Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 26 Februarie 2025 sunt:
De ce am mereu zona obrajilor și a nasului roșie deși nu am întotdeauna acnee? Despre ce poate fi vorba și ce tratamente pot urma?
Am tot auzit ca dacă ai parul gras și nu ai timp sa îl speli sa folosești pudra de talc. Întrebarea e, ce pudra de talc se poate folosi gen din ala de corp? Eu nu am auzit de vreo pudra de ...? (mai mult)
Aloe vera are vreun beneficiu pentru par?
De ce mi se fac multe coșuri de la mască?
Cea mai buna/calitativă firma de haine?
Salutari, parfurmurile de la Notino sunt originale? Observ multe reduceri in procentaje mari,putin suspect, tocmai de aia intreb, stiti ceva?
Am nevoie urgent de ajutor. Vreau sa comand un inel de pe B&B si habar nu am cum aleg mărimea, ma puteti ajuta? https://www.bb-shop.ro/bijuterie-bijuterie_argint_colour_stones-81839.html
Ce ati incercat impotriva cosurilor si punctelor negre si chiar a dat roade?:)
Ați comandat careva produse de la Trendyol de pe Factcool? As vrea sa aflu părerea voastră. Mulțumesc!
Aș vrea să îmi cumpăr un șampon pentru păr blond,cu ce este diferit față de celelalte, cu ce mă ajută sau nu știu... Dacă îmi puteți explica puțin despre ce e vorba
Întrebare pentru fete :)) va plac băieții care sunt tunși zero sau își lasă parul sa crească pana își aduc aminte ca trebuie sa mai meargă și la frizer? Eu sunt certat cu frizerul și nu am...? (mai mult)
De cateva luni de zile imi cade foarte mult parul. Mi s- a scurtat si nu mai creste deloc. Nu stiu ce sa fac. Am incercat cu garnier bhotanic therapy cu ulei de ricin (masca si sampon) si nu merge....? (mai mult)
Hei! Am o problema, eu aveam parul foarte cret dar l-am intins si de cateva saptamani nu imi mai sta parul cret.Cum il repar?
De ce nu se preferă pantofi albi de bărbați? Nu văd niciunde o pereche cu o astfel de culoare.
Am primit cadou acest lanț, după lungi căutări încă nu am reușit sa aflu de unde a fost cumpărat, ce fel de piatra este, ce simbolizează etc. Țin foarte mult sa aflu aceste detalii ...? (mai mult)
Doamne deci imi urăsc părul, e super des si umflat, dar il îndrept cu placa nu o sa stea mult asa bine, cred ca dupa câteva ore deja începe sa se umfle iar. Ieri când am fost la salon m- am tuns...? (mai mult)
A folosit cineva o pasta de dinti care chiar a avut rezultate in albirea dintilor? Ce ati putea sa-mi recomandati? :)
Am văzut că tot mai mulți băieți asortează la costum (cu cravată sau fără), adidași. E permis/ok acest trend în modă? Părerea mea este că adidașii dau un aer tineresc și mai scad din...? (mai mult)
Hei TPU:) Ce imi recomandati sa imi indrepte parul, mereu dupa baie am parul pfuaii extrem de mare ca a unui clovn..ma spal de 3 ori cu shampon wash and go pentru par gras si cu balsam de la syoss (nu...? (mai mult)
Îmi puteți spune niște site-uri de unde pot comanda haine Harry Potter sau alte magazine care au colecții Harry Potter?
as vrea sa fac un cojoc de piele intoarsa cu blana inauntru negru cu vopsea de haine de pe eMAG. Este o idee buna sau nu o sa se prinda culoarea bine?(desi o sa o pun de mai multe ori in culoare...? (mai mult)
Autobronzantele sunt dăunătoare? Îmi puteți recomanda câteva autobronzante bune? Mulțumesc!
Salut, are cineva idee de unde pot achiziționa tricouri de calitate superioara dar totuși să fie blank, simple și fără etichete daca se poate la un preț decent?
A fost vreo fata recent sa se tundă? As vrea sa merg la un salon sa ma tund ca nu prea am avut timp si deja parul meu a ajuns la jumatea spatelui.Nu am o problemă cu parul lung, dar am vârfurile despicare...? (mai mult)
De curând m- am mutat în Iași, în Nicolina, fiindcă am intrat la facultate. Îmi puteți recomanda o frizerie de cartier prin zonele Nicolina și Alexandru cel Bun? Dacă da, pe unde ...? (mai mult)
Buna fetelor, as vrea sa intreb ceva in legătura cu tenul! Am 14 ani și după cum știți de la vârstă îmi apar coșuri pe față aș vrea să încep o rutină de pe acum pentru a avea tenul curat,...? (mai mult)
Acum vreo 2 ani aveam breton, mi l- am lasat sa creasca, nu l- am taiat deloc, acum imi ajunge până sub față dar cand imi fac o coada jos la spate si mai ales cand imi pun gluga ies vreo 2 șuvițe...? (mai mult)
Salut.Ce parere aveti despre costumele din serialul Peaky Blinders? Vi se par demodate in 2020? Ce ati spune daca l ati vedea pe cineva imbracat asa in ziua de azi?
Cum se numeste aceast model de la nike? https://imgur.com/yrnTJEG
Imi poate spune cineva de unde as putea sa imi achizitionez o pereche de doc martens din Romania? Funda si multumesc!
Ce parere aveti despre epilatorul cu IPL Philips Lumea? V- a dat rezultate? Mi- am cumparat recent si deocamdata nu sunt multumita pentru ca ma epilez inainte de a folosi ipl, iar parul creste repede...? (mai mult)
părul meu a fost ars foarte tare de soare vara asta și acum il dau cu hair conditioner, dupa 5 minute in spal, daca o sa pun hair conditioner pe firele uscate dimineața și acesta va sta...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc dr martens in Romania? Funda si multumesc
Bijuteria Smaragd din mall in Arad repara lanturi din argint? Vreau sa stiu daca cea din mall repara, nu cealalta de pe centru.
Stie cineva o crema de fata asemanatoare cu cea de la tetraforce? (adica sa aiba aceleasi efecte)
Salut. Am nevoie urgent de ajutorul vostru. Habar nu am cum sa fac și nu știu dacă se mai pot remedia. Poate știți voi. Am o pereche de Vansuri sk8 high. Albi complet, pe dinafara pânză ...? (mai mult)
Ce marime sa aleg? Am 50 kg inaltime 1, 75 ce marime sa aleg? s?
Ce model de nike purtati?
Cum scap de volum la par? Am folosit deja șampon anti volum
E indicat sa folosesc iarna apa micelara sau usuca si mai tare tenul?
De ceva timp am buzele uscate si rosii si crapate constant (aproximativ un an jumatate) si am incercat foarte multe strugurele, masti, balsame de buze, creme, exfoliere etc. si efectiv nu...? (mai mult)
Buna, am 14 ani si am o intrebare, as vrea sa ma vopsesc sau sa- mi fac niste suvite doar ca nu as vrea sa- mi distrug parul de tot si nici sa mi- l decolorez, as vrea macar ca vopseaua sa ma tina cateva...? (mai mult)
Bună! Fetelee, stiți vreo alternativa pentru uscarea ojei hybrid? Acea oja stil gel? Nu am lampa si am incercat sa o las sa se usuce ca o oja normala dar degeaba, nu functioneaza :((
Duminica am programare la unghii si nu stiu care unghii sunt mai rezistente dintre cele cu constructie sau cele cu tips.Am cautat pe net si am inteles ca cele cu tips sunt mai rezistente dar nu stiu....? (mai mult)
Am 17 ani si am o problema cu cosurile. De fiecare data cand imi iese un cos, eu folosesc de obicei pasta de dinti ca sa se usuce coșul, dar dupa ce se duce si scoarța, raman urme. Eu folosesc...? (mai mult)
Hey fetelor, Daca v-ati face o operatie estetica ati anunta lumea dinainte s-o faceti, ati recunoaste doar daca v-ar intreba cineva sau ati tine asta secret?
Http://imgur.com/a/pd4wjJ7 Cum se poate rezolva spranceana? Sunt baiat
Am o întrebare despre niste pastile pentru piele de la Fares. Piele sănătoasă P133. Sunt niste medicamente naturiste din tot felul de plante și altele..sunt curios daca ajuta la ceva, daca face ...? (mai mult)
Am fost brunetă dar nu mi- a placut culoarea așa că m- am dus la salon unde tipa de acolo mi- a decolorat părul apoi m- am făcut șatenă. Problema e că încă din clasa a 9 eu aveam fire albe în...? (mai mult)
Bună, TPU! Pentru o epilare fără iritații pe mâini și picioare ce îmi recomandați?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!