Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna! Câteva recomandări, de unde as putea cumpăra produse cosmetice de pe internet de calitate bună la un preț avantajos?
Salut TPU, o nelămurire cu parfumurile, as avea daca ma puteți face sa înțeleg, un parfum cu apa de toaleta zice ca tine 4 ore pe piele, dar dacă un parfum de la adidas de 20 de lei e apa de toaleta...? (mai mult)
BUNA tuturor. De ce nu rămâne oja aplicata pe unghii? Oja 3 in 1, si uscare la lampa UV, nu tine nici 2 zile, cade cu totul de pe unghii, care ar putea fi cauza? Funda!
Ce părere aveți despre piercing-ul targus? Este dureros?
Buna seara.Am cumparat un parfum Armani Code de 110 ml.Totul perfect pana acum doar ca l- am folosit cam de 5- 6 ori si astazi cand am dat sa il folosesc am dat 1 fas a mers totul perfect si cand sa il...? (mai mult)
Ce sampon mai natural, dar care sa nu imi usuce parul recomandati? :) (nu cele din comert)
Buna seara! Stie cineva vreun salon din Bacau care se ocupa cu tunsul pentru donare de par? Mulțumesc anticipat!
Salutare TPU, ce înălțime ar trebui să aibă un bărbat, eu zic 1.75-1.85.Voi ce spuneți?
Bunaaa, nu stiu daca ati auzit de pagina ‘Topstar’ dar am descoperit o aseara si am observat ca are brand uri de makeup de sephora. Insa sunt produse mai ieftine, dar nu cu mult. Stie cineva daca...? (mai mult)
Se potriveste geanta asta la o tinuta casual? Vreau sa o fac cadou dar am dubii: https://www.jolize.ro/produs/geanta- dama- piele- naturala- kaki- marra/ Pe www.jolize.ro e trecuta la categoria ...? (mai mult)
Heeei, fetele. Ce gel de sprâncene îmi puteți recomanda? Vreau sa fie waterproof, sa fie uscat, nu sa se simtă cremos după ce îl aplic. Adică după aplicare sa se usuce, sa fie rezistent la ...? (mai mult)
Buna, stie cineva unde as putea sa gasesc un trench cu decupaje pe umeri. Am vazut ceva de genul pe Shein, dar as prefera un magazin cu depozit in tara. De asemena, am incercat search by image, dar...? (mai mult)
Cu ce pot combina un hanorac negru lung, cu guler alb? Dau Funda!
Buna TPU! Stie cineva care a fost recent in Douglas modul in care te lasa sa testezi parfumul? Adica as prefera sa il testez dand o data pe mana ca sa vad cum miroase pe pielea mea, cum se pot testa, ...? (mai mult)
Bună, acum vreo 2 ani am incercat singura sa imi fac breton, însă nu a iesit nimic si nu aveam ce sa ii mai fac, l- am tot taiat încât să nu se vada dar tot se vedea ca era loc gol pe cand se termina...? (mai mult)
Bunaaa. Îmi puteți recomanda câteva site-uri unde pot gasi incaltaminte, mai exact cizme, iar materialul sa fie cât de cât de calitate?
Buna! Îmi puteți recomanda câteva site-uri unde pot gasi cizme de calitate? Vreau ceva ok, nu toate chilipirurile... Mulțumesc!
Imi recomandati niste saloane de coafura foarte bune si ieftine din Arad? Gen, un salon cu hairstylisti care sunt la curent cu trend- urile din zilele de azi. Vreau sa ma tund 'wolf cut', dar parca simt...? (mai mult)
Doresc sa stiu daca geaca din poza este de dama sau barbati? Doresc raspusuri sincere si serioase. Va multumesc! https://www.facebook.com/photo?fbid=2936179210041278&set=gm.3074948976067095
Buna seara, TPU. Te faci de ras daca atunci cand vorbesti cu cineva (sau daca esti surprins razand intr- o poza) apari cu putina negreala vizibila pe dinti? :) Sau, din contra, nu e nimic jenant in ...? (mai mult)
Fetelor ajutor urgent please! Sunt baiat, 26 ani, ochii verzi, parul negru, nu am făcut sala în viață mea dar am de gând să mă apuc. Greutate cam 82, cam așa nu mai mult. Nu am știut...? (mai mult)
Buna, La o fusta rosie, ce ştrampi trebuie purtati? Multumesc!
Nu știu care e cauza, poate depresia, starea proasta. Am 1.84 și mă simt scund rău în sensul că simt că îi privesc de jos și pe cei de 1.75, îmi par foarte înalti. Se poate sa am ceva la ...? (mai mult)
Recent am cumparat o crema de fata, Dior Hydra Life Sorbet Creme. Miroase exact ca un parfum pe care nu pot sa mi-l amintesc. Are cineva idee ce parfum?
Mai e la moda frizura mullet?
Ati incercat bioil? Ulei si crema pentru vergeturi? De cand ma stiu am probleme cu greutatea. Ba slabesc, ba pun la loc si asa au aparut vergeturi. Voi ati avut? Cum ati scapat de ele?
Buna seara, fetelor! Ce ulei profesional pentru par imi recomandați? Ceea ce am folosit pana acum au promis și nimic(Londa, Wella, L’oreal)
Stie cineva de unde pot sa-mi iau un hanorac ca asta? https://imgur.com/gallery/HyfxDmg
Cat costa sa îmi pun un cercel vaginal?
Uleiul de ricin pentru par ajuta la ceva? A dat la cineva rezultate? Ieri mi- am luat o sticluta de ulei de ricin de la farmacie si din cate am inteles ajuta pentru cresterea parului, a incercat...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți de crema Oxyfade pentru îndepărtarea tatuajului?
Cum pot scapa de matreata? Am folosit acest sampon si tot am: https://www.google.com/search?q=sampon+ balea+ antimatreata&sxsrf=ALeKk03k15m7NvbZYoEC8hWqa4pYopTOkw:1616348473365&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj519mk98HvAhWvlosKHZGRC-...? (mai mult)
Este bun acest sampon? https://www.google.com/search?q=shampon+ balea+ anti+ matreata&tbm=isch&ved=2ahUKEwju4sK54MHvAhWJnqQKHYUwBhwQ2- cCegQIABAA&oq=shampon+ balea+ anti+ matreata&gs_lcp=CgNpbWcQA1DM2QFYgecBYNXnAWgAcAB4AIABYogBiQmSAQIxM5gBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=R21XYK4jib2SBYXh
Puteti sa imi recomandati niste saloane de coafura foarte bune din Arad? Gen, un salon cu hairstylisti care sunt la curent cu trend- urile din zilele de azi. Eu vreau sa ma tund 'long wolf cut', dar ...? (mai mult)
Ce lucruri sunt importante pentru make-up? De ce am nevoie pentru a începe sa ma machiez?
Cat costa un piercing în nas pe nara în idm basarab? Prețul inclusiv cu pierce-ul medicinal de acolo. Si de unde pot cumpara un pierce normal de aur in Bucuresti?
Ce parere aveti despre scoaterea tatuajului de la sprancene cu laserul? Verisoara mea are un tatuaj vechi de 5 ani negru albăstrui si vrea sa il scoata. Sau ce metode cunoasteti? Ca sa nu ii ramana...? (mai mult)
Buna, poate sa imi recomande cineva din Arad un salon foarte bun de coafura? Vreau sa ma tund 'wolf cut', dar nu stiu daca romanii nostri stiu ce e aia 'wolf cut' si mi- e teama sa nu imi strice parul...? (mai mult)
Buna. Nuantatorul negru iese din par de tot? Cel de la loncolor
Buna seara! As vrea sa intreb daca foloseste cineva aparat de epilat inghinal, dar nu de smuls firul de par, ci de ras. Pareri si exemple? Mulțumesc!
Dacă te speli pe par cu apa rece, sunt șanse sa răcești sau sa te doara capul? Am tot auzit ca, ca sa nu ți se mai îngrașe atât de repede parul sa nu fie masat tare scalpul și spalat cu apa ...? (mai mult)
A mai achiziționat cineva epilatorul IPL de la OVELY? Daca da, este bun? Isi face treaba?
Salut, ce fit au hainele de la vagabond studio?
Din YouTube îți faci mulți bani? Eu asta am observat. De exemplu: De ce vloggerita Cezara Cristescu la 18 ani are nu știu câte intervenții estetice la față? Mi se pare ca pentru vârsta asta prea...? (mai mult)
De ce toată lumea le prefera pe fetele astea cu capul nedezvoltat foarte mic și nasul ăla vezi Doamne "ridicat" perfect? Și persoanele care au sa zicem mandibula puțin mai lata sau capul mai lung ...? (mai mult)
Buna TPU, cum as putea sa imi pastrez parul frumos cum il am la varsta de 17 ani, adica acum? Gen eu îi mostenesc gena mamei, tin sa mentionez ca am un par normal dar cu firele subtiri si nu as vrea...? (mai mult)
Am început azi sa folosesc ulei de ricin pentru gene, am aplicat cu o pensulă de machiaj (pentru gene) pe ele vacanțele ca si cum m- as da cu rimel acum am pe lângă ochi doar ulei de la gene, oare...? (mai mult)
Salut. Sunt baiat. Am pe fata multe urme de la coșuri unele care le-am spart. O să dispară? Am ce sa le fac sa dispară?
Buna! Am o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Caut un spray sau o solutie (solida, pasta sau cum o fi) pentru colorarea parului. Nu stiu daca ati observat sau nu, dar Delia, Andra si alte vedete...? (mai mult)
Salut TPU, As vrea o recomandare de sampon colorat pentru par decolorat. Ce șampon imi recomandati? Dau Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!