Sunt niște seturi, gen curea și portofel de la Pierre Gardin, a comandat cineva? Ce părere aveți despre acest set sau brand ul in sine?
Salut TPU Am primit cadou o poșetă cu emblema CG. Este vreo firmă? Dacă da, ce firmă este? Mulțumesc!
Bună tuturor, as vrea sa merg in Turcia dupa haine (replica) en gros. Oare cum pot sa trec cu ele? Sau daca as gasi in Bucuresti chiar daca sunt putin mai scumpe.
DE la ce varsta as putea purta sutien? Chiar lasa sanii daca incepi sa il porti? Ce ar fi mai indicat de la 13 ani?
E vreo problema daca am mult spatiu intre sani? Cu timpul acesta se poate reduce daca mai cresc sanii? Mama mi- a zis ca si ea a avut spatiu mare si nu s- a micsorat cand au inceput sa creasca sanii, ...? (mai mult)
Daca am cumpărat niște tipsuri pentru unghii și acestea au colțurile ascuțite, pot sa le pilesc eu cum vreau in partea de sus? Vreau sa aplic polygel pentru prima data și as vrea un sfat.
CE bustiere folosit fetelor? Orice bustiera e buna? Am vazut unele care au o forma mai ciudata ca si cum ti-ar sustine sanii, iar altele simple. Care sunt recomandate? Am vazut si cu burete si fara.
Spuneți-mi niște site-uri de haine frumose si bune,dar sa nu fie nici exagerat de scump, multumesc!
Salut, TPU! Am 16 ani si sunt destul de paros. Adica, daca toti pe care i cunosc nu au pic de fir de par pe corp sau putin de maine si picioare, eu am par si pe partea inferioara a spatelui, piept...? (mai mult)
deci am o problema, am o spranceana mai sus decât cealaltă ..adică cealaltă pentru mine arata perfect, dar asta e foarte nașpa. Fetelor ma puteti ajuta? Trebuie sa fac ceva ca e urâtă...? (mai mult)
Cum poti face acasa un ruj?
Cum poti sa faci un parfum acasa?
Astăzi îmi făceam workout- ul frumos pana lanțul meu de la gat pe care îl scot doar atunci când îl curat, pe care l- am ținut 6 luni la gat s- a rupt dintr- un capăt! Aveți vreo idee...? (mai mult)
Ce parfumuri cu feromoni stiti? Sa nu fie scumpe
Știe cineva un magazin online unde se vând hijaburi la prețuri accesibile? Menționez ca, dacă se poate, siteul sa aibă prețurile in RON. Este un cadou pentru o prietenă. Va...? (mai mult)
Pot folosi altceva in loc de soluția modelatoarele pentru unghiile polygel?
as avea nevoie de un șampon pentru mătreață pentru mine, am 19 ani și efectiv am încercat mai multe feluri de șampon și fără niciun efect. Am încercat și metode gen cu spirt sau...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o masina de tuns dar nu stiu prea multe despre ele momentan. Rog cunoscatorii sa ma ajute si daca imi pot explica despre tipurile de lame (fade, taper...), si ce masina este recomandata...? (mai mult)
Am bugetul de 20 lei. Unde pot gasi bluze de trening marimea M in acesti bani +10 lei sa zicem asa. Ma refer in ce lanturi de magazine se poate gasi. Pepco, kik? Merita sa incerc sa caut?
Am o intrebare despre pastilele pentru cresterea parului. Am auzit de la niste persoane ca de la ele te ingrasi... daca mi poate spune cineva daca este adevarat sau nu.(alte consecinte/daca functioneaza)....? (mai mult)
De ce arat ca naiba pe camera telefonului? Mai ales cand imi bate lumina din fata, ca sa arat cat de cat ok trebuie sa- mi bata lumina din spate si atunci calitatea pozei e oribila. Nu inteleg cum stau...? (mai mult)
Am un ochi mare și celălalt mic, o pleoapa este mai aplecată decât cealaltă. Mereu mă confrunt cu problema asta, nu există operație pentru pleoape? Sau o cremă să mă dau la ochiul ăla ...? (mai mult)
Bună, tuturor! Am 1.59 înălțime și vreau să îmi iau un palton lung :D Credeți că va sta bine pe o fată scundă? N-am probat niciodată, mă bate un gând să comand online.
Salut, de ce la hainele negre se desprinde puf și scame după atingere/purtare și cum pot preveni asta?
Ce parfumuri dulci mi-ați recomanda pentru sezonul rece? Vreau niște parfumuri care sa reziste mult, nu sa se ducă după câteva ore
Acum câteva zile m- am dat cu niște benzi depilatoare pentru corp pe brate și mi- a curs puțin sânge, semn ca am tras cum nu trebuia și m- am iritat, iar acum au rămas niste pete roșii în piele,...? (mai mult)
Hei TPU, am dat comandă de pe un site la acest cercel negru cu cruce suspendată, cu clips. Între argintiu și negru care ar fi mai frumos la el? Aici găsiți site- ul: https://jumpto.ro/product/20200/cercel-...? (mai mult)
Cineva din Râmnicu Vâlcea care a cumpărat recent din H&M o "jacheta cu guler ridicat" și ar putea sa- mi împrumute bonul? L- am pierdut pe al meu și aș vrea să o schimb cu una pe alta...? (mai mult)
Alaltaieri tenul meu arata ok dar astazi arata monstruos. Mi- au iesit costuri pe frunte, pe barbie si in zona gurii. Nu vreau sa ma duc la dermatolog fiindca am mai fost si produsele pe care mi le- a...? (mai mult)
Recent am descoperit că am o pasiune pentru confecționat brățări, aș avea nevoie de un ochi de vultur să- mi spună dacă aș putea face ceva diferit, dacă sunt ok, mai pe scurt o părere...? (mai mult)
Vreau ca sa îmi conving părinții să îmi ia produse de îngrijirea tenului(am 12 ani), însă ei sunt mai outdated și zic că îmi strică tenul. Cum pot să îi conving?
În 2 săptămâni vine ziua mea și îmi rod unghiile, vreau să scap de obiceiul ăsta ca să mi le pot da cu niște ojă, să postez niște poze pe insta. Cum pot scăpa de obiceiul ăsta repede? ...? (mai mult)
Șamponurile gerovital sunt așa de bune după cum se aude? Ce experiențe ați avut? Este o diferență între părul de bărbat sau părul de femeie, în legătură cu acest produs?
Va salut! De ceva vreme mi- au aparut niste venisoare mici pe fata, am cautat pe google si am inteles ca ar fi niste vase de sange sparte sau cuperoza, cunoaste cineva care s- a confruntat cu asa ceva...? (mai mult)
Hei TPU, între negru și alb, ce culoare s- ar potrivi mai bine la o culoare deschisă a pielii? Pun aceste link- uri (chiar dacă sunt cu găuri): 1.https://www.trendhim.ro/cercel- negru- cu-...? (mai mult)
Buna TPU.Am 18 ani si am slabit 20 de kg in aprox 6 luni, primele 15 s- au dus cel mai usor, urmatoarele treptat. Dupa atatea kg pielea mea nu mai e ca înainte, sanii au piele in exces, bratele la fel,...? (mai mult)
Hei TPU, la niște cercei cu clips cu cruciuliță (cruce, ancoră, pește, steluță, rac, turnul Eiffel) pe ce culoare ar fi mai frumos? Argintiu sau negru?
Voi prin ce metode indepartati parul din nas sau mustata?
Care anticearcan cu acoperire maxima este mai bun, cel de la essence sau cel de la Catrice? Aveți și alte sugestii ieftine?
Vreau si eu sa imi pun unghii cu gel acasa. Doar mie, poate la o prietena dar doar atat. Vreau sa stiu si eu de ce chestii am nevoie. Doar chestiile de baza fara care nu se pot face unghii cu gel. Nu ...? (mai mult)
Salut poate sa îmi dea cineva niște site-uri cu haine mișto gen asta https://www.ifashiontop.com/
Se pot vopsi lugi cu iolet de gentiana?
Imi puteti recomanda un site unde as putea gasi ghete stil rock pentru fete (cu tinte, catarame etc)? Multumesc.
Bună,TPU! Imi puteti da idei de shop-uri online pentru fete cu haine de firma dar ieftine? Ofer fundă!
Cum scapi de firele de par de sub piele? Ok scot pe fiecare in parte, dar imi ia mult timp. Vreau ceva care sa faca sa nu mai creasca sub piele.
Fetelor, am o problema. Indiferent cu ce ma epilez: ceara, aparat, lama la baza firelor de par imi apar mici cosulete care cu timpul se inflameaza si se fac tare urat. Ce pot face in aceasta privinta?...? (mai mult)
Am parul putin creț, dar puțin de tot, cum fac sa am părul mai drept? sunt baiat
De câte ori pe săptămână e recomandat să folosim uleiul de ricin? Se poate folosi înainte de fiecare spălare pe cap?
E mai indicat epilatul cu aparatul de epilat sau cu ceara?
Preferati blugii negrii sau cei albastrii? Sunt baiat si am 14 ani.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)