Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salutare.Imi poate spune cineva daca acel minoxidil 5% funcționează când vine vorba de barbă? Am putina barba de la perciuni în jos și pe gât în rest pauza. Deci daca a folosit cineva imi poate...? (mai mult)
Merită să-mi iau Bonilash?
Bună! Ce șampoane fără siliconi (sau substanțe similare ascunse sub alte denumiri) se pot găsi în comerț?
Buna! As vrea sa stiu cum se numesc acei pantofi (sau adidasi) stil converse pe care i- am vazut la majoritatea persoanelor anul asta in diverse culori. Vreau sa- mi cumpar si eu, dar nu stiu cum se numesc...am...? (mai mult)
Salut TPU! Am 16 ani și sânii mei sunt puțin lăsați.Cum pot sa fac sa ii ridic? Exista alimente, exerciții, creme naturiste sau alte lucruri de genul acesta pentru a- i ridica? Va rog sa îmi dați...? (mai mult)
Bună,am un ulei de jojoba,de ricin și un întăritor, le folosesc de 2 săptămâni zilnic. Uleiurile le folosesc de 1 sapt.Cu uleiul de jojoba în cât timp crește?
Buna. Care e cel mai bun lipici pentru tipsuri pe care il stiti? Sa poata rezista de la 3 la 4 saptamani atata vreau.
Am auzit că ciorapii ăia care îs 8den îs ultra fini. Nu știți careva sa imi spuneti, sunt buni? Nu vreau daca is asa finuți să îi port odata si sa mi se rupă, ca nu dau atâția bani aiurea.
Buna, de ce nu ma ingras deloc? Mananc cat un porc si nu pun nimic?!
Salut! Dacă mă duc la un frizer și îl întreb ce freza mi-ar veni bine oare e ceva deplasat/ciudat? Sau unde as putea sa mă duc să mă interesez de acest aspect?
Nu stiu ce sa mai fac, am acnee de la 11 ani, prima data am avut pe frunte (ulterior am scapat de ea) iar de cam 2 ani mi s- a extins pe pometi, nu mai stiu ce sa fac. Am fost la dermatologi (inca ...? (mai mult)
Pot sa merg sa imi pun gene fir cu fir daca le-am laminat eu acasa cu un kit cu cateva zile in urma?
Vreau sa- mi iau niște converse high albi dar chestia este ca: mie îmi trebuie mărimea 41.5 și aceasta mărime am găsit- o și la femei dar și la bărbați, diferența este pretul: cea de femei(la...? (mai mult)
Buna TPU! Știți cumva dacă produsul Bio Oil este bun și pentru celulita?
Buna! De ce categoria estetica "frumosul si armoniosul" este importanta in designul interior?
Bună fetelor! Ce părere aveți despre produsele essence sau revolution?
Hey fetelor! Voi ce tip de eyeliner folositi?
Cum poți scapă de celulita de pe fund și fese?
Îmi puteți recomanda un șampon (și balsam dacă e inclus) organic pentru păr uscat și subțire? Tot caut de dimineață dar m-ar ajuta și recomandarile voastre
Buna! Mi- am facut astazi un tatuaj, primul meu tatuaj. Cand am ajuns acasa am observat un lichid maro deschis sub folie pe tatuaj. Mi- am întrebat tattoo artistul si a spus ca e ok, am cautat pe net...? (mai mult)
Buna, am nevoie de putin ajutor, cu ce ar merge : Nike air force 1 alb; Nike Jordan High 1 modelul pe albastru; Și Vans modelul ala cu flăcări; Si Nike Vapor max plus modelul cu albastru si...? (mai mult)
Bună, aparent am găsit un parfum pe placul meu dar care din nefericire nu are o performanță strălucită. Este vorba de Abercrombie & Fitch Authentic pentru barbati care vine in formatul de apă de...? (mai mult)
Vreau sa ma decolorez la par natural acasa! Cu ce pot?
Buna A folosit cineva șamponul cu ulei de cânepă de la Dr Organic? Ajuta parul uscat?
Salut! Caut hanorace cu universități sau state din America. Știți vreun site din RO sau locuri de unde pot cumpara?
Am o intrebare...Cand iesi de la dus si te îmbraci cu halatul..Doar de îmbraci și te stergi apoi cu prosopul? Sau te stergi cu halatul?
Vreun remediu de a îndrepta urechile clăpăuge (sau decolate în termeni medicali) fara interventie chirurgicala exista?
Salut! Sunt o persoana inalta si slaba si ma tot chinui sa gasesc geaca de piele pe masura mea..Am fost la diverse magazine din mall uri si nu am avut noroc..Intrebarea mea este de unde pot cumpara sau...? (mai mult)
Buna, ce trebuie sa contina o trusa de machiaje si cum se folosesc va rog! Dau funda!
Vreau sa comand de pe sephora si trebuie să confirm comanda de pe contul etoken. Problema este ca nu stiu sigur daca imi trebuie si contul de george. Nu de altceva, dar contul george il am blocat, iar...? (mai mult)
Hii girlll! Deci mi-am imbunatatit skincare routineul in ultima vreme dar am ramas in dubii cu sunscreenul pe care il am, e de la A-derma.Va rog sa-mi spuneti daca e bun :((
Salut, a mai comandat cineva de pe site-urile https://www.addien.ro/ si https://www.veromall.ro/? Stiti daca vand haine autentice sau fake?
Buna! Ceva pentru cosuri ce recomandati? Multumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!
Buna TPU, stiti vreun magazin care sa aiba unghii false? Nu neaparat sa fie numai de unghii false. In Constanta daca se poate si daca stiti unul chiar in inel 2 e si mai bine
Buna! Pe ce site-uri sigure as putea cumpăra haine lolita (de orice tip)?
A comandat cineva de la 12senses? Sunt legit? Pretul pe ml e mult mai mic decat oriunde si mi se pare ciudat, mai ales ca primesti gratis dispozitivul.
Bună TPU, pentru fete în general. Ce recomdati pentru ochi? Un tuș un eyeliner sau creion dermatograf? Nu reușesc să- mi fac linia de tus cum trebuie. M- am uitat pe YouTube și degeaba. Cum sa...? (mai mult)
Bunaaa, fetelor! Am o întrebare in legătura cu sprâncenele. Am o problema mare cu ele căci am goluri și sunt cam gri, nu se văd mai deloc. Ma chinui mereu sa le fac cu un gel de sprâncene ca altfel...? (mai mult)
Buna, am doua întrebari: De cate ori pot sa ma decolorez la par într-un an? Si a doua. Dupa ce ma decolorez parul revine din nou la culoarea actuala?
Bună TPU! Am 16 ani și tatăl meu nu mă lasă să îmi rad mustața și barba deoarece el spune că acestea vor incepe să crească mai des și mai rapid, arată inestetic și nu îmi place, este...? (mai mult)
Salut. Nu am avut niciodată o acnee severă, dar am avut constat câte puțin. Acum am rămas cu urme, mai ales pe frunte și la tâmple. Ce credeți că ar putea repara intr- o oarecare măsură aspectul...? (mai mult)
Salut, eu port ochelari de vedere şi vara ma cam deranjeaza ca nu pot purta de soare, am auzit ca exista niste lentile clip- on nu stiu exact ce fac.Stie cineva ce sunt si de unde pot lua pentru ochelarii...? (mai mult)
Hey! Ce piese vestimentare nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei?
Salut TPU! As vrea sa stiu cum as putea scapa de acea zona putin mov albastruie de sub ochi (nu stiu daca se pot numi cearcane), fiind barbat. De asemenea as vrea sa am un ten al fetei cat mai fin posibil....? (mai mult)
Buna! Am niște pete maronii la subrat si as vrea sa scap de ele pana în vara pentru a purta hainele dorite.As vrea sa îmi răspundă cineva care a avut si sa îmi spună cum a scăpat de ele
Salut TpU! Ieri mi- am comandat niste af1 albi, la inceput am fost multumit, dar acum cand ii vad parca nu ii mai vreau asa de tare. Ce parere aveti? Link: https://www.buzzsneakers.com/RON_ro/pantofi-...? (mai mult)
Salut, are cineva idee cum a fost facut baiatul din link- ul de mai jos? L- am intrebat pe cel care l- a vopsit si a spus asa, , , l- am decolorat, vopsea de l element si nuantator pentru intretinere" ...? (mai mult)
Deci, mi- am cumpărat in fard, iar pe el scrie ca expira după 12 luni de la deschidere.(l- am cumpărat in dec 2019) Faza este ca l- am folosit de maxim 3 ori. Credeți ca e expirat? Pot sa- l folosesc?...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filtrul asta (de pe snap) https://imgur.com/gallery/xpTJ3Dh
Buna TPU, am o problema si nu stiu cui sa cer ajutorul. Acum 1 săptămâna mi- am decolorat câteva suvite. Ieri iar mi- am decolorat câteva pentru ca nu- mi placea cum a iesit si acum iar nu- mi place.M-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput