Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Pe pielea mea nu rezista parfumul mai mult de cateva ore. Am incercat si parfumuri de la branduri mari (originale) si tot la fel. Ce as putea sa dau pe piele sa tina mai mult parfumul?
Vreau sa folosesc placa in fiecare zi (am părul ondulat si imi sta infoiat si vreau sa- l îndrept) Am folosit- o zi de zi în afară de o zi doua pe saptamana la 180° uneori si la 200°(rar), folosesc...? (mai mult)
Un site, o pagina, o persoana cu cunoștințe în moda?
Este buna masca de fata din bicarbonat de sodiu si miere? Daca da, puteti sa-mi spuneti cat trebuie lasata pe fata etc?
Ieri mi- am pus cercel in ureche.Am fost la un salon profesionist si mi- a spus sa stau cu el in ureche trei saptamani si ca nu am probleme la apa, soare, praf ș.a. doar daca nu il scot ...? (mai mult)
Am nevoie de sfatul vostru urgent! Marti m- am vopsit si mi- a iesit o nuanță de blond foarte deschisa. Cum nu ma prindea deloc, am incercat cu samponul acela silver reflex. Ideea e ca mare diferenta...? (mai mult)
As avea nevoie de niște sfaturi, cum as putea sa fac sa mi se mărească sânii mei, fără a ajunge la operație? Exista ceva creme sau pastile, ceva?
Bună TPU! Am avut foarte multe coșuri pe față iar după ce au trecut am rămas cu semne, cum aș putea să scap de acele semne?
Hey! Când îmi fac părul creț și îl dau cu fixativ, după 30 de minte devine din nou drept. Cum sa fac sa rămână creț?
Ce parere aveti despre incaltamintea de la Sinsay? As vrea sa imi achizitionez niste botine cu toc dar nu stiu cat de calitative ar fi si cat de mult m-ar tine. Astept pareri sincere!
Bună fetelor, am și eu o nelămurire. Se pot aplica gene fir cu fir pe ochii mici și sensibili? Eu spre exemplu, am avut ulcior intern la ambii ochii, îmi iese iar din cauza aplicării genelor...? (mai mult)
De ce majoritatea oamenilor nu își taie eticheta de la haine? Serios, arată urât să vezi, de exemplu, la o eșarfă ditamai eticheta pe dinafară.
Hei, TPU! Am nevoie de un sfat, vă rog. Cei care au cumpărat vopsea albastră permanentă și au aplicat- o pe părul blond, cât timp ați lăsat- o și ce nuanță a ieșit? Eu aș vrea cum a avut...? (mai mult)
Pentru cei care au cercei in urechi. Când v-ați pus cercei, ați avut restricții timp de cateva saptamani la apa, praf, fum?
Este bine sa te dai cu apa micelara pe fata?
Imi puteți recomanda niște siteuri de pantofi sport care sa fie originali? Mersi
Bună TPU! Părul crește 1- 2 cm pe lună dar am auzit pe multă lume spunând că uleiul de ricin face părul să crească mai mult de 1- 2 cm pe lună. Uleiul de ricin chiar face părul să crească...? (mai mult)
Buna, acum o săptămâna și un pic mi- am făcut un piercing in ureche sus (helix). Și de câteva zile urechia mi- e roșie, dacă ating ma doare, zici ca- mi arde. Ce e de făcut? Trebuie să-...? (mai mult)
Observ că toți care au avut de ales dintre bani, frumusețe, inteligență, eschivează de la frumusețe. ..De ce oare? Vă e teamă că ar putea crede cineva despre voi că sunteți narcisiști? ...? (mai mult)
E normal ca la 15 ani sa ai barba? Adica nu mustață, direct barba ca la arabi.
Care este cel mai tare stil de moda?
A comandat cineva aparatele din acestea de pe aliexpress si li s- au parut in regula? https://m.aliexpress.com/item/32914446049.html?spm=a2g0n.wishlist- amp.item.32914446049&aff_trace_key=938e8af065c14076a620b5f713e1fa48-...? (mai mult)
Hey! Știti ceva sfaturi pentru creșterea părului în spații libere?
am 14 ani si am o problema cu o spranceana deoarece e doar jumate si cealalta jumatate are 2 fire de par si colegii mei rad de mine ca am doar jumatate de spranceana la ochiul stang, va creste...? (mai mult)
Sunt urâtă cu spume și vreau recomandări prin care aș putea să- mi schimb înfățișarea complet (fără răspunsuri de genul fă- ți operații estetice, băgați botox în buze s- ...? (mai mult)
Am aproape 17 ani și am celulita, m-am îngrășat câteva kg, deoarece îmi doream asta, dar cum sa scap de celulita, ce sa fac?
Exista ceara de epilat care nu doare? Am vazut un filmulet pe pinterest facand reclama la o asemenea ceara.
Hei TPU, astăzi am fost la o farmacie și a zis că nu există așa ceva în nicio farmacie. Eu unul nu înțeleg. Nici măcar un ac steril nu găsesc dar cercel. Unde sa ma duc?
Bună fetelor. Am nevoie de un sfat. Caute pensule profesionala make up. Vreau sa știu care pensule sunt cele mai bune? Ce recomandați.
Dati-mi va rog sfaturi de moda. Dau funda
Vin cu o intrebare despre barbierit. Cum fac sa imi creasca barba mare si deasa si toata la loc, nu mai mare si mai mica, am observat la prieteni ca o tin un an si o au deasa si frumoasa. Eu folosesc...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si mustata a inceput sa- mi creasca de pe la 12 ani jumate! Am lăsat- o ceva timp dar deja incepea sa imi displaca si am inceput sa o iau cu un aparat electric! Am luat- o de cateva ...? (mai mult)
Ce deodorant bun din ingrdiente mai naturale sau mai prietenoase cu corpul si organismul nostru recomandati? Nu vreau deodorante pline de parfum, parabeni, aluminiu sau mai stiu eu ce alte tampenii care...? (mai mult)
Mi-am taiat sprancenele cu foarfeca acum 3 ani si nu mi-au mai crescut. Ce pot face?
Am coșuri pe fata, ce sa fac? M-am dus și la doctor dar mi-au zis ca-i pubertatea. Ce sa fac sa nu mai am coșuri?
Imi poate recomanda cineva un dermatolog bun din Cluj? Sufar de acnee de foarte mult timp.
Hei! Ce creme de soare, BB cream- uri si fonduri de ten cu spf pentru vara imi recomandați? Mereu am avut o problemă în alegearea unei creme BB sau fond de ten, mai ales pe timp de vara (am un text...? (mai mult)
Salut, am acnee (nu foarte grava), ce creme mi-ati recomanda? Am 17 ani. Dar pentru puncte negre?
Recent am inceput sa folosesc mai multe produse de skincare. Ideea e ca am doua produse de curatare a fetei: o apa micelara bi- fazica de la L'Oréal si un gel de curatare de la Cerave, cel ...? (mai mult)
(Acnee pete) Am o întrebate pentru cei care au avut acnee și au rămas cu petele de la acnee. Cum ați reușit sa scăpați de ele? Am auzit ca ajuta tratamentul cu peeling chimic. Și cine a...? (mai mult)
Vreau si eu tunsori pentru baieti cu nasul mare.
Am văzut că sunt o grămadă de băieți modele în reviste sau reclame unde arată normal adică mă refer nu pătratele și full mușchi și mă gândeam să încerc și eu dar nu știu cum,...? (mai mult)
Exista vreo frizerie în Bacău unde se pot face dreaduri? Mulțumesc anticipat.
Cum imi pot face părul sa creasca un pic mai repede?:*
Vă rog, nu râdeți.Am 15 ani, (nu am menstruatie), de 2 zile mi- au aparut niste bubite mici pe labiile mari și mi s- au lungit, umflat si innegrit labiile mici. Mi- e rusine sa vorbesc...? (mai mult)
Mi-am cumparat un gel pentru igiena intima numit: Green Farmacy, gel pentru igiena intima. Ati putea sa imi spuneti pas cu pas cum sa il folosesc?
Bună. Puteți să-mi dați niște nume de parfumuri care persistă până în 100 de lei? Eu le ador pe alea cu miros floral
Ce parfum sau spray are cel mai frumos miros de la AVON?
Salutare TPU, am cosuri negre pe nas si mai am cosuri pe obraji putin mai multe dar nu exagerat, pe frunte mai deloc dar mai apar, ce creme sunteti de părere ca m-ar ajuta? Am 17 ani
Acum o lună jumate am început o dieta destul de strictă.Am slăbit în jur de 10 kg dar am observat ca pielea mea si- a pierdut elasticitatea si pare lăsată.Ar trebui să mai slăbesc in jur de 15...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!