Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut, am o pereche de pantaloni negri din material sweat putin elastici si am varsat putina benzina pe ei, as putea sa scot pata si cum?
De ce poarta majoritatea femeilor/fetelor incaltaminte cu tocuri? Ce semnificatie au acei centrimetri?
Buna tuturor! Am tot căutat pe internet clinici pentru transplant de păr si nu am gasit ceva sigur si convenabil! Mă poate ajuta cineva cu o clinică de incredere? Mulțumesc!
Ce rimel sa ii iau iubitei mele de Valentine's Day? Unul foarte bun! Dau funda :D! Intrebare pentru fete :)
Ce site-uri de parfumuri știţi care sunt de încredere și au produse originale?
Îmi puteți recomanda o spumă/un spray/loțiune pentru autobronzanre treptată(bronzul să fie destul de puternic)?
Buna seara. Caut de ceva vreme un magazin online pentru pantaloni personalizati dar nu gasesc nimic. Ee exemplu as vrea sa scriu pe pantaloni un text mic sub buzunar si o sigla.
Salut, aveti idee daca site-ul Apportanddo este de incredere pentru comenzi? Dau funda
Bună TPU! :) Săptămâna aceasta trebuie să îmi fac buletinul. Am voie să fiu machiată?(doar fond de ten si rimel) Cum trebuie să mă îmbrac? În ce culori?
Întrebare pentru fete: când va dati cu tuș, cum procedați sa nu atingeți genele? Eu le ating mereu și rămân fixate cu tuș...
Buna, as vrea sa fac un curs de body piercing, implant dermal, stiti unde as putea sa fac un curs?
Buna! M-ar interesa niste preturi informative pentru tatuaje, voi cati bani ati dat pentru a va tatua? Multumesc anticipat!
Ma intrebam chiar merge parul lung la baiat? Am forma feței alungita
Tranction alopecia,pe engleza, se intampla tuturor persoanelor care isi prinf parul in coada, sau e una din cauze? E obligatorie sa imi apara si mie daca am parul prins? Sau la baieti
A cumparat cineva de pe LightInTheBox? Pare a fi din China deci ma gandesc ca livrarea va dura doua luni, nu?
A comandat cineva noile modele marca Jordan de pe https://sizeer.ro Recomandați?
Buna fetelor, voiam sa va întreb dacă ați mai dat vreodată comanda de produse de la kiko Milano? Am plasat o comanda pe data de 14, a fost confirmată și livrata spre țara însă după un timp...? (mai mult)
Buna,unde as putea face un curs de body piercing, dermal?
Bună seara! Mi- am achiziționat de la dm un sapun pentru ten gras de la garnier cu charcoal dar nu stiu daca ma pot spala cu el de doua ori pe zi. Pe ambalaj spune sa ma spal zilnic dar nu spune de cate...? (mai mult)
Cine decide modelul și culorile uniformei și autovehiculului de poliție? Nu este la mișto, doar de curiozitate.
Salut, de ceva timp caut hanorace full zip, cu fermoar pe gluga, stie cineva de unde pot cumpara unul de genu in Romania?
Am și eu o problema legată de corpul meu. Îmi doresc foarte mult sa fiu slaba și cu forme dar acest lucru nu se poate. De exemplu dacă ma îngraș am fund și sâni (de la grasime) însă problema...? (mai mult)
De la ce varsta imi pot pune unghii false?
Buna! Am nevoie de ajutor. Ca pentru orice fata, podoaba capilara este foarte importanta. Dupa ce m- am vopsit ultima oara, la sf verii, o parte din par o am la acelasi nivel ca al unui breton, mai...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva creme de față care chiar dau rezultate bune? Menționez că sunt bărbat, dacă asta ar face o diferență.
Care este diferenta dintre Haircut si Styling la frizerii, adica daca ma programez doar pentru haircut e doar tunsoarea dar care e treaba cu styling-ul?
Buna! Stie cineva vreun atelier de încalțăminte, din Bucuresti, care poate realiza o pereche de pantofi dupa o schita desenata?
Am o întrebare pentru fete: Eu am 12 ani si vreau sa ma epilez in zona intima, dar nu stiu cu ce. Cu bicul o sa imi creasca super repede iar cu alte chestii nu stiu care e mai potrivita pentru varsta...? (mai mult)
Eu mi-am tinut destul de mult timp parul despartit in doua,adica mi-am facut acea linie. Acum insa parul s-a cam obisnuit sa stea asa. Daca il tin mai mult prins, dat pe spate, parul va anula linia?
Unde pot gasi benzi depilatoare? (ma refer IRL, adica daca se gasesc doar la farmacie sau ceva de genul, ori se mai pot gasi si in supermaket...)
Exista tricouri cu guler fara nasturi? Daca da de unde pot sa dau comanda? Imi trebuie pentru scoala:))
Decolorantul spre alb si spre galben e acelasi dar difera de timp sau sunt diferite?
Bună seara! Am găsit un lantic de aur care scrie 525 pe el și niște cercei cu codul 925 ce înseamnă? Valorează ceva?
Bună. Mi- ar plăcea tare mult să- mi fac un pirceing în obraz. Am aproape 18 ani şi de foarte mult timp visez la asta.Îmi doresc ceva destul de mic care să evidenţieze mai mult gropiţa. Acum...? (mai mult)
De ce lumea are o fascinație pentru bijuterii și pietre prețioase? Ce le fac atât de atrăgătoare?
Găsesc undeva haine cu sigla FBI, să semene cât de cât cu originalul?
Buna, a incercat cineva parfumurile avon VIVA LA VITA si FAR AWAY ROYALE? Care e mai bun? Care are un miros mai frumos?
Buna, as vrea sa ma vopsesc un negru albăstrui, culoarea mea naturală e saten închis dar nu sunt foarte bronzata la ten. Merita sa încerc?
Îmi spuneți va rog un site de unde pot comanda șepci Gen New Era? Caut șapcă de la Bolton celtics dar cu cozorocul drept, gen așa : https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiQw9GNmNPuAhWT7u0KHbjvCLMYABAkGgJkZw&ohost=www.google.com&cid=CAASEuRougp-...? (mai mult)
Bună! Știți cumva dacă se poate face construcție ( la unghii) cu top coat? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cum aleg mărimile la copii de pe Zara? Am văzut ca sunt in cm, dar nu ma pricep la copii. Un copil de un an jumate in câți cm s ar încadra? Dar 2 ani?
Buna! Îmi puteți recomanda bluze, malete etc. care sa se potrivească cu un palton. As prefera cu mâneca lunga. Dacă îmi puteți spune și de unde să le achiziționez. Multumesc mult!
Ce face un produs să fie "special pentru mâini" ori "special pentru față"? Mai exact care e diferența între cele două. Mă refer la creme, săpunuri etc. Știe cineva, concret?
Buna. Vreau să întreb fetele: pe care rochie sa o aleg dintre acestea doua? Pe aceasta: https://www.rochii- doamne.ro/rochii- sport/rochie- midi- sport- buzunare- numoco- bleu- jeans- 2008.html Sau...? (mai mult)
Daca ma spăl cu sampon Dalin fac o sa am reactii adverse? Am 24 de ani. Am sa am ceva urat Cine l-a incercat sa imi lase aici daca este bun sau nu.
Concurs- How to be a Lady: Exerciţii de feminitate
Bună TPU! Deține cineva dintre voi o pereche de adidași puma rs- x? Am auzit că la unele dintre perechi s- a dezlipit talpa de adidas. Recent mi- am achiziționat o pereche de rs- x tracks cu inserții...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un sampon, balsam bun ca sa imi intareasca radacina si sa se faca mai bogat parul? Parul meu este foarte ars, zici ca e sarma si nu este nici bogat si pierd par
Heei, fetele. Aș vrea să încep dry brushing. Voi ce perii folosiți?
Ce şampon/balsam/mască pentru păr îmi recomandaţi pentru părul ondolat şi extrem de des? Am încercat multe nu gasesc nimic potrivit. Părul creşte greu este uscat, rupt şi înfoiat deşi îl...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati