Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 27 Februarie 2025 sunt:
Hei TPU, care este diferența dintre un cercel cu gaura si unul fără gaura? Il poti pierde pe acela fără gaura daca este cu megnet/clips?
Acum vreo 3 saptamani mi- am ras sprancenele singura cu bic- ul, nu asa tare doar ca mi- am cam subtiat codita de la spranceana din partea dreapta cam tare... Nu mi le- am ras pentru ca erau stufoase ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre cosuri cu grasime adica cu sebum si petele fordyce?
Am fruntea exagerat de mare aproape pana pe jumatatea fetei dar in schimb fata imi este mica. Ochii, nasul si gura sunt ingramadite si barbia este mica. Natura fetei mele este mica, ovala dar...? (mai mult)
La 25 de ani, ma îmbrac ca o adolescenta. Parca nu e stilul meu sa port camasa si sacou si fusta. Am un stil atat de diferit de ceea ce vad la domnișoarele din jurul meu. Mie imi plac culorile vii,...? (mai mult)
De când ma stiu pielea mea a fost imperfectă, mereu cand ma lovesc sau zgarii imi rămân semne chiar si cand mi se ia sânge mie imi ramane semn. Așadar pe tot corpul am semne de când eram mică ...? (mai mult)
Am 20 de ani și vreau să-mi pun un cercel în ureche. Locuiesc în București, sectorul 4. Știți unde aș putea să mă duc?
Este vreo clinică în București unde se realizează rinoplastie nechirurgicală cu fire PDO?
Am fruntea lată și părul ridicat în sus și mi se vede foarte nașpa, mai ales din lateral. Ce aș putea să fac? Să-mi las breton?
Stie cineva siteuri de adidasi snickers?
La o pereche de blugi negri, ce tip de incalataminte se asorteaza? Multumesc frumos!
Salut, am si eu o intrebare, eu as vrea sa ma fac pe picioare cu crema depilatoare pentru ca, consider că am prea mult par pe picioare, treaba sta in felul urmator daca e sa ma fac pe picioare cu crema...? (mai mult)
Cum as putea reveni la nuanța parului meu natural, un șaten? M- am vopsit blonda acum o săptămână, ce vopsea ar trebui sa folosesc, am înțeles ca trebuie sa pun și puțin de pigment ...? (mai mult)
Daca am parul șaten destul de deschis cu ce imi pot face parul roscat fara sa il decolorez? Nu ma refer la un roscat inchis sau spre visiniu, vreau un roscat destul de aprins, doar sa nu fie inchis...? (mai mult)
Am gasit niște pantaloni de trening de la Champion pe About You.Eu in talie am 93-94. Iar lungimea piciorului este de 100-101.Ce mărime mi-ați recomanda?
Bună, mi-am cumpărat șamponul de la pantene anti–dandruff 3 in 1. Ajută pentru matreață și curățirea părului?
Începe să mi se ia pielea, fiindcă acum aproximativ două săptămâni am fost la mare și nu îmi place cum arată. Adică am tot spatele care se cojește, pieptul, brațele peste toată partea...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe site- ul Makeup.ro? Am dat a doua comanda acum o săptămână iar astăzi a sosit comanda. Am rămas socata de produsele care au venit nesigilate și cu urme de uzura, majoritatea...? (mai mult)
Ce părere aveți despre autobronzante?
M-am dat cu fixativ pe par si apoi mi-am adus aminte ca il aveam de foarte mult timp si nu l-am mai folosit si cred ca 100% e expirat, ce pot păți daca era expirat?
Bună TPU! Am părul rar și barba la fel (mici zone cu goluri) și aș vrea să știu dacă pot utiliza ceva pentru a ajuta părul să crească acolo unde sunt goluri. Probabil toate astea se cauzează...? (mai mult)
Îmi spuneți va rog un site de unde pot comanda adidasi Nike Air Max 720? Ofer funda
Buna fetelor! Ce site-uri cu costume de baie frumoase știți? (Nu contează prețurile)
Cum pot acoperi/ascunde pistrui (în afară de fond de ten)?
Buna, voi merge la un majorat cu tematica Rock, cateva idei de outfituri?
Stiu ca sună ciudat! E posibil din negru sa te faci alb? De exemplu mereu mama imi spune ca ma mai deschid cu timpul! Imi spunea mama ca cand era mica era mai neagra ca mine! Mama mea nu e ...? (mai mult)
Buna, TPU! Vouă ce look va place? Ma refer gothic, e- girl, aesthetic, soft? Care va place înafara de astea ma refer, gen ce alte look- uri stiti? Si cum va place sa va îmbrăcați? P.s subiect...? (mai mult)
M- am măsurat acum câteva minute și am 90- 67- 91 ce as putea face sa am 60 în talie? Am pierdut 5 cm în talie dar voiam sa va întreb dacă exista alta metoda pentru a pierde mai mult ca mie mi- ...? (mai mult)
Am o problema cu tenul meu, nu știu ce e cu tenul. Nu mai strălucește nimic, nu mai e fin, am cearcăne uneori, am ochi roșii, am linii mici la frunte. Nu mai arăt drăguț. Am 25 de ani și ...? (mai mult)
De fiecare data cand merg sa imi trag mustata cu ceara imi apar multe broboane la gura ziua următoare :( M- am si exfoliat cu o ora inainte sa ma epilez și tot nu inteleg care e cauza. Oare sa ...? (mai mult)
De ce in oglinda arat diferit decat in poza cu camera frontala? La selfie arat ca si in oglinda, de ce? Si care este imaginea reala?
A cumpărat cineva de pe InKing.ro? Sunt materiale de calitate?
Stie cineva un site legit de unde pot lua ghete chelsea pentru femei?
Hey, ce culoare de suvite s-ar potrivi la un blond platinat care da spre alb? Multumesc anticipat!
In ultimele zile ma gandeam sa imi cumpar o paleta de farduri si am gasit una perfecta, se numeste Make- up Revolution Reloaded Marvellous Mattes, dar am o singura nelamurire: stiti cumva in...? (mai mult)
Nu stiu daca e bine categoria dar na... Ideea e ca am o problema la un deget de la mana.Se ceva ani am un tic si imi bag o unghie de la alt deget la degetul arătător.(stiu ca e ciudat dar asta e ticul...? (mai mult)
Care este culoarea ta preferată? A mea este portocaliu
Balurile de absolvire se mai țin? Voi cei De a12a v ați primit banii?
E nepoliticos, daca i-as arata la frizer o poza cu barba sau tunsoare si as intreba daca mi-ar sta bine cu acea barba sau tunsoare?
Bună fetelor, deci am o mică problemă, aveam niște blugi, si aveau o culoare deschisă, albastrul acela deschis. Insa s- a întâmplat sa îmi vina ciclul mai devreme și i am murdărit, pata ...? (mai mult)
Hei, TPU Am si eu o intrebare:cum sa imi prind parul noaptea? Ma deranjeaza foarte mult ca atunci cand imi prind parul in coada noapte se ondulat :- ( si daca dorm cu parul desprins tot ondulat il am...? (mai mult)
De ce ne critica oamenii in varsta ca purtam gluga sau... De exemplu mereu imi spune taicamio sa imi dau gluga jos cand sunt in casa! dar mie imi place sa port gluga! De exemplu eu eram imbracat...? (mai mult)
Buna seara, stie cineva ce ochelari poarta artistul in video-ul ascesta? https://www.youtube.com/watch?v=ogPJqrxOpss
Buna, mi- au aparut 2 venisoare nu foarte proeminente in zona nasului..cum as putea sa scap de ele? Nu cu laser, o crema de preferabil. Daca s- a confruntat cineva cu aceasta problema..va rog sa- mi ...? (mai mult)
De câteva zile îmi pica tare parul (mai ales când mă spăl pe cap) de obicei in fiecare an, vara îmi pica foarte mult par. Oare pot sa chelesc sau ceva? Ce se întâmplă? Ce as putea sa fac
Hi! I need some help! Recent mi- am cumparat un aparat de încălzit ceara! Acesta a venit in set cu 5 pungi cu ceara granule, de 3 culori:verde, negru, mov, galben și roz. Sti cineva pentru ce parte...? (mai mult)
Când cineva îți zâmbește afară, pe stradă, îndiferent dacă o cunoști sau nu pe acea persoana ii zâmbești și tu? Sau ignori?
Recent m- am vopsit acasa cu vopsea de par Wella Koleston Perfect 9/01 si sunt foarte mulțumită. Oricum înainte să mă vopsesc mă spălam pe cap cu șampon H&S de lămâie si am înțeles că...? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu o întrebare, pot aplica crema depilatoare in zona feței sub ochi unde există mici fire de par? Folosesc crema depilatoare pentru piele sensibila
Când îmi crește părul în mijloc de lungimea medie- lungă varfurile se ridică în sus adică se ridică în sus și se rotunjește nu știu dacă am explicat de ce oare? Am părul ondulat cumva?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.