Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Poți sa faci curs de machiaj la 16 ani?
Exista jurnale sau reviste care accepta poze de la straini cu scopul sa le publice? Gen sa fie o fotografie realizata foarte bine. Sau ceva pagini pe Instagram sau alte retele de socializare, site- uri? ...? (mai mult)
Buna,TPU. In ultimul timp, imi tot apar coșuri si foarte multe puncte negre.Am auzit ca un remediu bun ar fi niacinamide de la revolution.L-ați folosit, este bun?
Vreau si eu o recomandare. Un salon bun, din Pitesti, unde sa se faca balayage frumos, si sa nu fie foarte scump.
Care vi se pare cea mai buna crema pentru protectia solara, care sa reziste si la apa? Ma intereseaza o crema cu un grad mai maricel de SPF, avand o piele alba.
Cine imi recomanda un salon bun, care face balayage frumos, si sa nu fie foarte scump?
Hello! Luni imi dau pircing in sfarc la un salon. As vrea sa imi spuna cele care au deja pircing, în cat timp li s- au vindecat si daca se mai pot scoate ocazional 3, 4 zile fara sa se închidă gaura... ...? (mai mult)
Ce sa fac ca sa grăbesc creșterea părului?(Ca am fost la frizer si m-a tuns foarte strâmb și am fost nevoită sa ma tund scurt si cat se mai putea de drept)
Vouă va place cum arătați?
Știe cineva cât costă să îți decolorezi părul la salon?
Ce știți despre șamponul nuantator? Functionează? Vreau să îmi iau de la Kallos pe cel cu tendințe aurii.Dar parul îl deteriorează? Mulțumesc mult.
As vrea sa îmi cumpăr un tester de parfum, dar nu știu de pe ce site... Aveți idee care site ar fi ok? Ați cumpărat asa ceva de pe vreun site?
Daca ma bronzez la mare (culoare ciocolatie, ca anul trecut), credeti ca o sa fie mai pronuntate vergeturile albe de la nivelul coapselor, soldurilor, cateva si pe maini sau, dimpotriva, vor...? (mai mult)
Ma gandesc ca mai multe fete au problema cu parul de pe fata. Bine, este mult spus par, mai bine zis puf. Voiam sa va intreb pe cele care il aveti putin mai mare ce faceti cu el si ce imi recomandati....? (mai mult)
Hei! Am vazut pe un site la un moment dat, nu mai tin minte unde, ca erau niste pernute ce le puteai pune in incaltaminte. Pentru ce sunt acele pernute, ce fac? Le poti pune in orice incaltaminte.
vreau o masca facuta acasa fara sa mai am pete, cicatrici etc. Vreau gen intr-o zi sa dispara macar 50 %așa din ele, va rog ajutati-ma, sunt napsa la fata.
Salutare. Ce părere aveți despre măștile de alea Lifting Facial V-Care îți dau contur feței. Ați încercat vreodată?
Hei TPU :) eu nu sunt grasa, am doar câteva kg in plus, nu foarte mult și nu se vede foarte tare, dar totuși as vrea sa slăbesc, de multe ori zic gata acum țin regim, adică mănânc de 3 ori...? (mai mult)
Cum pot scapa de matreata?
Ar trebui sa imi fie rusine sa port la mare bikini, adica slip tanga?
Am niste calcaie foarte uscate, nu stiu ce sa mai fac. Am folosit parasoftin si m- au ajutat, insa nu le pot folosi prea des, asa scrie pe ambalaj. Problema e ca orice as face, imediat se usuca. Ce...? (mai mult)
Buna seara dragii mei prieteni. Va rog frumos daca mi- ati putea recomanda de unde pot sa cumpar minoxidil pentru barba. Sunt din București. Sa cumpăr de pe olx? Sau alopexy din farmacii? Dar costa si...? (mai mult)
am o problema ..deci eu cand cineva imi face o poza, ies foarte urat orice as face, nu mă cred narcisist dar in oglinda arat cat de cat ok, am incercat poze in oglinda si sunt tot la fel. Vreau...? (mai mult)
Care conversi va plac mai mult, aia inalti sau aia scurti?
Acum câteva zile mi- am tăiat niște șuvițe din fata am vrut sa fie ceva mai lungi dar din păcate le- am tăiat foarte scurtee. sunt cam cu 1 cm jum- 2cm deasupra sprâncenelor... șuvițele...? (mai mult)
Îmi puteți spune că rog și mie câteva metode de lărgire a pantofilor? Nu sunt de piele, că acelea se lasă poate mai ușor.
Salut, ce- i ce au părul drept de la naștere (băieți) mi se cârlionțează firele de par din frunte, ce as putea sa fac? Chiar dacă îl fac cu un feon și pieptene după 30min- 1h își pierde ...? (mai mult)
A folosit cineva aparatul Tonific pentru slabire? Sau alte aparate care iti poti permite sa le cumperi pentru acasa si a functionat slabirea?
Am o problemă cu urmele lăsate de papuci la picioare. Acum câteva luni am purtat niste papuci de piele lacuita care mi- au lăsat urme destul de adânci la spatele piciorului. Acum se vede destul de...? (mai mult)
Epilarea definitiva poate fi facuta pe absolut fiecare parte a corpului? Si daca da, cat costa in mediu si de la ce varsta poate incepe?
Vreau sa ma vopsesc dar nu stiu ce culoare ma pot face avand in vedere ca sunt blond :( sfaturi? Dau funda
Care este cea mai buna pila electrica pentru calcaie uscate / crapate si piele "moarta"? Ce creme ar trebui aplicate dupa utilizarea unui astfel de dispozitiv?
Salut, am 17 ani si barba din partea dreapta este mai deasa decat cea din stanga. Intrebarea mea este se va corecta si partea stanga?
Buna ziua dragi prieteni de pe TPU. As dori sa încep tratamentul Minoxidil 5 sau alopexy 5%. Imi puteti spune va rog sunt aceleași produse? Au aceleași efecte? Vreau sa il încerc pentru barba, am ...? (mai mult)
vă rog ajutati- ma, dau funda, deci m- am tuns naspa rau si am o sapca mai veche si s- a lasat, e moale :((. Cum s- o fac sa fie ca inainte? Va rog ajutati- ma, morr e vara si eu m- am...? (mai mult)
Hei TPU, se poate face si de acasă sau doar într- un salon gaura la ureche? Și am vazut pe Youtube că se pune o, , bucată de ceva(lemn)" la capătul urechii, apoi împingi acul până la capăt...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti. Cine a folosit ceara in zona intima, e dureros? Sau mergem tot pe metoda clasica aparat de ras sau masina?
Aș vrea sa îmi recomandati și mie un salon sau o persoană care pensează bine în Pitești. Dar va rog sa fie cineva care chiar se pricepe deoarece am avut niște experiente neplăcute cu asa-...? (mai mult)
Hey, am si eu o problema. Tocmai ce m- am decolorat la par, totul bine si frumos, insa am ajuns acasa si am constatat niste coji asemanatoare cu matreata in zona scalpului, iar scalpul este iritat....? (mai mult)
Ce părere aveți despre băieții cu păr creț? Vi se par atrăgători! Eu cam prin martie aveam părul gen ondulat/drept adică mi- l dădeam peste cap cu pieptanul si feonul! Parul meu nu...? (mai mult)
Ce inseamna acel SE de la adidasii jordan 1?
Bună, am o problema. M- am mutat într- un apartament în care apa conține foarte mult calcar (cred ca este calcar deoarece apa este alba, decolorata) și când îmi fac baie pe par îmi lasă parul...? (mai mult)
Ati folosit fondul de ten PURE FOUNDATION? Cat de bine acopera acneea si cat rezista? Are aspectul acela lucios pe ten?
Salut.Daca am parul de 40 cm, cam cât timp ar dura sa ajungă la 80, 90 cm, dacă nu îl tai deloc? Câti cm creste normal într-o luna? fundita...
Am văzut ca pe H&M unele articole au mărimea S/P, M/P etc.. Îmi puteți spune va rog ce înseamnă?
Am niste bubite rosii pe fund de ceva vreme si nu stiu cum sa scap de ele, nu ma mananca si nici nu ma doare, dar sunt foarte enervante si vreau sa scap de ele.
Buna, fetelor! Vin aici cu o intrebare oarecum urgenta. Sunt din Sv si vreau sa- mi fac si eu niște codite impletite cu extensii colorate.(Acum nu- mi vine cum se numesc, dreduri cred.) Vreau sa- mi...? (mai mult)
Pot folosi aloe vera pentru calcaie? Cum sa o folosesc? Nu stiu daca, asa simplu are vreun efect sau trebuie combinata cu ceva? Un sfat va rog.
Bună. Ce părere aveți despre extensiile cusute? As vrea să le vopsesc un castaniu ca parul meu....are ceva dacă le vopsesc?
Am fost la dermatolog și am primit o rețetă. În cât timp îmi trec coșurile? Nu am multe.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!