Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 26 Februarie 2025 sunt:
In ce religie barbatii nu au voie sa isi rada parul?
Buna, TPU! Eu de fiecare data dupa ce fac baie imi pun in par niste moate pentru a sta ondulat. Dimineata ma trezesc cu niste bucle splendide, dar din pacate parul meu este moale deci mai mult de o zi...? (mai mult)
As vrea sa imi dati niste idei sau nume de haine gen stil "bagabont" nu cocalar. De exemplu ian, nane, haine din astea de street.
Cum aș putea să îmi iau mustață la 14 ani ca să îmi crească mai repede?
Am dat o comanda pe h&m și azi mi- a spus ca ajunge pana pe data de 10.11. 2020 și mie îmi trebuie sa ajungă săptămâna asta, știți dacă e posibil sa ajungă sau dacă nu sa pun eu o zi...? (mai mult)
Blugii de dama fac fundul sa para mai mare?
Cum pot scapa de pielea spalacita? Adică la mine nu e problema pielea super albă. Am vazut persoane care sunt mai albe decât mine dar eu par "stearsa" și mereu pare ca îmi e rau sau ca sunt...? (mai mult)
Cum pot să am barbă mai aspră și deasă la 16 ani și câteva luni?
am 10 ani iar părinții mei mi- au spus sa ma duc singur la frizerie deoarece trebuie sa ma descurc si singur dar eu nu am mai fost si nu știu cum sa ii explic frizerului sa ma tunda, cum...? (mai mult)
Ce crema de fata oentru barbati stiti ca ar fi buna, pentru nu stiu pentru intretinerea si din astea? Nu ma pricep dar am obersvat ca imi apar riduri si as vrea sa previn raspnadirea lor, dar totodata...? (mai mult)
Buna, (intrebare in special adresata fetelor), am cumparat un epilator Rowenta, am inteles ca este bun si indeplineste toate functiile (o prietena a mea are fix ca al meu+ recenziile pe internet citite). ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre persoanele, fete sau băieți, care poartă des hanorace cu gluga pusă pe cap? Cum le-ați putea defini personalitatea?
Par drept, ondulat sau creț? eu merg pe ondulat
Am părul brunet și vreau să îi schimb culoarea (in roșu sau mov) pentru scurt timp. Îmi puteți recomanda ceva?
Mi-a rămas vopsea în tub de data trecută când m-am vopsit, cam acum o lună. O mai pot folosi?
Va salut! Mi- am facut un tatuaj acum 10 zile si problema e ca s- au pierdut mici detalii din cauza cojilor. Stie cineva dupa cat timp mi- l pot retusa? Adica trebuie sa astept 1, 2 luni cat dureaza ...? (mai mult)
Masca cu argila albastra de râciu ajuta la acnee?
Recomandati- mi un ulei de par pe care să- l folosesc zilnic pentru a mai aseza parul care este înfoiat dar are nevoie și de hidratare. Am folosit Vitalcare si Elseve dar as vrea sa încerc și...? (mai mult)
Hey! Intrebare pentru fete. Stie cineva daca la Pico Market Ploiesti gasesc lenjerie intimă? Nu set! Separat. Si as vrea un pret
92-66-86. Care este forma corpului meu? Am nevoie de ajutorul vostru, nu pot să îmi dau seama.
De ce se îndoiesc genunchii cuiva care poartă tocuri pentru prima dată sau în primele dăți? Știu că picioarele nu sunt obișnuite, asta știu, dar vreau să știu d.p.d.v anatomic.
Buna, am firul de par foarte subtire, parul meu nu e nici prea rar si nici prea des ..imi puteti recomanda un sampon pentru firul de par subtire?
Bună,TPU! Cum aș putea sa imi gasesc stilul? Gen, sa vad care mi se potriveste. Am haine dar nu am cu ce sa ma imbrac. Prietenele mele se imbraca super fain. Ce sa fac?
As vrea sa am un glow up. Adica as vrea sa slabesc la fata, sa nu mai am falci si gusa. Pe urma sa am picioare subiri si frumoase, unghiile sa fie si ele minunate, iar parul sa stea cat mai bine prins....? (mai mult)
A folosit cineva plasturi Silicon pentru cicatrici? Contractubex / strataderm? Multumesc
Sunt baiat, am 11 ani si 7 luni si o inaltime de 1.47.Mama mea are 1.70 iar tatal meu 1.68.Credeti ca voi trece de 1.75?
am o problema cu parul, eu incerc de cred ca un an sa imi vopsesc parul o nuanta de alb icy blonde, am parul natural aproape negru, am reusit sa il deschid si lungimea parului iese alba daca...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de inghiile false si cer seriozitate! Pot aplica top coat de oja semipermanenta peste gelul uv exact ca un finish special? Am in casa finish pentru oja semipermanenta ...? (mai mult)
Cam în cât timp cresc genele înapoi? Mi le-am prins cu ondulatorul de gene si am smuls câteva fire bune:(
Ce șampon farmaceutic recomandați pentru creșterea parului?
Am si eu o intrebare e ok daca folosesc ulei de cocos pentru par? Din cate stiu hidrateaza parul
Unde pot găsi șampoane Farmasi? Dar Schwarzkopf?
Hei! Știți unde aș putea să îmi fac niște piercing- uri în Piatra Neamț? Aș vrea o recomandare bazată pe propria experiență pentru că în principal caut un artist priceput în care pot să...? (mai mult)
Ieri mama mea mi- a spus ca s- ar putea ca in curand parul meu sa inceapa sa creasca cret. Mi- a mai spus ca si tatal meu avea tot parul drept, dar in clasa a 12- a (aproximativ 18 ani) a inceput...? (mai mult)
Am o intrebare, e ok daca imi spal parul de 2 ori pe saptamana?
Stiti vreun site ce comercializeaza tricouri oversize? Sau mari, gen 5-6xl.
Crema Sudocream este buna pentru coșuri? Am auzit la cineva ca usucă coșurile f bine dar nu stiu daca e adevarat. Ma puteti ajuta?
Cine îmi recomandă și mie cineva ceva pentru păr să îmi stea drept? Deci eu dacă mă dau cu placa, peste o jumătate de oră sau chiar o oră nu mai este drept :(
Multe fete pe social media am vazut ca- si pun cu pipeta un lichid transperent pe fata si face parte din ritualul lor de ingrijire a tenului cica. Stie cineva ce e acel lichid? Am intrebat 2 fete si nu...? (mai mult)
Doresc niste rețete naturiste pentru măști pentru ten să îl facă mai luminos. Aviz pentru cei care nu au habar, să treacă peste întrebare!
Buna, și-a comandat cineva pantaloni de trening de pe sinsay, cum sunt?
Doresc niste rețete cu tratamente naturiste pentru luminozitatea tenului. Ce măști pentru ten recomandați care într-adevăr și-au făcut efectul? Mulțumesc anticipat!
Este vorba de Cosuri 1.Cum scap de cosuri (definitiv sau sa nu mai apara haotic)? 2 Este adevarat mitu daca f...ti scapi de cosuri? 3 Exista ceva mai eficient (eu folosesc protex(sapun))creama...
Am primit recent cadou un ceas Daniel Klein iar cureaua imi este cu mult mai mare. Vreau sa stiu daca se poate scurta. https://imgur.com/2bH9KNX
Acum 5 luni m- a tuns cineva care se spune ca e rău la mână (nu stiu ce inseamna asta) și nu mi- a mai crescut parul aproape deloc, poate- s nebun deoarece cred in superstitii de astea ...? (mai mult)
Hei! Știți cumva un site/magazin unde pot găsi produsul "the ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling solution". M- am uitat pe mai multe siteuri și am găsit doar in stoc indisponibil. Aveți ceva reviewuri...? (mai mult)
Am un piercing in buric de 2luni. Este normal sa se miste greu?
Am o intrebare legata de o tunsoare. M- am tot gandit de ceva timp daca merita sa incerc sa- mi fac freza de "E- Boy" :)) adica middle part haircut, daca nu ma insel. Intrebarea/dilema mea este...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si am o problema legata de cosuri. Deci vara nu am absolut nimic pe fata si toamna incep sa imi apara multe cosuri pe frunte (folosesc si creme, sapunuri, etc), ce e de...? (mai mult)
As dori o recomandare pentru pila electrica. Mentionez ca as dori sa o folosez doar in uz personal pentru a da jos oja semipermanenta. Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?