Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cum pot purta 2 coliere in acelasi timp(stiu ca e cam ciudata intrebare but nevermind)?
Bună, TPU! Vă rog, îmi poate spune cineva la ce magazin găsesc vopsea de păr albastră permanentă? Mulțumesc mult anticipat!
În urma cu doua săptămâni am fost la un salon si mi- a pus unghii false. Astăzi s- au rupt două unghii până la jumătate și mă deranjează că se agață de orice. Cum să le scot acasă? Menționez...? (mai mult)
Este de încredere Fashion Days la teniși Nike/Jordan? Planuiesc sa- mi iau perechea Jordan Acces si la un preț atat de redus ma tem sa nu fie ceva fake sau second...? (mai mult)
Vreau să achiziționez un aparat pentru ras/tuns corporal (mai mult pieptul) și nu știu la ce să fiu atent. Vreau ca acesta să radă/ tundă la o lungime cât mai mică posibil.
Am vazut pe internet ca daca ma dau cu bicarbonat si apa o sa scap de parul nedorit.In cat timp o sa scap de el daca utilizez zilnic bicarbonatul si apa?
Imi poate spune cineva unde in Romania imi pot face un tatuaj permanent pe cornee?
Bunaaa! Vreau sa ma ingras:/(10-12kg in plus) cam cat timp va dura si ce trebuie sa fac?(vreau raspunsuri cat mai explicite), mersi mult, dau funda:*
Imi puteti recomanda un costum de baie din 2 piese (de preferat slipul cu talie inalta)? Am sani extrem de mici. Ceva sa ma avantaje, poate si poze
Buna, sunt fata, am 14 ani si vreau să- mi iau un tuș de ochi(eyeliner). 1.De la ce firma sa imi iau? 2.Cat costa? Aș vrea unul mai puțin de 15 lei deoarece vreau sa- mi iau si un gloss și un ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare legat de make up pentru fete... Ce înseamnă praimer și blending și blash? Ma ajutați?
(*❛‿❛)→Hello! Sunt pe aici oameni care vor sa slabeasca? Am un grup, vreau sa ne sustinem reciproc!
Ce vopsea de păr recomandați pentru vopsitul acasă?
Buna, acesti tenisi sunt unisex? Sau sunt doar pentru femei https://m.aboutyou.ro/p/converse/sneaker- inalt- 3568119?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=cct.rt_l.ro- ro_f.VISITORS_ct.nc&utm_content=B%C4%83rba%C5%A3i-...? (mai mult)
Vad ca au luat- o razna preturile in frizerii. Am vazut si 150 ron pretul unui tuns. Voi cat dati pe tuns cu tot cu aranjarea barbii si de unde va cumparati produsele de aranjat parul? Din...? (mai mult)
o întrebare pentru cei din Bacău! Unde poți găsi Sh-urile/ Outlet-urile cu cea mai buna marfa în Bacău? Și când se aduce de obicei marfa noua? Mulțumesc frumos,
A comandat cineva de pe site-ul wmzona? Sunt seriosi?
Daca sunt vopsita roscata si mi s-a mai luat din culoare(mai spalacita asa) si as vrea sa ma vopsesc peste roscat cu un brunet inchis, mi-ar iesi?
Salut. Ce este mai recomandat pentru epilare? Masina de tuns sau crema depilatoare?
Hey! Vreau sa vopsesc pe cineva în stilul dirty blonde dar ce nuanță de blond ii mai potrivită?
Care este diferenta intre Parfum și Spray?
Un tricou in genul asta https://images.app.goo.gl/3WKMhubN1PFPBAH69 merge purtat si de catre o femeie? Poate fi unisex?
Se poate da cu ceara sau gel dupa care sa dai cu fixativ pentru o finisare?
Am o întrebare legata de par.Am parul undeva la mijloc intre ondulat si creț si tuns în V.Cea mai scurta scara e pana la umeri și cea mai lunga pana la jumătatea spatelui dar as vrea sa il egalez.Mie...? (mai mult)
Am fost la plaja si fara sa imi dau seama buzele mele s- au ars. M- am dat pe fata cu crema, dar nu si pe buze. Acum buza de jos imi e foarte crapata, ma ustura si nu stiu cu ce sa ma dau. Am folosit...? (mai mult)
Au in oferta acum la lidl un aparat pentru incalzit ceara pentru epilare. Cat de util este un astfel de aparat. Eu ma fac cu epilatorul, dar as incerca si asta ca poate merge mai repede treaba si poate...? (mai mult)
Ce culori se potriveste tenului rece(ten masliniu)?
Am plete, iar când mă pieptan raman fire de par pe pieptan sau când îmi ud părul și îmi dau cu mana prin el îmi rămân câteva fire in mana. Ce pot face in cazul asta?
Bună tuturor! Am înălțimea de 1.64 m și 56 kg. Aș dori să îmi tonifiez corpul. Înainte să mă apuc de exercitii pentru tonifiat, câte kg ar fi recomandat să mai slăbesc?
Buna, sunt fata și am văzut o fata care era vopsită la vârfuri verde si as vrea si eu.A fost la strand si am vazut- o nu s- a luat culoarea de pe par nici macar un strop din vopseaua de pe par. Vreau...? (mai mult)
La ce salon în București se pot scoate punctele negre? (de preferat printr-o metodă cât mai delicată)
BUNA! Am si eu nevoie de un sfat! M- am vopsit acum 2 luni un saten inchis, eu fiind blonda, problema este ca mi- au crescut radacinile blonde si se vede urat, nici saten nu l- as mai vopsi ca nu prea-...? (mai mult)
Funda! Parul creste cand e prins in coada?
Am achizitionat un dermapen de curand, cu gandul ca voi scapa de niste cicatrici care nu- s exagerate, vreau sa imi spuneti ce creme sa folosesc dupa ce aplic dermapen si daca nu o fiu mai rau pe fata...? (mai mult)
De cate ori se samponeaza parul scurt?
Salut, peste 3 saptamani prietenul meu isi face majoratul si vreau sa ii iau un parfum si nu stiu de care. Ma ajuta cineva?
Sunt fata, am 12 ani si destul de mult par pe spate.Ce pot face ca sa scap definitiv de el? Dispare la o anumita varsta? Dau funda
De pe fashion days se poate plati doar cu cardul?
Salut. Ce creme folosiți dupa epilat? Inghinal, la suraț, aveam o cremă pe care o luam de la farmacie dar este fffoarte puțină si nu stau sa cumpăr de fiecare dată. Ma irit rău daca nu dau cu...? (mai mult)
am o cunostinta ce doreste sa isi cumpere o peruca mai de calitate (pretul 300 lei~) pentru a o folosi in mod uzual in viata de zi cu zi. Stiti vreun site mai de increre romanesc care are peruci...? (mai mult)
M-am vopsit roșcat... Dacă îmi pun saten închis o sa se mai vadă roșcat?
Bună! Aș dori să vă întreb, bărbați și femei sunt numai cei între 18/30 de ani? Nu de alta, dar dacă cauți pe internet haine pentru bărbați sau femei, îți dă la rezultate cu gigoloi...? (mai mult)
Nu am experienta cu produsele de ingrijire a fetei. As vrea sa iau un cleanser si un moisturizer pentru ten uleios. (sunt baiat, daca are vreo relevanta). De unde ati recomanda sa cumpar? Nu...? (mai mult)
Recomandări de site-uri pentru îmbrăcăminte?
Hello, stie cineva un magazin in mall sau oriunde altundeva unde as putea gasi costume de baie cu mărimi mai mari? Sau din astea cu talie înaltă? in Bucuresti! Mulțumesc, dau funda va pup
Acum cateva zile am achiziționat spray- ul cel verde de la Mario Bădescu, cel cu Aloe, castraveți si ceai verde.Acum doua zile, seara am pus pe fata doua creme, maskrym si sudocrem, însă...? (mai mult)
În urmă cu câteva zile am văzut pe net o fată a cărei nuanță de păr mi-a plăcut mult. Știe cineva ce vopsea de păr ar putea fi?: https://ibb.co/J380np7
Ce pret au benzile depilatoare veet la dm Ploiești?
Voi aveți vreun parfum preferat?
Ce pot face pentru a nu mi se lua pielea după statul la soare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!