Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ati auzit de acele accesorii para kito? Au bratari, sprayuri, creme care te protejeaza impotriva tantarilor si capuselor. Am tot vazut ca le fac reclama la greu, insa nu stiu cat de bune sunt. Folosesc...? (mai mult)
Niște frizuri pentru cei cu fruntea lată, sunt unu' dintre ei :((
Dacă ați observat pe machiaje sau orice produse cosmetice, acestea au pe spate o cutiuță pe care scrie când expira de la desfacere. (unele ba 6 luni, ba 1 un, ba un an si 6 luni etc). Întrebarea...? (mai mult)
În aprilie mi- am comandat un gel de unghii cover și în ultimul timp simt că ceva nu e ok. Mi se face un fel de rana pe lângă unghii și mă dor. Pe cutie scrie 10/2019. În cât timp expira? ...? (mai mult)
Dacă port lentile de contact, as putea sa îmi pun și unghii cu gel? Cum sa procedez ca sa nu stric lentilele? Am mai avut unghii mari, însă erau naturale și ma descurcam bine cu ele, precizez...? (mai mult)
Sunt curios de ceva, deci eu langa buze sus am niste gropite mici dar nu in obraji, ce pot fi? Tot gropite sau? Dau funda
Merita sa imi pun acid hialuronic in buze sau sa le las naturale? Stiu ca se duce dupa aprox 7 luni, dar totusi le am mici. Ce credeți?
Culoarea coral este pentru fete?
Samponul acesta este pentru crestera mai rapida a parului sau este doar pentru persoanele cu chelie? https://www.vitamix.ro/produs/sampon-negru-pentru-cresterea-parului-350ml-agafia
Este bine dacă îmi iau mustață cu bicul?
Mi-am comandat un sampon pentru cresterea parului de pe un site. Intrebarea mea este-Chiar functioneaza? Adica nu l-am luat degeaba, nu?
Samponul de crestere a parului chiar merge?
Ce parere aveti despre șampon wash go cu apa de nuca de cocos?
Cumparasem acum mult timp un spray de fata de la herbal life care era pentru hidratare. Nu era apa termala, ci era un spray, dar nu- mi mai aduc aminte altceva. Era intr- un recipient transparent si ...? (mai mult)
Stie careva un salon de epilare in Oradea unde cel care epileaza sa fie baiat?
Ce rol are vopseaua live?
Cum pot sa îmi conving părinții să îmi lase parul lung? Ca nici nu trebuie sa zic ceva ca îmi fac programe la tuns fara sa le zic, adică azi m- am certat cu ei că nu mă lăsa să îmi fac, azi...? (mai mult)
Buna, A comandat cineva bijuterii de pe https://www.edenboutique.ro/? M- ar interesa sa- mi achizitionez o bratara, insa nu gasesc un tabel de marimi. Vad ca ei nu au marimea 16, toate bratarile...? (mai mult)
Am o pereche de ciorapi cu chilot colorati subtiri cred ca sunt licra. Cum as putea sa- mi tai ca sa ii fac sexy sau cum au femeile din filmele xxx? Sau ca alea cu jartiere de numai la fund sunt decupate....? (mai mult)
'na seara locotenenti, sunt baiat, am 16 ani si as vrea sa-mi incretesc parul', ca asa drept imi sta de parca-s iesit fresh din stana lui nea Costel. Cum as putea sa il incretesc? Cateva sfaturi?
m- am tuns recent si inainte am avut parul foarte mare, insemnand ca mi- am facut un contur al parului din bronz, stiti voi la ce ma refer.Se vede putin aiurea, cum as putea sa ma bronzez...? (mai mult)
Nu stiu daca am nimerit categoria, dar am si eu o intrebare sau mai bine zis am nevoie de niste recomandari. Cu ce solutie pot dezinfecta masina de tuns? Am gasit pe net mai multe spay-...? (mai mult)
Inelele din aliaj de zinc oxidează? Se înroșesc sau se innegresc? Dau funda
Fetelor, voi ce faceti in perioada cand parul de pe picioare incepe sa creasca? Adica stiti, nu e tot timpul smooth si intr- o zi apare iar parul brusc. Nu... intai e micut, apoi creste si ...? (mai mult)
Doresc sa achizitionez niste produse de make up, de pe notino si am nevoie de cineva care sa- mi ofere o parere legata de produsele respective! Daca ma poate ajuta cineva, sa lase un da la sectiunea...? (mai mult)
Știți alte metodă în care mi-aș putea face părul drept fără placă, feon sau tratament cu keratină? Ideal ar fi pentru lungă durată, dar merge și pentru scurtă durată.
De unde pot sa-mi cumpar un lanț din argint legit? Un site?
As vrea ca linia de la frizuri sa imi continue si la sprînceană dar am auzit ca dupa e nevoie sa le tunzi, este adevarat? Ce ma sfătuiți? Cei de la barber shop au zis ca imi va sta foarte...? (mai mult)
Voi sunteti multumite de cum aratati? Eu uneori ies cu prietena mea cea mai buna, doar ca sa ne admire lumea. Asa le fac ziua mai frumoasa cetatenilor din oras. Nu am mereu indemana tinuta ultimului ...? (mai mult)
Ce recomandati pentru un ten normal, cu putine cosulete, spf 30 sau spf 50? Varsta: 18 ani. Multumesc!
Daca sunt data cu autobronzant, ma mai pot bronza la soare, adica se mai prinde bronzul natural?
Buna, ce parere aveti despre produsele ziaja?
Cum pot sa subtiez parul gros sau macar sa-l fac mai moale si sa stea lipit de cap, sa nu se infoaie daca intelegeti ce vreau sa zic?
Știți metoda de îndesare și creștere a bărbii?
E o intrebare pentru fete. Cum va epilati in zona inghinala? Mereu vad tipele astea de la mare ca au pielea asa de fina. Daca mi- ati putea explica pas cu pas(creme, bic- urile pe care le folositi),...? (mai mult)
Ce recomandați pentru accelerarea creșterii unghiilor și întărirea lor?
Ce recomandați pentru creșterea sprâncenelor în afară de ulei de ricin? Am auzit de foliceutic că ar fi bun, dar aș vrea mai multe opinii.
Cum scapi de firele groase si mici de par crescute dupa epilarea cu lama?
Care este fondul vostru de ten preferat și ce tip de ten aveți?
Sper ca nu am gresit categoria. De curând am scos rugină de pe un metal printr- o soluție care mănâncă rugina. Problema este că acea rugina mi s- a scurs pe papuci, pe talpa albă...? (mai mult)
E cineva de aici care ar vrea sa slabeasca? Cate kilograme aveti?
Ați folosit careva de la head and shoulders acel micelar? E bun? E pentru sebum după câte am vazut, funcționează?
Vă rog să mă ajutați cu câteva proprietăți pentru îngrijirea tenului din remediile naturiste, măști de față din ceea ce avem acasă, caut cât mai mult din rândul produselor naturale, în...? (mai mult)
Buna, deci am o intrebare, cam de un an si ceva imi apar niste coji pe scalp (nu e matreata) si nu reusesc sa scap de ele, credeti ca e din cauza pubertatii sau altceva? Acum un an am fost sa ma tund...? (mai mult)
Am nevoie de câteva sfaturi de la doamne/domnișoare care au încercat sau știu metode de accelerarea creșterii părului, măști din ingrediente de acasă, trucuri chiar și ciudate fiind,...? (mai mult)
Pielea mea pe picioare este exact ca cea din poza aceasta: https://images.app.goo.gl/x8DRvo2ZWVvnU7NR7 Are cineva idee de cum aș putea scăpa de acest aspect neplăcut al pielii?
Pareri Philips OneBlade? Am tenul sensibil din cauza acneei, iar actualul aparat de ras pe care il folosesc(Philips Series 1000) imi provoaca iritatii pe gat si imi ciupeste cosurile. Daca aveti alte ...? (mai mult)
Am 19 ani si țin foarte mult la parul meu și de aceea sunt și foarte paranoic. De multe ori îmi bag mana excesiv în par sa vad dacă îmi cad multe fire de par si câteodată îmi cad ceva mai multe,...? (mai mult)
Bună fetele, îmi recomandați și mie o cremă de față care să hidrateze bine? Sau îmi povestiți ce rutină aveți voi? Nu am coșuri cred că am tenul normal
Cat timp tine un autobronzant de calitate? Se murdaresc hainele de la el? Ce autobronzant recomandati? Nu pot sta la soare, am pielea foarte alba si nicidecum nu ma bronzez, ci ma inrosesc si arat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!