Sunt baiat si m-am ras pe picioare de la genunchi in jos, iar acum am par mare pe picioare. Ce pot sa fac, acum umblu doar in pantaloni lungi. Va rog mult ajutor
Eu cum ii zic la frizer sa ma tundă? Am parul creț intr- un fel, pe insta ma gasiti nyoentox2002. De exemplu eu inainte aveam parul pana aproape de ochi si pe 25 mai m- am tuns si penultima...? (mai mult)
Vreau sa ma vopsesc astfel incat sa imi iasa un roscat dar ideea e ca nu vreau sa imi ard parul sau sa merg la salon asa ca ma gândeam la vopsea temporara gen nuantator(intelegeti voi) sau stiu ...? (mai mult)
am o intrebare, îmi puteți spune și mie cum as putea sa ma ingras? Momentan am 56 de kg și as vrea sa ajung la 65 de kg. Va rog fără răspunsuri banale.
Ceva pareri despre produsele Fanola?
Ce părere aveți despre gropița în barbie? O aveți de la naștere sau e posibil să apară și la o vârstă mai înaintată?
La h&m-am devenit membru plus de vreo luna, am achizitii de peste 25.000 lei...dar n-m primit nici o oferta, nimic. Nici macar un card cadou. De ce?
Cum pot avea ochii mai mari? Mă consider urâtă pentru că am ochii mici. Trebuie să mă operez să am pleoapele mai ridicate? Sau există vreun tratament ceva? Nu știu cum să îmi măresc ...? (mai mult)
Un site de unde pot cumpara parfumuri de firma originale fără surprize neplăcute la preț redus?
Am și eu o întrebare, produsele de la Buzz Sneakers sunt originale? Sau nu chiar toate? Aștept răspunsuri
As avea nevoie de niște sfaturi sincere, ieri m- am vopsit la salon, inițial am vrut sa ma fac gri ombre dar nu a ieșit, a ieșit un blond și nu prea îmi place, as vrea sa știu dacă a...? (mai mult)
Exista vreo masca de par facuta din avocado si oua? Cum ar trebui sa o folsesc, cum se face, e utila?
A comandat cineva de pe acest site? E fake? www.vansoldskoolromania.ro
Asta este o intrebare pentru fetele care au avut codițe afro (box braids). Doresc sa imi pun, dar vreau sa stiu cateva informatii, in medie cam cât ar costa? Si vreau si cateva sfaturi. Cum...? (mai mult)
Buna seara, cine imi poate recomanda un site bun de sosete ieftine cu modele faine?
Heloo! Stie cineva de unde pot cumpara o rochie? Un loc sau un site și sa se găsească și mărimi mari? La prețuri Ok. Mulțumesc
Pistrui făcuți cu makeup. Pro sau contra? Ati incercat? Stiti un tutorial bun?
Dupa ce ai slăbit 16 kg cum se face menținerea? Să nu te îngrași iar. Acum corpul are tendința să pună rapid kg pierdute
Bună dragilor, dacă știți magazinul daymond nails (Pitești, e in fortuna) știți că are chestii foarte faine pentru unghii. Am cumpărat în schimb o paleta de la ei pentru că au și machiaje...? (mai mult)
Fetelor....am porii deschisi/dilatati, ce pot face in aceasta privinta?
Cat de rapid îmi vor creste unghiile dacă voi folosi ulei de ricin? Și cam cum ar trebui sa îl aplic
Ce părere aveți despre produsele Gliss, îngrijire a părului?
Ce șampon recomandați pentru par, adică să crească în lungime și să fie fin, sa nu trebuiască să îl pieptan tot timpul? Ofer funda!
Cum sa fac sa fiu mai frumoasa, adică eu mă consider urata pentru ca nu mă prea aranjez, sunt un pic si grasuta si am si barbie dubla. Puteti va rog sa ma ajutati? Pls! Ofer funda celui ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre piercing-uri? Merita? Doare?
Saluut! Ce alegeți par scurt sau par lung? Ce coafură preferati la unul dintre aceste stiluri? Trimiteți un link cu poza
Am unghiile date cu gel(colorat), merge să dau cu ojă semipermanentă peste(primer, bază, culoare și top coat? Am un colț al unei unghi rupte(peste am gel) dar dacă dau gelul jos nu știu cum aș...? (mai mult)
Stiti ceva site- uri, forumuri sau profiluri pe Instagram, Youtube sau altceva unde se explica bine cum sa pozezi fain baieti si barbati frumosi? Sa explice unghiurile potrivite, pozitiile modelului,...? (mai mult)
Fixativul se foloseste dupa ce te usuci la par sau cand inca este parul ud? Sunt baiat.
Ce aparat de microdermabraziune facial mi-ati recomanda?
Rujul cu acid hialronic ce rol are? Mărește buzele sau le conferă elasticitate?
As dori sa îmi cumpăr o pereche de manusi din piele. Dar unii prieteni au spus ca vara nu se poarta și ca lumea va rade. Doresc sa știu dacă este adevărat iar dacă nu este as vrea sa ...? (mai mult)
Bună seara! Pe o față rotundă ce tip de barbă să port? Barbă completă, barbă de câteva zile, cioc, mustață, muscă cu cioc fără mustață, pe care? Aș vrea un sfat feminin dacă ...? (mai mult)
Cu ce s-ar putea scrie pe textile care sa nu se ia la apa si sa nu se intineze?
Am o întrebare. Cum as putea sa fac parul sa nu mai crească asa de repede? Mai am de așteptat 2 săptămâni pana la duc sa ma tund. Și cum as putea sa nu mai am măreață și par gras (am...? (mai mult)
Am o întrebare (de fapt e pentru o fata și ei ii este rușine sa o posteze aici) În primul rand, are 13 ani. Față de alte fete, vrea sa aibă sanii mici. E un pic mai grasa, m- am gândit...? (mai mult)
Este originala? https://m.emag.ro/paleta- farduri- pleoape- too- faced- natural- nudes- lunga- durata- myb266- 192/pd/DB3Z8WBBM/?X- Search- Id=c600d948d53ebe8640bd&X- Product- Id=55683032&X- Search- Page=1&X-...? (mai mult)
Fetelor,prin impletirea parului acesta creste mai repede?
Produsele de ingrijire/machiajele de pe eMAG sunt originale? Ca stiu ca mai au si fake-uri la telefone, aparate si mai multe chestii
Am fata ovala, parul ondulat si foarte des. Daca il tund pana la umeri are tendinta sa se infoaie si mai tare si sa se increteasca si mai tare. Problema cea mai mare e ca trebuie neaparat sa ma tund ca...? (mai mult)
Buna fetelor! Am o problema: păr pe față :( as vrea sa folosesc crema depilatoare, dar pe ea scrie ca nu se folosește pe față. A incercat cineva?
De unde pot sa imi iau pensule de machiaj calitative? Am auzit ca sunt bune cele de la E.L.F(si accesibile) si am vazut ca pe douglas au cateva. Insa nu toate formele necesare. Ceva recomandari? Si de...? (mai mult)
Aceasta paleta se gaseste la un pret foarte mic pe acest site. https://emagik.ro/produs/paleta-too-face-natural-love Sa am incredere in acest site? Nu e prea cunoscut si nu stiu...
Stiti ceva siteuri de imbracaminte in care poti comanda/iti ofera recomandari privind outfituri intregi de cumparat? Nu mai stiu cum sa combin hainele si mi- ar fi placut sa stiu daca exista un magazin...? (mai mult)
Buna, eu as putea sa imi pun unghii cu gel daca am o unghie stramba? Am avut un accident cu degetul si gen unghia a ramas stramba si urata... Pls explicati- mi si mie si dati- mi sfaturi. Gelul merge ...? (mai mult)
dacă ma rad în cap, parul o sa îmi crească înapoi? Menționez ca sunt fata.
M- am vopsit de doua ori cu vopsele semipermanente de la loncolor, dar nici prima data, nici a doua oară nu au prins, oare de ce? Menționez că nu m- am decolorat înainte, dar totuși presupun că...? (mai mult)
Buna TPU... recomandati- mi un sampon, masca de par, conditioner, seruri sau chiar suplimente alimentare care ajuta parul sa nu mai cada. Ma lupt de 3 luni cu o cadere groaznica de par (tin sa mentionez...? (mai mult)
Folosesc de mult timp placa si mi-am cam ars parul. Fac tratament dar vreau sa folosesc si un spray pentru protectie impotriva caldurii(pentru cand ma voi da cu placa). Ceva recomandari?
Hey, sunt incepatoare la machiaje, nu prea ma machiez si nu prea le stiu numele machiajelor, eu ma machiez uneori doar cu rimel, highlighter si destul de rar cu un ruj mat care are nuanta asemanatoare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!