Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Fetelor ați încercat uleiul de păr Elseve Frizz Killer Serum? Este bun pentru părul electrizat, își face efectul?
Bună. Cine știe un salon din Iași care poate să îmi facă butterfly cut sau layers până în 200 lei?
Bună,aș vrea să știu cat timp te țin șuvițele pe păr? Adica după cat timp se duc
Bună! Am plasat o comandă pe site- ul Cropp marți și m- am mai interesat cam în câte zile va veni comandă, acolo spunea ca sunt 3 6 zile dar au trecut cele 6 zile plus ca azi era a doua zii cu ...? (mai mult)
Întrebare pentru băieți : voi de pe ce site va comandați încălțăminte? Ce adidași purtați? Vad că toți sunt cu Alexander Mcqueen și fete și băieți. Voi ce purtați?
Știe cineva in cât timp ajung produsele de pe Aria magazinul de gene?
Îmi recomandați un fond de ten calitativ, cremos? Nu contează ca e mai scump. Pentru ten măsliniu. De la ce firma sunt cele mai bune?
Exista frizerie in Bucuresti in care omul care tunde sa fie asiatic?
Bună, vreau să îi cumpăr un parfum unui prieten, știu deja ce parfum vreau să ii iau, dar dacă îi iau la 50ml este o idee bună? Vă rog răspundeți cat mai repede deoarece mâine este ziua...? (mai mult)
Buna TPU, vreau un tratament naturist pentru creșterea parului, toate fetele din neamul și familia mea au parul extrem de lung și eu am avut parul peste fund acum 2 ani dar l- am distrus cu placa,...? (mai mult)
Crema autobronzantă ( de la Gerovital), de cate ori trebuie aplicată pe zi, până se obține rezultatul final dorit?
Ce alegeti, epilare cu lama sau cu ceara sau epilator?
Cu ce samponuri sa ma spal ca sa am parul moale? Sunt baiat multumesc eu ma spal cu palmolive acum m-am spalat cu toate aproape
Cu ce pot înlocui primerul și deshidratorul la gel sau semi? Vă roooog răspundeți
Salutare! Voi ce credeți că ar fi ok sa renunț la șampon? Am observat că mereu când mă dau cu șampon parul îmi stă foarte nasol! Nu zic că ar trebui sa fiu murdar pe cap, zic doar să îl spăl...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să fac skinny bbl surgeon (căutați pe tt daca nu știți ce e aia) îi gen sa scap de hip dips. De la ce vârstă pot să fac această operație? După câțiva ani de skinny bbl pot...? (mai mult)
Ce aparat de epilare definitiva îmi recomandați să cumpăr? Nu este greu de folosit?
Buna! Am nevoie de ajutor femeilor. Mie îmi crește parul foarte repede și mult pe picioare, dau tot timpul cu aparatul de ras și cu lama, dar tot crește. aveți vreo idee altceva ce e de folos...? (mai mult)
Este adevărat că îți poți face piercing-uri cu ace de cusut? Îmi dau seama că ar cauza o grămadă de complicații, dar este posibil?
Bună ziua! A comandat cineva de pe acest site Marc Jacobs România? Mi se par cam ieftine și nu prea îmi prezintă încredere. https://www.marcjacobsromanias.com/products/snapshot- geanta- marc- ...? (mai mult)
Salut! Eu am parul drept și caut o spuma pentru a-l increti puțin, sa aibă textura. Unde pot găsi sau ce recomandați?
Eu dimineata ma spal pe fata de obicei cu o spuma de curatare, iar dupa ma dau cu o crema hidratanta cu spf, ambele mi le- a recomandat doctorul dermatolog.De exemplu daca vreau sa ma machiez dupa vreo...? (mai mult)
Salut! Parul meu este buclat, deseori "frizzy". Ce ulei de par imi recomandati? (fara ingrediente care usuca precum alcool denat.) Am auzit recenzii bune despre Kerastase sau Wella Light. Merita investit...? (mai mult)
E serios site-ul de haine jinitaimei?
Buna seara,as dori sa îmi fac o programare la unghii la o doamnă și nu știu cum să mă adresez, e prima oară când le fac
Salut! Cat de mari ar trebui să fie unghiile la. 16 ani jumate? Sunt fata
Merge breton, când îți prinzi parul cu două cozi de cal (din alea deasupra urechilor)?
Buna fetele! Cât ar costa acum un machiaj profesionist și un coafat bucle waves pentru banchet fara salon in Iasi?
Ce fel de haine sau încălțăminte v-au cumpărat părinții recent și NU va place deloc, nu le suportați!? Cum arată?
Cum fac sa am mai mult volum? Eu merg usurel spre chelie vad :( sunt pe la jumate in procesul asta adica nu sunt chel ca mosii dar nici ca la 20 ani.
Bună! Vreau să imi fac parul negru (brunet), deci intrebarea mea este: dacă imi iau nuanțator negru o sa se prinda culoarea pe parul meu saten spre inchis? Vreau sa vad daca ma prinde culoarea inainte...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți de Trendyol? E legit sau sunt fake uri?
Https://impalavintage.com/cdn/shop/files/1598t-49_e49fb803-c735-4785-a672-f9cf909ba222_900x.jpg?v=1691409015 Ce parere aveti de aceasta bluza de trening? Vi se pare de barbati sau de femei?
Buna dragele mele, am si eu o problema care ma duce la următoarea întrebare pentru ajutor. De ce dupa epilarea cu ceara la cateva săptămâni dupa cand incepe sa crească din nou parul si sa spargă...? (mai mult)
Salutare! Aceasta intrebare e adresată persoanelor cu breton: cei care aveți, cum reușiți sa îl mențineți sa arate cât de cât ok in fiecare dimineața? E greu de întreținut? Și cam cât...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare urgenta, am un majorat peste o saptamână si nu stiu cu ce sa mă imbrac, stilul meu e mai casual. Eu m- am gandit la geaca asta https://m.aboutyou.ro/p/pull- bear/geaca- de-...? (mai mult)
Buna. Ce pot folosi pentru skin care?
Pozele cu bliț te fac sa pari mai urat in poze? in oglinda de exemplu mi se pare că arat ok, ori m-am obișnuit cu mine?
Ce fel de ținute se pot asorta cu aceste încălțări de primăvară? Mulțumesc. Fundiță! https://p2- ssl.vatera.hu/photos/0a/9d/retro- tisza- mubor- kismama- nover- magasszaru- cipo-...? (mai mult)
Buna! Daca vreau sa imi fac unghii cu tipsurile reutilizabile pot folosi si gel sau neaparat polygel? As avea sabloabe pentru gel dar nu prea ma descurc cu ele
Cate brățări și coliere poate purta un băiat?
Băieții pot purta inele?
Ați mers vreodată la biserică de Paști, îmbrăcați în costum popular?
Bună, as vrea sa pun o comanda pe shein și am mai auzit pe online ca se pot împărții produsele în mai multe pachete, dacă a dat cineva o comanda pe shein de mai multe produse, cum v- au venit...? (mai mult)
Heyyy TPU! Ce părere aveți despre spray ul overnight curls de la taft? Functioneaza?
Hei, fetelor! Există vreun sampon nuanțator sau mască de păr pentru a închide culoarea părului? Am un blond rece în păr și am reflexii portocalii puțin ceea ce nu îmi place, vreau să îi ...? (mai mult)
Hello TPU, mentionez ca stau mult la calculator. Am vazut pe net o multime de siteuri care ofera ochelarii pentru calculator/laptop. A mai comandat cineva de pe optilen.ro/ochelari- pentru- calculator.html...? (mai mult)
La voi e obicei sa primiți și să purtați de Paști haine noi? De exemplu?
Mi am facut piercing in buric acum 2 saptamani si de cateva zile am niste intepaturi/ dureri in zona buricului cand stau jos sau cand vreau sa ma aplec/intind etc. Este normal? Asa se manifesta...? (mai mult)
Este în regulă să folosesc puțin fond de ten pentru a acoperi cosurile de pe frunte, având în vedere că sunt băiat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
10Bubico întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.