Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 26 Februarie 2025 sunt:
Cum aflu marimea exacta la sutien pentru ca am 2 si pe ele scrie ceva diferit, total diferit.
Fetelor, de unde va luati lenjerie intima de calitate? Dar costume de baie? Eu imi luam de la jolidon, insa in ultimii ani parca s-au prostit si ei. Aveau produse bune si frumoase, acum parca nu.
Hei! Ce masti folositi voi pentru parul electrizat si chiar functioneaza?
Buna, a mai folosit cineva crema celltone pentru acnee?
De unde v- ați cumpărat măști faciale din alea reutilizabile si mai fancy, branduite, customizate? Mi- ar placea eventual una cu rât de porc. Mi- e ciuda cand ii vad pe alții cu ele si eu stau...? (mai mult)
Ce părere aveți despre aciclovir crema? Ajuta împotriva coșurilor?
E prima data cand pun o intrebare pe site. As vrea cateva recomandari de produse de ingrijire! Cum ar fi creme de fata, masti, cleaneser, moisturizer, etc. Tin sa mentionez ca nu am alergii...? (mai mult)
Hei fetelor! Nu stiu ce s- a intamplat, insa am fost la plaja si am pe sani asa ca niste pete. Nu sunt arsa, dar zici ca seamana cu niste pete solare, la mana se simt putin diferit, insa nu ma ustura...? (mai mult)
M- am vopsit acum 1 LUNA cu hartie creponata rosie si acum mi- a rămas un portocaliu roșcat asa si nu imi place. Si faza e că nu se duce deloc si vreau sa scap de culoarea asta. Am auzit ca trebuie...? (mai mult)
Acum doua saptamani mi- am pus piercing in buric. Nu ma deranjeaza deloc, doar ca acum e pielea foarte uscata si automat il si misc destul de greu. Ce ziceti? Sa dau cu o crema hidratanta...? (mai mult)
Care este stilul vestimentar ce vă reflectă cel mai bine personalitatea?
Dacă mi se realizează un machiaj profesional și presupun ca mi se fixează machiajul cu spray sau pudra dar eu transpir excesiv la față se întâmplă ca machiajul sa nu reziste deloc?
Hei TPU, aceasta este o intrebare strict pentru doamne si domnisoare. Deci, fetelor, ma gandesc sa fac o schimbare la parul meu avand in vedere ca acum intru in a 12a, DAR nu prea sunt experimentata...? (mai mult)
Un creion de ochi negru waterproof? Sau daca nu waterproof, macar sa nu se stearga dupa cateva ore sau sa se manjeasca
Pe ce site as putea sa gasesc haine stil anii 90/vintage/edgy/oversize? Exista vreun site in România? Dau funda
Funda! Cum sa iti faci o linie PERFECTA la par? Efectiv nu imi dau seama acum! Am incercat si in oglinda dar degeaba. Vreau ceva de acest tip- https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.amazon.com%2FOutre-...? (mai mult)
Dupa ce m-am ras cu bicul la penis, mi-au aparut bubite mici rosii, in zona in care m-am ras! Ce ar trebui sa insemne?
E vreo fata pe aici care vrea sa discutam de make up? :) Nu prea ma pricep dar vreau sa invat
Salut tpu...am observat ca de catva timp am inceputul unei sprancene in sus adica incepe in sus si apoi se duce normal..am cumva sa remediez acasa?
M- am săturat să merg la saloane, o grămadă de bani și as vrea sa pot sa fac eu tot, epilat, unghii, păr, mai greu cu vopsitul intr- adevăr. Cum sa- mi fac in ordine toate lucrurile pentru ...? (mai mult)
Bună tuturor! As dori sa achiziționez unele produse de îngrijire de la CeraVe și v- aș ruga să- mi spuneți magazinele unde le- aș putea găsi, deoarece nu as vrea sa le comand de pe internet. ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare: Este adevărat că dacă ai dreaduri ești considerat/ă drogat/ă?
Cum pot largi la coapse o pereche de blugi care sunt mai elastici?
Stie cineva un site sau ceva de unde pot cumpara niste ghete cu toc pentru fete, toamna/iarna, mărimea 33 respectiv 20- 21 cm? Nu prea gasesc nici unde si vreau sa ii cumpăr prietenei mele.As...? (mai mult)
cum sa scap de iritatie dupa ras? Folosesc lame de ras si in special pe abdomen, piept, zona intima ma irit si imi apar niste pete rosii / roz. Mentionez ca folosesc si spuma de ras sau creme...? (mai mult)
Hey salut, cum facem sa scăpăm de burtă?
Salut,am foarte multe coșuri pe frunte si cateva pe obraji. Cum sa scap si de ce le am? Dau funda
Hey TPU! Știe cineva mărci de blugi bune dar mai așa de buget (mai ieftine)?
Sunt un baiat de 18 ani cu păr creț (Instagram(nyoentox2002, follow, dau back) Uneori mă enerveaza părul ca nu stă fain mereu:intr- o zi sta bine, in altele nu. Ce as putea sa fac? ...? (mai mult)
Știți dacă crema Sudocrem este bună pentru vergeturi?
Salutare, comunitate TPU! Mă adresez în special bărbaților: aveți idee de un parfum(apă de toaletă/apă de parfum) care să persiste și totuși să nu fie foarte scump(am un buget destul de ...? (mai mult)
Am parul pana la fund, as vrea sa ma tund pana mai jos de piept, dar îmi e frica ca o sa regret după. Am mai patit asta acum doi ani când îl aveam mai jos de fund...toata lumea mi- l admira, dar...? (mai mult)
Mi- am facut cateva șuvițe anul trecut, în iunie și de atunci imi cade părul extrem de tare, nu stiu ce sa mai fac. Dintr- un par foarte des si bogat a ajuns intr- unul rar, lipsit de viata....? (mai mult)
Salut, stie cineva o persoana din Targu-Mures care stie sa faca dreaduri?
Am dat comanda de o pereche de blugi. Imi veniră azi, sunt pe marimea mea doar ca sunt stramti pe picior, vin fix. Sunt dintr- un material elastic si voiam să stiu cum ii pot largi putin ca sa nu mai...? (mai mult)
Vreau sa dau jos mustata si nu am dat-o niciodata...la cat timp trebuie sa o dau jos incat sa nu se vada? Acum se vede super tare si na vreau doar sa spuneti la cat timp trebuie
Stie cineva cea mai buna masca pentru lifting facila, contur etc?
De vreo 2 luni ma tund la un prieten (doar in parti) pentru ca e mai aproape si nu imi ia nici bani, dar nu stiu, nu e la fel cand ma tundeam la frizer, imi creste parul in 2- 3 zile maxim la loc si...? (mai mult)
De la ce varsta se poate face tratamentul cu keratina TPU?
De la ce varsta se poate face tratamentul cu keratina?
Ce trucuri știți pentru creșterea părului? În afară de uleiul de ricin
Daca imi iau spray pentru par cret o sa il am cret? :)) Eu il am drept acum
M- am spalat aseara pe par si am dormit cu el umed, azi dimineata cand m- am trezit si mi- am bagat mana in par mi- a curs o gramada. M- am pieptanat si mi- a curs foarte mult! Oare e din...? (mai mult)
Am cosuri in zona cefei, a gatului destul de mari. Si pe spate, dar mai micute. Ce tratamente pot folosi care sa dea si rezultate? Am folosit destule si am fost si la dermatolog. Posibil sa fie...? (mai mult)
Sunt atât de urâtă încât mă urăsc toți. Am puncte negre pe față, ochi mici + găuri pe față Niciun fel de machiaj nu îmi stă bine. Cun să arăt mai bine? cum să mă machiez? Sau să...? (mai mult)
Ce parere aveti de Vagabond Studio?
Mi-am pus piercing in buric acum 2 saptamani. Ideea e ca de cateva zile a inceput sa ma manance in zona respectiva. Ar putea fi un semn ca se vindeca sau?
Am puncte negre pe nas, am cautat pe net si eficient am gasit pasta de dinti. Functioneaza cu pasta de dinti?
Ce ar putea fi în mystery bag ul de pe love diva? Dacă va ajuta, în comanda mea se afla setul de 24pensule, 3 palete, un ruj și câțiva buretei
Buna, vreau sa incerc samponul Kallos Silver Reflex, pentru ca am facute highlights si as vrea doar sa reduc din culoarea aceea galben- pui. Cat timp ar trebui sa il las sa actioneze ca sa nu iasa argintiu-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati