Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Imi poate spune cineva care a făcut epilare definitiva, cam cât costa toate ședințele pentru picioare?
M-am bronzat destul de bine vara asta,dar oare, până anul viitor bronzul se va duce absolut de tot sau parțial? Având în vedere că am culoarea pielii foarte deschisă
Am o crema de corp care a miroase putin asa a ranced. Ea inca e in termen de garantie, dar probabil a stat mai mult cu capacul ridicat si a patruns aerul. Ar fi ok sa o folosesc in continuare? E o crema...? (mai mult)
Buna, as avea o întrebare! Pe magazinul ZARA se poate efectua și plata cu cardul Maestro? Știu ca îmi da variantele de Visa și MasterCard însă mai exista una sub denumirea de, , IN CARD" și nu...? (mai mult)
Unde pot găsi cârlige pentru cercei in Arad?
Cat costa un decolorat la baieti, de mentionat ca parul este mediu(nici scurt nici lung)?
Cine a avut codite afro poate sa îmi spună cum este mai bine sa fie făcute? Sa fie mai groase sau mai subtiri? Cum e mai ok pentru par?
Cum se scot din urechi cerceii medicinali?
Acum o lună mi- am făcut găuri în urechi punându- mi cercei medicinali. Întrucât gaurile s- au vindecat vreau să mi- i scot și să îi înlocuiesc cu alții de argint. Chestia este...? (mai mult)
Din păcate am probleme cu tenul de când mă știu, am multe puncte negre pe față și pe lângă asta am și cicatrice rămase de după rujeola. Menționez că am tenul gras, uleios. Momentan...? (mai mult)
Hei! Ce părere aveți despre hainele de pe Aliexpress? Sunt exact cum arata în poze? Și în cât timp ajunge comanda? Astept păreri!
Un parfum asemanator Montale Intens Cafe?
Daca am parul ondulat natural și folosesc șampon și balsam pentru indreptare, acesta se va îndrepta?
E bun produsul Foliceutic Serum pentru creșterea firelor noi de păr la sprâncene?
Stiti pe unde pot gasi pantaloni de la adidas stransi pe glezna din acel material tip fâș? Ii vad mult pe insta dar eu personal nu i-am vazut pe siteuri
Cum se poate aplica uleiul de ricin pe par? Am auzit ca ajuta la cresterea parului si as vrea sa pun si la radacina. Problema e ca mi- e frica sa nu mi se ingrase foarte tare parul dupa ce fac asta. ...? (mai mult)
Recomandări de parfumuri tari dama?
Buna☺️, am si eu o problema, mi- am cumparat o lampa led cu tot cu oje semipermanente, mi le- am facut urmand instructiunile, doar ca oja nu se ususca si cand am incercat sa sterg una s- a uscat...? (mai mult)
Imi puteți recomanda niște produse pentru o manichiură cu ojă semipermanentă?
Vreau sa imi comand o rochie pentru o cununie civila la primarie si la un restaurant dupa si nu vreau sa dau nici o gramada de bani pe ea. Pe care dintre astea ati alege- o? https://www.prettylittlething.com/black-...? (mai mult)
Vreau sa fac cuiva cadou un parfum de la un anumit brand dar peste tot găsesc apa de toaleta, nu apa de parfum. Este sau nu original? Mulțumesc!
am achiziționat recent un kit de manichiura cu polygel. În kit nu am primit bază pentru unghii sau polygel asa ca le- am achiziționat separat.Am facut ce trebuia facut cu unghia naturala...? (mai mult)
E bun Zineryt-ul sa scap de niște coșuri mici?
Am putine coșuri, nu mari, sunt coșuri micuțe, as putea scapa de ele cu Zineryt?
Ce parere aveti despre epilarea cu zahar (sugaring)? Merita? As dori sa ma fac pe picioare la salon pentru ca am firul gros si daca ma epilez acasa cu bigul imi creste pana in urmatoarea zi.
Https://www.buzzsneakers.com/RON_ro Ce parere aveti? Sunt originale?
Bună TPU, m- am gândit să vă povestesc experiența mea cu acneea si să vă pun o întrebare. Sa încep cu începutul, acum 2 ani, intr- o dimineața când mă trezisem văzusem pe fața mea niste...? (mai mult)
Mierea de albine este buna pentru coșuri și petele rosii create de acestea?
Am vazut diferite comentarii pe tik tok despre hainele de la Vagabond (originale). Voua cum vi se par? Depasite sau de bombarderi? Mie sincer mi se par asa si asa, depinde si in ce fel de combinatii le...? (mai mult)
Stie cineva site-uri române de haine de tip e-girl?
Salut, doresc pareri pentru parfumurile "Eau de Parfum Y Yves Saint Laurent" si "Eau de Toilette Eros Versace", sunt indecis, multumesc.
M- am epilat cu bicul pana acum, dar recent am achizitionat granule de ceara si un aparat de incalzit. Am luat mai multe tipuri de ceara si mai ieftine si mai scumpe sa vad cum ma voi impaca cu ...? (mai mult)
Ok deci am o problema. Am pantalonii astia(stil trapez)albi, problema este ca sunt transparenți si nu stiu exact ce sa port dedesubt. Ma gandeam sa imi cumpar niste colanti scurti modelatori bej/ alb...? (mai mult)
M-am tuns foarte scurt și regret, plus că părul are un aspect de parcă aș fi tuns cu ciobul. Ce pot face să îmi crească înapoi, mai repede. Sunt băiat.
Ce îmi recomandați pentru a avea un par lung și des? Am avut parul des însă dintr- o ambiție copilărească l- am filat, iar acum regret.Lungimea e aceeași doar că mi- am luat din vârfuri.In...? (mai mult)
Ce șampon folosesc băieții de pe TPU?
Daca as crea palete de make-up, lip gloss-uri acasa sau as face bijuterii, tu ce ai alege sa cumperi? Va rog am nevoie de raspunsuri. Este un fel de sondaj
Buna, as vrea sa imi fac un tratament facial la salon... cele care ati mai facut, rezultatele sunt bune sau nu merita?
Mi- am luat la sfârșitul lu aprilie gel Base One pink și m- am făcut pe unghii și nu am avut nimic. După câteva zile i l- am dat mătușii mele și unchiul meu a uitat plasa în mașina de...? (mai mult)
Buna fetelor! Voi ce fond de ten folositi? Ma intereseaza unul foarte rezistent! Sa nu se ia pe haine, la atingeri, apa, etc...
Vreau sfaturi de la persoane care se vopsesc blond de ani de zile. Care este cea mai buna pudra decoloranta pentru par care nu arde parul, nu- l face sa se rupa/macine, etc? Care toner pentru...? (mai mult)
Acum câteva zile am fost la coafor, deoarece aveam parul foarte des, așa că m- am tuns în scări si mi- am filat parul. Acum regret foarte mult. Lungimea a rămas la fel, dar volumul nu.Ce ...? (mai mult)
Site-ul elefant.ro are produse originale? Indeosebi ceasuri.
Acesta intrebare este pentru fete. Care este cel mai bun fond de ten rezistent la transfer?
Pot folosi acidul salicilic impreuna cu cel ascorbic (vitamina C)?
Hei. Dintotdeauna am avut sprâncenele rare, subțiri și blonde. "Codița" sprâncenelor nu se vede deloc. E ok să merg la salon și să le vopsesc, le dau puțina formă? Oare va putea acea fată ...? (mai mult)
Am primit sandalele astea cadou. Unde le pot purta fara sa imi rup picioarele? https://prnt.sc/tycyv1
Nu vreau să creez spam pe acest site, dar de aproape o lună caut niște amărâți de cercei medicinali. Peste tot găsesc numai simpli. În mall- uri o avea? Aici ma refer la Carrefour şi Cora. Vorbisem...? (mai mult)
Fetelor, ati folosit acel sutien fara bretele? Doar cupele? Am vazut ca au fost si la lidl, insa nu stiu cat de bune sunt. Voi ce spuneti?
Cum fac ca parul meu sa nu mai fie umflat? Gras sau cum se mai numeste? Parul meu e creț! http://imgur.com/a/Mbm8CNC http://imgur.com/gallery/Xvkd6Jf Exista vreun remediu ceva? Vreo solutie?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.