Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 26 Februarie 2025 sunt:
Aveti vreo idee unde as putea gasi THE ORDINARY CU AHA 30% SI BHA 2%?
Fetelor,voi din ce magazine va achiziționați cel mai des haine?
Cum arata parul sanatos si cum arata parul despicat? Exemple va rog! Si de altfel ce se intampla daca nu iti tai parul despicat? Se extinde pana se rupe de tot?
De unde imi pot cumpara ceara de par in Husi?
Dacă cumpăr ac steril de la farmacie si dezinfectez urechea si imi fac cerecel singura acasă, la ce riscuri ma expun? E ok?
Ce fel de ceară îmi recomandați pentru păr? Părul meu este foarte des, sunt băiat
Stie cineva cum se foloseste acidul glicolic de la Revox? Instructiunile de pe ambalaj mi se par vagi
Daca am parul deteriorat din cauza placii de par merita sa folosesc Olaplex3 sau are efect doar pe parul degradat chimic? Multumesc!
Ce parere aveti despre agentia de modeling PRESTIGE MODELS? Sunt tepari sau nu?
Fetelor ce contine trusa voastra de machiaj? Vreau sa ma apuc și eu sa ma machiez... Dar nu cine știe ce, gen nu strident
Caut o crema foarte, dar foarte hidtratanta pentru maini. Avand in vedere ca mi se usuca foarte mult mainile, de la dezinfectant au inceput sa se si crape. Mai folosesc si spirt uneori si se usuca si...? (mai mult)
Culoarea parului meu este un saten inchis si vreau sa ajung la o nuanta mai inchisa de atat cam spre acel negru inchis dar prin metode naturale, oare is ceva metode?
Bună, De unde pot cumpăra en gros lenjerii de pat, halate, prosoape, perne, pilote la preturi mici?
Cum sa scap de parul frizzy?
Care sunt trucurile voastre de frumusețe? Nu contează dacă răspund si baietii... Ce faceți si va da rezultate sau va relaxează?
Mi0am luat niste blugi de pe zara si sunt prea skinny in zona genunchiului si mi se vede muschiul de la coapsa si arata ca niste colanti. Ii pot largi cumva in zona aceea? Daca da, cum?
Ce lotiune autobronzata ati folosit, fetelor? Ceva care sa nu iasa la prima spalare si nici sa imi lase urma pe cearceaf.
Hei, imi puteti recomanda ceva produse de pre style si un fixativ? Ideea este ca vreau sa imi fac parul sa stea in sus cam pe toata durata zilei.
Adidas ultraboost 20 sau nike airmax 270
Stiu ca si iarna e nevoie de o crema cu spf, insa trebuie si ceva care sa hidtrateze. Exista asa ceva cu spf si de hidtratare? Aerul rece usuca fata mult.
Buna fetele, am si eu o intrebare. Tot am auzit de crema wow bust care prin minune intr- o luna mărește sanii. Pentru cele care au folosit va rog si eu o parere Are efect sau este doar de...? (mai mult)
Hei! Mi-am lăsat unghiile să crească și acum mă deranjează că se înnegresc foarte repede si îmi intră gunoaie sub ele. Ce aș putea să fac, fără să le tai sau sa le dau cu lac de unghii?
Eu sunt un baiat cu părul creț! https://www.instagram.com/nyoentox2002/ Eu ultima oara m- am tuns pe 1 septembrie si m- as tunde cam prin noiembrie/decembrie, m- as gandi să ma duc si la un stilist,...? (mai mult)
Vreau sa port o bluza transparenta verde dar nu vreau sa mi se vada sutienul. Ce as putea sa port pe sub ea?
Hei! Voi cand incepeti sa purtati cizme lungi? Nu ma refer la cele de iarna, ci din acelea din material subtire. Oare octombrie e devreme?
Am vârsta de 15 ani. Am coșuri pe fata, chiar și in buza. Ma enervează la culme, sunt inestetice și dureroase. După pubertate, mi se vor retrage? Am încercat tot felul de creme, geluri...? (mai mult)
Ați cumpărat până acum parfumuri tester? Daca da, ce site recomandați?
Vreau să folosesc Anavar de 10mg de la Star Lab Farmaceuticals UK! Poate să-mi dea cineva vreo informație despre Star Lab Farmaceuticals UK?! Va mulțumesc
Pentru cei ce au: ce utilitate și plăcere găsiți voi piercingului în limbă? Mie personal mi se pare cel mai stupid accesoriu posibil. Nici măcar nu e la vedere.
Parere nike airmax 720 si 720 mx 818?
Cum sa scap de punctele negre de pe nas? Acele măși negre sunt bune?
Dorește cineva sa se inscrie ca reprezentant Oriflame?????
Cu ce îmi pot deschide parul la culoare? Merge cu apa oxigenată?
Parere nike airmax 97
Heey! A încercat cineva crema de coșuri de la Yves Roche? Funcționează? Sau rose posay-effaclar duo? Cred e mai bună?
Max factor e drugstore?
Foloseste cineva Gerovital?
Bună, de curând mi- am cumpărat o cutie de vopsea permanenta fără amoniac, mov, și aș dori să știu cam după câte spălări sau după cât timp se duce, vreau sa zic ca vopseaua este de la...? (mai mult)
Bună seara. De mult caut o placă care să îmi îndrepte bine părul meu dificil. Mă poate ajuta cineva, spunându- mi dacă este bună o placă Remington cerami straight 230? Cât rezistă părul...? (mai mult)
Cum sa procedez cu apa oxigenată pentru deschiderea parului la culoare?
Un outfit pana in 500 de lei cu jeans grey imi puteti lasa linkurile de la toate hainele mai jos? Cel mai misto primeste funda :*
Salutare TPU, pot avea o barba cu fire de par mai dese? Mentionez ca am 17 ani
am vazut multe review- uri despre urmatoarele dresuri si multa lume spune ca sunt unele din cele mai bune dresuri: http://www.ceciliaderafael.com/en/transparent- sheer- tights/572- eterno- ...? (mai mult)
Ce pastă de dinți imi recomandați pentru albirea dinților? Eu ma gandeam să cumpăr ceva cu cristale de fluor, dar sunt atâtea branduri și nu stiu care e cel mai bun
Salutare tuturor! Cine stie cam cat ar costa o operatie la nas?
Cel mai bun parfum de dama? Preferatul meu e Narciso Rodriguez
Aveam un par lung si voluminos dar timp de ani de zile mi-am intins parul cu placa iar acum e deteriorat. Ce as putea face ca sa revina la starea lui initiala? Si cam in cat timp si-ar putea reveni?
Salut, caut pamatuf din par natural, am intrat intr- o gramada de magazine si numai par artificial am gasit, mi- am luat si o teapa luasem un pamatuf scria ca- i par natural de mistet si era par natural...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai am mandibula lata? Lumea mi-a spus ca arat mai bărbătească neavând batbia rotundă :(( și ca am fizionomie de băiat
Bună seara. De mult caut o placă care să îmi îndrepte bine părul meu dificil. Mă poate ajuta cineva cu o marcă de placă care îndreaptă și părul dificil? Mulțumesc frumos
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!