Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre rujul negru? Ce va inspira? Cu ce il pot accesoriza ca sa nu arate ca si un cadavru, atâta de sumbru?
Ce pot face sa scap de parul de pe burta spate si sani? Cu ce ma pot epila in afara de a ma duce la medic? Si este o rusine ca am asa?
Bună, as vrea sa știu cât ma costa aproximativ sa ma fac blonda la un salon? Am parul mediu.
Salut, vreau sa-mi fac niste cornrows braids in Galati, un salon bun daca stiti?
Am folosit niste benzi depilatoare cu ceara de la veet acum 30 de minute si mi s- a inrosit pielea. M- am dat si cu ulei de măsline, insa nu a ajutat cu nimic. E prima data cand folosesc benzi...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fetele care poartă slip tanga la plajă? Nu mă refer la slipii aceia cheeky care acoperă parțial fundul, ci la cei tanga/cu ață care lasă fundul complet decopetit. Am...? (mai mult)
Adresez o ULTIMĂ întrebare: de unde ar fi mai sigur să cumpăr cercei medicinal? La un complex comercial, de lângă mine, ar fi un stand cu așa ceva. Să iau de acolo sau de la un ...? (mai mult)
Imi e super cald si nu mai suport parul pe spate. Caut idei sa il prind in coada, am parul mediu spre lung. Ce idei aveti? Sau imagini, viedouri unde pot vedea cum sa imi fac parul.
Hello. A folosit cineva black latte, ketolit, keto diet, bentolit sau choco lite? Au vreun efect? Va rog vorbiti doar in cunostinta de cauza O:) Multumesc :*
Ce crema de dupa plaja recomandati? Vreau ceva pentru o piele foarte sensibila, dar sa fie special pentru dupa plaja.
Cum sa faca sa nu imi mai iasa bube pe fund dupa ce ma fac cu aparatul de ras? Sunt baiat finut
E ok sa storci punctele negre? Gen nu rămâne cicatrice sau apar mai multe?
Bună! De ceva vreme am inceput sa folosesc șamponul pantene de care sunt foarte mulțumită, dar as vrea sa incerc și un balsam de la aceeași marcă! Care credeți că este cel mai potrivit avand...? (mai mult)
Am o nelămurire, uleiul de barba la ce foloseste cu adevărat? Iti face barba sa creasca mai repede, mai deasa, o face mai moale? Sau e facut doar pentru modelarea și aranjarea bărbilor? E...? (mai mult)
Ce material e recomandat pentru aceste zile calduroase? Este vreunul care sa tina mai racoare decat bumbacul care se lipeste pe tine?
Exista vreo modalitate de a incetini sau a opri complet cresterea parului facial? Mie imi creste barba repede dar nu uniform si nu arat bine, astfel trebuie sa ma bărbieresc odata la 3-4 zile.
Imi pot vopsi părul la vârfuri daca sunt însărcinată?
Mi-am făcut o masca pentru coșuri din bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie, am 17 ani și aș vrea sa știu dacă ma afectează
Spuneți-mi și mie vă rog cum ar trebui sa mă îmbrac pe 24°c?
Buna/salut, vreau sa-mi iau minoxidil pentru cresterea barbii, are vreun efect? Chiar daca nu am par pe fața? (doar mustața) am 17 ani(nu incepeti cu,, esti prea mic pentru barba")
A încercat cineva dieta indiana? Vreau sa-mi zica cineva doar dacă a incercat, nu vreau răspunsuri gen ca nu e buna, ca dietele nu sunt bune. Stiu si eu asta.
Unde gadesc modele misto de unghii(ceva pagini de insta)? Sunt in pana de idei
Cu ce îmi recomandați sa mă îmbrac și sa mă încalț la un majorat pe plaja? Dress Code alb sau negru. Multumeeesc
Stie cineva cât slabesc daca ma infometez o săptămână?:))
Ce pot face pentru a avea un bronz de lungă durată? Dar și cum mă pot bronza mai repede, mai uniform sau la ce ore ar trebui să stau(în special în această perioadă)?
Caut și eu o dietă de slăbit ce implică și exerciții fizice, aș fi recunoscătoare dacă m-ați ajuta!
Sunt satena și as vrea sa încerc culoarea neagra pentru o săptămână, doua, ce nuantator bun îmi recomandați și unde se găsește? Subliniez faptul ca nu vreau sa rămân bruneta.
Buna, chiar au efect exercitiile pentru buze si yoga pentru fata (sa slabesc la fata/lifting facial ), iar pentru puncte negre si pori dilatati ce remedii sunt? Cresterea rapida a sprancenelor (in ...? (mai mult)
Buna ziua! M- am vopsit acum câteva zile, m- am vopsit negru, am parul foarte foarte scurt, ca de băiat si dupa ceva timp, dupa vopsire, observ ca imi cade parul. Eu niciodata nu am avut probleme...? (mai mult)
E ciudat sa mergi la liceu cu pantofi in genul lolita? Spre ex. astia: https://m.lolitashow.com/Gothic-Lolita-Pumps-Black-Platform-Chunky-Heel-PU-Leather-Lolita-Shoes-p865060.html
Imi puteti recomanda un parfum dulce puternic? Sunt unele persoane cand trec pe langa tine te sufoca cu parfumul lor dulce, ceva de genul caut
Va rog din suflet sa ma ajutati. Am 13 ani si acum cateva ore mi- am vopsit bretonul cu un roscat destul de deschis (parul meu natural e șaten deschis), stiti ca din mai este la moda sa iti vopsesti ...? (mai mult)
:) As vrea să îmi cumpăr haine pe stilul egirl sau goth, poate chiar soft girl! Da' nu găsesc nici in magazin în România de pe care pot face cumparaturi online (nici macar in viata reala)...? (mai mult)
Voua nu vi se par o prostie tatuajele si piercingurile?
Salut, am observat ca la unele persoane mai in varsta 30- 40 de ani le- au aparut gropita in barbie. Si nu numai lor si la verisoara mea de 7 ani i- a aparut gropita in barbie recent, nu a avut niciodata...? (mai mult)
Hei TPU, aș dori și eu să vă întreb: am vorbit cu un domn respectiv și o să mă duc săptămâna aceasta care vine la un salon (mai puțin de 400m de casa mea), deci aproape. Aș vrea să ...? (mai mult)
Buna, as avea si eu o intrebare.Am parul natural buclat doar ca buclele nu sunt bine definite si nu au un aspect placut si am auzit ca exista sampon activator pentru acest tip de par dar care trebuie aplicat...? (mai mult)
Hello girls! Ce protectie solara pentru ten mixt/gras folositi la plaja? Multumesc!
Buna ziuaaa. Aveți idee unde pot găsi (in București) un centru sau magazin unde se sufla argint pe bijuterii? Mi- am luat recent un lănțișor iar in descriere scria ca este din argint dar sunt ...? (mai mult)
Buna fetelor, voi ce metoda de epilare mai rapida folositi in zona intima? Dar la fund...
Buna, am 13 ani si picioarele mele sunt groaznice. Am avut purici in casa pentru ca pisica mea avea, i- a dat si cățelului pe care il tineam in casa si nu stiam, mi- am dat seama duoa ceva timp in...? (mai mult)
Am doua perechi de blugi care sunt foarte închiși la culoare în zona intimă (partea unde e fermoarul doar ca în exterior). Sunt băiat și toată lumea îmi spune ca zici ca am făcut pe mine și ...? (mai mult)
Ce antiperspirant fara aluminiu si alte chimicale exista pentru barbati? Pentru femei am vazut ca sunt mai multe optiuni, dar pentru barbati?
Buna, am tot vazut pe internet ca mai toate fetele care poarta un tricou/top alb mai transparent sau netransparent il poarta cu un sutien negru, este vreun trend? Voi de ce credeti ca il poaarta negru...? (mai mult)
mi- am lăsat părul să crească și a fost un succes până când am folosit o perie electrică pentru îndreptat, care mi- a ars părul din partea de sus. Câteva sfaturi pentru cum scap...? (mai mult)
Ce agenție de modelling cunoașteți în Ploiești?
Salutări. Am 21 de ani. Nu mi- am mai ras barba de 4- 5 ani. :)). La barbie e foarte deasă. Și pe maxilar, însă, pe obraji... Cam rară, însă nu extrem de rară... Cum pot să o am deasă și...? (mai mult)
Va rog frumos sa-mi recomandați o placă de par bună ..sa nu-mi ardă părul prea tare. Oricum o sa o folosesc rar ca sa nu-mi maltratez părul prea des
Buna, am o mica mare problema...cum sa fac sa nu imi mai creasca parul pe fata atat de repede? Imi creste mai repede decat i- ar creste fratelui meu, deja m- am saturat sa ma tot dau cu lama, dar nici...? (mai mult)
Se mai gasesc blugi cu talie joasa? Nu suport deloc talia inalta sau talia medie. Pentru mine amandoua sunt cam la fel, inalte. Nu imi plac si nu ma avantajeaza deloc. Ce magazine mai vand sau au astfel...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?