Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Ce marime port la pantaloni la: 115 Kg 1.75 inaltime 64 Kg 1.75 inaltime
Părere Radu Ionescu medic estetician calitate/pret va rog? Mulțumesc!
Buna, vreau sa imi cumpăr o pereche de blugi slim si nu stiu daca sunt elastici sau strâmți, la compozitie zice ca e de 85%bumbac, 13%poliester, 2%elastin?
Aș dori să îmi cumpăr si un brâu cu jartiere pentru ciorapi așa cu erau pe vremuri, acela pe care l- am gasit este din poliester 100% si marimea este de S/M. Așa. Am câteva întrebări 1. Nu...? (mai mult)
Hei TPU! Aceasta este o intrebare pentru fete. Deci, am un top stil maiou, insa nu stiu ce sa pun pe dedesubt pentru ca daca pun bustiera s- ar vedea atat prin el fiindca e alb, dar si pentru ca e gol...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat sa vi se șteargă scrisul de pe brățările Pandora? Țin sa precizez ca brățara e cumpărată din magazinul oficial și are și garanție, o am deja de un an jumătate
Cat costa proteinele din carne de oaie?
Salut,îmi spuneți va rog un parfum persistent de bărbați și cu proiecție mare? Ar fi de preferat un top 3 parfumuri favorite. Prețul sa fie între 300 -600 de Ron :)
Ce sampon folositi si vi se pare bun?
Bună! Îmi puteți recomanda un rimel care le oferă genelor volum? Ofer funda!
Bună TPU! As dori o modalitate de a scăpa de culoarea rosie din par. M- am vopsit undeva prin noiembrie iar acum parca nu mai am răbdare sa se ia aceasta culoare. Mai cunoașteți alte metode de decolorare...? (mai mult)
Ce varianta o considerati corecta? Dresuri sau strampi? Stiu ca sunt sinonime, dar voiam sa vad pe care o folositi mai des
Buna TPU! Care e cea mai buna solutie pentru a avea o barba deasa,lucioasa, hidratata si frumoasa?
Buna TPU! Care este cea mai buna solutie,ulei, sampon sau balsam pentru a avea un par des, lucios si frumos? Ma refer atat la parul din cap cat si la barba. Promit ca dau funda!
Sunt bune genele false cu magnet?
Hey,fetele! Voi ce blugi alegeți? Cei cu talie inalta sau joasă?:)
M- am spălat pe față cu un șampon de cap cu Keratina (am crezut ca nu mi se întâmplă nimic) Și a doua zi m- am trezit cu fața roșie și niște punte albe pe față... Ce pot face? Momentan m-...? (mai mult)
Sa fie de vina oglinda sau așa sunt eu? Când mă uit în oglindă mă văd foarte scund și îndesat, totuși am 1.85 și maxim 75 kg
Îmi recomandați și mie un parfum foarte persistent pana în 700 de lei? Voi ce parfumuri folosiți? De bleu de Chanel ce părere aveți?
Buna! Deci în Cluj cunoaște cineva locuri unde oamenii se adună și socializează despre viață? Eu am 26 de ani, a avut o viață dificila, (vă rog să vă uitați pe întrebările mele anterioare...? (mai mult)
Am boala pe maimuțele alea cu sprâncenele pensate, chiar nu pot accepta că sunt urate? De ce se mai urâțesc mai rău?
Daca am folosit un sampon anti matreata si am scapat de ea si dupa folosesc alt sampon poate aparea din nou?
Salut, stie cineva unde pot gasi un croitor priceput in Cluj?
Buna tuturor, ce vopsea/decolorant imi recomandati pentru suvite blonde la par scurt? Par brunet
Mai merita sa te mai îngrijești când ești un bătrân amarat de 30 de ani?
Salut, deci mi- am facut tatuaj acasa, mi- am facut masina, am folosit ac steril de tatuaj rl 3 ceva gen, cerneala intenze true black, mi- am facut tatuajul mi- am pus folie peste el am tinut- o timp...? (mai mult)
Buna TPU, am inceput sa folosesc si eu ulei de ricin pentru par, am auzit ca are multe beneficii dar nu stiu cat timp sa il folosesc si cand sa pun pauza acestui ulei. Am auzit ca daca il folosesc foarte...? (mai mult)
Vreun salon din Bucuresti care pot face undercut pentru femei?
Care e secretul bărbaților cărora nu le creste barbă și nu au par pe piept, burta sau spate? Mie îmi iese parul din tricou și îmi rămân urme de par pe obraji și după ce mă rad, vreau și ...? (mai mult)
Bună TPU, am făcut în iarna o mare prostie, m- am decolorat, în condițiile în care eram vopsita șaten, in vară mă decolorasem iar, puteți să spuneți că am avut o "cădere" de când cu pandemia...? (mai mult)
Buna. Stie careva ce as putea face impotriva caderii părului? Imi cade extrem de mult si totusi parul meu e foarte des. Si impotriva cosurilor ce as putea face?
Daca o femeie are inaltimea de 1.65 si poarta tocuri, sa zicem de 10 cm, automat are 1.75?
Bună! Trimiteți-mi site-uri,cu bijuterii foarte ieftine,(nu contează materialul), dacă se poate cu transport gratuit! Am căutat, dar n-am găsit ce vreau. Mulțumesc anticipat!
Bună ziua, vreau sa îmi dau comanda de produsele pentru acnee de la Thursday Plantation (pe baza de arbore de ceai), doar ca la noi in România nu se găsesc, ci in Australia sau Canada. Mai este...? (mai mult)
Sunt băiat și am tenul gras și cu urme de la acnee. Cu ce m-as putea da pentru un ten cât mai curat?
Buna tpu.Am varsat niste solutie de curatat pe pantaloni si s- au decolorat unde a picat solutia.Mie imi placeau pantalonii astia si nu vreau sa ii arunc plus ca sunt nu mai buni de purtat in afara de ...? (mai mult)
Aș vrea sa îmi cumpăr niște ciorapi de plasă dar am niște nelămuriri pe bază de compoziția lor, chiar dacă arată la fel. Prima pereche are 85% nylon și 15% spandex, iar a 2a e făcută din...? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea să-mi spuneți de unde pot lua mască neagra pentru puncte negre de la Garnier, unde se găsește, în farmacie sau în orice magazin mare la cosmetice?
Deci caut de cateva ore niste sosete pana la genunchi, sau jambiere cum vreti voi sa le spuneti, insa nu pentru footbal ci pentru ca vreau sa le port cu o fusta. Am vazut preturi exagerate pe site- uri,...? (mai mult)
Nuantatorul rosu se prinde pe părul brunet?
Buna, am o mare problema, de câțiva ani ma lupt cu coșurile. (3 4 ani), în urmă cu cateva zile am spart vreo 3, mega mare peostie, acum s0au transformat în răni, unu dintre ele este mult...? (mai mult)
Bună TPU, un iluminator puternic? Nu contează la ce preț.
Caut un aparat care sa incalzeasca picioarele fara sa fie nevoie de priza in acel moment (pe baterii sau reincarcabil). Ce imi recomandati?
Vreau sa imi fac pierce in limba singura, întrebarea mea este dacă acul trebuie băgat într- un loc fix al limbii, ce se întâmplă dacă nimeresc o vena si daca va curge sânge? Fără răspunsuri...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda o masina buna de cusut lycra (spandex)?
Vreau sa imi fac parul rosu la spate (ceafa) pe jumătate de par.Ce vopsea prinde bine pe brunet închis?
Salut,eu la haine am mărimea 156/158 și pe unele siteuri nu găsesc sa comand pe mărimi doar S M XS, Cum îmi pot da seama ce mărime pot comanda?
Buna! Am mai folosit cineva aparat pentru vacuum facial? Ma refer la acel aparat pentru scoaterea punctelor negre. Daca da, l- ati folosit impreuna cu un gel, pentru a aluneca mai bine sau cum ati...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o întrebare, uleiul de ricin chiar ajuta la creșterea mai rapidă a parului? Dacă da, cum se folosește și in cat timp se vad rezultate? Dau funda!
Buna fetelor. Am o întrebare pentru voi referitoare la epilatul in zona inghinală. Pana acum am folosit doar lama de ras (eșec total deoarece de fiecare data, a doua zi, eram iritată toată), însă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?