| Lorii69 a întrebat:

15 ani jumate. Unde as putea sa port tocuri fara sa arat ca o pitipoanca? in afara de nunti, botezuri.

14 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Tocuri... nu exagera. Adica, nu ar trebui sa porti pantofi cu toc de 15 daca nu esti sigura ca poti sa mergi ok.
Intr-o seara la suc, intr-un club, la bal, la ziua cuiva.

| Glamour612 a răspuns:

La petreceri, în club, la un eveniment, când pleci pe undeva, în alt oraș sau când ieși seara la un suc. Totuși, asigură-te că mergi bine. Altfel riști să te faci de râs.

| usernamealy a răspuns:

Club, zile de nastere

| Naяutσ a răspuns:

La biserica, scoala, spital, magazin, poti sa le porti si cand mergi la baie! Iti mai exersezi mersul pe elewinking

| Kasia a răspuns:

Petreceri.
chiar si pe strada merge daca tocurile sunt micute/finute/cu bun simt.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Club.Şi la scoală merge din când în când.

| мαrrýиєlα a răspuns:

In club si la scoala dar nu cu toc lung!

| johnnyboby a răspuns:

Orinde cand ai o rochie pana la genunchi

| QuiPp a răspuns:

Eu nu consider ca ar fi vreo problema folosirea tocurilor la 15 ani, le poti purta oricand, dar sa nu fie prea exagerate big grin.

| Dizzч a răspuns:

Dupa parerea mea depinde ce fel de tocuri porti si cu ce le combini, pentru ca mai nou se poarta aproape peste tot. x_x

| Lorii69 explică (pentru Dizzч):

Nu vreau sa ies in evidenta. Niste sandale/platforme cu niste blugi si o camasa sau o rochita usoara. nu vreau chestii tipatoare

| Nikoleee a răspuns (pentru Lorii69):

Imbracata usor cum ai mentionat mai sus e perfect. Nu este nimic ciudat :*

| Lorii69 explică:

De mers, merg bine dar mi se pare putin exagerat sa port tocuri (platforme) doar cand ies in oras. nu e?

| Al3xByanca a răspuns:

Eu zic sa nu exagerezi, adica sa nu mergi pe tocuri inalte, pentru inceput poti purta pantofi cu tocuri de 4-5 centimetri ( le porti ocazional, nu in fiecare zi, scoala, etc )