Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Exista metoda sa it poti pili o unghie daca nu ai pila acasa sau cu tine in acel moment?
Am comandat de pe avon.ro produse, care au spus că vin de pe data de 23.Pe 21(luna asta) am primit mail cum că s- a emis factura și produsele sunt ambalate și pot să intru în cont să văd starea...? (mai mult)
Buna, am o problema cu parul, are foarte mult volum si sta umflat rau, ce ar trebui sa fac?
Buna, problema e ca dupa epilare la subrat ma irit foarte tare si cateodata am rana..am incercat si cu crema depilatoare si cu ceara dar degeaba ca e mai rau, am fost la dermatolog si mi- a prescris ...? (mai mult)
Hey TPU! Am revenit cu o nouă întrebare! Atunci cand imi prind părul in coada imi mai raman o mulțime de fire scurte cred ca stiti la ce ma refer(pe lângă frunte...)mi se pare ca se vad nasol... ...? (mai mult)
Daca imi dau cu nuantator gri pe par saten (fata decolorare) va iesi gri sau deloc?
Saluttt! Băieți, ce preferați dintre brunete, șatene, roșcate si blonde(blond natural nu vopsit)? Par drept, ondulat sau creț? Dar culoarea ochilor? Albastru, verde, hazel sau caprui?
Cum pot sa scap de volumul din par? Parul meu are prea mult volum, parca am 10 tone de par in cap si nu vreau sa-l tund pentru ca arat naspa rau
Cerceii de genul asta la ce tinute se poarta? Stiu ca sunt eleganti puteti sa imi dati niste exemple de tinute? https://www.silverzone.ro/cercei-rotunzi-57-mm-din-argint
Cat va tin unghiile cu gel? Care aveti
Am vazut de ceva timp că protectia termica pentru păr nu e atat de buna precum se zice.(am auzit că arde părul și mai rău) Voi ce părere aveti?
Hey! Vi se întâmplă să vă cadă mult par din cap( fetelor)? Oare de la ce? Și in cat timp creste la loc?
TPU! Cum sa ma bronzez mai rapid? Adică cu ce sa ma dau? Am auzit ca și uleiul de măsline ajuta, este adevărat? :)) mulțumesc!
Ce as putea folosi ca vanataile sa se retraga mai repede? Ma lovesc, uneori nici nu stiu cum si unde si ma trezesc cu vanatai pe mine. Nu imi plac si vreau sa stiu cum pot scapa de ele...? (mai mult)
Vreau din ianuarie sa imi fac septum si nu stiu cum sa rezist pana la final. Mereu bag acul si cand e aproape sa iasa ma doare tare partea care nu a fost intepata. Ma gandeam sa ma duc la salon...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot cumpara salopeta tip sacou sau rochie tip sacou? Știe cineva acum cât timp a avut mohito acea salopeta tip sacou in stoc? Multumesc
Buna, m-am vopsit azi cu violet de gentiana si cand îmi dau cu mana prin par mi se ia culoarea pe ea, ce as putea face sa nu se duca culoarea? Plss chiar am nevoie
Masca de par cum se foloseste? Pe parul ud sau uscat?
Cu ce îmi recomandați sa mă îmbrac la un majorat ca invitata? Majoratul se tine pe o terasa pe plaja. Menționez ca majoratul se tine mai mult seara
Am 13 ani si de vreo 2 zile au inceput sa imi apara cosuri, nu mi- a apărut un cos si dupa ceva timp altul, mi- au aparut mai multe deodată, au inceput sa imi apara niste cosuri foarte mici ...? (mai mult)
Ce inseamna marimea one size pentru barbati la ochelari? Eu de exemplu am masurat lentila la ochelarii pe care-i port si care-mi plac, 56mm adica marimea L
Am cont de reprezentantă pe Avon.ro.Nu pot să mă loghez ca să văd comanda.Îmi zice că parola e incorectă și nici pe mail sau sms nu primesc mesaj să pot să o schimb, dar am primit mail cum ...? (mai mult)
Un site cu șepci ok? Ceva gen porc, simple
Dacă am scalpul sensibil se poate intampla ceva daca schimb samponul cu alpecin c1?
Cum sau cu ce pot vindeca o rană exterioară în cel mai scurt timp posibil?
Probabil știți modelul de Nike airforce 1, vreau sa customizez cateva perechi si as vrea asa numitele "reflective stencils", adica mai pe românește abtipildurile alea reflective gen L- V/Dior/OffWhite...? (mai mult)
Ma enerveaza rau de tot cuticulele. Nu stiu ce sa le fac, le tot tai, ele cresc, apoi de nervi le rontai. Ce sa le fac?
Hei TPU, m- am cam plictisit. Tot am cautat niste saloane în București și fiecare cu scuzele lui. Mâine la 3 dimineața plec din oraș. Stiti cumva daca prin zona Bailor Herculane exista vreun salon...? (mai mult)
Pareri sportloft? Cum e, ati cumparat ceva de acolo? ..Am vazut ca digi are un articol despre el si pare legit dar underated
Buna, ajutati- ma cu cateva sfaturi, creme, loțiuni pe care voi le- ati incercat si au dat rezultate. Am fire de par crescute sub piele, acum cateva zile le- am eliminat cu penseta insa nu le- am...? (mai mult)
Cu ce pot inlocui lichidul pentru acril? Voi ati incercat sa folositi înlocuitori?
Salut, îmi poate spune cineva un șampon bun pentru bucle? Adică n-am par drept dar nici creț, cret e între și as vrea ceva gen sa se facă bucle după ce-l spăl, please.
A cumparat cineva de pe Zaful? Sunt hainele de calitate? In cat timp ajung si in ce stare? Imi recomandati sa cumpar? Multumesc!
De unde pot și eu cumpăra produse cosmetice online?
Vreau să îmi vopsesc vârfurile părului dar nu știu ce culoare s-ar potrivi nuanței mele de păr care e un șaten cu șuvițe blonde. Idei?
Ce recomandați pentru cumințirea firelor de par, pentru a-l îndrepta natural și pentru a scăpa de volumul vârfurilor?
Dintre samponurile Syoss si alpecin, ce credeti ca e mai bun pentru a face părul mai des? Astept păreri de la cei ce au folosit
Este vreo diferență între soluția pentru polygel și soluția pentru acryl? Ele pot fi înlocuite de clenser?
Deci eu am parul saten (nici inchis nici prea deschis) si as dori sa il decolorez cu 1-2 nuante, stiti cum as putea proceda si cu ce?
Am fost pana acum la n saloane cosmetice si toate angajatele de acolo se laudau ca vai, ele penseaza tot orasul si sunt cele mai bune, ca sa vin doar la ele etc. Dar toate pensau... ochiometric. Nu...? (mai mult)
Aș vrea să mi se facă o laminare și o stilizare a sprâncenelor. Ce salon bun îmi puteți recomanda în București pentru aceste proceduri, dar sâ nu fie nici prețuri foarte mari?
Un șampon care ajuta la cresterea parului îmi puteți recomanda? Mulțumesc!
Stie cineva vreun site cu măști pentru față? Ma refer sa fie mai multe feluri, pentru ochi, buze, în România daca se poate, multumesc
Ce parere aveti deapre hainele de la C&A?
Salut, aveti idee cum pot face barba sa creasca? Vreau sa zic ca barba creste normal doar ca sunt cateva locuri goale pe obraz acolo sunt goluri fata de cum creste la altii.
Hei TPU, mi- am dat unghia peste cap azi și degetul imi e amorțit și doare la orice atingere, e roșu dar nu am unghia rupta și nici nu curge sânge (unghiile le am cu gel pe unghia naturală), ...? (mai mult)
Stie cineva cat costa un vopsit la "Salon Bela Popescu", din Pitești?
Sunt pantofii de pe fashion days originali?
Am o întrebare ce mă macină de ceva vreme, vreau să urmez un tratament cu keratină (pentru îndreptarea părului) multă lume mi- a spus că acest tratament chiar îndreaptă părul, mi- ar plăcea...? (mai mult)
Acum 4 ani mi- am ars sprâncenele cu pudră decoloranta și imediat au început să imi cadă fire din sprâncene, de atunci nu au mai crescut. Voiam doar sa le deschid la culoare. Mi- au ramas niste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!