Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
De unde as putea sa imi cumpăr cercei cu clips pentru barbati? Ceva magazine online?
Ieri mi- am făcut unghiile cu semipermanenta la un salón foarte bun și azi am observat că se dezlipește de pe unghie și doar de pe unghia mare face acest lucru, ce as putea face că sa o lipesc ...? (mai mult)
Apa micelara de la lidl e ok? Ar putea diferi prin prisma ingredientelor, insa nu contine parfum sau parabeni, deci e ok?
Ati comandat vreodată de pe Aboutyou? Sunt fake-uri?
Stie cineva de unde se imbraca Cheloo sau Ombladon? As vrea si eu sa-mi schimb stilul vestimentar cu unul de genul hip hop anii 90. Daca ati putea sa-mi spuneti si niste site-uri cu haine de genul
Am cumparat o bratara swarovski tennis deluxe bracelet si nu stiu cum sa o deschid. Pe internet nu am gasit nici un video. Ma poate ajuta cineva?
Salut.Am 17 ani si imi crește barba în toate părțile pe față și nu îmi place cum arată.Cum fac să crească mai uniform?
As vrea sa- mi fac o programare la unghii si nu stiu cum sa ma adresez:) tipa are intre 18 si 20 de ani, deci e tinerica. Vreau sa- i scriu maine mesaj si nu prea stiu cum sa formulez. Sa nu radeti...? (mai mult)
I s- a mai intamplat la careva asta sa i se innoade insusi firul de par? Unul singur! Mi s- a intamplat mie si ce sa ii fac? Daca il rup de acolo il scurtez si nu vreau, eu il vreau cat mai lung. Dar ...? (mai mult)
Sunt băieți care își vopsesc sprâncenele la salon dacă le au blonde și vor să le fie puțin mai în evidență?
Bună ziua. Ceasurile Fossil de pe E-mag sunt sau nu originale? Va multumesc.
Ce marci de chiloti sunt de calitate? As dori ceva nu foarte ieftin dar nici foarte scump, sa fie din material de calitate si sa nu incomodeze ouale.
Bună, pentru transpirație abundenta a folosit cineva syneo 5?
Salut tuturor! De unde va luati haine? Eu mereu am luat de la h&m. Gasesc mereu ce caut, dar as vrea sa fac o schimbare pentru ca am aflat ca majoritatea brandurilor de haine nu recicleaza hainele sau...? (mai mult)
Hei! Cum pot sa pun niște cupe cu mult pushup la un costum de baie? Sânii mei nu sunt foarte mari și as vrea totuși sa,, nu se observe’’ asta. Cum pot sa fac?
Apa micelara cu cărbune activ și acid hialuronic de la Gerovital e buna? Ajuta la ceva?
Am sprancele prea stufoase. Pot sa le răresc? Sa mai iau din ele cu masina de tuns ma gândeam
Vreau niște site-uri cu geci faine de iarnă pentru bărbați, vă rog mult
Toți oamenii au filtrum(șanțul subnazal)? M-am uitat la câțiva oameni si ei nu par sa il aibă sau dacă il au abia dacă se vede. La mine e ft proeminent.
A folosit cineva Epiline-Dermatologic? E bun de ceva?
Ma epilez cu big- ul si de ceva timp am inceput sa ma irit pe picioare. Dupa epilare de fiecare data imi dau cu ulei de cocos pentru ca pielea sa nu imi fie uscata. Se poate ca de la uleiul de cocos sa...? (mai mult)
Hei! Vreau să îmi iau epilator Philips Lumea IPL 250000 pulsații. Știe cineva dacă este eficient? Contează ce vârstă ai? Există riscul de a face cancer de piele?
Știți un autobronzant bun, care sa nu miroasa urat (precum cel de la Gerovital sau Avon), sa nu lase pete și să ofere și un bronz frumos? Ceva ce ați folosit voi.
Cum sa fiu mai fotogenică in poze? Pliz, sunt urata și am par de oaie. Cum sa fiu frumoasa? Unele fete sunt ca zânele iar eu...îmi vine sa plang când ma uit in oglinda. Vreau cât mai multe răspunsuri....? (mai mult)
in curand voi pleca la mare si imi fac programare la epilat la salon... daca zic ca as vrea un epilat inghinal se intelege doar linia bikinilor sau toata zona? Cum ar trebui sa zic ca sa se inteleaga...? (mai mult)
Ce părere aveți de adidași Jack & Jones? Am găsit o pereche originala la o reducere buna, dar nu știu ce să zic. Sunt de calitate buna? Adică nu as vrea să- i cumpăr azi, iar peste o lună...? (mai mult)
Daca imi cade oja pe piele din greseala se intampla ceva?(gen cu piela, se irita?)
Buna, am aproape 18 ani, sunt fata si vreau să- mi iau epilator electric cu ceara de la veet 1.Este bun? 2.Smulge părul? 3.Merge folosit si in zona intima? 4.Cam cât costă? Am o prietena care...? (mai mult)
Un parfum care sa persiste ce recomandati? Parfum bărbătesc sincer bvlgary sau Paco rabane milion nu mi se pare ca persista.
Știți vreun site din România care vinde cercei pentru nas fake(piercinguri)? Nu am gaura in nas dar totuși vreau sa port
As vrea sa ma apuc de pus gene fir cu fir, ce gene mai de calitate imi recomandati?
Stie cineva daca as putea si unde sa gasesc produsele de la cerave in Braila? Are vreo farmacie aceste produse sau sa le comand de pe net?
Dacă mă vopsesc șaten peste roșu, prinde culoarea sau rămân tonuri de roșu?
Buna TPU. Vreau sa ma apuc sa pun unghii cu gel si oja semi. Îmi puteti spune tot ce este necesar pentru asta va rog? Tot ce-mi trebuie si de la ce marca. Mulțumesc
Bună seara. Am o intrebare pentru fete. Voi cand va spalati pe cap folositit si placa pentru a coafa parul? Asta mereu? Eu am inceput sa folosesc placa mai des, cam de fiecare data cand mi- l spal, ...? (mai mult)
Buna fetelor! Am 19 ani si de m- am vopsit tot parul(la salon) un saten inchis... insa cand imi creste radacina, culoarea radacinei este gri! Nicidecum culoarea mea naturala. M- am tot vopsit tot mai ...? (mai mult)
Salut / Buna, Ce preferati Tommy Hilfiger sau Hugo Boss?
Buna tpu.Am o problema din nou si apelez la ajutorul vostru.Eu mereu am avut parul des si mediu. Acum recent l- am lasat sa creasca, de vreo 2 ani mergeam doar sa imi mai tund varfurile.De ceva timp a...? (mai mult)
Bună fetelor. Care ați făcut curs de make up? Cum ați dat examenul. Încerc sa învăț dar nu le țin minte ca sunt multe. Cum s-a manifestat examenul
Cum pot sa scot albastrul de metil din par, am incercat tot si nu iese de tot?
Știe cineva unde îmi pot comanda astfel de cercei online, în România sau pe vreun site serios din altă țară? https://ibb.co/zRXYScS
Stiti cumva cum as putea sa gasesc, cum se numeste, camasa aia cu maneci lungi, care e taiata pana sus, mai sus de bust si are practic doar umerii si manecile si se poarta in mod normal cu un...? (mai mult)
Imi puteti recomanda magazine de haine cu PLATĂ LA LIVRARE?
Salut, tocmai am gasit o oferta buna la un parfum si sunt curios daca e "too good to be true"". Multumesc Link parfum:https://www.parfimo.ro/dolce- gabbana- light- blue- eau- intense- apa- de- parfum-...? (mai mult)
Buna, de cateva zile încoace caut niste site- uri de unde doresc sa achiziționez niste compleuri de dama(sacou/pantalon, sacou/fusta), dar din păcate nu am găsit ceva satisfăcător sau pe marimea...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am si eu cateva intrebari legate despre dreaduri: 1. merita sa- mi fac dreaduri? 2. unde se fac dreadurile? 3. cum este sa ai dreaduri? 4. ai voie cu ele la scoala? 5. pe la ce varsta...? (mai mult)
Nu mai scap de firele de par din piele, stiti vreo crema ceva sau la voi ce a functionat? Sa-mi raspunda cine s-a confruntat cu asa ceva.
1)Fetele (sau băieții)voi va dați cu mascara si pe genele de jos? 2)Ce marcă de mascara va place cel mai mult si pe care o folosiți cel mai des?
Ma gandeam sa imi fac un tatuaj si sincer nu am gasit nicaieri un pret aproximativ. Cam cat ar costa sa imi fac un tatuaj cam de 3 cm undeva in spatele urechii? Vreau doar conturul lui, negru,...? (mai mult)
Buna, am o problema si eu. Am undeva in jur de 1, 65 inaltime maxim si sunt super slaba, ideea este ca de la brau in sus, parca as fi schelet, nu am sani, abdomen mic si brate subtiri. Parca am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!