Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Espadrilele barbatilor se pot purta cu sosete sau intotdeauna fara?
Ce părere aveți despre vopsirea părului in culori mai nonconformiste(albastru, vede, mov etc.)? Vi se pare interesant sau nasol? Ce va inspira acele persoane? Să încerc o asemenea ...? (mai mult)
Https://www.parfimo.ro/guerlain- insolence- apa- de- toaleta- pentru- femei- 50- ml/?utm_source=shopmania.ro&utm_medium=product Cat costa acest parfum la magazine? Tot atat ca in link? Unde il pot gasi?...? (mai mult)
As vrea sa ma tund dar nu stiu cum sa- i zic frizerului sa ma faca. Ceva de genul as vrea https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fallmysportsnews.com%2Fsoccer%2Flionel- messi- desperate-...? (mai mult)
Dacă mă bronzez și după câteva zile începe să se ia pielea,bronzul mai are vreun efect, sau se duce?
Salut, cum pot scapa de cercurile negre din jurul ochiului? Gasesc ceva la Farmacie sau la magazine cu diferite creme?
Ce ochelari de soare imi recomandati? Nu toti ochelarii te si protejeaza de soare, e nevoie ca acele lentile sa fie tratate cu ceva sau sa aiba specificatii ca te protejeaza impotriva ultravioletelor,...? (mai mult)
Imi creste parul foarte repede, mai ales cand e foarte cald. Desi ma epilez cu aparatul de epilat, parul in continuare creste la fel. As vrea sa fac ceva sa ii incetinesc cresterea. Mentionez ca vara,...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de tricourile polo de la Ralph Lauren? Merita?
Am scos cerceii din ureche cât a ținut Pandemia și azi când sa-i bag în ureche mi s-au astupat găurile, la40ani! Ce sa fac acasă ca să pot scăpa de dop? Mulțumesc
A cumpărat cineva haine de pe ZAFUL? Sunt asa cum arata in poze? Mă interesează in special costumele de baie. Multumesc
Ce gel de dus, parfum, crema de corp, balsam de rufe etc de la tesori d'oriente miroase cel mai bine? Eu am gel de dus si balsam de rufe hammam.Sunt altele ce miros mai bine din marca asta? Ca inca ...? (mai mult)
Ce pot face pentru a accelera bronzul și la ce ore este cel mai bine să mă expun la soare în perioada asta?
Salut, la un moment dat cineva spunea ca pantofii si cu ceasul trebuie sa fie de firma (in sensul in care sa fie de calitate). Dupa parerea voastra care sunt accesoriile care trebuie sa fie cu adevarat...? (mai mult)
Salutare tuturor! De mâine vreau să încep un post pe apă de 10 zile. Deci am 70 de kg iar pentru înălțimea mea este nevoie să am 53 kg și m- am gândit să țin acest post. Mentionez că știu...? (mai mult)
Daca folosesc mereu sampon de femeie, se poate intampla ceva cu parul meu?
Am 16 ani si sunt extrem de paros pe corp, asa suntem in familie, dar nu imi doresc deloc. Vreau sa merg si eu la mare, m-am gandit sa ma epilez, dar cu ce?
Crema de protectie solara Gerovital Sun e buna?
Am 16 ani si de vreo 2 ani am inceput sa rad pe față. Ideea este ca imi creste par dar nu uniform, adica creste dar parca se rotunjește. Si e foarte moale. Ma gandeam sa imi cumpar un aparat...? (mai mult)
De 1 saptamana mi- am achizitionat un aparat special pentru celulita si crema. O folosesc doar pentru abdomen. Ideea este ca desi celulita nu e vizibila deloc, totusi cand ma fac cu ala, ma doare...? (mai mult)
Vin cu o intrebare, nu vreau sa par prost, dar ce inseamna "fion" sau "carbana"?
Funda. De aproape 7 luni mi- am lasat parul sa creasca. Chestia este ca nu am inceput din start cu el scurt pentru a creste egal pe toate partile. Drept urmare parul din fata e mai scurt de cat cel din...? (mai mult)
Bună! Poate pun o întrebare stupidă, dar mereu când zâmbesc, sub ochi imi apar niște " dungi " (cearcăne) proeminente. Nu am nici 20 de ani... Faza este ca acum nu pot sa zic ca ma deranjează...? (mai mult)
Aș vreau să știu cum pot să îmi vopsesc o pereche de pantaloni de trening roz în negru?
Am ceva coșuri pe spate și pe piept. Puteti sa îmi recomandați ceva pastile pentru coșuri adică nu as mai vrea sa cumpăr creme ceva fiole sau nu stiu. Dau fundita.
Ma intereseaza sa cumpar unul dintre aceste aparate. Care aparat e mai eficient pentru eliminarea punctelor negre? Au functii diferite? https://m.emag.ro/aparat- pentru- puncte- negre- cosuri- si- microdermabraziune-...? (mai mult)
Unde mi- ați recomanda să fac piercing- ul? La spital sau la salon? La spital cât ar costa manopera? Există vreun risc de infectare dacă acul este sigilat? Acul trebuie apoi băgat în...? (mai mult)
Salut, de unde pot achizitiona o sapca gri tip peaky blinders cum are arthur shelby?
Voi cu ce ati scapat de cosuri? Eu nu am multe, de fiecare data cate 2-3, dar mari si umflate pentru primele zile.
Salut, stiti oare de la ce provin pana la urma acneele alea si cum poti sa scapi de ele sau macar sa nu apara asa multe? Unii zic ca e pubertatea, altii ca e alimentatia...nu mai stiu ce sa...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o problema mai ales vara cand e cald imi apar cosuri pe picioare, piept si burta, imi recomandati ceva sa scap de ele definitiv?
Daca la o pereche de ochelari de soare scrie UV400 inseamna ca sunt polarizati? Ma refer daca UV400 e sinonim cu polarizat.
Am incercat sa curat o bratara de argint cu otet si bicarbonat de sodiu si am lasat- o 5 min in "apa" aceea. Dupa cele 5 minute am obervat ca s- a facut un rosu asemanator cuprului! Acum sunt...? (mai mult)
AJUTOR! Azi ca proasta m- am facut cu bigul pentru prima data! Ce sa fac? Nu vreau sa îmi crească țepi sau ceva și nici nu vreau sa o implic pe mama! Ajutor! Nu vreau sa am țepi sau ceva! =( Dau fundă,...? (mai mult)
De pe ce site sunt parfumuri de calitate, adica nu fakeuri? Vreau ceva pentru liceu ca baiat. Poate aveti recomandari de ceva mai fresh, sa tina 5, 6, 7 ore.
Buna, care parfum rezista mai bine Chanel modemoiselle original versus cel intense? Care rezista mai bine?
Care este cea mai bună cremă pentru ten ce te apară de razele soarelui?
Hei, știți cumva de unde sau cum pot cumpara haine din newyorker online?
Alimente pentru a lua în greutate? Și exerciții pentru masa musculara?
Îmi spuneți și mie un parfum de bărbați ce e foarte intens și persistent sa nu fie foarte scump adică să fie sub 400 de lei?
Bună TPU, vreau sa întreb dacă pudra decoloranta arde rău părul? Că mi- am dat cu ea și nu s- a tocat decat puțin la vârfuri, arde părul pe loc sau pe parcurs? Sunt și persoane care au încercat,...? (mai mult)
Bună. Nu știți cu ce as putea să mă dau pe față, deoarece am tenul gras și când ies la o plimbare prin soare transpir foarte tare și după îmi lucește fruntea și toată fața și se vede...? (mai mult)
Sunt fată, am 15 ani. De ceva vreme am început să mă epilez cu ceara. Folosesc una pentru corp, la fel si benzile. Oare sunt bune sau indicate și pentru față?
Unde poate lucra un make-up artist? (In afara de salonul de cosmetica)
Am parul negru si vreau sa ma vopsesc blond, ar trebui sa folosesc si altceva in afara vopsea? Gen decolorant...
Ce îmbrăcăminți se mai poartă anul acesta? Si ce culori se poartă?
CONCURS Cum îți alegi hainele care să se potrivească personalității tale?
Știe cineva cum pot scăpa de acele puncte negre (mai exact cele de pe nas)? Aș dori o metodă care să nu lase ceva cicatrici. Mulțumesc!
Am gasit un ceas rolex de dama la Bmg Amanet oare ii original sunt de incredere? Pun si siteul https://BmgAmanet.com/ http://bmgamanet.ro/Ms
Mi- am facut ieri niste bucle cu ondulatorul, fara sa ma dau cu fixativ dupa. Or fost faine poate nici un sfert de ora ca dup- aia m- am trezit cu parul inapoi drept. M- am chinuit atat sa mi- l fac ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!