a zis ca e unul roșu parca Cargo 5 sau ceva de genul, dar nu am înțeles de la...? (mai mult)
Buna TPU! Voi credeti ca fetele cu gropita in barbie si care sunt putin plinute sunt frumoase?
Parul e ars tare si nu stiu ce sa fac. In spate e foarte scurt, se vede urat de tot.
A comandat cineva si are vreun feedback despre pagina de Instagram si FB sale_resale.ro?
Buna TPU! Aseară mi- am dat jos manichiura semipermanenta cu ajutorul unei pile, dar cred ca am procedat greșit. Am pete roșii pe unghii și ma dor ingrozitor! Exista vreun termen pentru ce am patit?...? (mai mult)
Buna TPU! Imi puteti spune unde pot gasi tatoo chocker? Tin sa mentionez ca locuiesc in Constanta, ca sa fie mai clar. Multumesc!
Ce pot face ca sa miros bine?
Aveți în plan să încercați diferite nuanțe de păr pentru a vedea cum vă stă? Sau poate chiar deja ați făcut- o. Sunt persoane (multe) care niciodată în viață nu se vopsesc, iar altele care...? (mai mult)
Salut! Sunt baiat, 18 ani, ochi albastri, par castaniu. Imi creste barba, este destul de simetrica si nu sunt hotarat daca imi sta mai bine cu sau fara. Daca o port am senzatia ca sunt murdar pe fata,...? (mai mult)
Fetelor am o întrebare, voi cum va ingrijiti zona subratului?
Heiiii...ce parere aveti de a pune zilnic pe parul uscat apa cu masca de par? Nu multa, doar asa
Ce pot face ca sa am fața albă?
Am o mare problemaaaaaaaaaa, fața mea e plina de cosuri si nu stiu ce sa fac ca sa scap de ele.
Ce pot face ca sa fiu inalta si slaba?
Ce pot face ca sa fiu slaba si inalta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!