Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna fetelor, eu am parul ondulat si doresc sa ma tund bob. Ma gandeam sa il indrept in fiecare zi ca sa imi stea frumos. Voi ce spuneti? Simt nevoia de o schimbare de look
Fetelor voi ce alegeti intre unghii cu gel si semi? Si de ce? Pana acum le-am facut numai cu gel si sunt foarte multumita
Daca produsele Sephora si Douglas (de ex) sunt mai scumpe, înseamnă ca au o calitate superioara a igredientelor sau nu neapărat? De ce au preturile mai ridicate? Strategie de marketing?
Ce pot face ca să nu-mi mai pută picioarele?
Buna tuturor! Imi puteti recomanda un antiperspirant care sa nu lase urme pe haine? Am incercat tot felul de deodorante, de antiperspirante, insa toate au lasat acele urme inestetice si greu de indepartata....? (mai mult)
De unde îmi pot comanda autobronzante durabile și de calitate? Îmi puteți recomanda ceva? Chiar dacă este mai scump, dar să fie de calitate
Bună! Ce părere aveți despre pantalonii de slăbit Slim Secret?! Multumesc!
Buna seara! Care credeți că este cea mai buna crema de corp?(raport calitate- pret, miros, textura, hidratare, expira mai târziu?)? Ce îmi recomandați? Care este cea mai buna combinație incercata(cremele...? (mai mult)
Salut! Cineva din Iasi care știe sh-uri bune?
Buna TPU, unde pot repara un lantisor? Nu stiu din ce material este confectionat, dar nu este un metal pretios. Este o bijuterie frumoasa la care nu imi vine sa renunt, s- a cojit de stratul auriu, ...? (mai mult)
Are ceva daca folosesc o crema hidratanta pentru fata si apa micelara ca baiat? E prima ora cand folosesc asa ceva si nu am experienta. No hate
As vrea si eu sa achizitionez un parfum de barbati arabesc. Am inteles ca miros destul de bine si mirosul persista. Ati putea sa imi recomandati cateva modele?
Salut baieti si fete! Vreau sa va intreb daca stiti de unde poti cumpara haine replici, tricouri, pantaloni, hoodie uri si shoes. Replici bune care sa nu bata la ochi ca sunt fake uri. Gen sa nu scrie...? (mai mult)
Sall.am o intreabare : Se poate face tunsoarea gen Fade cu masina Moser 1400?
Buna dragi colegi TPU. Site- ul " Notino.ro " popular pentru parfumuri dar si pentru produse de ingrijire personala, detine parfumuri originale? Aveti experienta cu acest site? Daca da, care este experienta...? (mai mult)
Heeelp... Am o pereche de ciorapi sintetici din nailon foarte mișto negri. Dar din greșeală i- am agățat cu unghia și mi i- am rupt, se vede o linie nașpa destul de vizibilă că a mai și fugit...? (mai mult)
Luna trecută m-am vopsit nuanța negru dar văd cum la lumină îmi bate un șaten închis. Acum aș vrea să mă fac un negru albăstrui, dar se va prinde, va fi vizibil peste părul de acum?
Salutare, de 4 ani aproximativ imi cresc parul si deja a atins o lungime considerabila. As vrea sa stiu daca mi se trage mai in spate datorita faptului ca il tin legat in coc destul de des din cauza locului...? (mai mult)
Am nevoie de cate site-uri cu bijuterii pentru barbatii dar cu preturi ok.
Buna! Dacă aș face epilarea definitivă cu laser Dioda, deoarece in orașul meu doar acest laser se găsește, ar fi o problemă? Nu ar fi la fel de eficient precum cel Alexandrite? Mulți lauda laserul...? (mai mult)
Buna fetelor, as vrea sa va intreb daca exista vreo oja semipermanenta care se usuca fara lampa...
Bună TPU, mi- am decolorat de două ori părul anul trecut, iar în decembrie a trebuit să mă tund scurt rău, s- a ars foarte rău, firele s- au dus în sus și a trebuit sa mă tund neapărat, ...? (mai mult)
Daca folosesc mult ulei de ricin pe barbă, va creste mai repede? Se va vedea mai frumoasa? Mai deasa? Mai moale?
Am o întrebare. Cât de tare afectează vopseaua parul, dar fără sa fie decolorat? Ma gândesc ca nu afectează atâta de tare precum un decolorat. Decoloratul mi de pare ca intra si in firul de...? (mai mult)
Salutare! Cum pot sa scap de punctele negre din zona nasului si de pe obraji?(cosurile negre)
Cine mai are gel spumant de la Effaclar? Mereu după ce îl aplic și mă clătesc îmi rămâne ceva nasol, nu știu cum să vă explic:((( Niște chestii albe ca niste puchini, sincer nu știu cum...? (mai mult)
Unde pot sa imi fac piercing in nas in Arad? Nu vreau cu pistol, ci cu ac vreau.
Stie cineva de unde-mi pot cumpăra piercing-uri false? Vreau sa stiu cateva site-uri dar cu plata la livrare, multumesc!
Doresc sa îmi alcătuiesc o rutina de skincare dar nu știu ce as putea sa folosesc. Am un ten gras, iar coșurile îmi ies ocazional (in apropierea perioadei menstruale și in perioada menstruală)....? (mai mult)
Sunt fete aici care pun unghii cu gel? Îmi puteți recomanda o pila electrică buna pentru uz personal?
Voi ce părere aveți de această bluză? Link : https://www.cropp.com/ro/ro/zy292-80x/zy292-80x-t01-bluza-m-cropp Merită să o cumpăr? Credeți că e de calitate?
Unde gasesc si eu pantalonii asta marimea M Am cautat peste tot si nu dau de ei. https://ibb.co/3RLT3Jf
Sunt bune corsetele modelatoare pentru talie? Chiar slăbesc talia? De unde as putea sa îmi iau și eu un corset bun?
Salutare, A comandat cineva parfumuri de pe site-ul https://dutyfreeshop.ro/? Știți cumva dacă sunt originale testerele și merita sa faci o comanda? Mulțumesc anticipat!
Pentru unghiile cu polygel imi trebuie neaparat lampa? Dau funda
Salut, am fost la salon și m-am tuns și i-am cerut să-mi taie și sprânceana, să facă o linie știți voi la ce mă refer și nu-mi place, în cât timp o să crească înapoi?
Care este cel mai bun săpun împotriva acneei? Ce săpun îmi recomandați pentru acnee?
A incercat cineva fondul de ten "Born to glow " de la Nyx? Ce parere aveti despre el? :)
Care este cea mai exfolianta masca pentru față pe care o pot cumpara din magazine (nu comanda)? Mi- am luat unele negre din comert, slabe, zici ca- i argila un pic mai dura....Caut ceva care chiar ...? (mai mult)
Ieri am fost la dermatolog iar doctorul îmi recomandase 2 geluri și o cremă pentru acneea de pe față. Nu mi- a explicat cum sa le folosesc și nici eu nu știu și m- am gândit sa apelez...? (mai mult)
Un site bun de unde pot comanda niste haine/incaltaminte gasesc pe aici? Multumesc anticipat!
Pot sa îmi aplic singura extensiile de par?
Salut, cei de la Modivo vând haine fake? Ca am găsit la ei pe site tricou Versace la doar 358 de lei.
Salut tpu...cum as putea sa scap de cosuri?
Cum se numeste acel tip de sapca care se poarta de regula invers si care nu are la spate acel spatiu pentru reglarea dimensiunii?
Doresc niște tricouri frumoase pentru mine dar nu știu de pe ce magazin online sa le cumpăr, ma ajutați?
Oare ce aplicatii folosesc vedetele pentru a edita pozele? Pentru fata foloses face app. Pentru corp ce foloses, ca sunt prea perfecte?
Eu am fost Luni sa ma programez la frizer și m- a programat și a zis mâine la 3:30 și când am fost ieri adică marti a zis ca nu sunt programat și a zis mâine adică miercuri, azi trebuia...? (mai mult)
Am 16 ani si de ceva timp am foarte multe coșuri, iar cu aproximativ un an în urmă nu aveam deloc. Am mers la un magazin cu produse naturale si doamna de acolo mi- a recomandat o loțiune purificatoare...? (mai mult)
Mamele voastre poartă tanga? Dacă da, cum vi se par?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!