Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Hei! Mi- am lăsat unghiile să crească foarte lungi însă una mi s- a rupt de tot și a trebuit să le tai și pe celelalte. Problema este că, după ce mi le- am tăiat, pielea care era sub ele ...? (mai mult)
La ce se foloseste apa micelara? Doar la curatarea fetei? Previne aparitia cosurilor in vreun fel?
cum sa fac sa îmi crească unghiile mai repede?
Funda! Ce inseamna varfurile uscate? Trebuie sa le tai neaparat? Mentionez, nu despicate.
Https://www.vivantis.ro/bijuterii/silvego- cercei- din- argint- coco- jjjshze00126.html?gclid=Cj0KCQjw6ar4BRDnARIsAITGzlCp5kxFZEnLgVOjGPVSv1ezj7nwJtUO8_7n5xgQDlrFgzCoXiVEjtQaAjILEALw_wcB cerceii respectivi...? (mai mult)
Voi daca faceti dus seara, mai faceti o data si dimineata?
Voua cat timp va ia sa faceti dus? Daca un om face dus seara, trebuie sa faca si dimineata sau nu? Un om trebuie sa faca dus in fiecare zi?
Am nevoie de o cremă pentru păr. Am părul creț la vârfuri și nu aș folosi placa de întins părul așa de des, știți careva o cremă care să țină părul drept măcar o zi sau vreo câteva ...? (mai mult)
Salut, cu ce as putea sa asortez aceasta pereche? https://www.bigotti.ro/incaltaminte-barbati/pantofi/mocasini-galbeni-piele-intoarsa-vbpfmo5cf94499999
De unde pot comanda online haine de la NewYorker? De la ei pe site nu se poate, doar sa le vezi
Cat rezista autobronzantul pe piele? Se duce dupa ce faci baie, sau ramane pe piele in continuare?
Am avut acnee hormonala timp de 2 ani, acum cam două săptămâni a inceput sa dispară de la sine cam 95% din ea (mai am doar puncte negre si albe foarte mici, nu se prea vad). Oare o sa reapară iar?...? (mai mult)
Buna tpu.Am din nou o intrebare doar ca asta e mai serioasa si am nevoie de oameni care se pricep la aceasta tema.Am nevoie de niste creme care sa ma ajute.Am puncte negre pe nas si in barbie si cosuri...? (mai mult)
Stie cineva modelul de nike-uri din video acesta la minutul 0:21? Dau Funda. https://www.youtube.com/watch?v=LPxh0-EylaM
Va rog mult, stiti unde gasesc sa cumpar din Romania (de pe net de preferat) o chestie din asta cu care tanti din video lipeste bijuteriile? Nici nu stiu ce fel e, nici cum se...? (mai mult)
Salut, as vrea sa va intreb daca ma dau cu crema de protectie solara si dupa intru in apa si ies mai are vreun efect crema? Multumesc
Funda! La inaltimea de 1.71 poti sa fii numit inalt?
Ce firmă recomandați dintre Nike, Puma, Adidas la șepci?
Salut, astazi mi-am cumparat ulei de ricin pentru barba dar nu stiu cat trebuie sa stau cu el pe fata si cat de des trebuie sa imi dau, imi poate spune cineva? Multumesc.
A facut cineva de aici curs de manichiură si/sau gene fir cu fir, cum a fost si unde anume ati facut cursul? Ati reusit de pe urma acestuia sa va angajati sau sa lucrati pe cont propriu/ acasa? Cum e?...? (mai mult)
Ce site cu extensii din par natural stiti? Sunt multe si nu stiu care sunt calitative...
Am o bratara pe snur cu banut de argint care era gravat. In timp au aparut mai multe zgarieturi pe acesta iar gravura a devenit un pic mai greu de observat. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Saptamana viitoare cei mici au la gradinita saptamana Spaniei. In ultima zi, vineri vor avea o petrecere cu pinata si ni s- a zis sa ii ducem imbracati cu ceva legat de Spania. Nu stiu ce as putea sa ...? (mai mult)
Cum as putea face ca oja de pe unghii sa tina mai mult? Nu am unghii cu gel, nici nu imi pot pune, insa mi-as dori ca oja sa dureze mai mult. Ce sa fac? Daca dau cu lac pe deasupra rezista?
Voi cat de des va tundeti parul?
La ce se foloseste apa termala? Am inteles pentru ten, dar cand? Dai asa cand ai tu chef sau?
Salut,am 14 ani si de cateva luni au incept sa imi apara pistrui pe corp, nu stiu de ce! Ma poate ajuta cineva?
eu sunt la cursuri de coafor manichiură tuns și pedichiură toate în unul, cei care au mai fost cum a fost la final la examen, ce întrebări poate sa puna? Dar dacă nu știi la cateva...? (mai mult)
Hei fete și baieti, după părerea voastră, pana unde ar fi lungimea ideală a parului la o fata?
Bună. Ați folosit șamponul Cien cu Keratină? Este bun? Ajută la îndreptarea părului? Spuneți-mi ce părere aveți.
Credeti ca la benvenuti se pot face returnari de produse?
îmi puteți recomanda o placa de par bună?
Cum se utilizează serumul pentru față BiotinPolymer Complex de la Dr. Fuchs Cosmetics, și gelul pentru curățare de la BJ (Beate Johnen)? Întrebări doar pentru cunoscători. Cel...? (mai mult)
Cum pot afla ce freza mi se potriveste?
Salut, sunt Radu as vrea sa ma fac barbier, imi trebuie o scoala anume sau diploma sa fiu acreditat?
Bună! Îmi puteți recomanda creme hidratante pentru un ten gras/ mix? Vreau sa adaug și faptul ca nu am acnee ci doar niște coșuri de aici pe colo. Btw, am 14 ani
Funda. Deci eu mi- am lasat parul sa creasca. Dintr- o frizura normala a ajuns sa fie mai lung in spate si mai scurt prin fațā şi părți. Recent m- am tuns (si nu, nu la salon, am rugat- o pe mama...? (mai mult)
Bună! E ok dacă folosesc o cremă exfoliantă pentru față la 14 ani?
Vreau sa imi vopsesc bretonul dar trebuie sa platesc tot tubul de vopsea sau imi fac ei un preț?
Știe cineva unde pot merge sa îmi fac tongue split? Nu știu unde aș putea sa merg pentru a- mi face o programare pentru bifurcarea limbii. Încă nu am încercat la chirurg, mă gândesc să- l întreb...? (mai mult)
Salut, sunt băiat am 16 ani.Am părul foarte des și recent am o teamă de a nu- mi pierde părul, mama are probleme cu părul (nu- i crește și tata e chel). Dar la mine părul este destul de des și...? (mai mult)
Cum se face acasa epilarea cu zahar? Merge orice tip de zahar? Am doar zahar brun, merge si cu tipul asta de zahar?
Buna TPU... am ceva fire albe care au inceput sa fie cam vizibile si inestetice (mentionez ca parul meu este saten deschis si nu a fost vopsit niciodata si nu prea as vrea nici acum )... intrebarea mea:...? (mai mult)
Un aparat de ras foarte foarte bun? Ce imi recomandați?
Parerea voastra set SPRAY șampon deodorant? Firma și mirosuri plăcute și cu efect puternic? La bărbați?
As dori sa imi decolorez parul de pe burta. Ce metoda recomandati?
Bună! Cum să scap si eu de cearcăne? In mod natural, dorm suficient, dar nu există zi în care sa nu am cearcăne. Multumesc :*
Buna, acum aproximativ un an m- am tuns scurt, de atunci până acum parul meu a crescut foarte puțin și foarte, foarte greu. Aveți vreo idee de ce parul îmi crește așa greu, folosesc în fiecare...? (mai mult)
Cum pot scapa definitiv sau măcar temporar de transpiratia de subrat? Orice haina as purta, fie vara sau iarna, transpir enorm de mult. Am fost la dermatolog, mi- a recomandat roll on uri fără aluminiu...? (mai mult)
Hei! A comandat cineva haine de la brandul Vero Moda? Ma refer la pantaloni/pantaloni scurti. Cum este cu mărimile? Se aseamana cu alte magazine? Mi- am comandat niste pantaloni scurti si am luat marimea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!