Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Urmeaza sa am cununia intr- o luna de zile si inca nu sunt hotarata in alegerea rochiei. Fetelor voi ce parere aveti de acest model https://decumparat.ro/rochie- dama- de- seara- eleganta- serena/? Am ...? (mai mult)
Bună. Fetele care au facut un curs de unghii va rog recomandati- mi si mie în Timisoara o scoala acreditata buna si la pret decent. Si am o intrebare, materialele pe care le consumam acolo si sunt ...? (mai mult)
Ma puteți ajuta vă rog? Am parul creț și am vrut sa mă programez la frizer și m- a mințit ca cică el nu are locuri și pana la urmă mi- a zis pe mess că nu vrea să mă mai tundă ...? (mai mult)
Am un ceas care are curelele din piele cu model de crocodil. Am observat ca in zona in care e catarama adica unde se inchide in acele gaurele, are mici "cute" albe asa... vopseaua luata sau...? (mai mult)
Imi periez dintii de 3 ori pe zi, dupa fiecare masa si folosesc si ata dentara si totusi tot au o culoare galbena spre alb. Credeti ca ar trebui sa fac o albire profesionala la dentist?
Am o intrebare. E ok daca anul acesta mi-as pune unghii cu gel? (mentionez ca am 13 ani). Vreau doar recimandari!
Hei! Părul meu este foarte des si nu imi place cum arăt cu el desfăcut. Cum aș putea să mă tund pentru a-i diminua densitatea (sa pară mai subțire)?
Imi puteti recomanda o crema pentru cosuri? *cred ca ar trebui sa mentionez ca sunt baiat*
Părul meu nu mai crește demult, ultima data cand m- am tuns a fost acum 5 ani și părul a crescut in ultimii 5 ani deloc cum l- am tuns asa a ramas, bretonul cand mi l- am tuns acum un an, acum e...? (mai mult)
De ce le plac atat de mult hanoracele băieților?
Am o mica intrebare. Un ceas cand il pui la mana trebuie sa fie fix sau sa se miste pe mana? Parerea voastra gen
De ceva timp am coșuri pe spate și in Iulie voi pleca cu clasa la mare și nu as vrea sa-mi fac apariția cu coșuri, știe cineva ceva pentru a scapă de ele?
Cat costa sa duci cateva haine la spalatorie? Cam doua-trei perechi de pantaloni, vreo 4 tricouri si doua hanorace? Ce pret ar fi? Sau cum se calculeaza?
Bună! Pierceul în nas pe ce nara este de preferat sa fie pus? Stanga sau dreapta?
Buna fetelor, am sprâncenele foarte dese, cum aș putea să le răresc? Sunt foarte dese si arată foarte urât.
Știți vreun mod in care as putea scapă de roșcat? Sunt roșcata de la 16 ani și acum am 21. As folosi colour B4 dar in 2017 am fost bruneta, l- am decolorat apoi l- am făcut din nou roșcat....? (mai mult)
Mi- am făcut un piercing acum 3 zile, nu ma doare nu s- a înroșit, nu am nici un fel de problema dar dacă mi- ar apărea vreun simptom de genul nu as mai sta la discuții și l- as da jos! E ok sa-...? (mai mult)
Am extensii de gene fir cu fir. Se poate folosi bonilash pentru gene acum? Sau doar dupa ce o sa imi cada extensiile? Mi- a cazut mult din genele mele si as vrea sa imi creasca cat de cat, sa...? (mai mult)
Parul meu a devenit rar si imi cade cand il pieptan. Ce as putea folosi?
Doresc sa îmi iau fondul de ten de la Estee Lauder doar ca pe magazinul online Sephora costă 250 lei iar pe Notino costă 152 lei. De unde ziceți sa îl iau? Oare e original pe Notino? A avut...? (mai mult)
Bună. Am părul lung și încalcit. Am schimbat mai multe sampoane, am folosit masca de păr, balsam cu clătire și fără, dar parul, după ce se usuca, devine aspru, e fix ca o mătură și ...? (mai mult)
De ce ne cade parul la spalari? Cineva, o explicatie logica? De ce trebuia sa cada fierele din cap cand ne spalam?
Hei! Sunt model și as vrea sa fac niște exerciții faciale pentru a arăta mai bine, aveți niște idei?
Ați cumpărat placa și ondulator 2 in 1 care sunt mai ieftine? Sunteți mulțumite de un astfel de produs?
Ce sampom pentru par gras ati folosit si v-a ajutat cu adevarat?
Ce parere aveti despre obiectele din/cu efect de piele de sarpe? Merita ele cumparate?
Se poate să fac poză de buletin dacă am barbă lungă, stufoasă, îngrijită, inclusiv mustața, în stilul bandholz?
Se apropie ziua mamei mele și aș vrea să îi cumpăr de ziua ei o crema de față. Deci i- am luat și anul trecut doua creme scumpe, una pentru riduri și una pentru pungi sub ochi și nu și- au ...? (mai mult)
Care a auzit de agentia prestige models management? E o agentie serioasa
Ce caracteristici are un păr sănătos? Ce lucruri facilitează însușirea acestui soi de podoaba capilară?
Buna, a folosit cineva tratamentul cu keratina Gerovital? Se vad rezultate dupa ceva timp? Cum era parul inainte si cum e acum?
Heii, vreau sa imi fac niste suvite de par albastre si nu stiu cu ce mi- as putea face, ținând cont ca nu vreau sa fie permanente dar nici sa se duca foarte repede. Ce imi recomandati? (Parul meu ...? (mai mult)
De unde pot lua si eu pantaloni cum are acel baiat inalt, cu ochelari si cu papucii albastri? Stiti cumva unde se gasesc? Un...? (mai mult)
Ce părere aveti de tenesii astia? Ma gandesc sa mi achizitionez si eu o pereche. https://www.modlet.ro/tenisi-barbati/115017-tenisi-barbati-albi-romelo-rl.html
Buna lume. Cei din Roman, judetul Neamț va rog să fiți pe posturi :))) Care e cel mai bun și acreditat salon de tatuaje din acest oraș. Mulțumesc
Hey! Acum cu mult timp in urma mi-am facut breton. Ei bine, eu vreau sa scap de el.ce pot face?
Salut lume. Am și eu o întrebare. De la 16 ani mi- am dorit să îmi fac un tatuaj. Între timp am implinit 18 ani și am descoperit și modelul. E schiță proprie, o simpla oglinda ovala de 8 cm lungime...? (mai mult)
Am o pereche de Vans Old Skool care s- a decolorat. E aproape un roșu spalacit... fata de negrul din fabrica. Ce le pot face? Se mai merita sa incerc sa le fac ceva sau mai bine i arunc si iau ...? (mai mult)
Mi- am facut parul permanent spiralat acum 3 luni. Nu mi s- a deteriorat deloc, din contra e mai fin la atingere. In viitor vreau sa imi fac indreptare permanenta. Parul e lung si des, iar buclele...? (mai mult)
La mulți ani și un an nou fericit! Sunt băiat, dupa ce ma dau cu deodorant si port bluze mi se îngălbenesc la subraț. Din ce cauza si cum pot evita asta?
De unde pot lua niste tenesi stil converse high la un pret mai mic?
As vrea sa-mi iau o pereche de tenesi converse. Are cineva? Sunt confortabili, calitativi? Merita?
De unde as putea sa-mi iau niste adidasi albi sau negrii frumusei cu suma de 100lei?
Hei! Am 16 ani si am parul foarte umflat si ondulat de la mandibula in jos, ca la radacini e drept. Fetelor, cele care aveti la fel parul, cum il faceti sa stea mai drept? In afara de placa...mie nu...? (mai mult)
Idei de tinute alb-negru de revelion? Am 16 Ani.
As dori sa-mi dati idee de ținută casual care sa includa blugi si tricou alb. Mersi anticipat. Baiat, 15 ani.
Vansii sunt potriviti cu un trening?
Stie cineva daca este vreun sampon sau tratament pentru cresterea parului mai rapid care sa functioneze? daca da, imi puteti da numele acestuia?
Salut am o mica problema sunt nevoit să mă tund acasă sunt in Portugalia într- un sătuc uitat de lume nu știu limba nimic frizerie este la 50 kilometri fara mașină Trebue sa mă ținea soția, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre gelurile de dus Adidas? Sunt bune de ceva sau doar acolo cu marca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?