Te poti rade cu lama si spuma de ras peste tot (tot) si apoi sa dai cu aftershave?
As avea o întrebare cam cât ar costa un consult la dermatolog pentru coșuri?
De ceva timp imi cade părul intr- o disperare. Ma gandesc ca ar putea fi din cauza stresului. Credeti ca daca voi pune niste uleiuri (de ricin, de lamaie, etc.) in șamponul pe care il folosesc...? (mai mult)
Am parul cu firul subtire.Ce ar trebui sa fac sa am parul cu mai mult volum, sa imi las parul meu sau sa ma vopsesc.Am fost tot timpul blonda, dar mi se rupe parul, de aceea as vrea sa imi las parul...? (mai mult)
Sora mea vrea sa devina fashion stylist, ce ar trebui să facă?
Am nevoie de o părere. Din noiembrie îmi nuanțatez părul roșcat. De când a început toată nebunia cu Covidul nu mai am cum să- mi găsesc nuanțator. Am încercat să- mi iau vopsea permanentă...? (mai mult)
Care este mai bun: serumul cu acid hyaluronic 2% de la Revolution Skincare sau cel de la The Ordinary?
Hei. Știți cumva cum trebuie pus glitterul pe oja semipermanentă? Cu ce trebuie să dau ca să se lipească?
Imi puteți spune niste site-uri de resale cu branduri de top?
Hei, TPU! Cei/Cele care aveti septum in nas, vreau si eu sa stiu dupa cat timp v- a trecut durerea, deoarece eu am septumul acesta de mai mult de 3 luni si inca ma doare, nu este infectat sau ceva,...? (mai mult)
Întrebarea este pentru cei din Constanta. Stie cineva un magazin special pentru produse de par(styling, îngrijire etc)sau produse de tip "Barber shop" care sa fie deschis? La supermarket in...? (mai mult)
Din păcate și mare neatențe am expus mai multe ore la razele soarelui un base coat și ceva oje semipermanente. Și nu se mai usucă la lampă UV/LED, există vreo posibilitate să le aduc la...? (mai mult)
Sunt băiat. Am 17 ani și parul șaten închis. Cum as putea sa ma fac blond fara sa îmi stric parul sau sa chelesc?
Ciao! Am 16 ani si transpir excesiv! Vreau sa imi cumpar odaban. Merita? Strica sanatatea celor sub 18 ani? Exista vreun risc? Vreau sa stiu de la cei care au mai folosit ( +- 18 ani )
Stie cineva cum pot sa scap de vopsea permanenta din cap? Sa ajung la culoarea mea naturală? Am auzit de color off, ce parere aveti despre el?
Cam cât costa o rinoplastie? Și care-i cel mai bun doctor?
Cum pot sa imi cresc parul la culoarea naturala daca acum sunt blonda ombre pana aproape de rădăcină + breton? Plănuiesc sa ma tund scurt, cand si daca se mai liniștesc apele. Exista vreo...? (mai mult)
Stie careva daca exista vreun magazin Bershka sau Stradivarius cu intrare din strada in Bucuresti?
Stie cineva cum o cheama pe fata din stanga? https://postimg.cc/jLKp1yv9
Hei,daca am facut o comanda la pull and bear si am anulat-o in 30 de minute cand o sa primesc banii inapoi pe card? Au trecut doua zile si nimic
Se așază bine fondul de ten dacă inainte sa aplic ma dau cu Nivea Care nourishing cream?
Bună seara! Dacă am o aluniță sub barbă, alunita este in piele, in care imi cresc fire de par, e ok sa tai firele de par cu foarfeca? Si voiam sa intreb daca alunitele in piele de culoare maroniu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre epilatoarele faciale?
daca sparg cosurile si iese sange din cosuri e de bine sau e de rau? Tin sa precizez ca sunt baiat.Dau funda
Am o intrebare. Care sunt cele mai bune benzi epilatoare? Ma intereseaza cele pentru zona inghinala si zona axilei. Pentru față le folosesc pe cele de la Farmec si sunt bune.
cum se numeste accesoriul care tine parul in sus la fete si e facut din material nu din plastic?
E bună crema Nivea Mix Me exotic sa ma dau inainte sa aplic fondul de ten?
Cand ma dau cu fond de ten mi se face foarte nasol in zona sprancenelor, ce as putea să fac?(nu ma dau cu nimic inainte sa aplic fond de ten as vrea sa- mi cumpar o crema nivea mix me crema pentru fata...? (mai mult)
Niște metode de albire a dinților Pe CARE LE-AT ÎNCERCAT va rog.
Hristos a înviat! Cunoașteți firme gen Avon, Oriflame? Vreau sa devin reprezentată la alta firma dar plata facturii sa fie plătită în 30 zile lucrătoare! Mulțumesc
Pentru barbati este buna apa micelara "Bioderma Sensibio H2O Solutie Micelara"? Ce recomandati pentru ingrijirea tenului la barbati, inlaturarea impuritatilor, fara parfum si pentru ten...? (mai mult)
Dacă vreau să mă bronzez contează și cât de cald este, adică, dacă sunt de exemplu doar 20 de grade în loc de 30 mă pot bronza sau nu? P. S căldura este un criteriu care să influențeze acest...? (mai mult)
Mi- am taiat spranceana ieri cu bicu si nu prea a iesit ok + ca am taiat cam mult din ea. Ce pot face sa creasca mai repede? Si cu ce o pot acoperi ca sa nu se observe? Eu in momentul de fata o ...? (mai mult)
Cum pot scapa de urmele pe care le lasa cosurile? Rămân niste urme sau cicatrici in locul lor si niste bubițe mai mici. Pot scăpa de ele?
Depresia, stresul si anxietatea te uratesc? Adica devii mai putin atragator dacă treci prin asa ceva pe o perioadă lunga de timp? Si toate efectele acestor probleme sunt trecătoare odata ce ai scapat...? (mai mult)
Ce antiperspirante folosiți pe timpul căldurii?
Un sfat pentru părul cu tendință de îngrășare?
am comandat astăzi o pereche de sneakersi Puma Thunder Electric multicolor, intrebarea mea este sunt de fete sau sunt universali?
Dacă nu mai beau apă dar în rest mănănc alimente cu apă, poți trăi?
ma gândesc să-mi dau parul cu gel, m-ar tenta sa cumpăr de la Nivea, voi ce gel folosiți?
Ajutor TPU! Stie cineva un remediu home-made pentru punctele negre de pe nas?
am 12 ani jumate si as vrea o schimbare de look. Sa imi vopsesc varfurile cu nuantator roscat, am parul saten destul de inchis, nu vreau sa ziceti ca daca vreau sa ma vopsesc de la varsta ...? (mai mult)
Ceva metode sa scapi de coșuri? Am câteva dar micuțe pe fata. Am mai multe pe spate și pe gat câteva. Ceva care sa scap mai rapid fără creme și din astea.
Vreau sa imi vopsesc parul. Unde pot gasi niste,, modele,,? Stiti ceva pagini de insta? Sau nu stiu, pagini
Sunt fata, vreau sa imi mai iau ceva adidasi, dar nu prea am inspiratie. Ce modele va plac? Ma gandeam sa imi iau ceva mai colorat ca eu am totul pe negru. In general imi plac si cei inalti cum...? (mai mult)
Cum fac să pară că nu am sutien pe sub top? Dacă nu îl port mi se văd sfarcurile
A comandat cineva de pe Azuria.com? As vrea sa știu dacă bijuteriile sunt într-adevăr placate cu aur.
Se mai poarta tenisi fara sireturi?
Am văzut o reclama de cam 2-3 ani in urma de antiperspirantul ODABAN, îl mai folosește cineva in anul 2020? Este atat de bun pe cât se spune in mediul online? Dau funda
Vreau sa cumpar o salopeta sau o rochie pentru o zi mai speciala, aveti idee pe unde sunt deschise magazinele de genul din Bucuresti? IDM si SIR am inteles ca sunt inchise si dupa 15 mai si am nevoie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?