Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU, As vrea o recomandare de sampon colorat pentru par decolorat. Ce șampon imi recomandati? Dau Funda!
Salut TPU, vreau sa va intreb cei care ati facut sedinta laser pentru cicatrici, in cat timp v-a trecut roseata sau culoarea maronie? Multumesc dau funda
Ce pot face ca sa nu mai am cosuri?
Fetelor ajutati-ma cu o idee, am nevoie de un costum de baie, ce sa-mi iau?
Fetelor, am o problema. Ce sa fac sa nu ma mai irit atunci când ma epilez acolo jos...sa nu mai zic ca mi se si înnegrește pielea? Eu ma epilez cu bicul pentru ca nu stiu ce altceva e mai ok. Puteti...? (mai mult)
Hey din nou TPU! Vreau sa- mi spuneti si mie daca stiti un remediu pentru piele ca sa o am curata si stralucitoare.Eu o am asa uscata si o dau cu tot felul de creme si am grija de ea dar mereu e uscata...? (mai mult)
Buna, de unde as putea cumpara un costum in genul peaky blinders dacă știți, cu vesta, palton, șapcă etc. exact ca in film, dar sa fie calitate super buna, nu doar așa de dragul de a fi...? (mai mult)
Buna TPU. A folosit cineva șamponul Corona cu urzică și cel cu Henna? Cum sunt? E ok calitate-preț?
Am o cicatrice la buza de sus, aș putea sa o micșorez sau chiar să o scot? Ea acum s-a umflat si in locul unde este cicatricea se simt niste mâncărimi!
Cum pot avea picioare mai groase, abdomen plat si ce pot face ca sa fiu mai inalta?
Ce sa fac ca sa am un corp finut?
Unde as putea sa tin hainele negre pentru a preveni scamele? In special hanoracul.
Am si eu o intrebare, ce pot sa fac ca sa am picioarele mai subtiri si sa am stomacul mai suplu, dar nu vreau muschi o zic din start?
De ce toată lumea prefera pielea neagră? Am primit un mesaj pe Facebook și mi s- a întâmplat de 2 ori asta: "Ești drăguța, păcat ca ai pielea albă și îți strica tot aspectul fizic". "Păcat...? (mai mult)
Vi se pare acest ghiozdan gay? https://www.u-man.ro/accesorii/rucsacuri/billabong-all-day-black-mint
Buna! Ce parere aveti despre produsele de pe pensulemachiaj. ro? In special despre pensulele care sunt la reducere. Multumesc!
Salut. Am un ceas pe care as vrea sa îl restaurez. As vrea sa îl revopsesc și eventual sa îl incrustez cu pietre. Credeți că se ocupa cineva cu asta în România?
Bunaaa! Am 13 ani si as vrea sa am si eu un creion de sprancene si un eyeliner, exagerez pentru varsta mea? Fara raspunsuri stupide va rog:/
Hei girls! Prietena mea isi pune unghii semi, dar mereu la cateva zile sau chiar a doua zi ii sar, se ciobesc. Face toti pasii corect. Pregateste unghia corespunzător, primer, baza, tot ca la carte....? (mai mult)
Ce părere aveți despre hainele vagabond? Recent am aflat de ei prin trecere prin mall
Salutare TpU! Am o pereche de adidasi de fotbal, problema e ca dupa ce incep sa joc cu ei cam vreo 5 10 min incep sa ma incomodeze in zona latului si al exeteriorului, stie cineva vreo metoda ca sa nu...? (mai mult)
Salutare la toata lumea, luna asta vreau sa ma duc la salon sa ma vopsesc tipul ala ombre sau balayage inca nu m- am hotarat, eu sunt bruneta natural ar fi prima oara cand imi decolorez parul. Stiu ca...? (mai mult)
Voi cat cheltuiți pe o pereche de încălțăminte? Minim
Se poate schimba firul de par de la o anumita vârsta? Pana acum l- am avut creț, efectiv se făcea creț după ce ma spălam și rămânea asa, iar de 2 zile, începe sa stea întins, nu înțeleg...? (mai mult)
Salut! Ce as putea face ca sa imi imbunatesc imaginea?
Nu știu cum să mă exprim ca sa nu îmi fie stearsa intebarea. Deci când încordez fundul, am pe o fesa niste ramificații adică sunt bărbat, nu cred că e celulita
Hey! Cum pot să scap de pielea uscată de lângă unghii?
Salut! Se pot schimba ramele de ochelari si sa raman cu aceleasi lentile?
Bună, ziua mamei mele este peste o săptămână și nu știu ce să îi iau cadou... bugetul este de 300.Stiu ca îi plac parfumurile dar am găsit preturi foarte mari și aș vrea să îi iau și un...? (mai mult)
Exista saloane cu epilare intrafesiera pentru bărbați? E scump?
Buna! As vrea sa imi inchireiez un post de coafor. Oare cum e? Mai ales in perioada asta? Sau sa fii angajat fara scaun platit? Ofer funda
Buna, am si eu o intrebare, perucile facute din kanekalon sunt toxice si provoaca reactii adverse sau nu?
Poate să-mi spună cineva care sunt cele mai populare brand-uri de lux de la A la Z?
Am auzit ca șamponul cu sulf poate ajuta la parul gras. E adevarat?
Salut! Magazinul New Yorker are haine de calitate? Cam cati bani sa imi iau la mine ca sa imi iau ceva dragut si de calitate?
Salut TPU, azi m- am hotarat sa merg la dermatolog asa ca mi- am facut o programare, intrebarea mea e urmatoarea, pe voi v- a ajutat dermatologul sa scapati de acnee? Si va rog daca imi puteti spune daca...? (mai mult)
E o moda sa fii vopsita blonda si sa ai spracene negre acum sau mi se pare mie?
Buna! mi-am făcut ieri găuri in urechi, dar nu sunt identice, una se vede ca este puțin mai sus... daca scot cercelul, se astupă gaura de tot încât sa imi fac alta putin mai jos?
Mi- am luat niste adidași foarte ușori din material din ala gen cârpă, nu îmi sunt nici mici nici mari insa am dat o grămadă pe ei și îmi sunt foarte incomozi, parca am niste prosoape in picioare....? (mai mult)
Am pielea foarte uscata, in special pe maini si față, ma dau cu creme dar degeaba. Pe fata mi se decojeste efectiv iar pe maini am pielea aceea alba uscata (putin)ori mici cruste in diferite locuri....? (mai mult)
De ce unii oameni au cosuri, iar altii nu au deloc?
Bună! M-ar interesa sa cumpăr haine de brand contrafacute din Turcia. Cunoaște cineva vr-un site de unde as putea comanda? Mulțumesc, o zi frumoasă tuturor! ????????
Am cumpărat o crema pentru piele acneeica de la farmacie, iar termenul de expirare este in luna a 4a, la farmacie mi- a spus că se poate folosi și în luna aceea, dar pe cutie nu spune daca expiră...? (mai mult)
Hei, stie cineva unde gasesc acele charmuri din aur ( pentru bratari impletite) si acele bilute din aur? Se gasesc doar in bijuterii, sau de unde le pot procura? Tot caut de ceva timp si nu gasesc...? (mai mult)
Știți niște site uri bune pentru bijuterii? Nu vreau ceva extrem de scump
Intr-o relație poți muri daca te gândești tot timpul că partenerul se călărește cu altcineva?
Buna! Poți combina doua Branduri diferite intr-o ținută? De ex: Nike cu adidas
Salut Stie cineva vreun remediu sau tratament pentru caderea parului la barbati și regenerare? Poate v- ati confruntat cu aceasta problemă și ati folosit tratamente. Mi- ar fi de folos dacă m- ati...? (mai mult)
Pentru fete! Ce kituri(lampa, lacuri, 2-3 culori) pentru oja semi recomandați? Nu vreau ceva la nivel profi, vreau pentru uzul personal.
A mai folosit cineva kitul de permanent de la kallos? (solutia de perm si neutralizator) Daca da, a mers?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!