Hello! Am 19 ani și 1, 63 și 86- 87 de kg..as vrea sa slăbesc dar nu reusesc sa țin nicio dieta, le- am încercat pe toate. Mâncat sănătos la ore fixe am încercat și înfometarea, ziua era...? (mai mult)
Pentru cei care ați apelat la operația de rinoplastie; înaintea operației vi s-a prezentat o simulare/previzualizare a rezultatului și dacă da, a corespuns cu rezultatul obținut?
Cine imi poate recomanda niste siteuri de haine /accesorii/accesibile pentru barbati ( ex. gateshop, hm etc.)
Este normal ca dupa un detartraj si periaj profesional, culoarea dintilor in locul unde, inainte, se afla placa bacteriana, sa fie aceeasi ca inainte? Adica dintii arata la fel, la baza...? (mai mult)
Salut, am avut acnee și mi- au rămas niște urme pe fata, mi- am luat Planta Aloe Vera și îmi dau cu gelul ei pe fata, dar nu știu cât sa țin, m- am uitat pe net și unele scriau ca toată noaptea,...? (mai mult)
Oare benzile albire Crest sunt mai bune sau pasta de dinti AP24? :*
am o întrebare mai ciudată, dacă îmi las parul lung sunt mai predispus să chelesc? Are vreo legătură parul lung cu chelitul?
Cineva din Piatra Neamț care sa știe un dermatolog bun?
Sunt bune pensulele de machiaj de la Donegal?
Ieri am fost la un frizer (cica e printre cel mai buni frizeri din oras). Eu nu m- am mai tuns din februarie, adica ar veni 3 luni jumate! Eu i- am aratat poze cu parul meu cret si el a spus...? (mai mult)
A incercat cineva de aici jawliner? Sunt niste gume de mestecat care iti dezvolta muschii maxilarului si ti- l face mai proeminent. E vrajeala sau? Pentru 120 de lei sa te schimbi asa mult mi se...? (mai mult)
Vreau răspuns doar de la cei care știu despre ce este vorba. Vreau sa îmi fac un tatuaj (primul), dar nu știu încă procedura. Am găsit un model de tatuaj pe care l- aș vrea, dar modelul...? (mai mult)
Știu ca suna ciudat, dar în carantina asta m- am cam îngrășat puțin, ciudat, la fața.Are cineva o metoda de slăbire în zona fetei? Și va rog nu metode de pe net ca am găsit și sunt...? (mai mult)
Exista vreo modalitate NATURALA sa imi măresc buzele? Exista ceva plumper? Care ati încercat? Imi este cea mai mare insecuritate pe care o am legata de aspectul meu fizic...
Buna, de ceva timp ma bate gândul sa imi bag cercel in limba sau deasupra bazei de sus, stiu ca pare nebunesc dar mie când îmi vine ...intrebarea este daca se foloseste crema ceva pentru anestezie ...? (mai mult)
As avea nevoie de câteva sfaturi. De câteva luni au început sa îmi iasă coșuri pe spate. Ce aș putea folosi pentru a scăpa de ele și de petele rămase de la acestea?
Stie careva de unde se poate lua trening nike alb ca in videoclipul recent al lui abi?:)) Mi se pare destul de decent. Daca a vazut cineva poate va rog sa lase in link mai jos! Multumesc anticipat
Aveti coșuri? Ce faceti ca sa scăpați de ele? V-ar deranja dacă iubita voastra ar avea câteva coșuri?
Ce parere aveti despre peria electrica de indreptat parul, marca Babyliss? Este la fel de buna ca si placa? Vreau sa imi cumpar una, dar ma gandesc ca imi arde parul mult mai repede, comparativ...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți spune un eyeliner bun dar și ieftin, oarecum, care să dureze mult? Nu vreau să mă dau zilnic, o dată la 2- 3 zile sau chiar o dată pe săptămână, când ies în oraș. ...? (mai mult)
Aș vrea să îmi iau un fond de ten, dar nu știu exact cum. Pe aici nu am de unde să cumpăr și nu știu ce nuanță îmi trebuie, și, dacă îmi iau de pe internet, îmi e frică că nu...? (mai mult)
Buna Vreau să- mi cumpăr samponul Vichy pentru par gras si măreață. Am văzut că este bun, dar ma pot spăla mereu cu el sau doar câteva săptămâni si dupa trebuie sa imi iau alt șampon?.Ma...? (mai mult)
Am 14 ani si as dori sa imi mai pun un piercing sub buza (smile pierce) dar vreau sa stiu mai multe despre acesta. Ce nu am voie sa consum? Beau mult suc si manac picant fumez si dupa ce...? (mai mult)
Salut, aș vrea un cod de reducere pentru Bershka, mulțumesc
Toti prietenii din anturajul meu au barba imensa, fir langa fir pe toata fata, densa. La mine inca nu a dat, decat undeva la 40% barba. Daca o sa folosesc ceva ulei de ricin pentru a ingrosa firele,...? (mai mult)
Dacă parul îmi creste aproximativ jumătate de cm pe luna, cât va creste dacă voi începe sa aplic ulei de ricin?
Ce cremă hidratantă fără parfum pentru tenul gras și sensibil recomandați? Până acum toate variantele încercate au fost un eșec.
Vreau sa imi las parul meu, sa nu ma m- ai vopsesc blonda ca il usuca f multa.Parul meu e saten deschis.Ce credeti parul saten deschis e naspa ca si culoare? Tin sa mentionez ca am 50 ani si culorile...? (mai mult)
Am asa o problema. Merg la lucru de cateva zile si vreo 5 ore stau numa in soare, asa ca m- a prins soarele la maini si ma ustura tare. Am piele sensibila si ma prinde repede soarele, nu sunt ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un sampon bun? Mie mi se ingrasa parul dupa 2- 3 zile dupa ce m- am spalat pe cap si imi apar coji/matreata pe scalp sau in spate. Am incercat head & shoulders, clear insa de la...? (mai mult)
Salut.Am parul foarte deteriorat, arata ca o matura si imi cade cate un pumn de par cand il piaptan.Nu folosesc placa si uscator deloc de 3 ani, imi aplic masca cu ulei de masline, miere, avocado, ...? (mai mult)
Hei fetelor! Recent mi- am cumpărat un balsam de par de la Kallos și scria la mod de folosire sa nu clatim și să aplicăm pe parul uscat in prosop. Eu nu am avut răbdare și am aplicat pe el ud, ...? (mai mult)
Care dintre gelurile de curatare(Ivatherm,Bioderma, Avene) imi recomandati?
Cum sa folosesc uleiul de ricin? L-am pus pe par și mi-am pus o punga ca asa am văzut pe ytb cât trebuie sastau cu el. Și pentru ce mai merge folosit?
Ce autobronzant bun recomandati?
Am găsit pe Sinsay pensule pentru machiaj adică asa scrie... set de pensule pentru machiaj dar eu vad doar o pensulă. Ori sunt bagate in acel recipient în formă de unicorn? Aici e linkul: https://www.sinsay.com/ro/ro/zh537-...? (mai mult)
Buna, îmi puteți spune și mie niște sneakersi de vara sub 400 de lei asa mai hype. Orice in afara de vansi!
Ce ser recomandati de la The Ordinary pentru un ten gras cu mici brobonele in zona fruntii si cateva pete rosii pe pometi?
Ce parere aveti de uleiul de ricin? Ajuta la cresterea parului? Dar la ingrosarea firului de par?
Cine imi recomanda un sampon foarte bun pentru volum? Am parul foarte moale cu firul subtire.Am incercat si alte sampoane pentru volum, dar... fara rezultat
Bună, Îmi recomanda cineva un aparat de ras respectiv pentru a tunde părul de pe picioare pentru a fi mai scurt? Nu vreau sa va luați de mine, ci sa răspundeți strict la întrebare.
Am inceput sa ma pensez de ceva timp deoarece sprâncenele mele o luaseră razna, azi m- am pensat și din greșeală am luat și din firul bun(practic am o mica gaura in sprânceana) in cat timp cresc...? (mai mult)
Pt fete: O pudra de volum pe care ati folosit-o si de care ati fost multumite?
La ce magazin sunt posete ok? Gen si din malluri. Sau de brand cu preturi aceeptabile. Daca stiti un model dragut puteti sa imi dati link
Am o problema. Din greseala mi- am ras sprancenele (inceputul sprancenelor daca intelegeti) si nu stiu cum sa o fac sa creasca (fara uleiuri sau alte chestii). Si cam cat timp ar dura sa creasca?...? (mai mult)
As vrea sa întreb ce ser de la The Ordinary recomandati pentru tenul acneic, gras/mixt?
Mă gândeam să mă tund cu mărimea 1, în cât timp ar crește la loc?
As vrea sa îmi cumpăr doua inele din titan, îmi plac ambele modele, am și banii necesari, doar că parcă am o reținere. Probabil pentru că nu mă încurajează nimeni sa fac asta, că...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste site- uri de adidasi jordan mai ieftini? Cum ar fi niste max aura 550- 600 lei sa ii iau pe la 350- 400.Pana la urma tricouri am gasit de la 150 lei la 50- 60 si pantaloni mi- ...? (mai mult)
Seara faina! Vreau sa aud pareri despre spray-ul Odaban. Este ok sa il folosesc daca am sub 18 ani ( am 16). Este daunator? Doar cei care au folosit sa raspunda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?