Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU cât costă că să-mi pun niște ungi cu gel?
Doresc sa îmi albesc dinții și as vrea sa știu dacă metoda in care pui pe staniol pasta de dinti și bicarbonat de sodiu este eficientă. Dacă ați încercat, cât timp ați stat cu ...? (mai mult)
Vreau sa imi comand acești adidasi http://www.adidasi- outlet.ro/product- category/femei/ dar mi- e frică, nu stiu daca sunt originali, sau daca sunt ca in poze. Cei de la site spun ca...? (mai mult)
Buna, as vrea sa ma adresez in principal fetelor care au nefericita problema (asa ca mine) sa poarte o marime mai mare la pantofi(eu port 42, 5- 43) și care își gasesc greu pantofi, îmi puteți...? (mai mult)
Buna, as vrea sa îmi comand niște produse Dermato-cosmetice de la Arkana. M-am uitat pe site și văd ca nu arată deloc prețurile produselor, cine știe cam cât costa un cleanser de la ei de ex?
Am auzit ca daca ai un dinte stramb se poate pune aparat dentar doar pe 3 dinti(cel din stanga, cel din mijloc care e cel cu problema si cel din dreapta)Si am auzit costa un milion acea chestie de se ...? (mai mult)
Pot sa-mi fac un tatuaj mic daca nu am 18 ani? Multumesc!
Buna, ce imi puteti recomanda pentru cosuri? Nu am foarte multe
Ce se intamplă dacă imi iau un epilator si ma epilez la mustata, la barbie in sir? O sa creasca din ce in ce mai rar? Vreau să vă menționez că eu mustata o dau jos odata la o saptamână...? (mai mult)
Vreau sa merg la solar și am 15 ani. Contează asta? Cam ce prețuri sunt? Sunt cam alba și vreau neapărat sa merg la un solar. Câte ședințe trebuie sa fac?
Salut tpu...am facut 14 ani si m- am gandit sa- mi dau jos mustata.E foarte mare. Deja ma enerveaza, dar am auzit ca daca o dai jos va trebui sa te razi zilnic si nu vreau asta.E adevarat? Sau pot face...? (mai mult)
V-a mai crescut parul după filare? Și daca da, cat de repede, eu am făcut o mare greșeală că m-am tuns
După ce imi fac baie imi usuc parul cu feonul si brusc parul meu se ridică sus in varful capului. Iar el se încâlcește. Ce piaptăn imi recomandati pentru a avea un păr fin? Ce șampon...? (mai mult)
Care este diferenta dintr- un bic de ras normal si unul electric? Eu acum imi dau jos dau parul de la barbie, sub buză triunghiul ala sau ce e si mustata(cateva fire). Eu sincer nu vreau ...? (mai mult)
Salut TPU! Această pereche de adidași este pentru bărbați sau femei? https://www.epantofi.ro/pantofi- nike- air- zoom- pegasus- 36- aq2203- 002- black- white- thunder- grey.html. Nu gasesc acolo...? (mai mult)
Mă ajutați și pe mine cu pareri despre kiturile polygel? Și de la ce firmă sunt mai calitative?
Mi- am procurat spray- ul pentru protecție termică de la Avon, vă rog să mă ajutați cum să- l folosesc? La voi funcționează? Cine l- a încercat? Îl aplic pe păr uscat sau umed înainte de...? (mai mult)
Salut.Acum ceva timp am cumparat acest parfum : STR8 Rebel.Nu este deloc scump dar miroase extraordinar, dar din pacate nu se mai gaseste.Nu stiu de ce. Rugamintea mea ar fi sa imi spuna cineva un parfum...? (mai mult)
Ce adidasi Nike imi recomandați pana in 300 de lei?
In cat timp se îndesește parul filat și tuns în scări?
Ce spuneți în legătură cu cremele autobronzant, merită să-mi cumpăr sau nu? Dar cum se folosesc și cât durează
Alcoolul izopropilic este bun si pentru dezinfectarea rimelului sau a pomadei de sprâncene? Stiu ca pentru fardurile compacte este bun.
Am folosit loțiune tonifiantă cu ardei iute pentru scalp, doar că a curs pe față:am o dungă roșie lângă sprânceană, alta până în cealaltă sprânceană, una pe nas și alta pe obraz.Am...? (mai mult)
Pt fete: la un push up, din care a iesit sarma si ma raneste, ce metode de peticire exista, astfel incat sa poata totusi fi purtat?
În urmă cu două săptămâni mi- am vopsit părul blond si de atunci am o stare ciudată, mă stresez, mă enervez mai am și mătreață pe deasupra. Credeți ca vopseaua m- a afectat cu ceva? ...? (mai mult)
In ultima vreme am slăbit destul de mult, vreo 15 kg si am avut si o perioada foarte stresata.Mi- a căzut mult par in perioada asta si e foarte rar.Inainte aveam parul des si frumos iar acum se vede...? (mai mult)
Ce as putea face ca sa nu mai transpir în adidasi?
Știe cineva unde pot să-mi fac piercing in Suceava sau Rădăuți?
Salut, stiti cum se numeste stilul de imbracare cu camasa si pantaloni clasici? Gen anii 90' (cred).
O să merg la o ședință foto și aș avea nevoie de câteva idei de "model poses", cine știe vreun site, catalog online cu model? Mulțumesc!
Astazi mi- am facut piercing in buric. Totul foarte ok, nu durere, nu rosu, nimic! Insa am o nelamurire. Cei de acolo mi- au spus ca nu este necesar sa il misc zilnic, pentru ca oricum se misca...? (mai mult)
In cat timp creste parul după filare și la cat timp trebuie sa îți filezi parul pentru a iti pastra tunsoarea în scări?
Știe cineva o cremă bună de epilare pentru bărbați? Mulțumesc!
Salut,TPU! Îmi puteți spune unde găsesc niște prinzatoare de par bune, de calitate? Adică să nu se largeasca.
Am 13 ani si nu m- am epilat niciodata.Sunt roscata iar parul meu de pe maini si picioare este blond, toate colegele mele se epileaza si imi reproșează si mie.Credeti ca e bine sa ma epilez, ...? (mai mult)
Cum sa fac sa scap de o tunsoare în scări și ce să fac pentru a avea din nou parul des, cum era înainte să mă tund? Mulțumesc anticipat
Ce este gama posthelios de la la roche posay? Cu ce difera ea de celelate produse? Contine ceva anume? Vad ca sunt creme pentru plaja, dar si pentru dupa plaja. Numele sa fie doar pentru gama asta?
Am o problemă! M- am programat la frizerie pe 1 septembrie! Frizerul este bun si imi este frică că poate o sa mă tundă nașpa! Eu am părul creț și vreau sa il las mare, gen doar in parti vreau...? (mai mult)
Cum să scap de punctele negre? Am încercat și crema de la Garnier, dar nu a avut efect. Cum să fac să am tenul mai curat sau mai alb? Am tenul foarte gras aproape că e uleios
Ce se intampla daca un par indiferent daca e mediu sau mai lung nu e spalat de saptamani bune?
Vreau sa lansez o afacere cu produse cosmetice homemade si sunt in cautarea unui nume potrivit. Aveti ceva sugestii? Mi-ati fi de mare ajutor. Merci.
Imi poate spune cineva cateva "combinatii"/seturi de creion de buze si ruj, va rog? Daca se poate sa fie mate sau nude. :)
Care e ordinea corecta? Spalat pe fata - crema hidratanta - crema spf - fond de ten - pudra? Sau cum? Nu sunt cam multe straturi? E corect sa pui spf peste crema hidratanta sau nu? Eu mi- as simti ...? (mai mult)
Cum pot face sa nu îmi mai apăra coșuri pe buza de sus? Sunt dureroase și arata oribil. Le-am stors, dar cum pot face sa nu îmi mai apăra?
Vreau sa incerc parfumuri noi. Daca merg in parfumerii, am voie sa miros cate mostre de parfum vreau eu sau le voi enerva pe vanzatoare? Cum procedez ca sa testez cat mai multe pana ma decid? Merg acolo...? (mai mult)
Buna, cat costa ridicarea sprancenelor cu botox, marire buze cu fire pdo, sa-ti scoti grasimea din fata, rinoplastie, ridicare de sani, umplere santuri nazogeniene?
Hey! Vreau sa imi iau niste pantaloni mai skinny. Am gasit doar pe marimea 40/32. Ce inseamna exact? Sunt prea largi? Prea stramti? Mentionez ca am talia de aproximativ 90 cm, inaltimea de 1.71 si aproximativ...? (mai mult)
Dacă am tenul deschis și ochii mici ce culoare de păr mi se potrivește? Am părul natural și vreau să il vopsesc și să îl tund pentru că vreau o schimbare. Mă consider urâtă pentru că niciun...? (mai mult)
Salut, am dermatita seboreica (că niște pete pe cap, nu la nivelul de coji) și am fost azi la frizer și m- a întrebat frizeriță "ce- i asta, psoriazis, te dai cu ceva?". Oare e grav, la modul...? (mai mult)
Salut, ma puteti sfatui ce model as putea sa ma barbieresc sau cum sa fac? La mustata si barbie creste parul normal doar ca in parti creste rar, pe obraz creste par mai rar un pic dar este ok cat de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.