Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cu ce sa ma imbrac de revelion cand o sa merg la o petrecere unde o sa fie prezent si un superb domnisor pe care il admir din copilarie dar nu am avut placerea sa vorbim pana acum? As vrea sa- l dau pe...? (mai mult)
Este adevarat ca daca te speli des pe cap iti cade parul :)))?
Daca beau 8 pahare mari de apa pe zi, imi creste parul mai repede? Il am pana la umeri si vreau sa il cresc sub tate cat de repede posibil
Ce parere aveti despre tratamentul cu cheratină? DA/NU (ARGUMENTE)
Buna, sunt fata (16 ani) si imi pun extensii fir cu fir de cateva luni, doar ca am observat ca am blefarita intr- o forma avansata...Cand le dau jos se curata foarte greu si mereu imi apare din nou dupa...? (mai mult)
Ce preferați mai mult, Avon, Oriflame, Farmasi, Infinity?
Îmi puteți spune un aparat de bărbierit foarte eficient? De preferat de pe eMag. Ceva care sa ia și barba relativ mare cu ușurință... Un trimmer ceva nu știu acord, funda
Vagabond are si încălțăminte? Am vazut pe epantofi.ro dar nu stiu daca subt originali
Heyyyy:) un site cu produse de make up bune, pls:) Ps: fundita
Buna, am gasit o geaca de blana de iepure, subtirica, la 300-400 lei, oare o fi blana naturala cum sustine? Care e cea mai ieftina din blanuri naturale?
Niste palete de farduri pigmentnate? Și știți unde găsesc produse pentru. face painting?
Știți dacă găsesc paleta Morphe- The James Charles Pelette, orginală în România?
Buna tpuuuu:) care este parfumul vostru preferat? Poate gasesc si eu ceva bunicel pe aici:) mersiii
Care ceas e mai ok? Sunt fake sau ceva? https://www.elefant.ro/ceas- paul- mcneal- pad- 3320_7d15729a- 96b0- 45d8- a1e5- 63b3297645f9?gclid=CjwKCAiAlNf- BRB_EiwA2osbxQJ0asPsp85gtgTLPn91IFK3u0G- H9ldKzshy0xbl37PDWjPTlXs-...? (mai mult)
E ok ceasul asta? Nu ma prea pricep. E fake sau ceva? https://www.elefant.ro/ceas- paul- mcneal- pad- 3320_7d15729a- 96b0- 45d8- a1e5- 63b3297645f9?gclid=CjwKCAiAlNf- BRB_EiwA2osbxQJ0asPsp85gtgTLPn91IFK3u0G-...? (mai mult)
Ce părere aveți despre colanții/dresuri, in general? Pot fi purtați și de fete/băieți? PĂRERE!
Bună dragele mele, acum 2 zile am făcut comanda de pe Pink panda și am dat pe comanda rapida in așa fel in cât să îmi ajungă mai repede comanda. Vouă cât timp va luat să va ajungă? Ce părere...? (mai mult)
Salut, in cazul in care am folosit prea multa ceara de par si m-am spalat de 3 ori si tot nu iese, cum as putea sa o scot?
Cum pot scapa de cearcane? Am incercat tot felul de metode dar degeaba, dispar o perioada dupa care apar iar, cearcanele au o culoare maronie ideea e ca orice as face nu scap de ele, am incercat...? (mai mult)
Îmi dați niște site uri de haine mai de calitate și frumoase care sa arate ca în poze și sa nu se strice după câteva spălări?
Tocmai ce mi- am cumparat aparatul IPL de la Phillips și nu l- am folosit niciodată și vreau sa incep acum. Dar as vrea sa știu dacă îmi pot exfolia pielea înainte de a utiliza aparatul....? (mai mult)
de unde pot sa iau si eu o lampa pentru unghiuțe cu gel si niste geluri? Am vzt pe eMAG dar nu stiu daca sa dau comanda sau nu.
De ce e gresit sa te duci cu ruj la un test de machiaj? Darea cu ruj nu face si ea parte din procesul de machiare?
Imi tot apar si dispar coșuri dureroase și rosii pe fata, mereu imi vine sa ma scarpin deoarece am o senzatie de mancarime pe fata. Imi dispar foarte greu, imi dispare unu a 2 zi imi apar altele....? (mai mult)
Ce poti face sa nu te mai manance dupa ce te razi?
Unde pot gasi haine de gravida de calitate? Multumesc!
Buna, am kit de polygel si cand il polimerizez, imi rămâne polygel lichid la varful unghiei mele naturale, sub cea de polygel si nu stiu de ce, nu cred ca este vorba de faptul ca nu il usuc cat trebuie,...? (mai mult)
Am probleme cu acneea de la vârsta de 14 ani, iar acum am 19. Am fost de 3 ori la dermatolog și nu m- a ajutat abolut nimic din ce mi- a fost prescris. Acum un an am descoperit ca aveam chist. ...? (mai mult)
Ce pot face ca parul meu sa nu mai arate ars și deteriorat? Mai ales după baie, sta umflat și pare așa deteriorat. Cu ce sa ma dau ca sa stea mai "lins" gen? Ma gândeam la ulei de cocos ...? (mai mult)
Imi recomandați si mie un fond de ten de la care nu iti apar cosuri? Eu folosesc Fit me de la Maybelline si Catrice si sunt groazniceee, imi apar imediat dupa ce ma demachiez 2, 3 cosuri de la ele....? (mai mult)
Buna! Vopseaua din ce gama este mai ok : l'Oreal, syoss sau garnier? Multumesc anticipat
Ce as putea folosi pentru creșterea și îndesirea sprâncenelor cu rezultate cât mai rapide? Multumesc!
Ce parere aveti despre GravoGifts? Sunt bratari de calitate?
Ceasul pentru barbati din video-ul de mai jos merge la o tinuta cu tricou si adidasi? https://www.youtube.com/watch?v=CMhhccnbzo0&ab_channel=HLWHLW
Cand eram mai mica nu imi placea ca un fir de par din fata, nu era lipit ca celelalte, acum imi pare rau, mi- a crescut putin firul de par si nu se vede atat de bine, stiti cumva cum sa cresca...? (mai mult)
A mai comandat cineva haine de pe OMGVIP? As dori sa ii comand ceva unui prieten de ziua lui!
Este ok daca folosesc placa odata la 1 sapt 2?
Buna,am 12 ani si am gusa daca pot sa zic asa si ma incomodeaza, este pubertatea? Cand voi scapa de ea?:(
Buna, TPU! Am o intrebare. Ati folosit vreodata remover pentru a ajunge la culoarea naturala? Mi-am vosit parul brunet si am realizat ca nu mi se potriveste. Imi puteti spune daca este efecient?
Am vazut acum câteva zile pe Instagram la o fată nu fel de ondulator dar avea o formă de feon și la capăt avea o cupă unde îți puneai părul și îl tineai câteva secunde și după părul...? (mai mult)
Daca am un scalp gras la cat ar fi indicat sa imi spal parul? Tin sa menționez ca mi se ingrasa dupa 2 zile.
Credeti ca cremele de la vicky sunt cele mai bune anticearcan? Eu am cearcane cronice
Va rog ajutati- ma! Acum 2 zile am observat când am ieșit afara când m- am uitat in plin soare in oglinda pe fata sub ochi niște dungi oribile. Sunt asa supărată ca nici nu știu ce sa fac. Adevarul...? (mai mult)
A comandat cineva de pe carpahtian- endemics? Sunt prețuri foarte mici pentru produsele respective și mă gândeam că ar fi outlet sau furate sau mai știu eu ce, dar am mai navigat pe site și pare...? (mai mult)
Pentru persoanele care au folosit sau folosesc in prezent ser cu Niacinamide: In ce cantitate in folositi si cat de des? Am niacinamide 10%, ceea ce e o cantitate destul de mare si nu vreau sa imi apara...? (mai mult)
Ce parere aveti despre parfumul Individual blue de la Avon? Are un miros placut? Cat persista mirosul?
Salut, aveți idee dacă sunt fake-uri sau nu? https://imgupload.io/album/p.EIZ
Hei. Astazi mi- am pierdut un surub de la un cercel de aur si l- am inlocuit cu unul de la o pereche ieftina de cercei din aia din metal care oxideaza. Credeti ca ii va dauna acel surub cercelului ...? (mai mult)
Sa-mi fac părul mov sau albastru (turcoaz închis)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!