Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Vă salut pe toți, acum ceva mai mult timp mi- a crescut pentru prima dată păr pe piept și pe burtă etc. Și pentru cei care știu știti ca, când îți crește pentru prima dată ar trebui cel...? (mai mult)
Heyyy TPU. Mi-am luat ulei essential de tea tree pentru acnee și l-am folosit in sapun pentru fata. E ok dacă îl folosesc direct pe fata sau arde?
Ce se întâmplă dacă îmi epilez fața, adică shaving face?
Ați avut vreodată parul lung, super lung, gen lungime până la talie, etc?
Comenzile de pe trendyol de catre ce firma de curierat se livreaza? Exista posibilitatea sa fie lasat la easybox/fanbox?
Https://www.sinsay.com/ro/ro/geaca-biker-zt991-99x?gad_source=1 Gecile de acest tip se cojesc ca cele din piele "falsa"?
Cumparati bijuterii online? Ce anume va convinge ca un site este de incredere si are produse de calitate?
Buna! Știe cineva cum pot scoate mirosul de fum din papuci? Mereu când merg la școală miros oribil.
Salut, am mai pus întrebarea asta o dată doar ca nu m- am lămurit, Recent m- am epilat cu lama pe burtă și am înțeles ca este greșit, acum părul a crescut puțin mai urat și negru, ce pot...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa- mi pun unghii dar singura mărime pe care mi- am pus o pana acum a fost mărimea 2, și știu ca diferă la diferite manichiuriste, dar care sunt prețurile in general la toate ...? (mai mult)
Este adevarat ca standardere de frumusete in Romania sunt, ca femeie, sa ai părul saten/brunet, pielea măslinie/creolă, înalte, ochi verzi/caprui, nu femeile blonde și prea spălacite. Eu asa...? (mai mult)
Ce pot face, vreau sa imi fac acasă o gaură în ureche dar în altă zi am încercat să îmi fac gaura dar acul nu trecea pe partea cealaltă și mă si durea. Nu stiu ce sa fac ca să nu mă doara
Imi puteti recomanda o crema de corp care sa miroasa foarte bine, puternic? Preferabil a vanilie! Multumesc!
Aveți un voucher la oriflame? Daca da il vreau si eu
Buna, vreau sa stiu si eu cum sa scap de acele pete negre dupa genunghi si coate, adica acea zona mai inchisa la culoare, daca înțelegeți la ce ma refer. Mulțumesc
Pot purta pantofi la banchetul de clasa a opta? Am banchetul intr- o luna jumate, vreau sa ma imbrac intr- o camasa neagra, pantaloni negri si un sacou rosu, dar nu stiu cu ce sa ma incalt. Toti colegii...? (mai mult)
Este cineva pe aici care NU se machiaza deloc când merge la școală? Liceu, vreau sa zic mai ales...
Cum îmi dau seama dacă sunt frumos sau urât? Am zile în care ma consider urat altele în care ma consider frumos.
Va rog mult caut un creion de ochi argintiu (tip clasic care se ascunde nu tip gel) dar nu prea gasesc. Nu vreau de la purobio pentru ca nu mi- a placut nuante. Cel de la bourjouis are nuante frumoasa ...? (mai mult)
Mi- am terminat cursurile de hairstyling pe tunsorile bob. Majoritatea practicii a fost pe manechine. În prezent vreau să îmi dezvolt un portofoliu personal cu tunsori bob (clasice, asimetrice, deconectate...? (mai mult)
Sunt blondă natural și dacă mă vopsesc șaten închis șampon imi pierd culoarea părului meu adv?
Bună TPU! Șamponul cu keratina are vreun efect în îndreptarea parului? mi am cumpărat un șampon și balsam de la syoss pe baza de keratina sau cv de genul. Vreau sa știu dacă are vreun efect ...? (mai mult)
Doamnelor si domnilor, as dori sa- mi cumpar o peruca. Cine are experienta cu asa ceva? Mi- a cam cazut parul deasupra si cred ca nu mai am succes la domnisoare. Nici nu stiu cum se face. Trebuie...? (mai mult)
Buna, fetele! Cat mai costa acum o pedichiura? Aproximativ. De la... pana la... Dar nu numai taiat unghii, ci cu curatat talpa, calcaie, tot. Multumesc.
Buna! În ce constă pfa- ul ca să fac unghiuțe acasă? Mă puteți lămuri? Am căutat pe net și pe fiecare site e ceva diferit. Fac unghiuțe de un an și nu prea îmi permit să dau 1500- 2000 ...? (mai mult)
Salutare, cat de mare îmi trebuie parul ca să îl pot face așa, am cam 12 cm sau 13 tot parul și nu cred că îmi ajunge! https://youtu.be/OC7cNS0GINo?si=otWjb4Jqen7OAkcQ Și unde pot găsi un om...? (mai mult)
Bună! Mă interesează dacă se pot face schimburi(de haine,genți, etc) pe vinted.
Bună! Îmi puteți recomanda niște site-uri de luat haine, parfumuri, accesorii pentru băieți? Să fie și la prețuri bune?
Vreau sa- mi cumpar unul dintre parfumurile astea doua, dar nu stiu pe care sa il aleg. Care dintre ele miroase mai bine? Miss Dior 20 ml (apa de toaleta) sau Miss Dior Blooming Bouquet 20 ml (apa de ...? (mai mult)
La ce ocazii purtați dresuri albe?
Am dat comanda de pe SHEIN aproximativ acum o ora, daca o anulez, in cât timp îmi returnează banii?
Ce înseamnă întreținere la gene la salon?
Hello! Voi ce parere aveti despre parfumurile de la Lidl? Am unul de acolo, unul Chalou. Chalou l- am luat intamplator, fara sa fi auzit de el pana atunci. Intr- adevar miroase asemanator, desi parca ...? (mai mult)
Mi- am dat pierce in buric acum 5 luni, mi- a aparut o buba rosie ca un cos in partea de jos si imi curge sange, nu stiu ce sa fac! VREAU SFATURI UTILE nu raspunsuri ca o sa mor, o sa fac cancer si ...? (mai mult)
Salut! Am 1.90 la 15 ani și nu știu la care sa ma înscriu tot ma bate la cap or volei or handbal sau portar la fotbal voi ce ziceți poate ii cineva care știe mult
Bună TPU! Am citit pe sticla de apă termală că poate fi folosită și pentru fixarea machiajului. A mai folosi cineva apă termală pe fost de spray pentru fixarea machiajului?
Bună, am cearcăne vasculare încă de când eram mică, ce aș putea face să scap de ele? Știu că cofeina este bună pentru a scăpa de ele, este adevărat?
Unde pot găsi cremă anticearcăn sau măști pentru ochi? Nu online. De odihnit mă odihnesc îndeajuns. :D
Salut, am 15 ani și am având în vedere 1.88 -1-89 Mama mea are 1.59 iar tata are 1.73 mai am 2 luni pana la ziua mea, oare cât o sa am când sunt adult la 20 de ani?
Bună, ce produse pot folosi pentru a reduce cearcănele? (fără retinol că dea bea fac 16 ani) Mă odihnesc de obicei și mă hidratez dar nu prea văd vreo diferență. Pare stupid să pun o întrebare...? (mai mult)
Buna, mi- am făcut un tatuaj acum trei săptămâni și încă nu s- a vindecat.Din cate știu se face cojita la mine s- a format oarecum, dar nu cade de la sine și am încercat să trag cu penseta...? (mai mult)
Cu ce pot purta o fustă maxi ca să arate superb? Nu prea-mi vin idei interesante :( :)
Buna! Un produs care se da dupa spalarea parului ca sa previna anti frizz? Multumesc pentru raspunsuri!
Https://www.parfimo.ro/bourjois- paris- contour- clubbing- creion- de- ochi- pentru- femei- 1- 2- g- nuanta- 52- disco- ball/ creionul acesta e din acela clasic care necesita ascutire? Stiu ca scrie in...? (mai mult)
Heeeey am niște lentile albastre de contact de vreo 3 luni nu le folosesc mereu Dar ultima data am pățit sa nu se așeze si sa se ducă in sus heeelp
Salutare tuturor.Tocmai am dat o comanda pe shein la niste tricouri, insa am auzit ca hainele lor nu au cea mai buna calitate.Produsele pe care le- am comandat aveau recenzii bune si aratau super ok in...? (mai mult)
De ce toate perechile de Air Force 1 fac gaura in talpa si se tocesc asa rau si foarte repede? M-am saturat de problema asta, e a 8-a pereche gaurita. Pot sa le fac ceva ca sa evit asta?
Salut! După ce ți-ai spart un coș și apare cojita și după cade rămâne o urma, mai poate apărea un coș fix în zona aia?
Cum vi se par produsele Bath & body works?
Salut, am o intrebare as vrea sa incep sa vand sneakers dar n am idee de site-uri daca ma poate ajuta cineva, cu niste sfaturi la ce sa ma astept. Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?