Salut, ce părere aveți, sunt fake- uri sau nu? https://ibb.co/7z5fCXT https://ibb.co/x3dMSFs https://ibb.co/GxQdKSN https://ibb.co/tZYQTB5 https://ibb.co/5vgG0Kb https://ibb.co/QKL56V1 https://ibb.co/7v12hyw ...? (mai mult)
Cu ce pot îndepărta coșurile negre de pe nas și coșurile normale de pe frunte? As vrea doua metode 1. Acasă 2.sa cumpăr ceva de la farmacie As dori mai mult metoda de acasă cu ce am...? (mai mult)
Prietena mea are niște cosuri mici sub piele, gen ca alea negre doar ca sunt ca niște bobițe mici sub piele. Cum ar putea scăpa de ele? Credeti ca aparatul ala de le trage este bun?
Ce părere aveti despre outleturile din Romania? As vrea sa merg într- unul si poate sa- mi cumpăr ceva de firma, model din colectii anterioare dar nou. In outleturi se vand haine sh? Imi puteți...? (mai mult)
Cum se numeste acel piercing pentru care NU ai nevoie sa-ti faci gaura in nas (sau oriunde vrei sa-l pui) ca sa-l porti?
Recent am văzut pe un grup unde sunt mai multe fete dintr- un anumit județ (un grup de make- up artiști, manichiuriste, coafeze etc + fete care vor sa se duca ca și model, serviciile fiind...? (mai mult)
Ce parere aveti de produsul CATRICE intaritor de unghii - Iron Strength Nail Hardener?
Fetelor, vreau si eu o recomandare de un parfum pentru prietena mea, as vrea ceva mai special, sa fie un miros pe care sa il recunosti dintr-o mie.
La ce varsta e normal sa iti apara acele riduri de expresie pe frunte?
Ce cadou pot sa ii fac de Craciun fratelui meu in varsta de 2 ani si surorii mele de 11 ani?
Cum imi pot vopsi barba acasă? Cu ce mai exact și cum? Nu am mai făcut niciodată asta.
Am fete pe aici care a făcut epilarea definitivă acasă? Dacă da după tratamentul de 4 sedinte la 2 săptămâni ati facut doar retușuri (va cazut îndeajuns părul) As avea mai multe întrebări...? (mai mult)
Am probleme cu căderea parului și am zis sa încerc uleiul cu petroleum de la gerovital, dar după prima aplicare am observat ca mi- a căzut mai mult par ca de obicei. Oare sa continui încă o perioada...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva daca acest site este fals : https://www.vapormaxsport.com/?
Hello. Credeti ca rochita asta merge de revelion? O sa merg impreuna cu sotul la o cabana la munte impreuna cu niste prieteni, nu vom iesi afara poate doar pentru cateva minute la 12 noaptea sa ciocnim...? (mai mult)
Fetelor, voi va machiați cu culori mai excentrice gen albastru? Ce părere aveți de culoarea aceasta? Cand si cu ce ocazie se foloseste mai mult?
După părerea voastră care parfumuri sunt mai calitative și miros mai bine? Parfumurile de mărci înalte (lancome, dior, chanel, versace etc...) sau parfumurile arăbești?
Daca vreau sa returnez un produs H&M imi da banii inapoi sau trebuie sa cumpar alt produs de acea suma? Produsul este cumparat in magazin si e in stare buna.
Salut, am 16 ani, sunt baiat si am sprancenele foarte rare si uneori am un tic sa trag de ele si raman chiar foarte rare. Uleiul de ricin este bun pentru extinderea firelor de par ale sprancenelor?
Imi poate recomanda cineva un șampon pentru par aspru și uscat si un balsam deoarece aș vreau un păr mai moale (sunt băiat)?
Am o întrebare, as vrea sa-mi decolorez parul cu apa oxigenată, merge?
Buna,mi-am facut un tatuaj mic pe deget acum 4 zile,cu acul de cusut si pasta de pix,cat credeti ca va dura tatuajul, l-am dat cu crema de bebelusi mereu dar nu i-am pus folie.
Stie cineva un loc in Baia Mare unde as putea sa-mi fac cercei? Si doare? Va rog rapid, dau funda si vot!
Voi la ce vârstă puteti spune ca ati ajuns sa dețineți o barbă in toata regula? Din ce văd, o barbă zdravănă se lasă așteptată!
Dacă aplic o masca cu scorțișoară pe par deși îl am blond natural, acesta se va deschide sau închide la culoare?
Cu ce ar trebui sa ma fac acolo jos? Sunt baiat, adica merita sa-mi iau o masina de tuns? Sau sa raman la big
Cine imi recomanda un curs de aplicat extensii de gene, in Pitesti si cat de cat ieftin?
Cum as putea sa imi aflu dimensiunea sanilor sau ce sutiene mi se potrivesc? Mereu gasesc tot felul de marimi diferite, iar ca sa probez acum sincer nu prea e ok. Cum ma masor eu la sani ca sa imi aflu...? (mai mult)
vin si eu cu o intrebare de adolescență, azi m- am ras pe față adica am dat puful ala jos de pe față, am 15 ani si ma intrebam daca va creste păr facial, mai exact mustață sau chiar...? (mai mult)
E un material din acela alunecos, nu stiu cum se cheama. E folosit la lenjerie intima, in special la acea lenjeria care nu are cusaturi.As vrea sa imi cumpar si eu si sa imi fac singura lenjeria intima....? (mai mult)
Credeti ca daca practic yoga imi vor scadea sanii? Exista sanse sa se micsoreze daca cineva practica yoga?
Știe cineva ce se întâmpla dacă stau cu șamponul mov, toner, pe păr in jur de vreo oră- două? Se va deschide mai mult? Țin să menționez că pe șampon scrie 3- 5 min însă așa este...? (mai mult)
Fetelor, daca ati avea sanii lasati v- ati pune implanturi? Am slăbit mult, vreo 20 de kg dar sânii arata nașpa, nu- mi plac.Ma gandesc ca daca acum la 18 sunt asa, la 30 va fi horror.Nu ma luati...? (mai mult)
Daca amestec blond cenusiu si aluna de la loncolor, ar iesi un saten deschis pe un par natural saten inchis sau e riscant sa le amestec?
Hey TPU, Si voi aratati mai bine din partea stanga decat din partea dreapta atunci cand va faceti poze sau numai eu? :)) Nasul meu arata mai bine din stanga, la fel si barbia. Si m- am obisnuit...? (mai mult)
Am fost acceptat prestige model management, ce părere aveți merita sa plătesc 120 de euro contractul? Este firma serioasă?
Unghiile cu gel se pot dezlipi in apa gen daca sunt plecată la mare se dezlipesc in apa?
Este un magazin online, Vmzona si nu stiu cum sa procedez. Nu inteleg mărimile, ma poate ajuta cineva?
Hey! Am 12 ani si deja stiu ce este pudra, rimelul, blush- ul, eyeliner- ul etc. Ma machiez aproape de 3, 4 ori pe saptamana, cateodata folosesc putin machiaj alteori folosesc putin mai mult. Ar...? (mai mult)
Cred ca toti il știți(probabil toți) pe Ian Somerhalder, din The Vampire Diaries! Ce ar trebui sa fac ca sa am parul ca al lui? Cum ar trebui sa ma tund? Sau cum sa imi las parul? Las un link...? (mai mult)
Se poate face epilare definitiva in zona inghinală la bărbați? - păreri PRO sau CONTRA?
Buna, am 14 ani si imi doresc un piercing in limba si un tatuaj, Ce parere aveti de piercing si ce sfaturi imi puteti da, dar pentru tatuaj in ce zona il pot face pentru a nu ma durea tare mentionez ca...? (mai mult)
Salut astazi doar ce mi- am facut primele mele doua tatuaje Unul pe deget si al doilea m- ai sus de deget, gen pe mana Dar am o problema, nu am crema din- aia pe care trebuie sa o pui de 3 ori pe...? (mai mult)
Ce corsete îmi recomandați pentru talie și coloana?
Remedii pentru vergeturile?
Sunt fată și îmi crește păr pe picioare ca la bărbați. L- am îndepărtat cu ceară, dar a crescut la loc. Nu știți cum să opresc creșterea părului de pe picioare? Sau măcar să crească...? (mai mult)
Buna tuturor. Acum doua saptamani am fost la un salon pentru a- mi face din nou svite deoarece imi crescusera destul de mult radacinile(nu am mai fost de aproximativ 8 luni din cauza pandemiei), la salon...? (mai mult)
Hei. Stie cineva un magazin de unde aș putea cumpăra piercing-uri in Piatra Neamț?
de ceva vreme ma gandesc sa imi las parul sa crească lung, sunt blond, băiat, dar când ma uit in oglinda imi vad scalpul, si pare rar:/ Pot face ceva?
A facut cineva epilare definitiva cu laser dioda? Eu am facut 3 ședințe și nu am scapat mai deloc de par. Voi ce părere aveți? Merita? Sa continui?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!