Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut, cu ce as putea asorta acesti adidasi? https://www.epantofi.ro/sneakers-calvin-klein-jeans-joele-b4s0716-bright-white.html
Hey. Ati comandat vreodata haine de pe Fashionnova? Stiti cam in cat timp ajung produsele sau daca corespund cu ce e pe site? Vreau sa imi iau ceva si am vazut multe comentarii negative
Salut TPU, am cumpărat un care oil pentru barbă și băiatul de acolo a spus ca ajuta la creștere, îmi puteți spune dacă care oil și beard oil este diferit?
Buna, am vazut la comanda la mine ca Vali Dobre purta niste bratari groase, stie cineva cum se numesc bratarile alea mai groase sau ce o fi?
Bunaaa. Niste magazine din Iasi cu marfa de calitate/atragatoare si la un pret bun? Sau pur si simplu niste sh-uri recomandate si in ce zona se afla? Va rog frumos...multumesccc!
Bună TPU! Am niște perechi de blugi noi mărimea M și L primite de la cineva care nici nu le-a purtat. Eu port XS și S, se pot modifica pentru a ajunge la mărimea mea?
Am cărarea aproape in mijlocul frunții. Vreau sa-mi o fac ca lumea, cum trebuie. Ce trebuie sa fac? Sa-mi las parul sa creasca? La frizer ce-i zic? Sanatate si pacea domnului. Sunt baiat
Buna! Este posibil sa imi fac singura impletitura spic de grau de la frunte la ceafa? Adica nu pe lateral, din fata in spate. Ca nu am cine sa ma ajute si as vrea s-o fac eu. Iar daca pot, cum?
Salut TPU, ma gandeam zilele astea sa- mi achizitionez o planta aloe vera dar nu stiu sigur ce sa fac sa iau planta sau sa- mi iau ceva gel cu aloe vera 100%? O cumpar mai mult pentru par. Daca ar ...? (mai mult)
Salut! A incercat cineva bitter suedez+ulei de trandafir pe piele cu acnee? Ce credeți despre această combinație? Este okay?
Bună TPU, știți cumva unde pot găsi în format fizic ulei de trandafir/apă de trandafir?
Buna! M- am spălat doar cu săpun și apă pe față pana acum și vreau să încep skincare. Habar nu am de niciun produs sau ce trebuie să fac. Ma intereseaza mai mult pentru coșurile de pe obraz...? (mai mult)
Salut, creme de ten pentru băieți ce îsi fac tenul mai fin sau măști faciale? Ceva ce poate fi folosit în fiecare zi, am tenul gras și cu un fel de cosuri și îl vreau mai fin, dau fundă
Buna TPU. Stiu ca o sa sune stupid, dar vreau sa ma tund scurt, gen coafuri stil tomboy. Ar trebui sa ma duc la un coafor sau la o frizerie sa ma tund?
Salut! Stie cineva cum sa largesc o pereche de adidasi de panza? Ma strang in zona limbii adidasului, o masura mai mare nu pot lua deoarece ar fi prea mari dupa aceea i- am purtat de 3 4 ori gandindu-...? (mai mult)
Unde îmi fac și eu un implant de par în România? Fără dr. Felix. Este prea scump. Ceva la 2000 euro.
Buna TPU! Cu ce pantaloni merge asortat un corset? E putin spre stil gotic, negru cu bretele, și nu port fuste cum văd peste tot pe internet.
Salut TPU, ce parfumuri recomandați pentru bărbați gama premium ceva original, bun, de calitate? Nu contează prețul... Mersi
Am o problema, sunt mai rau decat o fata, sunt băiat și am 17 ani si ma enervează foarte mult părul meu, trebuie sa- l spăl zilnic sa- mi stea cum imi place mie si cand il aranjez după baie nu-...? (mai mult)
Buna TPU! Ce parere aveti de vopseaua de par Advance Techniques de la Avon?
De ce poarta majoritatea femeilor/fetelor ruj rosu?
Salut TPU, am observat ca multe fete porta ochelari de stare indiferent daca este iarna, vara, primavera, toamna. Ele au mereu ochelarii deasupra capului si dimineata si seara, de ce?
A folosit cineva masca de par cu usturoi? Cum ati folosit? Si cat timp trebuie facut acest tratament? Ustura pielea capului?
1)Când se considera parul a fi mediu? lungimea care este fix la umeri este scurta sau medie? 2)Parul creste un 1 cm pe luna?
Salut. Am 17 ani si am avut acnee grava pe obraji, frunte si barbie. Am fost la dermatolog si a reusit sa- mi sparga cosurile si am dat cu nu stiu ce crema si mi- au disparut cosurile dar au ramas cicatrici,...? (mai mult)
Salut ce parere aveti despre crema Tattoo Med, am facut un tatuaj acum cateva zile dar mi se pare ca pielea mea este foarte uscata dupa ungerea cu aceasta crema, mai am tatuaje pe care le am dat cu bepanten...? (mai mult)
Buna TPU! De putin timp simt o durere de pleoape atunci cand aplic crema hidratanta sau fond de ten. Credeti ca e ceva grav? Sau, se poate vindeca?
Salut TPU! Am un lantisor de aur si am pus la el un pandantiv, nu stiu daca este de inox se intampla ceva cu lantisorul de aur? Stiam ca daca pui altceva in afara de aur nu e ok? Este adevarat imi puteti...? (mai mult)
Cum as putea scăpa de punctele negre? Am folosit diferite măști dar fără niciun rezultat
De ce la fete le plac baietii cand sunt îmbracati în pantaloni GRI? Ca nu înteleg...
Cum pentru transpiratia excesiva a picioarelor exista Odoban, pentru transpiratia excesiva a mainilor ce as putea folosi?
Ati incercat rimelul SexyPulp de la Yves Rocher? Ce parere aveti despre el?
Cum as putea grabi regenerarea parului?
Ce părere aveți despre acest "tratament" de albire a dinților, este doar marketing sau chiar funcționează? https://www.albirea- dintilor.com/produs/benzi- albire- dinti- advanced- teeth- whitening-...? (mai mult)
Cum se cheamă nuanța aia de păr, care e prea închisă sa fie blond si prea deschisa sa fie șaten? ''Blond'' închis saucenușiu cum se spune, alună sau ce poate fi?
As vrea sa ma vopsesc dar nu in tot capul. Vreau idei de exemplu sa- mi fac doar cateva suvite, sa fac varfurile, din astea. Ca idee am parul saten de lungime medie si vreau sa il fac cu vopsea...? (mai mult)
Am făcut niște cursuri de Cosmetica și am diploma, vreau sa ma angajez intr- un salon dar îmi este oarecum teamă și nu sunt prea sigura pe mine de exemplu nu stăpânesc foarte bine pensatul și...? (mai mult)
Ceva bun pentru punctele negre de pe fata?
Salut! As avea o intrebare. Am 1.67 si 59-60 de kg la 13 ani. In mod normal ar trebui sa am vreo 55-57 ....cum pot sa fac sa slabesc? Totusi aceste kg in plus ma cam deranjeaza
Bună ziua! Un aparat bun de epilat îmi puteți recomanda? Mulțumesc.
Buna, azi mi-am facut pentru prima data mustata cu ceara deoarece cu lama se indeseste, intrebarea este o sa se indeseasca si cu ceara? Din ce stiu eu nu deoarece smulgi firul.
Daca folosesc ulei de ricin pe par,intr-adevar va creste mai repede? Si cum il folosesc? Am vazut ca este foarte gras, pun putin in palma si il pun pe radacini? Vreau mai multe informatii, multumesc
Ajuta la ceva uleiul de ricin? Nu vreau păreri de pe net ci dacă l-ati folosit voi sau acela de argan.
De pe ce site-uri ați cumpărat parfumuri de calitate? De exemplu de la Million, Sauvage, Ivictus. În magazine sunt cam scumpe
Hey,TPU! Cum aș putea să scap de pielea uscată de lângă unghii? Le dă un aspect urât și nu îmi place. Cu ce aș putea sa le îndepărtez sau sa scap de ele?
Salut! Ce firme de ceasuri considerati a fi cele mai populare? Intentionez sa- mi iau unul, dar n- am prea purtat pana acum. Bugetul este de 350- 400 de euro, credeti ca este de ajuns pentru a- mi lua...? (mai mult)
Cum as putea sa devin anime girl gen si pe exterior si pe interior, cum ar trebui sa ma imbrac si sa-mi fac parul, sa ma machiez, d-astea si cum ar trebui sa ma comport?
Este de rau daca in prima zi de tatuaj cand am aplicat crema seara am ramas cu bucatele de cerneala pe mana? Nu a curs sange si nu s-a intamplat nimic
Buna TPU! Cam cât costă o operație de subtiere a feței? Cat de mult se poate subția fața?
Buna seara, am si eu o intrebare. Prin luna septembrie am cumparat un parfum " le parfum Paris, isabela.m." de pe galeria magazinului auchan militari, dar acest stand nu mai este acolo. Stie cineva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!