Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva site-uri cu imbracaminte si incaltaminte fake?
TPU, de ce la unele persone dupa varsta de 18- 20 de ani ii apare gropita in barbie? Cunosc multi prieteni care inainte nu aveau iar acum a aparut. Si verisoara mea mai mica de 8 ani are iar cand s- ...? (mai mult)
Care tunsoare din cele 3 imagini se potriveste cel mai bine cu forma fetei alungite? https://ibb.co/6D47sTM https://ibb.co/tc2781v https://ibb.co/dGBcvP1
Vreau sa-mi pun niste gene false cu banda, dar faza e ca le vreau doar pentru cateva ore, este posibil? Cu ce le pot da jos?
Cum pot scapa de matreata? Am folost sampon balea antimatreata si inca am. https://www.google.com/search?q=sampon+ balea+ antimatreata&sxsrf=ALeKk02HKimFcOPIWp9kNQWHe8Q2iVosxg:1615313731846&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi0n7_J6KPvAhUENuwKHdqkAtYQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=625#imgrc=k-...
Colanti Adidas, Nike, Puma se potrivesc cu geaca de piele?
Recomandați șamponul Garnier sau Elseve?
Îmi poate explica cineva pașii pentru a pune extensiile de gene fir cu fir?
Bună seara! Îmi poate recomanda cineva, un adeziv bun pentru genele fir cu fir?
Bună seara! Îmi poate recomanda cineva, un adeziv bun, pentru aplicarea genelor fir cu fir?
De pe ce site pot cumpara nike air force 1 (shadow) originali?
Buna dragilor :) Am fost astazi la sala prima data. Si mi- am luat pantaloni de trening. Dar 99% din fete purtau colanti :) Problema e ca nu am mai purtat in public, doar rar in casa gen. Si mami...? (mai mult)
Deci fetele (sau băieții care știu), tot vedeam tutoriale de make up si după ce tipele isi puneau fardul pe ochi, puneau o chestie alba(nu știu dacă era primer sau concealer sau ce o fi) si pe ...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc ochelari cu lentile false in Braila?
Folosesc adidasii de 2 ani, nu sunt rupti. Ar trebui sa cumpar alti adidasi?
Buna ziua! Daca am făcut o comanda online (plătită cu cardul) pe Bershka și as dori sa returnez in magazin fizic un singur produs din aceasta, este posibil?
Voi purtați încălțămintea mai mare sau fixa pe picior?
Exista glugi pentru geci in magazine?
Stie cineva daca la adidasi corespund marimile de la baieti la fete? De exemplu daca sunt baiat si port marimea 40, mi-ar veni niste adidasi de fete marimea 40 sau sunt diferiti? Multumesc!
A comandat cineva de pe District Shoes? Sunt de încredere, au produse originale?
Buna TPU, intrebare de fete, am un aparat care incalzeste ceara si de obicei il folosesc la maini si la picioare, as putea sa ma dau si in zona inghinala cu ceara ca se incalzeste la aparat?
Tocmai ce m- am barbierit cu bicul si mi- am taiat perciunii gresit, unul mai lung si unul mai scurt si nu e prima oara + ca chiar daca i- am taiat gresit acum nu vor mai creste uniform. Si pe langa...? (mai mult)
Buna TPU! Nu ma prea pricep asa ca as avea nevoie de ceva sfaturi. As dori sa imi cumpar si eu niste adidași mai de calitate, care firma este mai buna nike, adidas sau puma?
Bună! Va rog sa îmi dați o denumire de cremă pentru mâini uscate. Vreau să am pielea fină.
Cum sa îmi găsesc un parfum care sa persiste pe pielea mea? Mi se pare ca nici unul nu persista, iar cele care persista cât de cât (maxim 1 ora), nu prea îmi plac. Vreau recomandări de parfumuri...? (mai mult)
De ce multor persoane le place să ofere șosete pentru cadou? Care este aprecierea pe care o au oamenii când primesc șosete drept cadou, de parcă ar fi o bijuterie? Este la fel când se oferă...? (mai mult)
Am o multime de firisoare scurte in varful capului. Sunt f multe, scurte si ondulate, eu avand parul aproape drept la radacina. Cei care ati avut problema asta imi puteti spune ce produse pentru par ...? (mai mult)
Bună ziua. Am achiziționat acum ceva timp de la Zara o pereche de pantaloni, totuși am observat că au apărut în jurul cusăturilor niște mici „ațe" rozalii, se poate face ceva pentru a dispărea?...? (mai mult)
Salut. Știți ceva de clinica esthetic hair turkey? Vreau sa ma duc sa îmi fac un transplant de par.
Buna! Eu as dori sa imi albesc dintii dar cu solutii naturale, nu cu tot felul de benzi sau alte lucruri. Dar nici cu alimente care distrug in timp smalțul. Ceva idei?
Cum indepartez vanataile de la ventuza?
Salut, TPU! De la ce se face matreata? Cum pot scapa de ea? Am cumparat si sampon balea anti matreata si tot nu scap de ea, help pls
Buna ajutati-ma va roog mi am umflat buzele cu sticla iar acum mi au ramas niste semne vinetii spre negru cum pot scapa cat de repede de ele?
Eu am 2 iepuri Din octombrie ia m cumparat si ia m ținut impreuna Acu 2 săpt încercau să se imperechere Am separat masculu pentru ca femela încerca să si faca cuib, smulgea parul isi făcea...? (mai mult)
Buna TPU! Am o into, recent, mi-am cumpărat niște inele, care acum am observat ca sunt din zinc si sticla. Oare se vor ruguni?
Salut, doresc sa comand niste tricouri, o vesta si o bratara de pe www.maniacmusic.ro dar nu stiu daca sa dau comanda sau nu, vreau niste pareri am auzit ca tricourile de la fruit of the loom sunt bune,...? (mai mult)
Bună ziuă! Am dat comanda de un inel de pe internet ( Bijuterii Eshop ) si după o săptămână mi s- a strâmbat, mi au căzut pietricele ( menționez când aveam de făcut ceva în casă, bucătărie...? (mai mult)
Buna TPU! Peste cateva zile este ziua mea si as vrea sa- mi pun unghii cu gel (nu mi- am mai pus pana acum), mai exact as vrea o constructie cu gel, dar nu stiu daca se merita..am vazut preturi care mie...? (mai mult)
Am nevoie urgent de sfaturi! Azi am purtat geaca alba a mamei mele afara și stăteam pe o banca cu câțiva prieteni iar fata de lângă mine fuma, un băiat a venit în fuga spre ea și s- a ferit,...? (mai mult)
Mai merita sa îmi tai parul pubian? Oricum întotdeauna mă umplu de bube după
Buna! Am cumpărat un kit pentru unghii polygel insa nu am primit acea soluție pentru modelare. As putea folosi altceva în locul ei, cu același efect?
Hey all. Ce sutien merge sa port la rochia asta, sa nu se vada? Sau merge fara? https://ibb.co/yFxrytr
Stiti ceva masca de fata sau crema? Am dermatita pe fata adica in zona nasului si a sprancenelor si se vad urat acele coji chiar daca ma spal dupa ceva timp apar din nou.
Rujurile lichide de pe sinsay rezista?
Bună. Am avut un par foarte des și frumos, dar a fost vopsit și decolorat. Și acum e foarte subțire(zici ca- s cheala) și mi- a căzut foarte mult par. Își mai revine la normal cum a fost?...? (mai mult)
Cum accelerăm metabolismul în perioada de stagnare a unei diete?
Hai salut, Am nevoie sa gasesc un salon in Bucuresti, la care sa merg pentru a imi da o forma parului. Stiu, daca caut pe google, gasesc o multime, mai mult de atat, daca o iau putin la pas, ...? (mai mult)
Buna tuturor! Am vazut recent pe tiktok o fata care a scapat de acnee folosind doar samponul headandshoulders. Vreau sa precizez ca eu nu am acnee severa, dar recent fruntea mea a luat o razna si am numai...? (mai mult)
Bună TPU! Am aproape 18 și începe să mi se rărească părul prin părți, ce aș putea face? Vreau ceva care să nu fie foarte costisitor
Salut TPU! Ma gandeam zilele astea sa-mi cumpar un gel cu aloe vera pentru par si fata, ce-mi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!