Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 26 Februarie 2025 sunt:
Cati bani ar costa cursurile de machiat + pensat intr-un oras mai mare?
Sunt baiat si ma as vrea sa- mi cumpar un hanorac roz (hoodie gen fara fermoar) niste pantaloni gri de trening si adidasi albi. Are ceva daca ma imbrac asa si sunt baiat? Par ceva fuckboy sau cv...? (mai mult)
acum cateva zile am fost in Bucuresti si la Obor am trecut de un pasaj si la scarile rulante imi apare un tip in fata care imi arata o poza si imi spune ca cica cauta persoane pentru un casting...? (mai mult)
A facut cineva retur pentru produse cumparate de pe creative. Costa mult curierul? Adresa de retur arata ca e in Bulgaria.
Imi puteti recomanda un magazin/site cu haine in genul celor produse de Bershka (imprimeuri, oversize, street style)?
Stiti genul de haine pe care le produce acum Bershka? Imprimeuri, oversize, street style gen. Sugestii de alte magazine/site-uri cu articole in acelasi gen?
Buna TPU. Nu știți cumva vreun site de salopete elegante gen salopeta cu o mâneca lunga si una scurta sau rochii sa fie mai ieftine nu foarte scumpe? Multumesc :**
Buna, vreau si eu o masca pentru hidratarea parului pe care sa o aplic la cateva spalari pls :*
E cineva pe aici care si-a facut un tatuaj de genul stick and poke? Daca da, ma intereseaza sa stiu daca este permanent sau nu. Se sterge in timp sau se poate îndepărta acasa?
Ce-mi recomandati si mie pentru sprâncene? Fard, gel/kit? Le am blonde si destul de rare si as vrea ceva sa pot sa le definesc, forma... Creionul mi se pare ca le accentueaza prea mult
Hey fetelor, Voi cand mergeti la salon va programati la toate deodata? Adica va faceti programare si la epilat, manichiura, pedichiura, tuns, pensat etc. in aceeasi zi? Sau intr- o zi va tundeti,...? (mai mult)
M- am vopsit bruneta ultima dată la începutul lui august cu vopsea marca "Londa" numai ca acum vad cum părul nu mai e tocmai brunet, bate in saten. Cred ca vopseaua e problema, ar trebui sa tina. ...? (mai mult)
Stie cineva ce țara se ocupa de facerea bijuteriilor de inox cu nume de Branduri, ex: Channel, bvlgari, Versace, etc... m-ar ajuta niște siteuri, exclus România, pentru ca sunt scumpe
Ce parere aveti de zineryt, se descurca bine in lupta impotriva cosurilor? Dar sapunul cu sulf? Care din ele considerati ca e mai bun?
Saluut! Am folosit 3 nopti la rand Duac Gel, insa in a3a dimineata m- am trezit cu mancarimi, un fel de bubite mici ca si cum mi- as fi trantit niste urzici pe obraji. Am intrerupt tratamentul. Ce as...? (mai mult)
Salut,o ceara pentru barba cu fixare medie spre mare unde pot gasi?
Salut,sunt parfumurile de pe notino originale?
Vreau sa va intreb daca ati fost la coafor in ultimele luni. Se respecta masurile de protectie care sunt valabile pe perioada asta? In orasul in care locuiesc eu se baga cate 2- 3 de exemplu...? (mai mult)
Bună, recent mi-am cumpărat tratamentul las terapy professional si aș vrea să știu dacă trebuie aplicat dimineață sau seara sau și seara și dimineață?
Exista vreo crema protectoare pentru maini? Nu hidratant, ci protector care sa dureze mai mult.
Bună, TPU! Deci curând urmează Halloween-ul și nu găsesc nicăieri sânge fals, ar merge niște colorant alimentar roșu și apa și niște zahăr pudra drept sânge fals comestibil?
Care sunt cele mai bune brand-uri de blugi bărbătești? Mă refer la ceva accesibil, până în 200 lei perechea.
Stie cineva ce pot face ca sa-mi dispara punctele negre si porii dilatati? Pentru puncte negre am incercat o gramada de masti exfoliante dar tot ies in evidenta foarte tare
Acum ceva timp mi- am facut breton dar acum a crescut (pana la nivelul nasului) si voiam sa va intreb daca stiti cum sa- l coafez (cu placa sau cu uscatorul de par) incat sa nu trebuiasca sa-...? (mai mult)
Hey,TPU! Îmi puteți da idei de coafuri pentru școală? Daca e, puteti sa puneti și niște link -uri pe-aici
Dacă am niște suvite roșii (dar nu roșii direct decolorate, așa umbroase, nu direct in fibra parului) pot sa îmi aplic blond peste ele? Vreau sa ajung sa am suvite blonde și doar atât. La salon,...? (mai mult)
Știți o modalitate de a-mi curbă vârfurile la par fără placa?
A încercat cineva produsele Fenty Beauty? Sunt de bună calitate și eficiente?
Buna, am o intrebare pentru doamne si domnisoare. Miercuri am programare la salon sa- mi fac parul tip balayage, DAR voiam sa va intreb daca va fi nevoie neaparat sa ma duc la fiecare 3 luni la intretinere...gen,...? (mai mult)
Exista vreun șampon farmaceutic pentru îndreptarea naturala a parului?
Ce parere aveti despre fetele care poarta tricouri scurte, pană la buric?
As vrea sa imi fac o pagina de Facebook despre unghiile cu gel pe care le fac, dar nu stiu ce nume sa pun paginii. M- am gandit la mai multe variante, dar nu imi place nimic. Ati putea sa imi dati...? (mai mult)
Salutare, am 18 ani! Este vreo metodă prin care să scap de mustata definitiv? Sau măcar să imi crească mai greu? Eu nu am barbă și nici nu vreau să am, vreau să nu am deloc păr pe față! ...? (mai mult)
dați-mi cele mai ieftine site-uri pentru fiecare obiect vestimentar Gen Cele mai ieftine tricouri; Cei mai ieftini adidași etc; Cei mai ieftini pantaloni. Mrs.;)
Care sunt avantajele și dezavantajele între un parfum arabesc și unul de brand?
Când te îmbraci cu un hanorac alb,pe dedesubt cum îți stă mai bine cu un tricou alb, albastru sau roșu?
Cum scapati de punctele albe/de grasime care apar in jurul obrajilor?
Ce haine ar trebui să port dacă am fața mai lungă? Mi- am luat niște bluze pe gât, dar nu mă simt prea comod în ele. Nu prea sunt stilul meu, dar multe persoane mi- au zis că îmi...? (mai mult)
Salut tpu.ro, am fost la medicul de familie și mi s- a spus că am Stafilococie care provoacă apariția coșurilor pe față și de aceea mi s- a înroșit față. Am dat cu pudră Baneocin și după...? (mai mult)
Concurs - Hai la atelierul de Stil vestimentar feminin!
Ce părere aveți de șamponurile nuanțatoare(blond) În special ce nuanțe pot ieși Și ce mi-ați recomanda?
Cum pot scapa de puncte negre cu remedii naturiste(nu vreau sa cumpar cine stie ce produse)?
Îmi plac foarte mult bluzele pentru bărbați de pe site- ul dehaine.ro, dar problema e că nu găsesc mărimea de care am nevoie, așa că, este cineva care mai știe și alte site- uri cu bluze pentru...? (mai mult)
Salut TpU! Imi puteti spune daca duc doua geci la croitorie ar putea sa le faca intr-un hanorac din amandoua? Ma refer la faptul ca va face din a doua geaca intr-o gluga.
A folosit cineve duac gel? Daca da, trebuie folosita o crema hidratanta chiar dupa aplicare? :)
A încercat cineva acest produs? Are efect? https://www.coolsmile.ro/benzi- albire- dinti/crest- 3d- white- whitestrips- 3.html?gclid=Cj0KCQjwoJX8BRCZARIsAEWBFMLXVAYI1COV3ctT66L_uNpQqK6jW4l-...? (mai mult)
O recomandare de barbershop/salon bun în București? De preferat unde at fost si sunteti multumiti
Am 23 de ani și m- am gândit sa îmi las parul sa crească lung, oare și în ziua de azi sunt oameni înapoiați care vor face mișto de bărbații cu parul lung? Vreau doar o părere de...? (mai mult)
As dori sa imi recomandati o ceara pentru par si o pudra pentru volum si daca se poate si site-ul de unde le pot comanda.
De ce unele sh- uri au haine cu etichetă pe ele? Ieri am fost doar asa random într- un magazin sa vad ce e pe acolo(ca am văzut ca unii oameni ziceau ca sunt foarte underrated pentruceea ce oferă)...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?