Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Hey,fetelor! Voi ce alegeți? Geacă de blug neagră sau geacă de blug denim?
Fetelor, folosesc de la Revolution acel peeling chimic cu aha și bha. Am aproape 1 luna de când îl folosesc și nu văd nici un rezultat. Doar îmi înroșește fata și îmi face bubitele dacă am...? (mai mult)
Ce păreri aveți de firma Farmasi? Cineva mi-a propus sa ma înscriu si sa lucrez pentru aceasta firma.
Buna! Cineva din Bucuresti care stie un pret aproximativ la manichiură semipermanenta la salonul Endorphin Lab?
Salut TPU! Am gasit un medalion/pandantiv. Puteti sa imi spuneti din ce metal este facut, piatra din mijloc din ce este, din ce an si daca valoreaza ceva? Multumesc anticipat! Poze: https://imgur.com/pc2xJ3K ...? (mai mult)
Să- mi spună cineva unde sau pe ce site găsesc o jachetă din piele din aia ce poartă gen ăia care apar în videoclipuri cu manele, din aia pentru motocicliști sau ceva de genul, v- aș arăta ...? (mai mult)
Puteti recomanda o foarte buna vopsea de par permananeta? Mersi
Exista un site de unde poti cumpăra produse din dm?
Bună! Îmi poate recomanda cineva un salon in Bacau, dar cu preturi accesibile? Vreau să mă vopsesc! Va mulțumesc!
Salut, in ce fel as putea sa imi fac parul? Imi puteti da niste idei?
Daca port un inel de argint langa unul de otel este vreo problema? Se va oxida vreunul?
Eu sunt bruneta, dar mi- am decolorat niste suvite pe care ulterior le- am facut cu maretul violet de gentiana.Cand parul mi s- a uscat, mi- am dat seama ca arata groaznic si nu mai stiu cum...? (mai mult)
La unghiile cu gel, aici ma refer la produsele cupio, ce trebuie sa folosesc înainte de gel, ce produse?
Salutare TPU! Îmi puteti spune cum folositi voi vaselina? Eu obisnuiesc sa o folosesc pe maini in general. Voi? Si in general ce alte produse de hidratare a pielii mai folositi (in general pe...? (mai mult)
Bună TPU! Am 15 ani și saptămâna viitoare as vrea sa mă tund și să mă vopsesc.Mi- ar sta bine blond cu nuanță de gri și tunsa in scări? Ce preț îmi ia la salon să mă vopsesc și să mă...? (mai mult)
Salut, Am 31 de ani, 1.75m si 112kg. Am incercat diverse metode de slabit care nu au avut niciun efect. Am fost la nutritionist, la sala, joc fotbal saptamanal, fac peste 10000 de pasi zilnic,...? (mai mult)
Bună TPU! Am 15 ani și saptămâna viitoare as vrea sa mă tund și să mă vopsesc.Mi- ar sta bine cu culoarea roz spre gri și tunsa in scări? Ce preț îmi ia la salon să mă vopsesc și să mă...? (mai mult)
Buna! Exista cumva vopsea rosie/portocalie fara henna? (sunt alergica)
Există șampon nuanțator șaten/brunet? Adică să prindă pe blond și să țină câteva spălări. Mulțumesc
Hey TPU! Am de ceva vreme un fel de coș pe față puțin mai jos de ochi cu un fel de punct negru in mijloc.Stie cineva ce ar putea fi?
Salut TPU! Ce stiluri de moda stiti în afară de casual?
Bună ziua, am o geaca din puf de la Montcler, având niște pete pe ea, am zis sa o bag la masina de spălat la 30 de grade, sincer din geaca groasa a devenit subțire.Mor de nervi, credeți ca as...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare, daca mergi sa iti faci permanent pentru par cret cat te tine? Si daca iti va schimba forma sau textura parului pentru toata viata?
Anticonceptionalele afecteaza parul si il face sa cada?
Când este potrivit să fie folosită ținuta de costum vișiniu și pantofii vișinii (roșu închis la culoare? Se poate purta casual și/sau în mod profesional, la muncă?
Cum credeți barbatii arata mai bine cu sprâncenele pensate or nu?
Hei TPU, vreau sa imi fac si eu parul permanent(creț)si nu pentru ca e la moda ci pentru ca eu il am cret dar e mai mult o tenta de creț si nu stiu cum sa il mai aranjez, intrebarea mea e urmatoare, ...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum se foloseste uleiul de ricin? Trebuie incalzit sau? Si gen cat timp sa il folosesc cand se vad rezultate? Rog doar cei care l-au folosit
Considerați fetele care poartă ochelari atrăgătoare?
A mai comandat cineva de pe Mery Shopping? Aveți păreri? As vrea să- mi comand o pereche de blugi evazati și doar de la ei îmi apar și sunt modele chiar ok, dar înainte de a comanda as vrea să...? (mai mult)
Second hand-uri cu haine frumoase Craiova?
am o intrebare. Vreau ca vara aceasta sa îmi fac nipple piercings, însă nu știu niciun salon care face astfel de piercinguri. M- ar ajuta dacă mi- ați putea recomanda voi unele locuri ...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un aparat de epilare definitivă ipl. Eu am câteva alunițe pe picioare. E în regula să îmi pun plasturi pe alunițe și să evit zona 1 cm? Sau e mai bine să nu-l folosesc?
Vreau și eu un top cu cele mai frumoase femei/fete pe care le cunoașteți voi. Maxim 40 ani. Vreau sa vad diferența dintre româncele noastre si nordicele și bineînțeles rusoaicele. Fiindcă multi...? (mai mult)
Cum scap de acest defect? Am sânii asimetrici și nu găsesc niciun sutien ok. Unul nu îmi sta pe cupa iar celălalt îmi sugruma sânul. Am fost întrebata de o gramada de ori dacă am sânul amputat...? (mai mult)
Salut, cum pot să scap de mătreață?
care e treaba cu mostenirea genetica la par? De exemplu tatal meu e brunet..si mama satena eu am mostenit- o pe mama la par si fratemiu pe tata, daca mama are putina chelie de la...? (mai mult)
Cu ce v-ati epilat prima oara în viata?
Buna! Eu am parul cret dupa baie, iar firul de par este destul de subtire, cand il pieptan prinde foarte mult volum si se face foarte matasos. Problema e ca de cele mai multe ori il indrept iar dupa ...? (mai mult)
De ce poartă aproape toată omenirea blugi rupți? :)) Care e semnificația acestor zdrențe? Te înțeleg că vrei să pari dur, frate dar nici chiar aşa :))
Cu ce v-ati epilat prima oara fetelor?
Buna,am nevoie de niste site-uri de haine asemănătoare cu shein
Întrebare pentru fete: care sunt parfumurile voastre preferate?
Este bun șamponul cu cofeină pe păr vopsit?
Buna! As avea o intrebare pentru ochelaristii mei :)) Am o pereche de ochelari care ma tot deranjeaza, o simt ciudat pe fata si cand ii pun pe o suprafata plana au un joc (pe care il puteti vedea in ...? (mai mult)
Buna! Cum anulez linia care desparte parul in doua? L- am purtat asa cam mult si nu prea mai pot sa il dau peste cap...Cum fac sa o anulez? Daca imi pieptan parul intr- o parte apare pe o parte...cum...? (mai mult)
Am auzit ca daca iti speli parul des gen la 1 zi 2 parul cade asa este?
Sunt de incredere? Adica mie imi par putin fake adidasii astia: http://motriael.com/1E2Y Voi ce ziceti? Sunt fake-uri sau nu?
Am o acnee foarte ciudata. Acum ceva timp mi- a ieșit un cos mare pe obraz, sub piele. Nu ieșea deloc la suprafața ca sa îl pot stoarce, e doar o umflatura sub piele, s- a învinețit dar nu ma ...? (mai mult)
Ce altceva as putea folosi in afara de activator pentru manichiura?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!