Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 26 Februarie 2025 sunt:
Cum se numeste acel material textil si negru, prin care, daca te uita de la departare se vede negru, aproximativ ca un material normal, dar daca te uiti din apropiere se poate vedea prin el (un pic...? (mai mult)
Ce părere aveți despre produsele Yves Rocher?
Salut tpu.am facut 14 ani si as vrea sa mi dau jos mustata.e foarte mare si m- a s intreba daca sa o dau jos. odata la cat timp trebuir sa o dau jos ca sa nu se vada....am auzit ca trebuie saptamanal...e...? (mai mult)
Am o problema, imi cade parul in exces.Nu știu care ar putea fi motivul, nu sunt in vârstă și am grija de parul meu. Știe cineva care ar putea fi cauza sau cum as putea oprii căderea...? (mai mult)
Salut, TPU. Sper ca am ales bine categoria. As vrea sa- mi iau si eu jacheta asta, dar nu stiu cum se numeste? Are cineva vreo idee? Numele sau un link este suficient. Dar sa fie la fel. Daca nu, aproape...? (mai mult)
La naiba. Imi sta pieptul cata ascutit, mi se vede asta cam evident prin tricou, cu toate ca nu am purtat si nu port niciodata nimic pe sub. Nu l'am tinut niciodata in captivitate )) Arata oribil...? (mai mult)
Ce pot face pentru a avea sprâncene mai dese? Ale mele au goluri și sunt subțiri.și nu prea imi place sa ma dau cu fard sau creion de sprâncene.
Ce cadou pot sa ii fac iubitului de ziua lui? Menționez faptul ca ii plac foarte mult mașinile și ca nu poarta ceasuri sau bratari ????
Este buna argila( praful de argila) pentru semnele lasate de acnee? Cam in cat timp trec?
Buna Ziua! As vrea sa-mi achizitionez un tricou de la Anti Social Social Club, dar este din America si trebuie sa platesc taxele vamale, in Romania pot gasi?
Blugi de pe Bershka. Am intrat sa caut blugi si am vazut blugi super mișto la preturi de 50, 70, 80 lei. Ce părere aveți? Merita? A mai cumpărat cineva blugi de pe Bershka? Eu ma gandesc ca merita,...? (mai mult)
Sunt parfumurile de pe eMAG originale? ma refer la cele vandute de eMAG nu cele vandute de terti (marketplace). Si fac referire la parfumurile produse de branduri consacrate (Bvlgari, armani, gucci, prada...? (mai mult)
Ce metode de albire a dinților funcționează? Produse naturiste sau din comerț.
Fetele, aveți niște sfaturi de make-up? mai bine spus niște secrete?
Sal, camera chiar arată realitatea? În oglindă sunt ok, dar dacă fac o poză arăt extraordinar de strâmb, tot obrazu meu drept pare umflat, ochiul la fel, toată partea dreaptă diferită de...? (mai mult)
Salut, sunt baiat si as dori sa- mi fac parul cret permanent la un salon la fel ca - http://imgur.com/gallery/OP3yjBk Cam cat ar costa? Cat de mare ar trebui sa am parul, il am putin dupa spranceme...? (mai mult)
ani intregi mi am intins parul cu placa si acum este distrus si am mult mai putin par decat inainte. de cand cu carantina, nu l am mai intins si nici nu mai intentionez, si vad ca isi recapata...? (mai mult)
Voi de unde va luati parfumuri originale?
Sper ca ma puteți ajuta. Acum o luna mi- am achiziționat niște trimmere de la Notino și m- am ras pe toată suprafață fetei, am observat ca în jurul pomeților mi- au crescut firișoare...? (mai mult)
(Tratament laser) După cât Timp pot sa fac un peeling sa scap de petele pasante de acnee după tratamentul cu roaccutane
As vrea sa imi fac un nou look si vreau sa cer câteva pareri. Parul meu e un șaten mai deschis, tenul e deschis și ochii sunt verzi, sa mi l fac brunet sau sa îmi fac șuvițe blonde?
Cum imi pot face un model frumos pe unghii? Nu pot sa zic ca ma pricep, insa poate stiti voi, fetelor, cateva idei nu foarte complicate si care se pot face usor, asa potrivite pentru plaja:)
Parul des filat în scări in cat timp creste vreau răspuns din proprie experienta
Salut, sunt baiat si as dori sa- mi fac parul cret permanent la un salon la fel ca - http://imgur.com/gallery/OP3yjBk Cam cat ar costa? Cat de mare ar trebui sa ai parul, cat ar dura si ar trebui sa...? (mai mult)
Ce ziceti merg af1 uri cu adidas pants? sau arat ca un g4y
Pot oamenii cu parul moale sa aiba dreaduri?
Vreau și eu câteva saloane din București sector5 unde îmi pot face un pierce.Multe saloane nu sterilizează ustensilele și d-asta va cer părerea.Multumesc mult
Parul filat mai creste? In cat timp?
vreau niște culori frumoase pentru bandane. Vreau sa stiu ce culoare scoate in evidență si arata bine.
Știu că este o întrebare prostuță :) dar vreau să știu dacă mă pot spăla pe cap dacă am codițe. Sunt niște codițe împletite de mine (nu sunt profesionistă) și le am cam de vreo ...? (mai mult)
Poarta cineva cercei din aia cu lantisor lung si subtire din aur? Vreau sa imi cumpar dar sunt cam indecisa, mi-e teama sa nu se rupa. Sunt rezistenti?
Buna TPU.O placa mai buna de par care nu arde parul așa rău? Am nevoie de niște sfaturi nu pot sa mă hotărăsc.Multumesc!
Am parul lung și îl aveam tuns drept și o coafeza l-a tuns in scări, nu-mi place deloc cum arată.As putea sa mai revin la parul tuns drept fără sa-mi ia prea mult din lungime?(((((((
Dupa pe aplic duac pe fata dupa cateva minute trebuie sa aplic o crema hidratanta? Sau aplic crema hidratanta inainte sa pun duacul?
Salut, sunt baiat si as dori sa- mi fac parul cret permanent la un salon la fel ca - http://imgur.com/gallery/OP3yjBk Cam cat ar costa? Cat de mare ar trebui sa ai parul, cat ar dura si ar trebui ...? (mai mult)
Un tratament bun pentru creșterea parului?
Heii, am zarit pe net, in graba, cum ca pentru protectia termica a parului pot folosi ulei de ricin, dar nu sunt sigura ca am citit corect si am zis sa va intreb pe voi. Pot folosi ulei de ricin, ...? (mai mult)
Vreau sa- mi fac un balayage la par. Nu stiu la cine sa ma duc. Stie cineva salonul din Bucuresti dare beauty center? Este acolo un barbat Smedescu Gratian. Nu stiu daca sa ma duc la el sau la ...? (mai mult)
Cum se spune "științific" la imaginea unui chip, a unei fețe luat/ luate de aproape? Mulțumesc!
Ce parere aveti despre barbatii care au par excesiv pe picioare si se rad? Unii sunt de acord, altii spun ca daca te razi nu esti barbat. Vreau sa aud si parerea voastra, fete si baieti.
Mi- am cumpărat un ulei cu keratina si pe ambalaj la instrucțiuni spune, , a se da cu feonu dupa aplicarea uleiului pentru intrarea proteinelor în firul de par" deși este ulei cu pompita...? (mai mult)
Ce parere aveti, fetelor, de fenomenul feminizarii barbatului? Ma refer in tot ceea ce consta el, de la vestimentatie si pana la ingrijirea atenta a corpului.
Ieri mi-am epilat mustața cu ceară, iar azi mi-au apărut mici punctulețe cu puroi, parcă. Semănă cu niște coșuri. Ma gândesc ce e ceva iritație. Cum aș putea să scap de ele?
Dacă părul meu este despicat la vârfuri si nu as vrea să- l tund pentru că deja este destul de scurt, aceste vârfuri despicate vor afecta mai departe firul de păr despicându- l mai mult pe lungimea...? (mai mult)
Stie cineva de unde cumpara paginile populare de Instagram care vand haine vintage/second hand produsele? Imi imaginez ca sunt ceva depozite dar nu inteleg de ce pe ele sunt doar haine de firma/la moda/...? (mai mult)
Https://images.app.goo.gl/zi4vUoiBeBRmG7dU7 Știe cineva cum îl cheamă pe băiețelul din imagine?
Îmi puteți recomanda va rog un site cu bijuterii cu diamante sau diamante CV ( fără magazinul teilor). Și as dori totuși răspuns și de la persoanele care ay cumpărat și au fost multumiți....? (mai mult)
Bună TPU cât costă că să-mi pun niște ungi cu gel?
Doresc sa îmi albesc dinții și as vrea sa știu dacă metoda in care pui pe staniol pasta de dinti și bicarbonat de sodiu este eficientă. Dacă ați încercat, cât timp ați stat cu ...? (mai mult)
Vreau sa imi comand acești adidasi http://www.adidasi- outlet.ro/product- category/femei/ dar mi- e frică, nu stiu daca sunt originali, sau daca sunt ca in poze. Cei de la site spun ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?