Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 26 Februarie 2025 sunt:
Cum pot sa-mi fac sprancenele sa nu mai creasca in jos?
Foloseste cineva aparat de epilare definitiva...Are vreun efect sau e apa de ploaie?
Stiți niște metode care încetinesc "îngrășarea" excesivă a părului? Dacă a trecut o zi sau două, deja se vede aiurea... :| Și mai des de 2- 3 ori pe săptămână nu cred că este sănătos...? (mai mult)
Fetelor, voi cum va epilati inghinal? La salon, acasa, cu ceara, benzi, crema sau lama?
Cum pot s- mi cresc parul mai repede? L-am tuns foarte scurt, mare greseala
Stiti un salon bun in Bucuresti unde sa imi fac parul blond? Dar gen cine nu ma cunoaste dinainte, sa nu isi dea seama ca am parul vopsit, sa creada ca e blond natural. Deci fara saloane cu dudui incepatoare...? (mai mult)
Cum se cheamă culoarea de păr care nu e nici blond si nici șaten?
Buna tpu...parul meu efectiv nu sta. Daca-l dau cu gel sta 5 minute apoi se face la loc ca inainte.Ce trebuie sa fac? Sa-l dau cu fixativ?
Care e mai rezistent, argintul 925 sau aurul de 14K (585)? Ma refer la bijuterii
Am o mare problema cu pielea. Este foarte uscata. Am incercat cu unt de corp, dar nimic. Dupa care, cineva mi- a recomandat ulei de masline. M- am dat cam de 2 ori, insa pielea tot nu arata ...? (mai mult)
M- am vopsit in Octombrie brunet. Sunt curioasa, dacă vreau sa mă vopsesc din nou saten, se prinde uniform vopseaua? Sunt bruneta la origini și nu îmi dau seama dacă s- a decolorat și cât...? (mai mult)
Am 16 ani si cred ca chelesc(sunt sigur). Linia părului deja este mai retrasa decat cea a tatalui meu si imi aduc aminte ca bunicul inca mai avea par pe la 50 de ani... unchiul e singurul care a chelit,...? (mai mult)
Întreb pentru fratele meu (cel mai bun prieten)... De ce îți crește par pe față mult și des + aspru? Fratelui meu îi creste foarte des și rapid părul facial. Dacă astăzi s- a bărbierit, ...? (mai mult)
Astazi am cumparat o bluza de trening 95 la sută bumbac si 5 la suta "lycra". Made in Turkey si a costat 65 lei. Credeti ca e material okey? Ce parere aveti, transpiri in ea?
Deci am o gaura in ureche se aproape 2 luni si azi mi- a cazut cercelul de aur si nu- l mai gasesc, ce as putea face ca sa nu se astupe gaura din ureche? Alti cercei nu mai am si nici de argint. Ca deja...? (mai mult)
sunt complexat de un lucru si nu stiu ce sa cred cu adevărat. De ce atunci când imi face poze dintr- un anumit unghi sau cand ma uit in oglinda am impresia si nu cred ca de fapt am nasul...? (mai mult)
fac imediat 16ani si am vrut sa dau jos mustata, dar la cat timp apare din nou?
Cum sa scap de punctele negre...o crema ceva?
Cum faci diferenta dinte o vaselina cosmetica (pentru sprancene, gene) sau cea pentru alte lucruri? Eu am luat de la farmacie pur si simplu am intrebat daca au si au zis ca au, m - au intrebat...? (mai mult)
Bună ziua. Am o mică problemă. Ce cadou aș putea să îi fac unei persoane de sex feminin? (Persoana deține un venit financiar mare)
Nu stiu daca s- a mai intrebat pe aici sau nu, dar barbatii pot folosi antiperspirante destinate femeilor? Am cautat in comert unele fara parabeni, parfum si fara aluminiu si nu am gasit nimic...? (mai mult)
Het TPU! Am auzit pe net ca vaselina amestecata cu uleiul de ricin merge perfect pentru cresterea genelor si a sprancenelor. Vreau raspunsurile doar ale celor ce au facut acest tratament sau care se pricep...? (mai mult)
Dacă am parul blond auriu puțin mai închis, ochii căprui si pielea pală, ce culoare de fard ar fi cea mai potrivita?
Fetelor, ce produse de menstruație folosiți? Absorbante, tampoane sau cupa? Pana acum foloseam absorbante, cele de la Bella/lidl dar as dori sa mai încerc ceva diferit. Îmi puteti recomanda ceva...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat.Am un aparat de ras intuition Silk și nu știu cum sa curat parul din lama având in vedere ca împrejur are săpun și risc sa îl iau.Am încercat sub jet de apa dar nu...? (mai mult)
Salut, am stramtat jos o pereche de blugi la croitor si nu i-a stramtat cum îmi place. Dacă merg la alt croitor poate sa mi-i mai stramteze?
Buna ziua! Stie cineva cum se numeste stilul de frizura pe care il are Nane? Nu culoarea, doar tunsoarea pe care o are. Multumesc!
Salutare, este bun serul pentru creșterea firelor de par pentru barbă?
Intrebare pentru baieti: cum trebuie sa aratr fata ideala pentru voi? Detaliati cat mai mult. De la lungimea si culoarea parului si a unghiilor, machiaj, marimea sanilor, felul de a se imbraca si orice...? (mai mult)
Nu am folosit placa niciodata, daca o folosesc o singura data in viata parul mi se despica imediat?
Fetele, ce brand-uri de make up va plac cel mai mult? Nu contează dacă sunt drugstore sau highend... Părere despre make up revolution sau essence?
De curând am achiziționat acidul hialuronic de la REVOX. Este eficient dacă ma dau cu el pe buze? Da un efect de hidratare?
Se pot asorta blugi rupți la genunchi cu o geacă de blugi? Adică, este ok ca și combinație vestimentară, culorile diferă una față de alta btw (sunt băiat xD )
Ce parere aveti despre site-ul spartoo.ro? As vrea sa imi achizitionez un ghiozdan Nike si nu stiu daca magazinul are produse originale. A comandat cineva de pe el?
Fetelor cum scap de parul de pe față, cu ce îl pot da jos? (va rog fără răspunsuri aiurea)
am venit la vopsit și mi-a băgat cam mult decolorant in par, mai trebuie un nuanțator și e gata! Imi ajung 500 de lei?
Buna, mi- am pus unghii cu gel, acum 2 zile, mentionez faptul că doar acolo am mers si de fiecare data cand am mers, unghiile au ținut întotdeauna. Însă acum mi s- a ciobit unghia într- o parte...? (mai mult)
Efectiv parul meu nu sta cum trebuie, adica nu stiu cu ce sa dau sa poata sta. Spuneti niste geluri sau fixativ ceva va rog
de curand am facut 14 ani si am vrut sa-mi dau jos mustacioara dar nu stiu la cate zile trebuie sa o dau jos ca sa nu se vada. Spuneti va rog
Unghia pe care o faci cu polygel și tips, se poate realiza și cu gel normal? Mulțumesc!
Hey TPU! Știe cineva un site de unde pot cumpăra tricouri personalizate cu poze alese de mine?
Ce produse recomandați pentru vopsirea genelor?
Ieri am fost la un salon unde o cosmeticiană (nu prea priceputa ce- i drept, cred ca era începătoare) mi- a făcut extracții și mi- a scos punctele negre și ce mai aveam eu pe acolo. Problema este...? (mai mult)
Buna! Voi ce credeti? Aceasta curea de la eMAG este din piele naturala la pretul de 70 lei? https://www.emag.ro/rocs- bz- 01/fd/1358112/culoare- c5401, negru- v4071074/?X- Search- Id=ebfa0c7010ca6b837635&X-...? (mai mult)
In ce arata mai bune o fata, intr-o tinuta eleganta sau sport?
Ce creme imi recomandați de înfrumusețeze recomandați recomandați?
Buna, sunt fata si am 13 ani. Cand imi rad părul pubian e ok in prima si a doua zi si cand firele iar cresc efectiv ma doare cam 2 zile si imi vine sa ma scarpin, intrebarea mea este de ce? Si daca ...? (mai mult)
Bună! Am folosit Bio- Oil pe aproape întregul corp. M- a ținut o luna aprox o sticla de 200 ml. Prima data am comandat de la farmacia Tei. Cand era pe terminate, voiam sa îmi comand iar, dar stocul...? (mai mult)
Thrifting stores in Iași?
As dori sa-mi recomandați un balsam de par. De la un timp mi se rupe foarte repede si asta duce si la caderea lui. Ceva pentru a-l face mai puternic si probabil sa-l hraneasca. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?