Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Este dureros helixul in ureche?
Este ok să mă spăl pe cap odată la 3 zile? Nu contează în ce zi cade dar am început sa îmi fac rutina asta, gen sa va dau un exemplu. M- am spălat luni, apoi mâine adică joi, după duminică,...? (mai mult)
Dar pentru parul care se unge repede ce remedii știți?
Sunt băiat și am tenul gras, iar fruntea mereu e ca și cum ar fi unsă și după ce fac duș. Ce creme sau soluții stiti pentru a remedia problema? Sau tratamente naturiste.
Salutare tuturor! Știe cineva de unde aș putea face rost de un inel de aur asemenea celui din serialul Peaky Blinders, al lui Thomas Shelby? Cel marcat cu S, pe care am observat să îl aibă în...? (mai mult)
Bună tuturor! Știe cineva cumva pe ce site aș putea comanda un inel de aur personalizat? Gen, să îi trimit o poză/matriță cu inelul și să mi-l facă întocmai cum îl doresc.
Am nevoie urgenta de un răspuns. Dintre agențiile din România de modeling, CITY MODELS și RMM, ambele din Cluj, care e mai buna? Va rog
Imi recomandați un fond de ten pentru tenul acneic, adica sa nu blocheze porii si sa fie pe baza de apa si nu de ulei? Multumesccc!
Salut, ce părere aveți de adidași Umbro? Merita cumpărați, sunt de calitate? Mulțumesc, dau funda
La ce varsta e ok sa iti pui unghii false?
Ati folosit vreodata crema anestezianta atunci cand v-ati epilat? Nu suport durerea de la epilator si ma gandeam sa imi cumpar crema ce amorteste. Credeti ca e eficienta?
A folosit cineva produse de la BES Romania? Mai precis tratamentul cu fiole&samponul pentru caderea parului. Merita sa iau? Multumesc!
A folosit cineva Aspasia 40+? Eu am folosit la recomandarea farmacistei, care e proastă de fel. Mi-au ieșit coșuri pe față! Mentionez ca am 23 de ani.
.am o intrebare, as vrea sa imi pun unghii false dar lipiciul pe care il au nu este bun si am incercat si cu lac si tot nu merge. Imi puteti spune cu ce as putea sa le lipesc fara sa imi distruga...? (mai mult)
V- ați întrebat vreodata dacă sunteți frumoși sau urâți sau cum vă vede lumea? La mine sunt zile în care mi se pare ca arat bine în oglindă, iar alteori ca arat groaznic, de exemplu...? (mai mult)
Salut, am 19 ani si am parul cum se zice normal, as vrea sa il incretesc dar nu stiu cum as putea face asta, vreo idee?
Eu am parul creț(Îs băiat) și parul s- a electrizat, azi mi- am luat șampon și balsam de la syoss și scrie pe el ca e Curly and Wavy adică cret și ondulat, deci înseamnă că e pentru...? (mai mult)
Cât de des va pensați la salon?
Unde gasesc blugi de tipu asta în țară https://www.pinterest.com/pin/806707351985237953/
La blugi marimea 30, ce curea sa cumpar, marimea?
Buna, sunt nemultumita de forma fundului meu, vreau sa fac o schimbare si nu stiu in ce directie sa o iau: operatie/exercitii. Vreau răspunsuri doar de la persoane care au fost in situatia mea si au...? (mai mult)
Aș vrea să îmi comand o pereche de blugi de pe About You, dar chiar nu știu ce mărime :))). Am niste perechi de blugi care scrie pe etichetă EUR 44/USA 34/ MEX 34. Oare este ghid...? (mai mult)
Vreau sa îmi pun aparat dentar fix, dar nu stiu cat de scumpa este activarea(pe care cred ca trebuie sa o faci o data pe luna). Ajutați-ma, va rog!
Caut si eu o vopsea de par semipermanenta gen Artic Fox. Multumesc!
Păreri despre șamponul Gerovital antimătreață cu Ichtiol?
Vreau sa comand un tricou personalizat. Am vazut ca sunt multe site-uri de acest gen, dar nu stiu care este mai de incredere. Voi de unde ati comandat?
Eu sunt băiat cu parul creț, problema mea este că părul meu e electrizat! Știți pe un băiat cu parul creț care a scăpat de aceasta problemă cu părul electrizat? Dacă da, cum a rezolvat...? (mai mult)
Cum pot scapa de unghiile ingalbenite? Stiu ca sunt asa de la oja, insa nu as vrea sa renunt la obiceiul de a-mi face unghiile. Imi puteti recomanda un produs sau ceva?
Dupa ce aplic crema cu spf pe ten, apare o pelicula grasa, stralucitoare. E ok daca dupa 1h de la aplicare tamponez usor cu un servetel uscat zonele uleioase pentru a scapa de luciu? Afecteaza cu ceva...? (mai mult)
Eu am 2- 3 de ani si am folosit o cremă de ten pentru 55 + ... mi- au ieșit cosuri pe față. Ce sa fac? Eu oricum am renuntat la crema. + mentionez ca am luat cateva pastile Aspasia 45 + pentru piele...? (mai mult)
Imi puteti spune o nuanta de ruj mat asemanatoare celei de la rujul essence Colour Boost Mad About Matte, nuanta 03 Wanna Play?
Mi-am luat acești adidași azi: https://m.aboutyou.ro/p/jack-jones/sneaker-low-4613237, credeți ca ma vor tine?
Doresc un magazin online cu reduceri la haine, dau funda si vot la cel mai bun raspuns.
Salut, vi s- a întâmplat să treceți pe lângă cineva și să miroase de la o distanță cam de 2- 3 metri a parfum, eu unul am trecut pe lângă astfel de oameni, ce mărci de parfum folosesc și...? (mai mult)
Salut de unde naiba tot se cumpără parfumurile soapiro și creed că E internetul plin cu 50 de euro de unde le tot ia?
Îmi poate spune cineva cum as putea largi o pereche de blugi, înafara sa îi port uzi cu apa de la robinet, daca îi port pe mine constant câteva zile are efect? Mulțumesc
Va rog din suflet ajutați ma. am avut părul lung mult mai jos de umeri si l am tăiat pentru ca era destul de nasanatos dar faza este ca acum e abia dacă ajunge pana la umeri. sunt foarte supărată....? (mai mult)
Stiti niste creme sau tratamente facute in casa pentru porii dilatati? Am avut in trecut si inca mai am cateva puncte negre, de la scoaterea lor porii mi s-au dilatat si ies in evidenta.
A incercat cineva vreo masca de par pentru intarirea firelor, impotriva a caderii parului?
Cand zambesc intr o poza cu camera din fata buzele mele sunt perfect drepte, dar cand zambesc intr o poza cu camera din spate sau le un filtru invers am buzele strambe cum pot face sa am zambetul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre epilarea cu laser? A incercat cineva?
vi se pare ca daca am pus o poza pe insta in care port o geaca de iarna mai groasa, am gresit? mai multe prietene mi.au zis sa o sterg ca pozele cu geaca nu sunt deloc aesthetic si sa fac altadata...? (mai mult)
Am primit cadou o spuma de par, dar nu știu cum se folosește corect, pentru ca nu am mai folosit. Știu ca trebuie sa iau puțin pe vârfurile degetelor si sa dau prin parul ud, dar după...? (mai mult)
Salut, stie cineva unde pot sa gasesc sa cumpar bandane? nu vreau sa comand pentru ca nu are rost sa platesc transport si in mall sunt 30 de lei, nu o sa dau atat pe o carpa=))) poate stiti alte locuri...? (mai mult)
Folosește cineva scrub cu aloe vera sau cu cafea? Sunt bune pentru pielea cu aspect de căpșună?
Bunaaa Puteți să-mi recomandați vă rog o crema de pistrui bună și o cremă de soare pentru față cu spf 50? vă rog
Buna fetelor.As vrea sa fac un curs de unghii, sa ma perfectionez pe parcus, iar mai apoi as vrea sa ma angajez intr- un salon. Intrebarea mea este, daca voi lucra inte- un salon o sa mi se va face vreun...? (mai mult)
Baieti, am o mica intrebare. Vreau sa am niste poze profesionale cu un ceas. Ce studiouri recomandati?
Vreau sa-mi iau o pereche de adidasi noi, de preferat de la puma. Singura mea dorinta e sa aiba talpa cusuta si sa sa fie frumusei. Imi puteti recomanda niste modele? Buget 300 lei
E vreo fata dispusa sa- mi spuna cum e cu sprancenele tatuate? Ma intereseaza: 1. Daca doare 2. Daca prinde coaja imediat dupa, cat tine coaja, daca se vede urat cand cade 3. Cat tin sprancenele ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.