stie cineva cu ce pot scapa de acele bubite rosii si multe de pe fese? Am o igiena ft ok, folosesc scrub si sapun antibacterian dar nu scap de ele. De epilat ma fac cu crema si acum incep cu...? (mai mult)
Mama isi facea azi programare la gene, coafor si pensat si m- a intrebat foarte random "vrei fată programare la sprancene?" si nu mi s- a părut rea ideea, fac 13 ani in iulie si am sprancenele...? (mai mult)
E okay la 13 ani sa folosesc eyeliner si blush?
Salut, as vrea sa imi inalbesc dintii dar nu stiu ce benzi sau echipament sa cumpar. Am vazut ca unii folosesc benzi si altii folosesc un aparat pe care il introduc in gura si lumineaza. Voi ce recomandati?...? (mai mult)
Buna, a comandat cineva de pe https://www.saletochothing.com/?
Cat costa întreținerea genelor false fir cu fir? (3D)
Am parul cret cam 40% si vreau sa il am drept, sa mi-l pot da pe spate.Cum pot face asta? P.S: Am parul destul de lung ca sa pot face asta si nu am placa
A comandat careva haine de la porc? Mărimile coincid sau sunt decalate?
As vrea sa imi achizitionezi o pereche de pantaloni scurti de pe H&M dar am o problema cu marimea! Eu mai am o pereche de pantaloni scurti din New Yorker, care e XS si imi vin perfect! Voiam...? (mai mult)
A folosit cineva acel șampon "Fanola no Orange"? Este bun? Nuanțează părul? Sau stie cineva un nuantator bun pentru tonuri gri?
Nu m- am mai vopsit de 5 luni deoarece vreau sa nu ma mai vopsesc deloc. Prima oara cand m- am vopsit mi- am decolorat varfurile blonde iar eu sunt satena. Dupa aceea m- am vopsit de cateva ori...? (mai mult)
Mi-am făcut un tatuaj acum 2 zile și imi tot iese un lichid, cred ca e limfa și cand il spăl și il tamponez cu hârtie, se vede tușul pe el, e normal?
Cum sa imi gasesc freza potrivita si sa stiu cu care mi-ar sta cel mai bine? Aveti idei de ceva freze la moda pentru baieti si cum se numesc
Imi poate da cineva siteuri cu haine, pantofi, cosmetica ieftine, bune din Romania sau din strainatate care fac livrare in ROMANIA? MULTUMESC
Știe cineva de unde pot cumpăra sandalele de mai jos? Mărimea mea nu mai e disponibilă. Sau măcar cum se numește modelul. https://m.aboutyou.ro/p/tommy-hilfiger/sandale-4782612
Cum îți,, inveti" parul sa stea in partea dorita? Ex:îl ai într-o parte și vrei să-l,, inveti" sa stea pe spate.
E ok ca baiat sa te pensezi? Doar cateva fire nu cine stie ce, poti folosi o penseta uzata? De la 1 la 10 cat de tare doare si cum sa te pensezi ok?
Cat costa indepartarea unei cicatrici? ...Am o cicatrice destul de urata pe frunte de la vârsta de 2 ani. Vreau sa o îndepărtez si ma gandesc ca e destul de costisitor..as vrea sa stiu cea mai buna ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre nipple piercing?
De la cate grade te poti bronza?
Ce părere aveți despre acest trimmer? https://elareducere.ro/perie-indreptat-parul-epilator-multifunctional-cadou-3
Sunt baiat si am parul scurt rau si vreau sa-l las mare sa-l impletesc. Intrebarea mea este daca dau cu ulei de ricin unde trebuie: la radacini sau sus?
Desi nu ma machiez si am grija de tenul meu, are un aspect destul de urat. Arata deshidratat, neingrijit. Ma odihnesc cat trebuie, ma hidratez. Am ten mixt, cu puncte negre si cateva cosuri din cand...? (mai mult)
Vreau sa ii cumpar tatalui meu de ziua lui o masina de tuns barba. Imi puteti face cateva recomandari? Buget 50-250lei.
Imi puteti spune cateva produse bune pentru parul cret, pentru ca buclele sa fie mai definite?
Bună, as vrea sa am codite afro, singura problema e ca lucrez la un restaurant de 5 stele, credeți ca vor comenta proprietarii dacă îmi voi face? Țin sa menționez ca din 1 iunie voi începe...? (mai mult)
Salut. Un sampon bun pentru par lung si ondulat? De cand cu carantina asta observ ca se ingrasa mult mai repede, cam dupa 3 zile de la spalare si incepe sa cada. Am folosit sampon de la plant line ...? (mai mult)
Buna, apa micelara de la uriage sau apa micelara din dm?
Ce firme de haine știți și de ceasuri etc brățări și lanțuri etc care să fie super bune(cum e gucci, armani, versace, etc)?
Hei, bună fetele, voi ce metoda folosiți pentru epilatul inghinal? Cel mai simplu ar fi cu big-îl dar nu e eficient.
Am vrut sa imi dau o comanda de pe Koton destul de maricica insa am realizat ca nu livreaza in Romania si acum sunt putin frustrata :)) Imi poate recomanda cineva un site cu haine asemanatoare ca...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema si nu mai stiu ce sa fac. Am 16 ani abia impliniti si de vreo 2 ani am pe fata cosuri, dar mai multe pete rosii.Au inceput sa imi apara cateva acum 2 ani dar eu le- am tot...? (mai mult)
Salut TPU,In legătură cu brandurile, Versace si Armani, care haine vi se par mai frumoase, la stil și calitate?
Salut, am și eu o întrebare pentru cine a folosit dermapen sau peeling chimic pentru cicatrici lăsate de acnee. Câte ședințe ați făcut? Cât v- a costat? Cât timp a durat...? (mai mult)
Hello! Auziti. Stie careva daca parfumurile playboy chiar contin ceva substante care,, te fac sa fii mai atras" sau ce ceva gen gluma sau,, mit"? Chiar de ff mult timp am vrut sa intreb asta.
Imi puteti explica termenul de VSCO girl va rog?
Am niste cercei de aur lungi(fluturas in fata si gen in spate vine un lant)mi- am pus pentru siguranța dopuri de silicon, iar acestea s- au intarit(metionez ca de un an nu i- am dat jos)cum as putea ...? (mai mult)
Salut.Sunt baiat si am 13- 14 ani (fac 14 in 6 luni) si știți ca la această varsta incepe sa dea barba si chiar mustata la baieti. Faza e ca eu aveam ceva par (, , puf") in fata urechii (jos) adica...? (mai mult)
De ceva vreme ma tot confrunt cu acneea. Sunt plin de coșuri pe umeri, in zona tâmplelor si barbie. Ce remediu naturist știți sau ce ar trebui sa fac? Nu am fost la dermatolog încă.
Buna, TPU, dacă am părul brunet, dar nu chiar cea mai închisă nuanța și vreau sa ma vopsesc o tentă de roșcat (Nu intens) imi trebuie decolorare sau se prinde pe parul meu?
Bună, fetelor! Aș avea o curiozitate în legătură cu frecvența cu care vă tundeți părul. Respectați intervalul de 3/4 luni sau vă rezumați doar de max 2/an? Eu obișnuiam să mă tund la...? (mai mult)
Câte Kg este ok să am? Ultima dată aveam 78-80KG și 1, 85m. Vreau să merg la sală să mă fac frumos și puternic.
GIRLS! Foloseste cineva kit cu benzi pentru inghinal? Cel de epilat brate, fese. Eu l- am vazut la un salon si a fost ok, desi este recomandata cea tradițională am fost multumita, sa fi vazut eu oare...? (mai mult)
Buna dimineața, TPU! Cine ar putea sa-mi recomande un fond de ten bun, care sa reziste și sa aiba și o acoperire buna?
Știe cineva unde pot găsi rochia asta? https://scontent.fsbz1- 2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752- 9/96703152_257312672181677_5292934966206791680_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=vzEgb2jSymwAX-...? (mai mult)
Unde as putea gasi seturi /kituri pentru buze la un pret ok?
Ce fond de ten recomandati pentru un ten gras,cu o acoperire mare, pana in 30 maxim 35 de lei?
Buna, am cumpărat mai demult un parfum dintr- un magazin alimentar..Nu mai stiu cum se numeste, era roz la fel si cutia, iar sticla era rotundă. Nu era de firma, era ceva cam ca si firma "La Rive"....? (mai mult)
Buna,niste pensule de machiaj bunicele pana in 50 de lei, știți?
Bună! Va rog dacă puteți sa- mi spuneți ce as putea folosi pentru albirea dinților, având in vedere ca am folosit benzile Crest timp de 3 luni și nu am văzut nicio schimbare.Eu nu ca nu- i am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!