Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 28 Februarie 2025 sunt:
Pot să-mi pun aparat dentar dacă îmi fac rinoplastie?
Nu radeti de mine, as vrea sa fac bijuterii dar desi gasesti pe net tutoriale despre aproape orice...nu gasesti despre cum se sudeaza bijuteriile, cu ce, ce materiale trebuie etc. Adica mai mult partea...? (mai mult)
TPU, am multe haine și încălțăminte de vânzare. E mai ok sa trimit prin curier ramburs sau posta, cu plata în cont? Cum e mai convenabil, câte buc minime sa trimit? Aștept sfaturi
Vopselele de păr fără amoiac miros mai puțin decât celalalte sau deloc?
As vrea sa fac cursul de pus extensii gene ( fir cu fir). Este greu? Trebuie să ai talent sau oricine poate pune?
As vrea sa îmi recomandați si mie remedii naturiste sau produse eficiente care funcționează pentru creșterea rapida a parului.Incerc deja uleiul de ricin asa ca vreau si alte idei. (Sunt băiat)....? (mai mult)
Spray ul care fixează machiajul poate fi înlocuitor pentru primer?
Stie careva unde se pot gasi in Romania pantofi Mary Jane (cu platforma,,, de lac" sau simpli, negri) tip sandale?
Poti sa te imbraci cool fara sa dai multi bani pe haine? Adica sa iti iei haine mai ieftine dar sa ramai cool.
Care e cel mai bun șampon împotriva căderii părului?
Ce rol are primerul, baza machiajului in zona ochilor?
Stie careva cum se numesc pantofii aceia cu talpa groasa si cu putin toc care se poarta de obicei cu sosete mai lungi cu dantela, care par,, rock" dar si draguti?
Bună, după părerea voastră care e cea mai buna marca pentru tenul acneic: - Gerovital - Vichy - Ordinary - Avene Nu am o problema foarte mare cu acneea, vreau doar să apară din ce in ce...? (mai mult)
Important Question! Ce aparat de tuns recomandati? Între 100-200 lei și la ce sa ma uit când cumpăr una? Ps: Tutoriale pe yt pentru tuns Eu vreau doar marginile asa ca...
Hey, fetelor! Ce marcă de vopsit părul îmi recomandați cel mai mult? Care vi se pare mai bună si care a funcționat frumos si v- a plăcut? Daca v- ati vopsit una părul blond inchis, ce vopsea...? (mai mult)
Ce șampon recomandati pentru parul cu tendință de îngrășare? Poate să fie și profesional dar și din comerț sau din farmacie? Sa fie cat de cat bun. Mulțumesc
M- am gandit sa incerc niste produse de la the ordinary, la roche posay sau Nario Badescu. Tin sa mentionez ca am tenul mixt spre gras si imi apar acnee pe frunte, uneori imi mai apar si in zona gurii...? (mai mult)
Cine stie in cat timp va creste golul din spranceana daca epilez o dunga?
Bună, dacă am parul maro și s-a mai decolorat puțin s-a făcut blond puțin, pot băga vopsea cenușie? Pare îmi va ieși?
TPU bună, sa ma lămurească si pe mine cineva care e faza cu addidasii originali de 3- 4 mil. De ce dai bani pe așa ceva când poți face mai multe cu acești bani? De ce unii se dau mari doar pentru...? (mai mult)
Am 15 ani și mi- au aparut vergeturi (pe șolduri și fund) și chiar nu inteleg de ce. Am citit pe internet ca acestea apar la adolescenti atunci cand cresc intr- un ritm alert sau isi modifica...? (mai mult)
Am și eu o intrebare dragilor: o femeie poate purta o curea bărbătească?
Ce inseamna sa te tunzi periuta? Adica cu ce numar in parti si sus?
Vara trecuta am avut foarte multe bube pe picioare datorita tantarilor si mi-au rămas semne sub forma unor pete. Aveti idee cum as scapa de ele?
Salut, am 13 ani si am mustață de fecioraș :) si vreau sa mi-o iau! Idei cu ce as putea sa o iau? P.S nu mai mi-am luat-o pana acum
Buna, recent m- am apucat de unghii cu gel, folosesc doar base one dar unghiile nu imi tin. Pilesc cu pila electrica unghia naturala si ma ocup de cuticula. Lipesc tipsurile, dau forma, le pilesc....? (mai mult)
Știe cineva care e cea mai deschisă culoare la fondul de ten lauder?
As vrea sa îmi cumpăr o mașină de tuns pentru barba și corp și chiar nu știu care ar fi mai buna raport calitate- pret. Am nevoie de niste recomandari, de preferat dacă aveți și sunteți...? (mai mult)
Are cineva idee unde pot sa ma duc in Bucuresti pentru a subtia un inel? Ma refer ca e prea larg si vreau sa-i fac ceva. Multumesc anticipat!
Pot sa diminuez aspectul vergeturilor? Am foarte multe pe coapse.
Salut Tpu..stie cineva niste metode naturiste sau ceva pentru barba? Sa fie mai deasa, am lipsuri. FUNDA!
Eu mi- am dat jos mustata cu crema depilatoare! O sa am efecte negative? Eu imi mai dadeam cu masina de tuns mustata, e naspa ca nu ia tot! Ma gandeam sa ma dau cu bigul si pe o parte sa nu! M- as ...? (mai mult)
Buna, Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv si anume: acum am parul tuns scurt si ma gandeam sa- mi schimb look- ul. Problema e ca am frunte lata si am 2 vartejuri in frunte, unul in stanga si...? (mai mult)
Salut. Am si eu niste probleme cu fața mea ..si nasul Cand ies afara si este soare imi ies toate prostiile pe fața si cand stau in casa nu am absolut nimic. ..si cu camera la telefon se vad urate...? (mai mult)
Salut lume! Aș vrea și eu, dacă știți, sa îmi spuneți câteva site- uri de haine de firma fake, replică (gen Nike, Adidas, etc NU haine de firma de lux cum ar fi Gucci, Balenciaga, etc)....? (mai mult)
Ce autobronzant îmi recomandati daca ar fi de tip drugstore? Si la un preț accesibil
Credeți ca se va strica parul dacă de la negru vopsit treci la blond?
Cum scap de cosuri
Am o zgarietura mica pe ochelarii de vedere si ma incomodeaza.Cum sa scap de ea?
Dacă eu sunt șaten închis spre brunet și mi- am făcut un balayage, blond, dar nu blond argintiu și vreau să revin la culoarea mea naturală trebuie să fie decolorat iar părul să prindă vopseaua...? (mai mult)
Fetelor, imi dati niste sfaturi si idei de imbracaminte pentru a doua sedinta foto? (care presupun se se va face dupa deschiderea scolilor). O camasa rosie + blugi negri + tocuri negre m- am gandit...? (mai mult)
In urma cu aproximativ 3 saptamani m- am vopsit roscata (o culoare mai inchisa da pe parul meu n- a iesit chiar asa)in varful capului mai deschis putin si in rest mai inchis. Culoarea parului meu...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! În primăvara asta mi- am luat niște papuci dintr- un material (nu știu cum sa spun ca nu știu exact ce material) care parca este cusut (sigur aveți și voi o pereche de...? (mai mult)
Ce experiențe ați avut cu produsele de la plus.h bio? Sau experiențele persoanelor apropiate. Nu vreau poveștile altora cu care nu aveți legături directe.
Deci am un cos pe nas de 2 luni și tot nu dispare și e roșu, e băgat in carne cred, ce pot sa fac sa dispară?
am si eu o problemă. Am strungăreață și urăsc acest lucru, iar din cauza asta mi- e rușine să vorbesc cu cineva (mai ales fete). Părinții mei nu au așa multe posibilități, ...? (mai mult)
Salut, eu am fost la dermatolog pentru cosuri/acnee severa din octombrie si cam de prin martie fata mea s- a cam vindecat dar in schimb mai am cicatrici care au ramas de la cosurile alea multe ..si nu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cei care dau foarte mulți bani pe hainele de firma? Adică cele foarte scumpe Gucci, Moncler, Balenciaga, Alexander Mcqueen etc. Mie mi se pare aiurea sa dai 2.000 de lei pe...? (mai mult)
Bună, asta e mai mult o întrebare mai mult pentru fete. Am 15 ani și vreau sa incep să mă machiez, problema este că : - nu știu ce ar trebui să conțină o trusa de makeup specifica pentru...? (mai mult)
Buna TPU. Am 17 ani și sunt obsedata de un ten curat, dar am acnee, am fost la dermatolog dar degeaba îmi puteți da niste sfaturi va rog!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului