poate mai ciudata dar chiar as vrea sa aflu. Ma gandesc de ceva timp la o operatie de rinoplastie (operatie de modificare a nasului) Se poate sa cer un anumit model la nasul meu ...? (mai mult)
Am avut parul aproape pana la genunchi. L- am taiat pana mai sus de buric. Acum folosesc un sampon de la farmacie si ii zice Bunica Agafia. E mai mult naturist si pentru cresterea si impotriva caderii ...? (mai mult)
Am distribuit o poza pe Facebook cu un status despre ochii caprui. M- am trezit cu o explozie de comentarii negative. "Dispari de aici, urato, niciodată nu o sa fie ochii caprui frumosi". "De aia ...? (mai mult)
Heyyo TPU, am o intrebare, nu chiar asa wow dar pentru mine e importanta.Am parul cret si dupa ce ma spal parul imi sta peste ochi dar cand il sterg se face din nou, stiti daca este bine sa dau cu placa?(il...? (mai mult)
Vreau sa imi dau comanda de pe net de la The Ordinary serumul Niacinamide 10& + Zinc 1&, crema de fata Natural Moisturizing Factors + Ha si de un ulei din arbore de ceai, eu avand tentul mixt, uneori...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti o placa de par care sa nu deterioreze firul de par asa de grav? Stiu ca erau unele cu nu stiu ce invelis care nu ardeau parul, puteti sa imi recomandati cu link? FUNDA
La o pereche de vans Old Skool negri ar merge mai bine șireturile negre sau cele albe? Din fabrica vin albe.
Hei! Ce parere aveti de placa de indreptat parul Remington S9600? Dar de S9500? Care credeti ca e mai buna? Aveti vreo alta recomandare de placa care sa fie mai buna decat acestea doua, la un pret...? (mai mult)
De ce pe unele parfumuri scrie tester desi au 75 ml?
Hei TPU, am și eu nevoie de ajutorul vostru. Locuiesc în București și vreau să cumpăr o pereche de cercei cu clips dar nu găsesc niciun magazin, doar online. Ce mi-ați recomanda să fac?
O pereche de Vans Old Skool negri se potrivesc mai bine cu blugi albastri sau negri?
Un inlocuitor pentru zineryt? Am fost azi la farmacie si mi s-a spus ca nu se mai gaseste. Vreau un inlocuitor macar pe atat de bun.
Ma intereseaza un vopsit semi- permanenet barbă in culori nenaturale (albastru, verde, etc. ). Nu vreau sa se duca culoarea nici dupa prima spalare, dar nici sa fie permanent. Am inteles...? (mai mult)
Am fost la tatuaj acum 2 zile, întrebarea mea este dacă înainte de culcare trebuie sa ma spal cu Protex sau sa ma spal și sa dau cu crema? Baiatul de acolo mi- a spus sa ma spal dim și seara...? (mai mult)
Fetele ajutor! La câte zile e nevoie să aplic masca de tip șervețel pentru ca să aiba efect si mereu sã arãt bine? Si e normal ca sa fac acest lucru dacã sunt baiat?
Salut, știe cineva de unde îmi pot lua perechi de adidasi: gen yezzy, jordan fake 1la1?
Buna, acum 2 zile mi-am pus unghiile cu oja semi si apex, ale mele sunt foarte scurte, fata la care le fac a zis ca ele vor creste pana peste 1 luna când ma duc la întreținere.Voi ce credeți?
Buna, nu stiti niste masti, tratamente pentru cresterea parului? Dau funda :*
Salut, recent am luat o jacketa, are piele intoarsa pe fata, iar pe dos are un fel de imblanitura alba, chestia e ca imblanitura aceea lasa extrem de multe scame(ca si cum ar naparli) din ea, as putea...? (mai mult)
Ma gandeam sa- mi achizitionez fiolele de par vichy dercos aminexil barbati dar am o singura problema. Eu am parul cret si nu vreau sa mi- l indrepte. Doresc sa precizez ca am avut niste fiole...? (mai mult)
Îmi poate recomanda și mie cineva o cremă de față pentru coșuri?
Ce fond de ten cu acoperire mare pentru cosuri si pete post acneice imi recomandati? Am auzit de dermacol, pure fondation, ce parere aveti fetelor?
1Acum o saptamana mi- am cumpărat fiole anticadere intensiv de barbati de la gerovital, aceste fiole contin keratina care din cate am citit eu există un tratament pentru îndreptarea firului de par ...? (mai mult)
Am slăbit foarte mult(20 de kg)iar acum am ramas cu un corp deformat(surplus de piele pe burta, sani lasati, picioare naspa)ce as putea sa fac? Doar prin sport se poate rezolva?
Salut,as vreau sa iau o replica de jordan travis scott un site din Romania care vinde adidasi? Plss
Am folosit șamponul de la Gliss și mi- a făcut mătreață, acum am luat un sampon de la head & shoulders și tot n- am scăpat de mătreață. Nu știu ce să fac, cum să scap de mătreață? ...? (mai mult)
Am doar 26 de ani și deja am fire albe de păr în cap. M-am vopsit cu negru dar după o lună iar au apărut acele fire. Nu știți cum să scap de părul alb? Ce pot să fac?
Salut, de 2 saptamani ma dau cu un preparat care contine alcool pentru petele care au ramas de la cosuri si mi- au aparut pe frunte niste brobonite, cred ca sunt puncte de grasime, cum scap de ele? ...? (mai mult)
Sampoane pentru a nu mi se mai îngrașă parul? Pe care să-l aleg pantene sau elseve? De acestea am auzit ca sunt foarte bune. Nu ma criticati, mulțumesc pentru timpul acordat.
Buna,este in Zalau cineva care face piercing? Sau un salon
Dacă am părul ars mai am o șansă să il decolorez să rămână blond și fin față de cum e acum ca o mătură uleioasă?
Bună ziua TPU, cine are aparatul de ras BRAUN 50-B1000S? Aș vrea să știu dacă merită investiția și își face treaba foarte bine?
Buna tpu..este bine daca folosesc ulei de cocos pe scalp pentru ingrijire a parului :*?
Salut, sunt baiat, am 14 ani si imi da mustata, am mai luat- o de 2 ori cu bicul. Daca o iau din nou(cu bicul) cam in cat timp ar trebui să crească? Aceeasi întrebare si la perciuni. Dar daca o iau...? (mai mult)
Unde pot cumpara haine in stil "Techwear/Japanese Streetwear"? In stilul asta: https://tokyo- streetwear.com/collections/japanese- jackets Problema la acest magazin este ca face "dropshipping"...? (mai mult)
cine imi poate recomanda cateva parfumuri bărbătești cu senzație de fresh persistente nu foarte scumpe?
Credeti ca este de calitate aceasta geaca? https://www.pullandbear.com/ro/femei/%C3%AEmbr%C4%83c%C4%83minte/paltoane- %C8%99i- geci/geac%C4%83- cu- dou%C4%83- fe%C8%9Be- c1030009518p502210618.html?cS=800 ...? (mai mult)
Folosesc șampon pentru păr de cal (ajută la creșterea și hrănirea părului) și tot nu îmi crește părul și am mai făcut și masca cu ou și ulei de măsline și tot nu a crescut,...? (mai mult)
Nu înțeleg: de ce se machează excesiv unele fete/femei/vedete dacă machiate arată vulgar și deloc natural? Și a doua întrebare: de ce își pun botox sau își fac injecții în buze unele femei,...? (mai mult)
Am gasit o pereche de air max 97 in pod, sunt acolo de vreo 15 ani si sunt in stare foarte buna. Unde pot posta sa vad din ce an sunt cu exactitate si daca ar valora ceva pentru un colectionar ...? (mai mult)
Ce fel de probleme pot aparea pentru par daca imi fac permanent?
Cum e mai bine, sa te razi sau sa iti tunzi parul pubian? La baieti ma refer? Am auzit ca daca te razi risti sa te manance rau de tot cand incepe sa creasca si sa te iriti.
E devarat ca daca te razi in cap parul se va schimba, poate creste mai des si mai sanatos?
Mai gasesc lame de vanzare? ...Acele lame pe care le puteai adauga tu la aparatul de ras inainte. Am nevoie pentru un proiect si nu stiu unde sa caut.
Cum as putea sa ma epilez in casa sa fie cat mai ok? Nu vreau cu lama. Ceva sa nu doara foarte tare.
Bună TPU. Eu acum câteva săptămâni mi- am descoperit o pasiune adică Makeup. De atunci mi- am cumpărat foarte multe machiaje etc. Cu dorința de a face niște cursuri. Am fost încrezătoare în...? (mai mult)
Cum sa scap de punctele negre? Nu sunt puncte negre care dispar cu plasturi, se afla mai in interiorul pielii:(( ce sa fac?
Au blondele vreun farmec aparte de nu ne găsim relații noi "fetele" brunete, roșcate, șatene etc? Eu cu orice băiat cu care sunt îmi propune sa ma fac blonda. Am fost impreuna cu arab și mi-...? (mai mult)
Buna, stiti cumva un salon ceva care face permanent in Brasov, am sunat deja in 2 locuri si au zis ca nu fac si nu stiu unde sa mai sun.
Cat de dureros este pensatul cu ceara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?