Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Salut, TPU. Peste doua luni împlinesc 16 ani, însă am o serie foarte mare de complexe în legătură cu fața și corpul meu(sunt băiat, dar sunt perfecționist, asta fiind unul dintre cele mai...? (mai mult)
Cosurile imi vor disparea pana la urma? Am 19 ani, am pe tot corpul aproape, nu vreau sa merg la dermatolog, sunt baiat.
Există o diferență între lampa de la kit-urile cu oja semipermanenta si cea de la unghii cu gel?
Care credeti ca sunt cele mai bune benzi depilatoare cu ceara? Le-am incercat pe cele de la Farmec dar nu prea sunt încântata
Fetelor, vreau și eu să îmi recomandaţi toate produsele pentru un make- up complet, dacă se poate să fie originale și la un preţ decent și de la aceeași firmă, vreau să le comand online....? (mai mult)
Am 14 ani (știți mustața aceea de la pubertate) ce credeți, ca băieții sa și- o ia (pentru că stă nasol) sau să o lase (pentru că dacă o iau exista posibilitatea sa crească mai repede)?...? (mai mult)
Am pe buza pe sus 2 pete mai inchise la culoare oare cum pot scapa de ele? Multumesc anticipat
Parul facial/pubian creste la fel de repede/încet că părul de pe cap?
Cum poți sa devii fotomodel?
Buna seara,as vrea sa îmi transform parul în par creț permanent și am înțeles ca se folosește o substanța, cam cât de râu poate mirosi acea substanța? Mulțumesc!
Buna, exista operatii care sa te schimbe la fata ca sa arati altfel? (nu botox si operatii de frumusete)
Bună TPU,daca sunt la cursuri helianthus de manichiură,pedichiură, coafor, tuns toate in unul la final cum se da examenul pentru diploma se da la alegere sau stau sa dau din toate?
Cum imi pot epila parul pubian, fara sa am vreo iritatatie dupa ce am gatat? Daca fac cu masina de tuns parul fiind uscat pot avea iritatii dupa? Mersi anticipat :)
Vreau sa imi fac flash in urechi gen de grosimea unui creion. M- am apucat de 1 luna sa imi bag in urechi expandere mai groase, ca un fel de bat ascutit. De atata vreme nu am mai avansat decat sa imi...? (mai mult)
Bună tuturor! Dacă dețin o siluetă tip dreptunghi (în care umerii, talia și șoldurile sunt relativ egale), în urma anumitor exerciții fizice îmi pot accentua mai bine talia? Dacă da, mai ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o paleta de la the boys and berries. Si am vazut ca sunt pe site- ul acela the mekeup shop. Daca il stiti, stiti ca au foarte putin produse. Adica paletele aceastea sunt doua din cate...? (mai mult)
Hey tpu..am si eu o intrebare.Mi s- a oferit ocazia sa fiu model pentru un curs de unghii pentru o prietena cu care nu prea am vb.Am putin timp de gandire si nu stiu mai exact in ce consta, daca ar trebui...? (mai mult)
Care este bun pentru par? Uleiul de masline virgin sau extravirgin?
Sunt vopsită roșcat dinainte de Paște și s- a decolorat, dar încă am părul roșu și vreau să îl fac șampanie rose. Problema este că vreau să o fac fără decolorant, doar că mi- ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa imi vand adidasii? Am o pereche primita cadou si i-am pus pe olx dar nu ii vrea nimeni
Mai mult de o rundă nu pot da că nu mă lasă. Știți cumva cat costă un cercel medicinal și cum se introduce cercelul prin ac?
Mai am și eu o nelămurire. Dacă se poate, să- mi răspundeți la următoarele întrebări: 1. Unde este ok să- mi fac gaura în ureche? La salon sau acasă? 2. Cât costă un cercel ...? (mai mult)
O ultima întrebare din această categorie pe care o voi mai pune aici. 1. Unde recomandați să- mi dau gaura? Acasa sau la salon? 2. Ce timp de ac trebuie folosit? Ac la fel ca acela de cusut sau ...? (mai mult)
ajutor, va rog urgent, dau fundă. Am 18 ani și nu știu, sunt așa îmbătranit afară, ce să fac să fiu fara cosuri, mai tânăr? Nu știu, vreau ceva solutie naturala, va rog din...? (mai mult)
Cum trebuie sa se imbrace o domnisoara ca sa fie provocatoare?
Hey! Am o problema cu kilogramele, toată lumea rade de mine ca sunt mai plinuț chiar și fratele și sora mea! Nu ii mai suport, am 1.60 și 62 de kg și țin dieta și fac sport dar nu reușesc...? (mai mult)
Ce magazine din malluri cunoasteti in care exista haine pentru grasute? Nu imi gasesc aproape niciodata haine pentru ca sunt masuri sub masura mea. Merci!
Ce spuma de ras folosiți?
Fetelor, creioanele de ochi clasice care se ascut cu ascuţitoarea... expiră?
Daca este cineva dintre voi mai plinuta (peste 75 80 kg), cum va imbracati in general incat sa va simtiti bine in pielea voastra? Eu ma imbrac aproape mereu in negru si nu port fuste pentru ca mi...? (mai mult)
Credeti ca o femeie mai plinuta/chiar grasa, poate sa fie atragatoare? Sau cunoasteti femei care sunt in aceasta situatie? Intrebarea este adresata si femeielor si barbatilor, daca aveti cunostinte care...? (mai mult)
Salut, am fost la dermatolog pentru o problema cu acneea și mi- a dat ceva epiduo gel, isis pharma gel de curatare și tot ceva de la isis de hidratare cica. Am o săptămână de când ma dau și ...? (mai mult)
Cam cat costa sa merg la un atelier de croitorie in Bucuresti si sa imi fac un trening de la zero, facut dupa desingul meu?
Ce fel de sutiene poartă vedetele feminine de nu li se vede nicio baieră atunci când poartă rochii sau bluze pe un umăr? Pentru că sfârcurile nu li se văd deloc.
Care sunt cele mai bune metode de a iti schimba infatisarea incat sa nu te recunoasca nimeni dar sa arati ca un om normal?
Mi- am achizitionat niste benzi de albire Crest Supreme. Le- am folosit 1 saptamana, se vad rezultate dar nu ce ma asteptam. Sunt mai bune cele Crest 3D Supreme sau cele Crest 3D cu acel aparat...? (mai mult)
Luna viitoare plec la mare in Grecia dar am vergeturi pe picioare și mi- e cam rușine sa ma dezbrac in fata prietenilor mei, îmi puteți da un sfat cum sa scăpat de ele? Având in vedere...? (mai mult)
Oare are ceva daca ma vopsesc cu 2 vopsele diferite in aceeasi zi? Mi- e puțin frica ca prima o sa iasă cam deschisa (am cumpărat o deja) si după rezultat as vrea sa ma vopsesc cu alta. Ce...? (mai mult)
Oare roscatul prinde peste brunet (nu mai sunt vopsită de 2 luni, deci nu mai e un negru asa puternic)?
Pentru baieti, cum imi pot face parul mai cret? Al meu este ondulat un pic fara sa ii fac nimic (cand il aveam lung era super cret, acum imi ajunge pana la ochi si nu mai e cret si il vreau la fel doar...? (mai mult)
Știe cineva când se baga stocuri noi de haine la h&m? Deoarece vreau sa cumpăr ceva dar din păcate nu e mărimea mea. Va rog frumos ca îmi spuneți dacă știți.
Un șampon mov pentru parul decolorat si vopsit blond, ieftin si bun? Plus cateva sfaturi bune pentru intretinerea culorii parului abia vopsit blond?❤
Cum pot ascunde un semn de pe picior? Nu vreau să îl acopăr cu machiaj, vreau ceva pe care îl pot pune peste, să pară că este doar un accesoriu frumos pe piciorul meu. FUNDĂ! ...? (mai mult)
Hei, îmi poate recomanda cineva o masca/crema pentru puncte negre buna? Care le poate scoate chiar de la prima utilizare?
Salutare, ce parere aveti despre barba in crestere? Are rost sa o las libera cat timp creste? Ideea e ca atunci cand ma barbieresc, a 2 a zi deja imi apar inapoi punctele acelea de unde se inalta firul...? (mai mult)
Ce fond de ten și corector îmi recomandați?
Am un ulei de par L'Oréal Paris Elseve pe care îl folosesc zilnic.Problema este următoarea, am parul ondulat spre cret și îl descalcesc mai greu.Am auzit ca de la folosirea uleiului zilnic e posibil...? (mai mult)
Cum se numeste oja care se aplica in jurul unghiei, pentru a evita murdarirea pielii?
Hello! Este pe aici cineva care a cumparat online haine de la Thalia Shop (București)? Pareri? Mulțumesc!
Voi cum va mai faceti unghiile fetele? Nu mai am idei de modele
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!