Hey, am 13 ani si acum vreo doi ani nu stiu ce mi- a venit dar mi- am ras sprancenele fara sa stie parintii mei, din greseala imi luasem ceva mai mult dintr- o sprânceană dar cred ca mi- a crescut ...? (mai mult)
Ca sa pot merge la solar trebuie să fiu neapărat majora?( Am 17 ani)
Bună fetelor. Poimâine ma epilez pentru prima oară cu ceara. Cat de tare doare? Este suportabilă durerea?
A comandat cineva de pe housebrand? Daca da, ati fost multumiti de produse?
Este vorba de machiaje, sunt începătoare si habar nu am cum se numesc unele machiaje, pana acum m- am machiat doar cu rimel, iluminator, ruj si foarte rar cu putin fond de ten(cand aveam coșuri)....? (mai mult)
Bună fetelor. Eu nu am folosit niciodata oburi si am 17 ani. Nu mai sunt virgină deci nu ar fi o problema dar imi este frica. Ce sfaturi imi dati?
Daca schimb mereu samponul, fac matreata?
Poimâine am programare la epilare inghinala cu ceara si tocmai mi-a venit menstruatia. Ce as putea face?
Am o problema, am 15 ani si de la 11-12 ani nu mai scap de acnee. Ce sa fac? Nu mai suport cosurile, cand aproape cred ca am scapat de ele, apar din nou!
Salutare. Imi creste par pe lobul exterior al urechilor si as vrea sa scap definitiv de el. As incerca epilare definitiva. Sa- mi dea cu aparatul acela cu laser. Credeti ca va disparea parul acela? (nu...? (mai mult)
Salut,imi. puteți spune un site, doua de unde pot personaliza haine, accesorii, stickere etc, din România?
Cum pot scăpa de grăsimea din jurul brațelor? Mi- e frică ca în timpul în care fac exerciții să nu am mai mulți mușchi. Nu există o metodă fără exerciții? Care ar fi cel mai scurt...? (mai mult)
Transpir in exces la subraț, ce ma poate ajuta? Un antiperspirant bun stiti? Sau ce as putea folosi? Dau funda
Am și eu o problema. De aprox doua luni îmi tot apar coșuri pe fata, mai ales coșuri sub piele și nu știu ce sa mai fac ca sa scap de ele. Mi- ați putea sugera niște creme sau tratamente...? (mai mult)
Am tot cautat pe google diferite site- uri/blog- uri cu si despre tuns, dar nu am gasit nimic, asa ca vreau sa cer ajutorul vostru, celor care au cunostinte in domeniu mai exact. Pentru inceput,...? (mai mult)
Buna, pentru cat timp imi ajunge https://www.remediumfarm.ro/igiena-ingrijire/ingrijire-fatagatdecolteu/labo-fillerina-932-buze-si-conturul-buzelor-gr-4-plus-x-7ml-39093.html?
Am auzit ca daca te speli cu sapun de casa pe cap nu-ti mai cade parul. E adevarat? A incercat cineva?
A cumpărat cineva adidași de pe butyjana.ro? Ceva păreri? Multumesc! Dau funda
Hei! Vreau sa revin la satenul meu natural acasa. Acum sunt blonda. Ce marca de vopsea/ gama recomandati? Peste tot aud pareri împărțite dar nu am vazut pe nimeni sa fi incercat pe par decolorat si ...? (mai mult)
Hei! Dacă știi site- ul Teespring ajuta ma... Eu am făcut câteva designeuri pe niște tricouri, și le am publicat.De pe celalalt telefon mi- am cautat produsul, și nu l am găsit... Ce pot face?...? (mai mult)
Buna ziua site uri unde pot gasi incaltaminte puma, vans, converse la preturi mai ieftine in Romania sau din strainatate care fac livrare in ROmania?
Vreau neaparat sa imi iau acel aparatel foreo luna play smart pentru față. Pe douglas este cam 450 de lei. aveti idee daca se gaseste undeva mai ieftin? Desigur sa fie original.
Mi- am cumpărat o coadă de păr de pe site- ul cosmetics online și mi se pare grea când o port. Este pentru prima oară când am purtat o coadă de păr. O să mă obișnuiesc cu greutatea ei...? (mai mult)
Salut TPU Am și eu o întrebare am coșuri pe spate, câteva pe gat și pe piept. Cum sa scap de ele ceva natural adică in afara de creme? Dau fundita
Îmi place mult parul cret asa ca il impletesc in fiecare seara ( de 1 luna).De dimineata mi- l desfac si mi- l dau cu fixativ APROAPE în fiecare zi. Când imi pastram parul meu natural drept nu avem ...? (mai mult)
Ello! As vrea sa ma vopsesc roscat cu syoss 6- 76 fara amoniac.Am parul castaniu deschis, spre blond.Problema e ca nu as vrea sa se cunoasca foarte tare cand mergem la scoala(am profesori ciudati). Credeti...? (mai mult)
Nume deosebite/unice de fata?
Este adevarat ca poti avea foarte multa acnee din lipsa de viata sexuala? Tot asa zic batranii si daca au dreptate? Stiu ca hormonii pot face sa iti apara acneea pe fata. (P:S Am 20 de ani si am mai multa...? (mai mult)
A încercat cineva acneminum pentru coșuri?
Te doare epilarea cu benzile de ceara in zona intimă?
Buna, de la alungirea genelor cad genele naturale?
Salut, îmi puteți recomanda niște tunsori pentru băieți? Am fără ovala și am un vârtej în dreapta, parul este foarte des și puțin aspru
Folosesc ulei de ricin de vreo 1 luna sau mai mult si sincer sa zic nu prea vad rezultat.Ma dau in fiecare seara cu degetul si de rareori dimineata ma clatesc pe sprancene.Ar trebui sa continui...? (mai mult)
Hei, a comandat cineva de la Wish? Intr-adevar preturile sunt asa de mici? Comenzile se livreaza intr-un timp relativ scurt? Plata se poate face si la ramburs?
Chiar e important daca e sampon de femeie sau barbat?
Care este legătură dintre bronzat și uleiul de măsline?
Voi ce canale de makeup urmariti?(pe yt)Nu conteaza daca sunt din Romania sau nu. Dar din care ai ceva de invatat
O pereche de sneakers cool pana în 350 de lei, mărimea 43? Doar ca nu Vans sau Converse. Mersi ^^
Am 12 ani aproape 13 Și de când a început carantina au început sa îmi apară vergeturi pe coapse, sâni, sub genunchi și pe glezna. Sunt roșii și mov și efectiv nu le suport! Nu mai ...? (mai mult)
La ce ajută un dispozitiv pentru tonifierea corpului? Am vazut într-o revista AVON un aparat in forma de inima, ajuta la slăbit?
Vreau si eu sa imi recomandați o crema de coșuri......am 14 ani si nu le mai suport.
Cum pot sa-mi fac parul asa http://imgur.com/gallery/ma6JE7N Toate variantele
Am voie sa ma epilez (cu lama) daca fac tratament ipl cu Philips Lumea Prestige? Am facut doar o sedinta si urmeaza sa o fac pe a doua intr-o saptamana.
Am o întrebare. Ce greutate trebuie la 1.60 înălțime? Adică am 52- 53 de kg iar alții au 50kg și nu stiu cum s- a ajung la greutatea aia. Ce exerciții bune sunt pentru a crește în înălțime?...? (mai mult)
Imi poate explica cineva in detaliu cum strica decoloratul parul? Ce se va intampla cu el in timp? Interesant ca exista multe cazuri de blonzi care sau pastrat asa ani de zile mai mult ca sigur decoloranduse...? (mai mult)
Bună fetelor, am și eu o întrebare, zilele astea am comandat ceva de la Oriflame și aparent nu știu cum sta treaba cu plata facturii, am citit ca poți plăti prin card la PayPoint, sincer eu ...? (mai mult)
Buna, as dori carti despre cosmetica, skincare, substante chimice pentru cosmetica si etc atat in romana cat si in engleza si orice carte referitoare la ingrijire?
Ma pot spala pe par cu apa de ploaie? Bunica imi spunea ca era foarte buna. Credeti ca e ok sa o folosesc? Sau nimic adevarat?
Voi ce produse folosiţi pentru rutina zilnică? Ce părere aveţi de scandalul cu PlushBio și dacă aţi folosit vreodată aceste produse?
Timp de un an am avut pierce in buric și recent l- am dat jos. Mi- a rămas o cicatrice foarte inestetica și nu știu cum sa scap de ea. Doar cu laserul se poate îndepărta o cicatrice? Sau sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!