Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre gelurile de dus Adidas? Sunt bune de ceva sau doar acolo cu marca?
Ce parere aveti despre Vans modelul Old Skool? Sunt confortabili? Se aerisesc sau faci sauna la picioare?
Am pus acum ceva timp o întrebare legată de parul meu care nu sta prea mult timp ondulat iar cineva mi- a răspuns ca după ce îl ondulez sa îl învârt pe deget și sa îl prind cu clama ...? (mai mult)
Are ceva daca aplic o masca de par inainte de spalare, pe par uscat si o tin o ora, doua? Pe eticheta scrie ca trebuie aplicata pe parul umed, samponat.
Clente Avon/reprezentante Avon, vi s- a intamplat sa comandati un produs/mai multe produse, sa alegeti un anumit reprezentant Avon si sa va treziti ca aceasta comanda a ajuns la doua reprezentante...? (mai mult)
Hello! Are cineva idee daca și de unde pot comanda un produs de genul https://www.siobeauty.com/products/sio-chestlift? Mersi mult!
Ce părere aveti despre mecanismul Miyota 23153H la un ceas quartz? Am inteles ca sunt made in japan.
Bună TPU sunt fata și nu știu sa ma aranjez ( vreau fără machiaj) știu ca și hainele te scot în evidenta.
Site de haine care livreaza inainte de revelion?
Daca un ceas care are curea de piele si dupa fiecare purtare il bagi in cutia originala pe suport inchizand de fiecare data curelele, cu timpul nu se uzeaza prematur? La purtare zilnica. Si unde...? (mai mult)
Salut, sunt baiat, am 14 ani și nu știu cu ce sa ma îmbrac de revelion, any ideas?
Ce culoare de lanjerie intima va place?
Salut, cine îmi poate recomanda un parfum bărbătesc tip fresh pentru vară? În general prefer parfumurile longevive care au o proiecție foarte mare de lunga durata! Astept recomandările voastre,...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa cumpar un maid costume pentru barbati? Am nevoie urgent! Dau funda :)
Bună TPU! Ce părere aveți despre acea pudră neagră de albire a dinților de la Better Smile? A folosit cineva? Îmi puteți spune dacă dă rezultate? Mulțumesc!
1)Unde pot sa găsesc vopsea pentru. sprancene? găsesc la dm, Carrefour? 2)dacă am parul natural blond închis, ce culoare ar trebui sa- mi iau? negru ii prea închis? e ok maro închis? ...? (mai mult)
Cum se poarta lantul de fer?
Bună TPU am comandat de pe sizeer.ro o pereche de nike-uri fără să verific dacă site-ul este legit și voiam să întreb dacă sizeer.ro vinde fake-uri? (am pus plata la livrare)
Buna de cate ori pe saptamana ar fi ok sa folosesc bicarbonatu de sodiu amestecat cu sampon? si sa ma spal cu el pe cap?
Ce sampon recomandati pentru par normal, care sa miroasa bine si sa faca parul moale? (Sa nu faca nici matreata/coji)
Prietenul meu mi- a cumpărat un inel din lanțul de magazine B&B și îmi este mic. Am fost la service ul lor sa constate ca produsul este ok și bun pentru schimb și de aici am umblat prin toate mall...? (mai mult)
Salut si sărbători fericite! Imi puteti recomanda niste creme sau alte produse pe care le- ati folosit contra acneei si ati fost mulțumit/ă? Am aproape 20 de ani si inca nu am scapat de acnee:(, am...? (mai mult)
aseara am amestecat o lingurita de bicarbonat de sodiu cu putin sampon si mi am spalat parul dar simteam cateva piscaturi dupa mam clatit tin sa mentionez ca dupa am avut un par fin, matasos,...? (mai mult)
De ce produse am nevoie pentru constructia de unghii acrilice? Mi-le listati va rog?
E ok daca folosesc bicarbonat de sodiu pe scalp pentru a intari scalpul? face rau?
O masca de par pentru caderea parului va rog.
Unde pot vopsi niste adidasi din piele intoarsa? Acum sunt bej si vreau sa i fac negrii
As vrea să mă tund scurt (cam până la umeri, cu 3cm mai sus????) am parul un pic mai sus de fund si am fata rotundă, păreri? Mi-ar sta bine?
Hei! Am 16 ani si am parul foarte umflat si ondulat de la mandibula in jos, ca la radacini e drept. Si am auzit ca daca il vopsesc o sa mi stea mai drept. Fetele care au fost in situatia mea, ce vopsea...? (mai mult)
Exista vreo solutie prin care la un ceas Quartz sa modifici ceva in asa fel incat secundarul sa se miste fluent? Cum sunt ceasurile mecanice.
Buna si lma TPU! Nu vi se pare ca e cam innorat de prea mult timp aici in buc? Anul trecut pe vremea asta parca mai vedeam si soarele. In zilele senine ieseam cu fetele sa ne facem selfie- uri... hehe ...? (mai mult)
Buna! A comandat cineva de pe lightinthebox? Au cateva articole foarte frumoase, din pacate am gasit putine review- uri, desi marea majoritate spun ca e un site serios, ca hainele corespund cu pozele...? (mai mult)
Dupa cat timp un ceas devine de colecție? Trebuie sa fie 100 la suta original?
Ce produse trebuie sa imi cumpar daca vreau sa imi deschid un mic salon de unghii acasa? As prefera sa imi listati toate produsele unul sub altul.
Urmeaza sa cumpar zilele astea un ceas de buzunar Quartz. Ceasu are cativa ani si momentan nu e functional. Mi s-a spus ca e dusa bateria. Poate avea altceva stricat? Mersi anticipat
am 17 ani si sunt foarte pasionata de makeup, unghii, si tot ce e legat de cosmetica ???? as vrea sa ma dau la niste cursuri de makeup prin luna lui februarie stiti cumva cam cat o sa platesc...? (mai mult)
Care este parfumul vostru preferat?
La o pereche de adidasi sport de la adidas care are câțiva ani...e normal atunci cand alergi sa scârțâie putin? Sau trebuie desfacuti si inlocuit adezivul care lipeste talpa?
Vreau sa mut un parfum intr o alta sticluta. Ambele sunt capsate. Ma gandeam sa i scot "butonasul" acela pulverizator si sa trag cu o seringa iar mai apoi sa il introduc in alta sticla de parfum...? (mai mult)
vr sa imi creasca si mie parul mai repede stie cineva vreo masca sau vreo metoda prin care pot sa il fac sa creasca un ulei ceva?
E ok daca pun ulei de cocos pe cap inainte sa ma spal cica ajuta la hidratare a scalpului? Sau sa amestec cu sampon uleiul de cocos?
Dacă am o bijuterie poleită cu aur se face urâta in timp? Se șterge? Cum ar arată dacă dispare aliajul? Multumesc
Salut, eu am forma feţei cam particulară, adică multi spun ca este ovală, mulți ca este rotundă. Dacă îmi las părul mai lung în părți laterale îmi face fața destul de rotonda, iar dacă...? (mai mult)
Champion sau puma? Si de ce?
Cam cat ar costa schimbarea sticlei din mineral in saphire la un ceas?
Hei.Am slăbit 20 de kg, la corp arat bine(cat de cat), mai trebuie putin sport dar sanii arata urat. Mici, lasati si vai de ei.Nu faptul ca sunt mici ma deranjeaza, dar a ramas numai piele total. Daca...? (mai mult)
M-am vopsit acum câteva zile. Decolorant apoi vopsea. Si acum ma mănâncă capul uneori si îmi cade ceva din cap gen măreață alba. Dar e mai mare cred
Am o problemă cu unghiile. Dacă le las să crească puțin, imediat se exfoliază! Dacă puteți sa mă ajutați cu niște remedii naturale. Vă rog fără lacuri. Doar remedii naturale....? (mai mult)
Site-uri pentru haine de copii 1, 60?
e ok daca ma spal cu sapun natural de la plafar de ulei de masline, etc.pe cap? Decat sa folosesc sampoane si toate rahaturile care contin sulfati si cade parul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat